Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
@kvixa tag uvidim co mi povie lebo mne uz na krce noh nieco dal a nic stale je to rovnake
tag som zvedava co mi povie teraz ked tam v utorok pojdem
😀 😀 😀
@11jannka11 len ti povie aby si viac ležala 😀 😝 ja idem akurat na turu s malym do mesta ak sa podari 🙂
@kvixa tag vies viac lezala robim na dve smeny a cely ten cas v praci sedim vtedy ma aj to brusko dost boli tag si neviem predstavit ze lezat a teraz v sobotu mame svadbu tag da sa to xi xi xi ja sa snazim no to by som musela fakt castejsie ale koli praci sa mi moc neda
😀 😀
@11jannka11 a nechces uz v praci skoncit? 😀 svadbu? jeeeejo 🙂 ake saty? kolko ludi?
@kvixa tag ja by som aj len naposledy ked ma nechal na pn som nemala ziadne vychadzky a potom len 2 hodky a to je malo a svadbu malicku len rodina a len na urade o rok by bola v kostole lebo ja nemam ziadne sviatosti a drahy sa asi boji ze by som si to rozmyslela saty taky kostymcek sak som do ziadnych nevliezla xi xi a to mam stale rovnaku vahu len ten pupik rastie hadam aj maly daco pribera tag uz nech to je za nami a bude hadam lepsie
😀 😀 😀
@smazja pekne vitam a prajem krasne pocity s babetkom v brusku 🙂 aj ja som prvorodicka a ja idem na ultraz 10teho a ani ja sa neviem dockat kedy drobca uvidiiiiim 😀 mne tiez povedala dr-ka, ze to bude asi dievcatko, ale nie na 100pro. tak neviem, ale citim, ze to bude dievcatko. ja pojdem potom hned od doktorky na nakupy oblecenia a nejakej kozmetiky.jupiiiiii. to bude uuuzasne vyberat co kupim.ale vraj najlepsie je kupovat zozaciatku cisto biele oblecko zo 100perc bavlny. ale ja aj tak kupim aj farebne z obrazkami. a tesim sa uz aj na kociik. ked ho uz budem mat doma budem ho skusat po dome 🙂 😀
@vanilashot no super,takze vybavicku mas pripravenu 😉
@smazja Vitaj medzi nami 🙂
Ahojte som tu nová a zdravím všetky maminky augustovo rodiace 😉 😉
ahojte, aj ja som nova, tak snad popiseme nase doterajsie skusenosti
@11jannka11 teeeda , tak už budeš pani mámo 😀 😀 mne dnes malemu zistili z výterov zlateho stafylokoka- na porazenie.. 🙄 😒 ☹ tak musim ist aj ja si dat porobit, nech nenakazim druhe ak som nosič..
tak nieco skusim, 12.5. mam kontrolu, snad uz to vyjde, mam fakt dost
@ikusa11 no v podstate hej...už len kozmetiku, a mne veci 🙂
Ahojte, pekny den zelam maminky cakatelky a nove maminky vitajte 🙂
Glukoza je za mnou. Nebolo to take hrozne, akurat malicko neprijemne.
Na trikrat odber mocu aj krvi, dalo sa to. V cakarni som stretla velmi
zlatu maminku cakatelku, ktora uz ma 2 deticky, tak ma podporila a ubehol
nam cas spolocne 🙂
@gabika84 aj ja sa tesim, ked babatku nieco pokupim 🙂 este nekupujem, pretoze neviem, co pozicane sa k nam dostane. Zatial nemam vecicky ani kam uskladnit.
U nas je to presny opak: komodu pre malicku mame, ale zatial su v nej nase veci, kedze cakame na skrinu.
@jankaamartin my v pohode, dufam, ze cukor dopadne dobre a vy sa mate ako?
Ahojte ake ste mali vysledky testu na cukor ???? povedali vam aj ciselka ????
@kvixa no na paradu xi ja si idem z prace a ty smradi nam zrusili autobus skoro ma porazilo tag teraz nam chodi az kolo pol a to uz som vzdy bola domka
😀 😀 😀
ahojte augustove maminky
tak ja mam termin na 22.8 a chccela by som sa vas opytat ze kedy mozem ist na 3d ultrazvuk dakujem 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@zuzanka169 ahoj. pozeram ze si uz v 25tom tt, tak najlepsie ist trebars zajtra 😀 ale nie, v sono ambulancii kam chodim ja je napisane, ze optimalny vek plodu na vysetrenie 3D/4D utz je 24.-26.tyzden. ja som bola na prelome 25. a 26. tt, mozes pozriet do mojho albumu fotky babatka. 🙂
@11jannka11 mmm, to je hroznee. To ma vedelo vzdy vytočiť 😠
@kvixa tag dnes sme mali poradnu na 100% je to chlapcek xi xi a predbehli sme sa o 2 tyzdne juj ale si buvinkal a na to tvrdnutie a puchnutie nam dal magnesium xi tag uvidime co povie a 31,5 mame glukozovy test xi xi
gabika84 ahoj dakujem ti za odpoved tak uz aj idem volat a objednat sa.
gabika84 @ pozerala som fotky je to nadherne mas krasne miminko

Čaute baby 🙂 som tu nová skoro asi 🙂 termín mám 31.8. ale predpokladám, že to bude aj skôr 🙂 ako čítam tak čítam, vy kolko ste pribrali doteraz? Ja kilo a pol a nohy si holým v poho aj nechty na nohách si strihám v poho ešte 🙂 Jediné, čo ma trápi, je že som na brušku taká citlivá dáka.....ani nie ubolená, ale citlivá..to je normálne?? 5.5. idem na 3D sono a teším sa HROOOZNE, že mi povedia na 100% čo to bude 🙂 a môžem sa pustiť do nakupovania :D povedal mi, že to vyzerá na dievčatko na 80%, tak nech to neberiem ako hotovú vec. Ja som to cítila h rozne na chlapca :D ale tak uvidíme toho 5.5. to je vo štvrtok..juchuuujuch 🙂 taká som rada, že som medzi vami 🙂 niekto, kto ma chááápe! :D a aspoň sa môžem podeliť a dozvedieť, čo je a čo nieje normálne...bo neviem, keďže som prvorodička... 🙂 😅