♥Augustové miláčiky 2010♥
ahojte nove tehulky!
vcera som po dllllhom snazeni dostala najkrajsiu spravicku na svete 😵 😵 😵
dufam, ze sa pekne rozrastieme a dotehulime pekne do konca, uz sa tesim 😉
pri malej som v prenatal boxe tiez mala len kraviny, pamatam si len vzorku arielu a letaky a potom mi prisli domov nejake vyzivky...tak som zvedava ci aj teraz tam budu take chobotiny 😀
my budeme prvu Velku noc doma 😅 tak na oblievacov s netesim, najradsej by som im rucicky obsekala za to polievanie, dufam, ze len rodina sa dovali, inych ani nepustim 😠 nemam rada tieto sviatky 🙄
To je fakt, že odkedy nebývam na Slovensku, tak mám Veľkú noc rada 😀 a hlavne ako pre kresťanku je to pre mňa najväčší sviatok v roku 🙂
ja mam Velku noc tiez rada, lebo aj ked som byvala doma, posledne roky sme nikdy doma neboli, ale boli sme na nasej chate v Slovenskom raji a teraz tiez nebudeme doma, takze kupacov mam na haku
baby, aj mna pali zaha, hlavne vecer...ale vlastne to ani nie je zaha, mna pali v hrtane, ci dokonca az v hrdle dakedy, fuuuuj 😖
v DM som sa aj ja registrovala a dostala som knizku s kuponmi...zatial som ale nic nekupila z nej...na prenatal box som sa tesila a nic zatial ☹ ja mam tiez take blbovinky rada 🙂
ahojte kocky, tak ja som spala do 11.00 som nachladnuta a neberiem zatial lieky...snad mi to ustupi 🙂
tie co pali zaha...tak vy budete mat vlasate deticky jeeeeeeeeeeeej 😎 krasne...
u nas sa tiez uz schyluje k dazdu, ma prsat cely tyzden tak sa nesmierne tesim 😠 😠
Strašne sa teším.Dnes mi privezú kolísku s baldachýnom.Tak sa vytešujem.Manžel nie,pretože ju budeme4m obchádzať v obývačke.U nás prší od rána.Des.Tak sa teším,že už je voľno.Včera som mala záujemcu o moje priestory,a aj mi ti prišlo ľúto,že už budem končiť v práci.Na druhú strnu-konečne trošku oddych.Budem mať viac času na Sabi i na seba.HURA.
abbey verim ze ti je luto ale trosku si oddychnes pri obidvoch detickach...budes mysliet na ine ako len na robotku
a koliska supeeeeeeeeeeeer 😎
ja preto nemam ani kocik ani postielku na to obchadzanie 🙂 staci maj/jun
ahojte
tak to my budeme mat holohlavca :D tuk, tuk zatial ma teda zaha nepalila hr hr, ale ako sa poznam zajtra zacne :D
snahulienka mna teiz pri prvom napalila a malemu som kohutika v inkubatore cesala... 😀 😀 😀 😀
hej hej to je zlate take vlasky...kamoske sa narodilo dievcatko pred tyzdnom brutal vlasate...ja som take vlasate este snad ani nevidela...normal huste vlasiska 🙂
snehulka niesi sama, neboj ani mna nepali 😝
Mňa páli len po praženej paprike alebo leče.Ale my sa rodíme holohlaví.Mala bola super,keď mala čiapku,každý ju okukoval ako hrozne vlasatú,bez čiapky šok-žiadne vlasy po celej hlávke,len záhlavie-tmavá štica.
mna pri malom palila,a narodil sa skoro blezvlasí . kamošku nepalila a ma vlasanu čiernovlasu
idem sa vyvaliť, pekne popoludnie
😀 no moja sa narodila ciernovlasa, dlhovlasa a palenie zahy som este asi v zivote nemala 😀 takze to je len dalsia povera, ktora na mna vobec nesedela 😝
Marija, moja kamoska dala svoju starsiu dceru zaockovat proti kliest.encefalitide a dopadlo to strasne. Mala skoncila v nemocnici s postupnym zlyhavanim vsetkych organov, imunita v prdeli... Bola na pristrojoch velmi dlho, kym ju dali dokopy. Odvtedy kamoska nedava ziadne ockovania navyse, ani tej mladsej a pred kazdym trpi, ci sa jej nieco nestane. Uz je ok, ma 11 rokov, ale imunitny system ma oslabeny stale.
Dakujem za info o tom Gin-five. Veru zajtra o 10-tej budem vediet na com som. Napisem , ale iba kratku info, lebo ideme hned na chatu, tak dufam, ze sa dostanem k PC. Ideme do Terchovej, dufam, ze sa pocasie umudri, nech nemusime byt zavreti v chate , kto to tam s mojim aktivnym dietatom vydrzi. On potrebuje vybeh/doslova/ cca 2 hodky doobeda a pobede tiez aspon tie 2, ked nie viacej a aj to ma este energie vecer na rozdavanie.... Kym ho uspim je 21hod prec. A to poobede spava max. hodinu. Boooze prosim Ta, nech je nase druhe dieta kludnucke, spave a hlavne zdrave🙂)))
A co satyka jedenia mjo syna to je kapitola sama o sebe.To ho musim furt nahanat. Teraz zjedol kompletny obed, len po vyhrazke, ze poobede nepojde k babke, kym nezacne normalne jest. A kedze vie, ze to aj dodrzim, tak jedol. A toto mam kazdy druhy den. Sa rozculujem, lebo ked navarim hocico, tak mi to okasle. Mal zeleninovu polievku a potom pohanku s hovadzim na stave... To hovadzie som urobila, tak, ze som ho naplnila syrom a paprikou..... Na vrazdu...
bibka no tak to nahananie u nas nehrozi, to skor nahana on mna, ze mama daj uz jest 😀

no my sme teraz s malým pvysavali byt,už si pýtal 😀 , a hhed mi je lepšie,som si vybila nervy na vysavaču. . maly od rana štrajkuje s jedením,takže ak nezje teraz polievku,tak smola. ináč tu vyzera na dažd