Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
@mia258 no zlatino, som bola v prahe so sesterkou na korculiach pri jazerach a teda vysekala som sa zrovna tam, kde by som vobec ziadny zadrhel necakala... mi nohy podobralo, div ze som kontrmelec nespravila... ale bude to zniet smiesne, ale kym som sa tak "vznasala" vo vzduchu, ma napadlo este pokusit sa natocit na stranu, takze som chvalabohu nedopadla na kostrc, ale mala som doslova ciernu lavu polku prdele... 😅 😀 a lavy laket rozmlateny... neviem, co by bolo so zapastim nemat chranic... brrrrrr...
@adka_praha si mala chrániče len na zápästiach? Ja mám také na kolená, lakte, dlane a zápästia.
Bojím sa tiež, že sa vysypem. Ani neviem aký tam bude terén, ale pôjdem večer, dúfam že ma nikto neuvidí ale zas nech ma aspoň počujú, keď budem kričať 😀 😀
Ahojte ja mam termin 26 oktobra 28 mam narodeniny...trosku sa bojim je to moje prve........ ☹
@mia258 😀 mala som na kolenach a zapastiach- to ti kryje aj dlane, ale na laktoch som nemala, ked sme boli kupovat s ocom hentie chranice, zrovna nemali na lakte take, ake som potrebovala... 😝 ja nikdy nezabudnem na pohlad deda, co sedel na lavicke zrovna pri tom mieste, kde som sa vysypala- nieco v tom zmysle, akoze co mu tam kazim podvecernu idylku... 😅 😀 😀 😀
@nancy_18 vitaj... 😀 ja mam 14.10. takze sa tiez sekneme cca... 😀 neboj sa... 😉
@adka_praha ešte že ti nevynadal, ako si si dovolila zrúbať sa 😀 😀 😀
@mia258 no asi tak nejak... 😀 😀 😀
@adka_praha no toho sa dožiť nechcem 😀 😀 Ale potom sa budem hlásiť ako som dopadla... teda... dúfam 😕
@mia258 😅 tak ja som sa vyrubala preto, lebo som chytila istotu a isla som rychlo... kym som sa ucila, nejak som nepadala a ked hej, tak len tak "neskodne"... 😅
@adka_praha ja neviem brzdiť na korčuliach. Mne to brzdenie príde také nedostatočné 😀 😀 😀 😀
@mia258 no tiez sa snazim tu zadnu brzdu pouzivat co najmenej... 😝 😀
@adka_praha a potom ako brzdíš? Máš ešte nejakú ručnú? 😀 😀
@mia258 😀 😀 😀 ked som na korculiach, tak jedine v prahe pri tych jazerach... 🙂 takze uz viem, kde ma to spomali, zastavi a podobne 😀 ... ked je nutne, tak tu sprostu brzdu pouzijem, ale uz tolkokrat som pri tom skoncila na zadku, ze sa moc nesnazim... 😀 (a inak velmi spolahliva brzda je zadkova 😀 )
Ahojte🙂 gratulujem všetkým maminám a teším sa že sa môžem tiež pripojiť k oktobrovým rodičkáám🙂)
@adka_praha veď to, že ja tej brzde neverím, takže budem musieť chodiť slimačím tempom 😀
@mia258 aspon sa nerozlames 😀 no nic, hokej skoncil, ide ja... tak bru noc... 😉
@adka_praha aj ja sa idem chystať na spánok, tiež som čakala len na koniec 🙂 Maj sa 😉
@adka_praha
@mia258 hehe baby, keď vás tak čítam o tom korčuľovaní, tak ja mám tiež skúsenosti, ale moje korčule sú už cca 2 roky odložené v skrini. Odkedy som sa na nich tiež velmi šikovne zdrúzgala, tak mám rešpekt a stále na kolene odtlačok 😅 . Tiež som si len tak korčuľovala na chalupe po dedine s nevlastnou dcérou, až kým som si nemyslela, že aká som dobrá a ako mi to ide 😀 a potom buum, prásk ako hruška zo stromu som sa zosypala 😀 😀 😀 ..ale moožno niekedy príde ešte čas a vytiahnem ich zo skrine.. 😝
@adka_praha s podpatklami som prestala minuly tyzden 😀 kupila som si tichoslapky a budem tomusiet nakombinovat so slusnym obleckom nejako 😀
@luciok juuuj to ti nezavidim, ze ti je zle stale 😒 ja neviem ani, ze som tehu - keby mi bruseno nerastie 😕
Ahojčeky 🙂 bambule, ale ste to tu rozbehli, neviem, do ktorej debaty sa zapojiť 😀
@nancy_18 máme spoločný termín 😀
Bože, tak sa teším na štvrtkovú poradňu, dúfam, že bude všetko tak ako má byť.....
@adka_praha ty ideš už zajtra, však ? Napíš potom ako si dopadla.... 🙂
Inak ako sa máte ? Mne sa tak ničoho nechce...., to hnusné uzimené počasie ma ubíja....ešteže mám navarené, už sa len učiť...v stredu mám skúšku, ble :/// ako len tú školu neznášam....
Pozerám, že ste rozbehli tému korčuľovanie....tak hmm...ja som minulý rok dostala od mm a bola som na nich až dvakrát a vôbec mi to nešlo, som sa cítila ako totálny neschopák....., no a potom som otehotnela, tak som dokorčuľovala, síce to nedopadlo dobre, no a teraz ich znova neopráším, lebo som zase tehu.....no snáď budem možnosť naučiť sa to niekedy..... 😀
Baby mne je od rána nejako zle ☹ Mám pocit akoby som mala mrchu, také tlaky na podbruško, stále ma tlačí na wc, ale nemám hnačku.
Ale aspoň niečo pozitívne - bola som s Miou pre výsledky a nepotvrdila sa žiadna alergia na lepok, mlieko, ovocie, zeleninu. Takže musíme zisťovať ďalej.
@natalinda88 ma tam zozeru aj s botami zajtra... nemam razitko ani od obvodneho, ani od zubarky a k tomu od zaciatku tehu stale -3 kg... 😕
@mia258 a nemala by si mat teraz niekedy mrchu? 😕
mozno to bola len nejaka hlupa ojedinela reakcia a viac krat sa opakovat nebude... 😕

@adka_praha to kde si sa tak rozpľasla? 😕
Teraz ma vystrašíš a budem sa báť 😅