icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

adka_praha
29. máj 2012

@emilii 😀 no ja som taka zvedava, ze ma dr. zrusila, ze neteste sa, just sa vam neukaze... 😅 😀 no som zvedava... 😅

raduga
29. máj 2012

@emilii ale snáď sa nebude schovávať do konca, a chápem ťa, ja som tiež bola strašne zvedavá, ale ja som sa dozvedela relatívne skoro a potvrdilo sa aj moje tušenie 😉
ty by si asi rada dievčatko, že?

siss_sz
29. máj 2012

@emilii aj ja som strasne zvedavaaaa... idem v pondelok...
vsetci mi hadaju chlapceka, doma uz jedneho mam.. tak by som rada mala babu... ale ke sa mi neukaze, tiez budem smutnaaa..kto ma potom zase mesiac vydrzat, ze? 😀

oriesok
29. máj 2012

ahojte.. dlho som sa tu neukázala.. dcérka potrebuje teraz nejako viac pozornosti.. tak sa jej snažím venovať.. a užívame si pekné počasie.. tak na net chodím málo.. ale tak aspoň v skratke.. drobec už od cca 17.tt poriadne kopká.. cca 3 týždne ho už cíti aj manžel.. dnes si zobral za terč močový mechúť 😅
na poslednej poradni bolo všetko v poriadku.. stále sme o cca 1tt väčší.. a doktor nám povedal, že to vyzerá na chlapčeka..

emilii
30. máj 2012

@raduga mne je to už relatívne jedno čo to bude .. mám doma dvoch chlapcov .. na jednu stranu chlapček by bol super, lebo doma mám všetko modré a zelené .. no to dievčatko by bolo ešte viac super 🙂))

raduga
30. máj 2012

@emilii však treba babu, aby si tam nebola sama medzi chlapmi 😀 ale hlavné je, že to bude ďalší úžasný človiečik 😉

raduga
30. máj 2012

A ako som sa sťažovala, že si nikto nevšimol bruško tak dnes sa tak stalo 😀 A bolo strašne milé a vtipné, kamarátka sa ma s vážnym výrazom pýta, či sa ma niečo môže spýtať (samozrejme, že som tušila čo 😅 ) a že či som tehotná 😀 a že bolo jej blbé pýtať sa, že či som náhodou len nepribrala, ale že ona pozná, že to neni len tak nejaký tuk 😀 😀

bemi5
30. máj 2012

ahojte, davno som tu nebola. My sme sa pred týždnom dozvedeli, že čakáme nášho druhého chlapca. Priznám sa, trošku som bola sklamaná, lebo som od začiatku citila a dufala, že to bude dievka, ale už je fajn, teším sa na krpca velmi 🙂

anelka5
30. máj 2012

@bemi5 ahoj v ktorom tt si? Ja tak cítim a dúfam, že budeme mať chlapčeka, tak dúfam, že ma moja intuícia nesklame ako teba 😅
Keď v poslednom čase tu všetky baby píšete, že čakáte chlapčekov 😀 ...a to moje vrtidlo sa nechce ukázať, no nič musím sa objednať na 4D sono, lebo nevydržím čakať tak dlho 😎 😉

barakr
30. máj 2012

ahojte,aj my budeme mat babatko v oktobri,chcem sa opytat ci uz kupujete kocik?nie je to skoro?

raduga
30. máj 2012

@barakr my máme našťastie zajednaný kočík u tety, lebo neviem si predstaviť, že by som si z toľkých možných kočíkov vyberala. O tomto aspoň viem, že sa super používal a je zachovalý, tak snáď budem spokojná 🙂

barakr
30. máj 2012

@raduga my sme si konecne vybrali,sice iba hlboky,ale ma vybornu cenu,tak na jar/leto kupime nejaky sportovy.. ale mas pravdu,mna uz slak triafal z tolkeho vyberu 😲

lin123
30. máj 2012

@barakr ahoj a aky kocik ste si napokon vyrali? My tiez tak rozmyslame, ze kupime len hlboky a neskor sportovu verziu.

maminka86
30. máj 2012

Ahojte maminky.Tiez som sa tu dlhsie neukazala ale sem tam nakuknem 🙂 Chcem sa Vám pochvalit...v pondelok som bola na sone a vraj na 99% budeme mat druhe dievcatko.Nemozem tomu stale uverit lebo som bola na milion % presvedcena,ze to bude chlapec.Aj mi to kazdy hovoril,aj som sa citila uplne inak aj chute ine ako pri prvej dcerke.Ale som stastna a moj manzel este viac lebo bol jediny zo sto ludi ktory veril,ze to bude dcerka.Este ze som nic nekupila modre 🙂)))))))))))

emilii
30. máj 2012

@raduga to bude náš malý anjelik 🙂)) dnes bol u nás brat s malinkou 2 mesačnou dcérkou .. som sa kochala na neja aká je krááásnučká .-)

natalinda88
30. máj 2012

@adka_praha jasné,šéfe 🙂 😉

adka_praha
30. máj 2012

@natalinda88 😀

zajtra smer zubarkaaa... aaaaaaaaaaa 😖

bemi5
30. máj 2012

@anelka5 som v 21tt, a termín mám 15.10., jej a ako tak pozerám tak deň po tebe sranda. U mňa je celé tehotenstvo úúúplne iné ako prvé, iné chute, pleť hrozná, nechty katastrofa, zle mi byvalo na začiatku, tak som zato bola presvedčená, že toto bude dievka. A hľa dalši vajčiak 😀

barakr
31. máj 2012

@lin123 pozri: http://www.kociky-batola.sk/www-kociky-batola-s... a za super cenu,da sa k nemu kupit aj vajicko za nejakych 70 eur,tak na zimu hadam bude stacit iba hlboky..ale boli to nervy 😀

barakr
31. máj 2012

kočky,my ideme práve na poradnu,tak snáĎ už aj pohlavie nam povie.. 😎

emilii
31. máj 2012

ahojte my sme už kočík kúpili, podľa niekoho skoro, ale my si to nevšímame .. vyberal manžel, nechala som výber úplne na neho ... tak ako aj výber mien 🙂)) náš kočík je trojkombinácia .. ja som pôvodne chcela kúpiť použitý, no polovička si postavila hlavu, že bude nový, tak je teda nový :o) nech má manžel radosť 🙂))

bemi5
31. máj 2012

@emilii veľmi pekny kočík, tá modrá farba sa mi veeeľmi páči. A okolie si nevšímaj, aj my sme pri našom prvom malom kupovali kočík v piatom mesiaci. Mali sme favorita čo sa týka značky aj farby a náhodou sme naň v jednom obchode natrafili a hned sme ho aj kupili 🙂

emilii
31. máj 2012

@bemi5 ďakujem, my sme nikdy okolie nejako zvlášť neriešili... prvý syn mal najnovší model Dema , druhý syn mal Tako natáliu a teraz sme vsadili opäť na Tako, lebo sme boli s ním ako so značkou nadmieru spokojní... rozhodoval sa už iba medzi farbami 🙂

bemi5
31. máj 2012

@emilii my nový kočík nebudeme riešiť, ostáva nám po krpcovi, ale kebyže kupujem tak určite takáto farba. My máme Jane Nomad a sme s ním nadmieru spokojní, nemenila by som.

adka_praha
31. máj 2012

caute.. kocikujete? 😀 ja uz mam tiez kocik zajednany... idem do gessleinu... ale z bazaru... nevyplaznem za kocik 800 eur... 😅 si viem predstavit kopec inych veci, co sa da za tolko penazi kupit... 😅 my sme mali pri prvej taku tu kalsicku polsku dvojkombinacku... nebol to zly kocik, hlavne na kysuce, ale tazky ako krava... 😅

natalinda88
31. máj 2012

@adka_praha aaaaaaaaaaaaaaaa...nechcela by sooooooooom :/ 😀
ale čo už pre tie naše malé stvorenia neurobíme...... 😉
držíme palce, aby nebolelo 😵

natalinda88
31. máj 2012

@emilii krááááásny kočík 🙂 presne taký chcem aj ja... 🙂 aj moja kamoška ho má...tuším TAKO je to..., ona má béžový a je s ním nadmieru spokojná..... a vidím, že viaceré ste spokojné 🙂)

natalinda88
31. máj 2012

@barakr jéééj...ďalší krásny kočík 🙂))))
baby ja sa z vás zbláznim 🙂 tuším zaostávam..........musíme to veru napraviť 😵

barakr
31. máj 2012

@natalinda88 no my ho este nemame kupeny,len som mala strasnu dilemu 🙂

adka_praha
31. máj 2012

@natalinda88 prezila som to a celkom bez ujmy... 😉 😀 ale o 3 tyzdne znova... 😝