Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
Ahojte babule. Mna tiež vyradili zo sukromky. Moc som tam neprispievala to je pravda, ale tam sa ani medzi tie baby dostat nedalo. Mna to nebavi každy den sediet nad Pc a povinne niečo písať. Takže tuto je to aspon take volnejšie. Ked budem mat chut a niečo nove, alebo budem potrebovat poradit tak sem napišem. A odtialto ma aspon nikto nemože vyhodit.
Inač baby vy už citite pohyby? Ja sa stale sledujem, ale kedže som prvorodička tak neviem ako to spoznam. Sa tešim na to strašne!!!!
@emka0 ani ja som neprispievala každý deň a je pravda , že som si tam popísala z pár babami a píšem ked mám čo ale predsa každý deň načo 😎
@emka0 ako ja fakt nechapem co stale riesite....slusne som vam to tu vysvetlila s tym, ze kazdy kto ma naozaj zaujem, tak nie je problem pridat naspat, staci dat mi vediet...aby tam proste nebolo 160 clenov a z toho 50 aktivnych a 110 tam bude vysiet len tak , o ktorych ani nevieme, ze tam su. Ale holt, niekto proste potrebuje byt ironicky. Nikto ta nenuti sediet nad pc a povinne prispievat, ale sukromna tema ma asi nejake dovody, preco sa vola sukromna. A volne je to aj tam, staci sa len zapojit do debaty...a zive to tam je asi preto, ze tam baby prispievaju s vecami, ktore by verejne nenapisali a preto je vo verejnej teme 46 strana nie 500.
@mia258 ja som dnes šikovná presadila som polovicu kvetov v byte a vyhodila na balkón muškáty a sa čudujem, že ma neporazilo pri tej mojej šikovnici", ktorá mi strašne " pomáhala" 😀 😀 😀
a pozerám, že sa nám narodili zlatíčka v jeden deň....len moja o rok skôr a aj to druhé isto trafíme 😉
a baby ja varim vyprážaný karfiol tak to bude obžerstvo 😉
Ja varim bryndzove halušky!!! MNAM. Sa tešim na ne už!!! 😎
@emka0 ja zatiaľ ešte nič necítim 😕 Ale sono bolo v poriadku, takže to možno príde neskôr. A ja som už druhorodička, takže by som to mala vraj cítiť skôr a nič. Ale neboj, určite je všetko v poriadku 😉
@elian to pomáhanie poznám, my tiež všetko robíme spolu. Aj varíme, upratujeme, presádzame v záhradke, perieme. Ale už som si zvykla a chcem ju zapájať, aby vedela čo sa ako robí, že doma sú aj povinnosti nejaké.
Jeej aj tvoja je 25.? 😵 A pozerám, že aj druhé budeme mať v podobnom termíne, sme sa našli 😀
ahojte baby 🙂...ako sa vam dari v tehulkovani?...som akosi vypadla z obrazu, lebo kazdy vecer som uplne off...pri prvom som vobec cosi take nepoznala...bola som plna energie a teraz???
Dobre ranko kocky.. 🙂
Ako ste sa dnes vyspali? ja uplne skvelo.. konecne po par dnoch..
Konecne je dnes slniecko... tak sa na chvilocku budem opalovat... 🙂
Ake plany mate vy dnes?
Eli
Ahojte! My sme dnes boli celý deň na záhrade s celou rodinou 😵
Až som sa prejedla, tak len svokra vyprevadí zvyšok rodiny a môžem oddychovať po krásnom dni 🙂
caute... 🙂
@mia258 my sme boli tiez dnes cely den na chalupe na zahrade... 😀 uplne super bolo... 😀 len ja este cakam, kedy lady zalomi a sups do sprchy... 😅
zajtra, ak nic neprileti do cesty, pachame bojnice... 😵
Dobre ranko mamicky.Aj my sme boli vcera cely den v zahrade a spalena som teda statocne.Dneska sa budem radsej zdrziavat doma.Aj tak u nas fuci ze by sa tam nedalo ani vydrzat.Takze dneska bude polezkavanie 🙂 A vy co planujete?
caute baby,
zavidim vam uzivanie si toho pekneho pocka, co je vonku, ja tvrdnem furt doma, bo som pn, ale streda kontrola, tak si drzim palce, aby som uz takmer po mesiaci vypadla z tohoto vazenia 😝
btw, pohyby, pri malej som ju prvy raz ucitila zaciatkom 18teho tyzdna a bolo to akoby mi niekto len tak zlahka presiel prstom vnutri brucha, asi nieco na ten styl motylov. A teraz neviem, podla uzv mam placentu vpredu, tak ktovie, kedy si budem ista, ze ano toto su pohyby dietka a nie zeleniny, co sa nou dzgam 😀
U nás sa trošku ochladilo oproti včerajšku, ale aspoň sa nedusím od tepla 😅 S Miou som bola doteraz vonku, napapala sa a šla si ľahnúť. Len teraz mi nejako štrajkuje s obedným spánkom, takže ho možno aj zrušíme. Ale zatiaľ si leží a niečo rozpráva. Ešte musím dovariť obed a mám oddych 😵
Inak aj vy chodíte tak často na WC? Ja musím v noci aj viackrát vstať a ísť, lebo to nevydržím. Aj cez deň behám každú polhodinku. Asi mi malá tlačí na mechúr 😕
@lenka26386 ahojky.. asi ste ma vyradili z uzamknutej témy.. dlhšie som sa sem nedostala.. môžeš mi tam znova povoliť prístup?
Dobreeee ranko kocky.
Ake plany mate na dnes..?
Ja uz tvrdo "zarezavam" v robote.
Eli
@mia258
Zatial vladzem tak to je v pohode, na MD pojdem asi v normalnom termine pokial vladzem a citim sa dobre nechce sa mi byt moc doma. musela by som ist na PN, takze by som bola zavreta doma.. nechcem moc provokovat nejaku kontrolu zo socialky .. mam fajn sefa, ktory ma chape, mam fajn pracu, takze pohodka jahodka 🙂
Kavicku si idem urobit aj ja. 🙂
Eli
@oriesok napíš mime01 ona je zakladatelka 😉
Caute maminy.Dneska ma cakaju vysledky,drzte mi palce lebo sa bojim.V poslednej dobe len zle spravy tak difam,ze aspon dneska budu pozitivne spravy.Potom vam napisem co a ako.Pekny dnik
Ahojte, aj ja som vyradená z októbroviek 2012. Je to nefér! Nie každý má možnosť byť neustále online a prispievať. Momentálne prekonávam rota-vírusové hnačky a vracanie. Celé štyri mesiace som nevracala a teraz za noc 6 krát. Bojím sa o maličké, či mu to nejako neublíži - som v 16 týždni. Zažila ste to niektorá?
@marianellka nie je to nefer....ani my v julovkach sme nenechavali tie, ktore neprispievali.....z 80clenov ostalo 27 stale prispievajucich....ostatne nic....kazdy si chce strazit svoje sukromie a ked su v teme maminky, ktore nic nepisu, ako vyzeraju???len ako smirujuce......
Mna mozte kludne vyradit, neprispievam k vam vobec.....

@mima01 ahojky vrátiš ma do oktobroviek? 😉