Augustové mamičky 2011
Ahojte nastávajúce augustové mamičky. Mne vychádza termín na 2.augusta 😀
Trochu sa obávam priebehu tehu, ani s cérkou som nemala lahký priebeh tehu, a pred troma mesiacmi sam mala potrat ☹
snažím sa myslieť pozitívne a dúfať že bude všetko ok 😀
@gabika84 jasne,ze som si robila...tak este pred prvym tehotenstvom sme si so svagrinkou krutili na snurke prstene 😀 tak tam mi vysli dvaja chlapci a jedno dievca,podla cinskeho teraz chlapec aj prve malo byt chlapec.a co budeme mat...dve dievcata 😀 jak som pocitala tak podla tej 7rocne krvi to sedi u nas na baby.
@ikusa11 no vidíš, teraz ma napadlo, že tie prstenie na šnúrke som si krútila aj ja. Ešte na vyške. Uf to je už rokov. Prvé dve mi vyšli a potom sa prsteň zastavil a ja som skončila. Ale asi 2 krát som to nechala dlhšie a on sa zase pohol, ale už fakt neviem, čo ukázal. Tretie som neplánovala, tak som tomu nevenovala pozornosť. 🙂
@gabika84 no ja mám mat tiež princeznu len že vraj este stále tam volaco m oze dorást 🙂
@gabika84 ale na pohlavi je jedno len nech t je zdravucke. ano budeme mat parik inac aj ja mam 2 starsich bratov a je to fajn.....no uz som na 3d objednana idem 23 maja sa tesime 🙂
@petusska2305 veru 😀 uz budem coskoro ,, nesebestacna ,, 😀 a momentalne najväcsi problem je otocit sa v posteli ,mame mäksi madrac a pregulavat cez brucho sa nechcem ,tak sa musim posadit a tak otocit ....aaaaaaaa...strasne nieco 😀
AHOJKY NEVIETE MI PORADIT NIEJKAÚ DOBRÚ STRÁNKU NA KOČÍKY?ZA NORMÁLNE CENY?DAKUJEM :D
@jankaamartin http://www.svetkocikov.sk/ skus si tuto pozret 🙂)) su kociky pekne a aj ta cena neni taka vysoka 🙂
@jankaamartin aladdin-kociky.sk
Ahojte bambulky, dlho som tu nebola lebo uz sme aj my v nemocnici. Tvrdlo mi brusko a magnezium nepomahalo tak som isla k dr. lebo som este aj krce chytila a ten mi povedal, ze som na prst otvorena, ze maly uz chce ist von. ☹ takze okamzite lezat a napchavaju ma infuzkami a setkym moznym. a ked mi neska oznamil, ze tu ostanem na vikend skoro ma kleplo. trosku mi je tu lepsie ale uz ste mi chybali tak som si dala doniest net ked musim cele dni len lezat. bude zo mna dobry lenivec ked vyleziem 🙂 a skomplikovalo mi to skusky, skolu, vsetko, ale ved maly je teraz najdolezitejsi. hlavne nech sa jemu nic nestane. a vsetci sa o mna uzasne staraju, tak si to aspon vychutnavam, stale sa pytaju ako nam je a ci este tvrdne. Tatinko nam tu zriadil malu spajzu na izbe, aby som mala vsetko na co dostane maly chut. 🙂 to uz asi inokedy nezazijem.. 😀 😀 a vy sa tu ako mate? dufam ze ste v poriadku a uzivate si tehu krajsie ako ja. vonku je tak kraasne ze by som hned isla dakam do parku.ale moja najdlhsia prechadzka je momentalne na wc a naspat 😝
@petusska2305 ajoooj mooja teraz som tu ja veky nebola. trcim v tej nemocke a je mi uz dllllhoooo!! ☹ ☹ ale ked to ma malemu pomoct musim vydrzat. len sranda je ze do konca bud. tyzdnamusim odovzdat do skoly vykaz o spravenych skuskach, aby ma pustili na statnice.no a ja este 2 nemam...asi odtialto ujdem. 😀 ale vobec sa mi tu neda ucit, co ma dost stve. keby som ten cas vedela aspon nejak rozumne vyuzit. a tebe je ako? dufam ze nemate ziadne komplikacie a tehu si pekne uzivas 🙂 na to cvicenie ta zoberem hocikedy ked sa odtiallto dostanem 🙂 bud.piatok mame s tatom predporodnu, tak na nej uz musim byt! 🙂 🙂
a inak co som tu netrapim sa s holenim, a chlapovi to zatial nevadilo.ale ked pridem domov bude dobra dzungla...asi zase nacvicim nejaku choreosku pritom. 😝 ty sa vlastne teraz uz len na statnice ucis, nie? jak ti je fajneee a bak.mas ohodnotenu? co ti dali? ja ani to netusim ☹ ale konecne tu mam net tak sa obcas stavim nakuknut. 🙂 pa-pa zatiiiim 🙂 🙂
@dadulajda ahoj. drzim vam palečky, nech to rychlo utečie v nemocke. viem co to je, stravila som tam 8 dni (a bez netu ☹ ) ale aspon som si omrkla porodnicu a zistila, co a ako. to bola najlepsia exkurzia 😉 nechcem ta strasit, ale aj ked ta pustia, budes sa musiet setrit (najlepsie lezat), ten krcok sa uz sam od seba nezatvori. napr. takemu tehu cviceniu je uz tiez koniec...
@dadulajda ahojky, kašli teraz na školu, dôležitý je malinký 🙂 Ono sa to všetko utrase, a uvidíš, že všetko dobre dopadne...Silno ti držím palčeky... Tiež si myslím, aby si už neriskovala s tým cvičením...Pekne ležať a nechať sa posledné týždne rozmaznávať :D veď kedy si to najbližšie budeš môcť dovoliť? 🙂 Nejako to v tej nemocke vydrž....Prajem veľa síl 🙂
Ja som bola dnes v poradni, u nás je našťastie všetko ok, (klop, klop) 🙂 Doktorka nám merala bruško od spodu až po koniec a máme 27 cm, čiže sme v norme 🙂 Teraz sa teším, o mesiac ideme na utz, som zvedavá, či tomu nášmu drobcovi niečo nenarástlo :D
ahojte spolutehulky, chcela by som sa s vami poradit. Urcite ste uz boli viacere na zistovanie tehotenskej cukrovky,co ste pili tu brrr cukrovu vodu. Ja som bola dnes,ale vysledy z krvi mam az v pondelok :( takze zatial nic neviem.... Len ma trosku zaskocilo,predtym som bola ocikat papierik,bol vporiadku a mala som po tych dvoch hodinach ocikat druhy tiez na kontrolu.Lenze sa mi akosik nedalo,nechapem preco,tak som sa so sestrickou dodla,ze ho cikam ked pridem domov a zavolam jej. Lenze som uz bola mooc hladna a tak som si kupila nieco na jedenie a zjedla to po ceste.Doma som ocikala papierik a zeleny :( Sestricka povedala,ze to sice nieje dobre,ale ze hlavne vysledky su z krvi...Tak teraz neviem preco sa to stalo a co to znamena... Nestalo sa to niektorej z vas?
Prosim napiste mi,nech mam duuufam kludnejsi vidkeeeeend dakujeeem 🙂
Čaute babule tehule 🙂 tak som bola na 3Dsone a zistili čo nosím pod srdiečkom :D je to babulkaaaaa 🙂))) takže sa tešíme na dievčatko, aj keď som to absolútne nečakala..... ale o to viac som sa tešila 😀 juchuuuujuch...tak už dnes som si kúpila klokana bordového, kráááásne ružové ponožky 🙂 no a môžem začať rozhadzovať peniažky 😀
@gabika84 ahoj, to fakt uz ani cvicit nemozem? no pecka... ☹ cez vikend je to najhorsie, nic sa nedeje, musim len cakat na vysledky. konecne mi robia ten glukoz.test, tak dufam ze aspon ten dobre dopadne. 🙂 a teba dali lezat na porodnicu? ja lezim na gynekologii, porodnicu mame o poschodie vyssie...takze sa ani s miminkami nemozem hrat 😒 a vam sa ako dari? dufam, ze teraz je to uz v poriadku a ja sa budem snazit setrit aj doma, ale bude to narocne.ja som taky zivel... 😀
@vanilashot ahooj, dakujem za podporu, snazim sa to zvladnut, aj ked pocuvam zeny ze s akymi problemami su tu..so este happy! jedna uz 4x potratila a teraz jej odtiekla voda 2 tyzdne dozadu a male stale zije...a nechavaju ju rozhodnut sa,ci si to da zobrat alebo nie.lebo sa moze narodit postihnute...akoze sila...tak si hovorim ze maly je natom este skvele! 🙂 🙂 a budem sa setrit slubujem, len nerrvicky asi budu kvoli skole ☹ sa mi to dost skomplikovalo. a chcela by som v juni statnicovat takze boj sa este neskoncil.
A som rada ze vam sa dari, dufam ze budete zdravi. 🙂 🙂 pa-pa pekny vikend
@dadulajda ahoj, zelam vam s babatkom, nech ste co najskor v poriadku. Viem si predstavit, ze ti to neprislo vobec vhod, hlavne pred statnicami. Mna by to poriadne rozhodilo☹ Ak sa bude dat, odstatnicujes v juni a ak nie, tak su aj zimne terminy.Takze radsej ako na skolu mysli na svoje babatko v brusku a na seba. To je dolezitejsie ako statnice, ktore mozes urobit aj neskor. Manzelik ta ako pekne rozmaznava 🙂 nech mu to vydrzi co najdlhsie, najlepsie stale.
A baby, zvladneme to v zdravi, v auguste sup porod a budeme pestovat nasich krpcekov 🙂
spokojne tehulkovanie a pekny vikend zelam
@dadulajda no cvicit uz nie zlatko ☹ ja som bola na porodnici, teda mali tam izbu iba pre tehule s nejakym problemom (kazda sme mali nieco ine, ale boli sme v tom "spolu") ale bolo to fajn, pretoze to tam bolo take optimistickejsie ako na inych oddeleniach. co sa tyka skoly, ja byt tebou, tak to skusim skoncit tento rok, ak sa bude dat. ved oni budu brat isto vsetko v uvahu. myslim, ze stale lepsie lezat doma v posteli s vylozenymi nohami a ucit sa (hoc s trochou stresu), ako to presunut o rok a teraz kade tade pobehovat a uzivat slniecka. lebo koncit skolu s malym miminom, to si viem osobne predstavit este menej 😒 teda isto nebudes moct len tak polihovat a venovat sa skriptam. a na otvarajuci sa krcok je naozaj najlepsi iba klud na lozku (aj ked je to nuda-ja viem 🙂 ) v podstate navrhujem spojit uzitocne s uzitocnym
@dadulajda ahoj ...a ako casto ,alebo ako dlho ti tvrdlo brusko ???? myslim kolko to stvrdnutie trvalo ??? ja som bola po autonehode na 3 x 2 magneziu denne a polepsilo sa to tak teraz beriem 3 x 1 ale uz dva tri dni mam dost caste tvrdnutie brucha ,ale az tak ze nie ze to zachvilocku povoli ,ale ho mam aj cez pol hodinu tvrde ako kamen a nemozem sa pohnut ,ked lahnem ,dostavam bolesti do krizov a ked chcem vstat ,idem od bolesti zblaznit ,ako ma strasne boli panva ,panvove kosti ,kym sa rozchodim uz je dobre ale prve kroky su neuveritelne a citim vtedy tlak ,, naspodok ,v utorok mam poradnu a budem to hovorit dr ....bojim sa ze skoncim aj ja v nemocke 😢
@mima1311 ahoj. aj mne zacalo brusko dost tvrdnut. brala som sumive magnezium ale nepomahalo ☹ ked som lezala este ako tak, ale jakmile vstanem alebo chodim, tak je jak kamen. krize tiez zacali boliet ☹ normalne mam pocit (hlavne vecer), ze cochvila prasknem 🙂 kupila som si magneB6, zda sa, ze pomaha, teda aspon kym som v klude, brusko tak casto netvrdne. ale zacinam mat dojem, ze ten pocit "plnosti" spociva hlavne v tom, ze brusko zacina rapidne rast a rozpinat sa. z toho aj tie bolesti krizov a pod. nemozem verit, ze este ma cakaju 3 mesiace 😕

@smazja ahoj netráp sa tým že nepriberáš, aj ja som silnejšia a na začiatku som schudla 2 kg ale teraz som už 1 pribrala a to nie je absolutne probléb lebo baby si má z čoho zobrať 😉