icon

Augustové mamičky 2011

kalman
24. nov 2010

Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀

petusska2305
30. apr 2011

@dadulajda ahooooj 🙂 no zas som tu dlho nebola, jaaaaj toľko som toho mala veľa, ešte k tomu mi net nešiel, no hrúúúúza, akurát mi dneska schválili bakalárku, no vlastne ani moja konzultantka ju poriadne ani nevidela, len to prebehla a že dobre takže v pondelok si to môžem ísť dať zviazať 🙂.. jaj včera posledná skúška a že A-čko 😀 no kto by to bol povedal 😀.. a ty čo ako si natom?? no ani mi nehovor, aj ten môj fúúúúrt robí od rána do večera, a keď má voľno tak len chrní 😀 poriadne z neho nič nemám 😀.. no inááááč, volakedy by som mohla ísť s tebou tam kde to chodíš, neviem kde to je 😀 čo sa tam robí 😀 ?? no a tomu ver, že ten môj sa bojí pôrodu viac než ja 😀 typický chlap, minule mi povedal, že keby mali rodiť chlapi tak on by asi skončil na psychiatrii keby zostal tehu, že tak by sa toho bál 😀 😀 😀 skoro som odpadla od smiechu 😀 tí muži sú ale padavky 😀
hm, no klobúk dolu 🙂 veľmi pekné fotky si si spravila, fakt, a ešte sama veľmi sa ti to podarilo.. ináč, ajja mám dosť blízky vzťah k fotografovaniu, nevenujem sa tomu nejako extra, ale veľmi lúbim fotiť aj fotky ma dosť ,,fascinujú", len sama by som sa asi nevedela tak pekne odfotiť 😀

petusska2305
30. apr 2011

@dadulajda 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ja odpadnem z toho tvojho príspevku o tom jedení a kúpaní 😀 😀 fakt dobréééé, ja sa idem akurát potrhať za sladkýýýým jaaaaj už neviem čo mám robiť, furt by som jedla niečo sladké dneska, no vlastne od sviatkov okrem štvrtka a piatka - to sme nemali čas myslieť na papanie kvôli bakalárke a skúške 😒 tak teraz to na mňa asi došlo 😠 no a s tým bruškom je to už riadna fuška máš pravdu, minule som došla nato, že hrozne zle sa mi obúvajú ponožky 😀 neviem sa k tomu poriadne zohnúť 😀 a pri sprchovaní si nevidím tam dole 😀 vieš kam 😀 no je to dosť blbé aj pri holení 😀 už to nieje to čo bývalo 😀

ikusa11
1. máj 2011

@vtom to uz je raz tak ked mas dieta,tak sa naucis skor vstavat,lebo rano cez tyzden ranajky,vychystat simonku aj manzela a potom ci sobota ci dovolenka som hore najneskor o siedmej.aj teraz je u nas ticho,vsetci este spia a ja uz popijam kavicku..ale milujem taketo vikendove rana...

vtom
1. máj 2011

@ikusa11 prajem pekne rano. akurat sa chystam naranajkovat. priatel odisiel na futbalovy zapas je totiz brankar a ja som tu ostala sama teda s drobcom, ktory kope a kope. rano som normalne v posteli podskocila, tak intenzivne sa pohlo 😀 potom ma caka upratovanie. no moc sa mi nechce ☹ ale co uz

mima1311
1. máj 2011

@petusska2305 ....ahoj ,takze nie som sama ???? ja tie polohy ake nacvicujem pri hlupom obuvani ponoziek budem musiet natocit ,vyhralo by to isto prvu cenu ... 😀

vanilashot
1. máj 2011

Ahojte baby 🙂 tak si predstavte, že ešte do včera som nemala poriadne ani jednu vec pre naše bábo, a dnes ich mám toľko, že by sa mohli narodiť rovno dve :D včera bola u nás teta a doniesla mi 5 plných vriec šatičiek od výmyslu sveta... ich malá má 3 roky, všetko sú to krásne maličké vecičky, neutrálne, ružové, zelené....no proste krása...Včera sme asi do polnoci s mužom pri tom sedeli a hrabali sa v tom, že čo tam všetko nájdeme...je tam naozaj všetko 🙂 takže už len kúpiť prášok a začať pomaly prať a žehliť :D je to fakt veľká pomoc....
Ako ináč nedeľujete??? Ja chystám obed, muž v robote....Ale poobede sa chystáme na oslavu k našim...Budúca babina má narodeniny :D

krhlicka
1. máj 2011

@vanilashot ahoj, putovanie veciciek je skvela a velka pomoc 🙂
my este doma pre babatko nic nemame, teda okrem penovych puzzle kociek, ktore sa nam zidu pri lozeni.
Pomaly to na mna dochadza... uz chcem mat doma kocik, postielku, vecicky...ach jaj.
Snad budem mat po tomto blazinci priestor na chystanie. Este nam chyba vstavana skrina, aby sme mali
kam ulozit zvysne oblecenie a vobec vselijake sprotosti, ktore ani neviem, kde sme vzali.
Ja este varim a poobede sa chystame na prechadzku.
tak peknu nedelu zelam vsetkym maminkam a tehulkam 🙂

vtom
1. máj 2011

@vanilashot jeej jak ti je dobre. 🙂 ja zatial nemam este nic. postielku uz mame objednanu, kocik stale pozeram na nete. nevm sa rozhodnut a satocky sa chystam nakupovat. len neviem ake oblecenie kolko kusov. vsade citam, ze co treba do vybavicky, pisem si zoznam. vies nechcem nakupit zbytocnosti 😖

edita84
1. máj 2011

Ahoj kočky som Edita termín mám 30 augusta chodím medzi sepembrovky lebo prvý termín mi vychádzal na sept. ale som zvedavá ako sa majú augustovčatá 🙂 ked môžem tak sa k vám s radosťou pridám.

krhlicka
1. máj 2011

@edita84 vitaj medzi nami, ci august alebo september, sme v tom spolu 🙂
pekne a pohodove tehulkovanie zelam.

vtom
1. máj 2011

@edita84 ahoj. vitaj.. myslim, ze mame rovnaky termin porodu, a mozno budeme rodit v tej istej nemocnici v kn 🙂 🙂

edita84
1. máj 2011

@vtom jéj fakt 🙂 no u mňa je to isté že budem rodiť tu v KN lebo mám ešte 4 ročnú dcérku a nechcem aby kvôli tomu cestovali a vyzerá to tak že budem rodiť zas cysárskym takže pohoda 🙂

vtom
1. máj 2011

@edita84 a aj do nemocnice chodis k lekarovi, alebo inam? ja chodim do nemocnice k dr goghovej. je velmi mila. 10.maja idem na ultraz. tak uz sa nevm dockat. ale aj v utorok k nej musim skocit pre recept na tabletky- zelezo, lebo som chudokrvna ☹ a ako prebieha tehu?? mne sa dnes uz od skoreho rana drobec stale mrvi a velmi sa z toho tesim 😀 😀

edita84
1. máj 2011

@vtom ja chodím k doktorovi Hegedúsovi a aj ja idem v stredu na poradňu. tehu je v pohode už si ho na 100% užívam som na PN lebo od kedy som tehu tak mám zníženú imunitu tak som doma ale je to aj lepšie 🙂 a ty ako? ešte sa drobček neukázal alebo ani nechcete vedieť pohlavie?

vtom
1. máj 2011

@edita84 doktorka mi vravela, ze to vyzera na dievcatko, ale nieje to na 100 percent. ale uvidim ked pojdem najblizsie snad uz mi to naisto povie. ale hlavne nech je babetko zdrave 🙂

gabika84
1. máj 2011

@vtom a ja ze futbalista po tatovi, ked tak kope 😀

edita84
1. máj 2011

@vtom no veru to máš pravdu nech sú tie naše zlatíčka zdravučké. My už vieme na 100% že bude chlapec lebo sme boli na amnio a aj na utz v blave u čunderlíka sme videli jeho krásne gulky 😅 😀

kvixa
1. máj 2011

@11jannka11 🙂))))))))))) no aj nam sa nam to uz krati, tiez sa hrozne tesim, len nech je vs. v poriadku..

vtom
1. máj 2011

@edita84 tak to je super. inak vela tehuliek z kn tu ani nieje vsak?

edita84
1. máj 2011

@vtom no veru veľa nás nie je preto ma potešilo ked som uvidela že si z okolia 🙂

vtom
1. máj 2011

@edita84 no ved aj mna to potesilo. zato som ti hned pisala 🙂 akurat sa chystam do sprchy uz som aj docela unavena. ale este kuknem telku a potom sups do postele. uz sa tesim 😀

edita84
1. máj 2011

@vtom 🙂 tak prajem krásne sníčky pomaly aj ja asi pôjdem malá už spinká asi zaleziem aj ja 🙂

gabika84
1. máj 2011

@krhlicka čo sa týka toho medzinárodného mena, malo byť slovensko-španielske, takže zatiaľ na 90% Izabela/Isabela 🙂 a fotodokumentaciu nasho kocika zatial nemam, pretoze dorazi az o 12 tyzdnov 😒 ale dala som si do albumu aspon obrazky, ako bude vyzerat, resp. pre ake farby som sa nakoniec rozhodla..

11jannka11
1. máj 2011

@kvixa no sak ja dufam ze bude mne tvrdne brusko a dako ma boli no sak uvidime co mi povie doki bo ma bolieva dost kolo pupku
😀 😀

kvixa
1. máj 2011

@11jannka11 to som mala aj ja pri malom a ferst... neboj nic to nie je 🙂 mne dal nato magnerot aj teraz ho hlcem kvoli krcom do noh 🙂 v poho

krhlicka
1. máj 2011

@gabika84 Izabela je kraaaasne meno, dobre ste vybrali 🙂
jasne, napadlo mi, ze ved ho este len objednavas.
ahoj pekny vecer zelam

gabika84
1. máj 2011

@krhlicka dakujem 🙂 aj ja prajem pekny vecer, akurat pozeram hokej a dviha sa mi tlak 😠

krhlicka
1. máj 2011

@gabika84 hokej sa kukackuje aj u nas a nalada napodobne nic moc☹
pozrela som si kocik a vybavicku v albume, super si vybrala!
a mala babygirl je uzasna, krasne babatko, tisickrat like na malu blsku 🙂

jankaamartin
1. máj 2011

Ahojte mamičky tak ako sa máme 🙂

gabika84
1. máj 2011

@krhlicka dakujeme 🙂 ja som doteraz nemala takmer nic kupene, ale uz pomaly zacinam, verim, ze to uz nejak dobojujeme (aspon co najdalej a ze nas uz nic zle necaka) najblizsie sa chystam objednat komodu (aby som to mala vsetko kam davat) a potom cca o dva tyzdne bude tyzden plienok (budu snad nejake akcie na latkovky), tak si chystam kupit plienkovu vybavu. zial, ja od nikoho nic nedostanem, pretoze v okoli nemam nijaku kamosku s malym babatkom a v rodine uz maju deti vacsinou velke. a tak sa u nas ziadne posuvanie veciciek nekona ☹ ale aspon sa vyblaznim pri objednavani (ako spravna zenska 😀 hoc mna nakupy nebavia. ale online a pre babatko je to o niecom inom 😎 od dnes mam dvojciferny pocet dni do porodu 😀 a ty si na tom ako s nakupmi?
@jankaamartin janulka, ty sa pochval ako sa mas. ako brusko? dufam ze uz lepsie...