Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
@gabika84 robim poradkynu pre www.latkovky.sk , ak nieco treba, kludne sa ozvi, viem ti pomoct zo zostavou aj v ramci majlu. 😉
@vanilashot super, velmi sa tesim 🙂 za tie stresy a dietku si si kinderko zasluzila a tak mi napada, ze aj my sme teraz kinderka 😀
Ja som sa rozhodla, ze pojdem na cukor v pondelok, podam potom spravy aj o stave
dochodcov u nas. Inak k mojmu gynekologovi chodi vela tetusiek. Tie vzdy lamentuju,
ked sestricka berie prednostne tehulky.
@gabika84 aaa to sa niekto ma, dobre vybavte kocky 🙂 aj ja chcem balik s vecickami!
urcite ti pridu super kusky, a rata sa tatovi, ze nakupil aj pre maminu!Ved bude mat 2 fesne baby a len
pekne zostante dievcatkove 🙂 ja tiez dufam, ze v brusku je stale slecna, lebo by ma to nemilo prekvapilo.
@jankaamartin gratulujem k dievcatku🙂tak sa nam tu zacali hemzit babizne, super. Cukor v pohode, to su ake dobre spravy. Len same dobre spravy zelam a snad uz aj ta nadcha presla🙂
Caute baby, ja som prisla vcera na uzasnu vec!! 🙂 nielen ze sviatky som si uzila a pojedla doma tyzdnove zasoby za 2 dni, teraz sa stresujem pred glukoz.testom a musim sa vzdat mojho milovaneho kupkania-clupkania... 😒 este ze sme tu same zeny... 😀 ja som zistila, ze si nedokazem sadnut vo vani lebo som velkaaaa!! ked si chcem umyt hlavu a lahnem si, potrebovala by som asi zeriav aby som sa vytiahla hore a to nie je vsetko....mate aj vy dilemu ako si oholit nohy alebo dokonca ostrihat nechty??? 😨 ja som sa trapila asi 20 min. s tym, ze maly ma zacal kopat ako na futbale co som ho tlacila a nohy nie a nie skrcit :D ja som si tak myslela ze podobne "radosti" tehu pridu tak v 8 mesiaci a nie na konci siesteho...sakris... 😖
@dadulajda ahojky, tak čo sa týka nechtov, tak tie mi mangel strihá asi od piateho mesiaca 😀 nohy oholiť by sa ešte dalo, ale takú šušku, to je už riadna makačka..... 😀 😀 😀 Vždy kričím na muža, nech príde skontrolovať, či je to všetko v poriadku 😀 a o tom fučaní pri tom ani nehovorím 😀
@krhlicka tak to sme teda kinderká 🙂 v každej sa skrýva iné prekvapenie 🙂 Osobne si myslím, že aspoň tu v Zámkoch by mohli viac uprednostňovať tehotné mamičky u lekára....minule som na internom čakala 3, 5 hodiny..... Ale zmákli sme to.....
@vanilashot tak to mas pecka...ja by som si aj chrbatik dala umyt, ale byvam doma s rodicmi.. 😝 ano ked som s drahym nechavam sa rozmaznavat aspon tym ze natrie mi natrie brusko a vymasiruje nozicky 🙂
@dadulajda @vanilashot ahojte baby, holenie a strihanie pazurov na nozkach je aj u mna poriadna fuska. Najnovsie kaslem na to a chodim jezkata 🙂nohy holim uz len, ked je to nutne, ale co budem robit v teple, ked budu sukne bez pancuch a kratasy!! uz to vidim, zapojim stareho a budem mat na nozkach neoholene mapy, lebo predsa len chlapi nie su taki dosledni.
Baby, zmakneme to, vsak sme nejake kocky! nejake holenie a strihanie, pche, co tam po tom 😎
ahojte baby.. pridavam sa k vam. s priatelom cakame asi dievcatko. teraz som v 22tt+5. termin mam na 30. augusta a poviem vam, ze uz sa neviem dockat porodu. uz by som chcela vidiet to malicke, ci bude zdravucke a v poriadku, ale to asi kazda z vas 😅
caute kocky, kedze sa dnes vydavala aj Kate za Williama, tak ja predsa nemozem zaostavat a zajtra si teda s mojim princom povieme svoje ano, ved nie sme o nic horsi, ako nejaka kralovska slachta :D tak nam teda drzte palce, nech vsetko dobre dopadne.
@vtom hlavne bud spokojna mamina 🙂 co tam po veku, ja si myslim , ze na babatko nie je nikdy vhodna doba.
U nas to bolo same dostudovat, praca, byvanie... Nic nie je dokonale, aj ked babo bolo planovane, ale predsa ma tie dve ciarky poriadne zaskocili. Sok, predychavanie, ze sa babo podarilo a co dalej? 😎
no co, tesme sa z nasich drobcekov a uzivajme si bruska, nech su babatka spokojne a zdrave 😉
@krhlicka mas pravdu 😎 my sme babo neplanovali, ale prislo to. aj ja som bola tym dost zaskocena. najprv mi vyslo, ze niesom. a na druhom, ze som. ale velmi sa tesime s priatelom. aj moja sestra. kazdy den mi vyvolava, ze ako sa citis?? co robi babetko?? 🙂 a to je od nej take mile. aj teraz mi volala, ze zajtra pridu s priatelom, a ze ma pre mna tehotenske caje. predstav si, ze aj postielku mi ide kupovat ako buduca krsna mamina- taku peknu safari-klups. tak sa tesiiim 😀
@vtom aku skvelu sestru mas!to je super, mat taku podporu. Uvidis, vela veci vam pomoze rodina, kamosky, kde uz deticky maju.
Kazda pomoc je dobra. Ci uz niekto pozicia vecicky, vanicku a pod. K nam takto veci prichadzaju postupne a ja sa z toho velmi tesim. Aj sa mi snivalo, ze mala bola uz na svete a nemala som ju do coho obliect 🙂 ach jaj, stale nejake obavy a pritom su to take sprostosti, ved pre drobcekov je najdolezitejsie mat spokojnych a milujucich rodicov 😉
@krhlicka aj mne sa vela krat sniva o drobcovi. par krat som mala aj zle sny, ale to z toho, ze som citala take smutne pribehy o mamickach, ktore dietatko stratili ☹ to moze byt velka bolest pre maminu. no aj moj brat uz ma dcerku. 2rocnu vivien a je to pre mna najkrajsie dieta na svete. taka je zlatucka. a to je len moja neterka. tak moje babo asi spapam ked sa narodi 😵 mas uz pre tvoje meno? u mna chlapcek bude po otcovi- Robert a dievcatko by som chcela Sofinka
jeeej aj ja mam povodny termin na 2.8, ale vraj sa mi to posuva na 12.8
kočky je tu aj niekto z ke??
glukoza uspesne prezita..takze porod ma uz neprekvapi.. 😀 😀 a stale som hladna.. 😝 😝
@vtom vitam medzi augustovkami a @susanq prajeme zajtra fyzicku a psychicku pohodu, aby ste den D zvladli co najlepsie 🙂
@krhlicka veeelmi dobry vyber mien. mne sa tiez pacila Dorotka (alebo aj Agatka, Alzbetka...). len ja musim volit nieco medzinarodne, aby to tato vedel aspon vyslovit 😀
a chlapcek mal byt tiez Oliver 🙂 ale Hugo je tiez paradne. ked som lezala v nemocnici, dokonca sa tam jeden narodil.
@susanq gratulujem, prajem krásny rozprávkový život...a nech k vám čoskoro pribudne ďalší člen 🙂

@labutka skoda, ze nie som z BA. ☹ ale latkovat sa chystame od narodenia 😉 uz planujem celu vybavu a nechavam sa opantavat plienkovym sialenstvom 😀