Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
ahojte.. dlho som sa tu neukázala.. dcérka potrebuje teraz nejako viac pozornosti.. tak sa jej snažím venovať.. a užívame si pekné počasie.. tak na net chodím málo.. ale tak aspoň v skratke.. drobec už od cca 17.tt poriadne kopká.. cca 3 týždne ho už cíti aj manžel.. dnes si zobral za terč močový mechúť 😅
na poslednej poradni bolo všetko v poriadku.. stále sme o cca 1tt väčší.. a doktor nám povedal, že to vyzerá na chlapčeka..
A ako som sa sťažovala, že si nikto nevšimol bruško tak dnes sa tak stalo 😀 A bolo strašne milé a vtipné, kamarátka sa ma s vážnym výrazom pýta, či sa ma niečo môže spýtať (samozrejme, že som tušila čo 😅 ) a že či som tehotná 😀 a že bolo jej blbé pýtať sa, že či som náhodou len nepribrala, ale že ona pozná, že to neni len tak nejaký tuk 😀 😀
ahojte, davno som tu nebola. My sme sa pred týždnom dozvedeli, že čakáme nášho druhého chlapca. Priznám sa, trošku som bola sklamaná, lebo som od začiatku citila a dufala, že to bude dievka, ale už je fajn, teším sa na krpca velmi 🙂
@bemi5 ahoj v ktorom tt si? Ja tak cítim a dúfam, že budeme mať chlapčeka, tak dúfam, že ma moja intuícia nesklame ako teba 😅
Keď v poslednom čase tu všetky baby píšete, že čakáte chlapčekov 😀 ...a to moje vrtidlo sa nechce ukázať, no nič musím sa objednať na 4D sono, lebo nevydržím čakať tak dlho 😎 😉
ahojte,aj my budeme mat babatko v oktobri,chcem sa opytat ci uz kupujete kocik?nie je to skoro?
Ahojte maminky.Tiez som sa tu dlhsie neukazala ale sem tam nakuknem 🙂 Chcem sa Vám pochvalit...v pondelok som bola na sone a vraj na 99% budeme mat druhe dievcatko.Nemozem tomu stale uverit lebo som bola na milion % presvedcena,ze to bude chlapec.Aj mi to kazdy hovoril,aj som sa citila uplne inak aj chute ine ako pri prvej dcerke.Ale som stastna a moj manzel este viac lebo bol jediny zo sto ludi ktory veril,ze to bude dcerka.Este ze som nic nekupila modre 🙂)))))))))))
@adka_praha jasné,šéfe 🙂 😉
@natalinda88 😀
zajtra smer zubarkaaa... aaaaaaaaaaa 😖
@lin123 pozri: http://www.kociky-batola.sk/www-kociky-batola-s... a za super cenu,da sa k nemu kupit aj vajicko za nejakych 70 eur,tak na zimu hadam bude stacit iba hlboky..ale boli to nervy 😀
kočky,my ideme práve na poradnu,tak snáĎ už aj pohlavie nam povie.. 😎
ahojte my sme už kočík kúpili, podľa niekoho skoro, ale my si to nevšímame .. vyberal manžel, nechala som výber úplne na neho ... tak ako aj výber mien 🙂)) náš kočík je trojkombinácia .. ja som pôvodne chcela kúpiť použitý, no polovička si postavila hlavu, že bude nový, tak je teda nový :o) nech má manžel radosť 🙂))
caute.. kocikujete? 😀 ja uz mam tiez kocik zajednany... idem do gessleinu... ale z bazaru... nevyplaznem za kocik 800 eur... 😅 si viem predstavit kopec inych veci, co sa da za tolko penazi kupit... 😅 my sme mali pri prvej taku tu kalsicku polsku dvojkombinacku... nebol to zly kocik, hlavne na kysuce, ale tazky ako krava... 😅
@adka_praha aaaaaaaaaaaaaaaa...nechcela by sooooooooom :/ 😀
ale čo už pre tie naše malé stvorenia neurobíme...... 😉
držíme palce, aby nebolelo 😵
@emilii krááááásny kočík 🙂 presne taký chcem aj ja... 🙂 aj moja kamoška ho má...tuším TAKO je to..., ona má béžový a je s ním nadmieru spokojná..... a vidím, že viaceré ste spokojné 🙂)
@barakr jéééj...ďalší krásny kočík 🙂))))
baby ja sa z vás zbláznim 🙂 tuším zaostávam..........musíme to veru napraviť 😵
@natalinda88 no my ho este nemame kupeny,len som mala strasnu dilemu 🙂
@natalinda88 prezila som to a celkom bez ujmy... 😉 😀 ale o 3 tyzdne znova... 😝

@emilii 😀 no ja som taka zvedava, ze ma dr. zrusila, ze neteste sa, just sa vam neukaze... 😅 😀 no som zvedava... 😅