icon

Budeme mamičkami v októbri 2012

marianka0101
25. jan 2012

Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉

anelka5
2. jún 2012

@nativanativa jeej tak ďalšia maminka čo čaká chlapčeka 😉 gratulujem..to moje vrtidlo sa nechce ukázať, ale hádam bude chalan, lebo sa tiež bez prestávky vrtí, točí a kopká 😀 😀 ..ale ja priberám veselo, čo týždeň to pol kg..tak dúfam, že to aj na neho (ňu) sa troška lepí 😀

anelka5
2. jún 2012

@adka_praha veď to že volala, ešte som sedela pri nete bola na ich stránke a kukala na ord. hodiny a nič ☹ 😖
pekný deň v Bojniciach želám, veľa zábavy...

anelka5
2. jún 2012

@emilii jeej tak peknú oslavu želám, aby sa detičky bavili a chutila im tortička 😉 a dúfam, že pre teba to bude deň bez ujmy a zbytočnej bolesti hlavy.

anelka5
2. jún 2012

@mia258 super, že ste došli v poriadku, tak si užívaj prítomnosť mm a že ste teda konečne rodinka po kope a hlavne sa opatruj, nech bábo pekne rastie a drží sa v brušku 😵

anelka5
2. jún 2012

@sisinka26 ano može sa ukázať už v pondelok na 2D sone, teda ak budeš mať šťastie a bude bábo správne otočené 😉 ak nie, tak si trochu počkách a na 3D si už Dr. vie aj sám natočiť, tak aby pozrel pohlavie 🙂
Tak držím palce, aby ti to dopadlo ok, hlavne aby bolo zdravé a daj vedieť potom že čo to bude 😵

natalinda88
2. jún 2012

@nativanativa 🙂 také malé šidielko máš v brušku 🙂 a možno práve naopak po pôrode bude stále spinkať 😉

natalinda88
2. jún 2012

@adka_praha jééj...do ZOO by som šla 🙂 no asi by si ma nechali v pavilóne opíc 😀
Užite si výletik 🙂 neboj, zubky prebolia....
Aký paradox, že v prvom tehu ťa neboleli a teraz sa to sype..., ale to sa určite zastaví 😉
@mia258 🙂) jééj...sa teším, že ste docestovali a vidíš aj babuľa sa teší z tatíka, užívajte si naplno rodinkovanie 😵
@anelka5 verím, že si nedočkavá 😵 asi sa hanbí, to nie ako ten môj 😀
to hovorí tá pravá, keď mne ukázal drobec čo má medzi nožičkami dosť zavčasu 😀
verím, že z toho ľaku fakt nič nebude......No na to nespanie ma veru trénuje, dospávam to aspoň poobede, aj keď sa cítim ako zombie s takými vakmi pod očami....a až ma celé telo bolí z toľkého ležania.... 😝
Na 3D ti to určite povedia, čo to bude, tá technika je dokonalejšia a doktori si väčšinou s hanblivými krpčekmi hravo poradia 😉 😉
@sisinka26 gratulujem k oktobróvčiatku 😉
@emilii joj...bolesť hlavy neznášam, no tiež ma to z času na čas chytí a niet rady ani pomoci..., najlepšie mne pomáha vyspať sa z toho alebo sa riadne zavodniť.....veľa tekutín robí svoje...verím, že dnes ti už je lepšie 😵
A neboj, nemyslím, že jeden paralen by uškodil...,keď sa nedá, tak sa nedá a každá by sme siahla po liekoch..
Takže Hotel Paradise zvučka zaberá 😉 náš malý je celkovo na pesničky, keď mi už chýba kopkanie jednoducho mu pustím nejakú vychytávku a hneď sa rozšantí 😀 žeby bol po mamine ? hmm.. 😵 😵
Už teraz som naňho pyšná 😵 😵 😵

nmonika
2. jún 2012

Ahojte oktobrovky...Ste tu niektora z Presova alebo okolia? Davame si stretko niekedy v meste.Sme sice septembrovky,ale mozno budete mat niektora zaujem si s nami pokecat 🙂

nativanativa
2. jún 2012

@anelka5 ja som zatial iba necelé 3 kilá pribrala , budúcu sobotu mám poradňu, snáď už to bude viacej , ale tak krppček dáva o sebe furt vedieť , je velmi hyperaktívný a na utz sa tiež rád predvádza , aj doki sa z neho smial 🙂

nativanativa
2. jún 2012

@natalinda88 to by som bola rada keby sa pekne naučil režimu a spinkal vtedy keď má

natalinda88
2. jún 2012

@nativanativa joj...maminka hádam ťa bábenko poslúchne, aj keď v tomto im nerozkážeme 😉

barakr
2. jún 2012

@anelka5 aj ja by som chcela babatko v naruci 🙂 uz sa tak tesim!

sisinka26
2. jún 2012

@siss_sz jeeeeeeeej tak to sme uplne na jednej línii 🙂 Siss, tak v pondelok si dame vediet, co oko doktorovo videlo 🙂 a ako to prebieha u teba zatiaľ? Ja som uplne o.k., ani neviem, že som v tom, keby bruško nerástlo. Ozaj, a co si tajne zeláte?....my dievcatko 🙂

sisinka26
2. jún 2012

@anelka5 určite dám vedieť, ty máš kedy termín?

sisinka26
2. jún 2012

@natalinda88 dakujem 🙂

adka_praha
2. jún 2012

@emilii 😅 no mili su... 😅
@mia258 jeeej som rada, ze ste stastne dorazili a nech sa vam dobre byva... 😵
@natalinda88 no pocasie bolo uplne skvele na taketo trajdanie... slnko bolo za mrakmi, takze neprazilo, ale teda bojnicka zoo 0 bodov... 😖 aspon, ze nebolo drahe vstupne, lebo by ma nastvali... asi som moc vymazlena, ale odrastla som na prazskej zoo, to je ina kava oproti hentomu...

natalinda88
2. jún 2012

@adka_praha počasie ste veru vymákli 🙂
A to som sa tam chystala ...po toľkých rokoch...takže neodporúčaš ? Tiež som bola pred 7-mimi rokmi v Prahe a bol to veru zážitok 🙂

anelka5
2. jún 2012

@adka_praha to faakt že nič moc ☹ my sme chceli ísť tiež niektorý víkend s neterkou, ale tak hádam to bude predsa len pre nás zážitok, kedže to nebudem vedieť porovnať s tou pražskou Zoo 😉

anelka5
2. jún 2012

@sisinka26 ja mám termín 16.10. necelý týždeň pred tebou 🙂 , ale v skutočnosti kto vie kedy a kde nás to chytí 😀 😀 dúfam, že moc pred termínom rodiť nebudem 😉

mia258
2. jún 2012

ďakujem vám baby, ani nestíham odpisovať teraz, keď sa trošku udomácnime všetci a bude pokojnejšie, tak napíšem viac 😉

mia258
2. jún 2012

@anelka5 @natalinda88 @adka_praha to bolo pre vás 😀

siss_sz
3. jún 2012

@sisinka26 aj ja dievcatko, manzel chlapceka... takze tak ci tak budeme spokojni😀 a podobne, ako u teba..vsetko v poriadku, iba brusko rastie 😉

adka_praha
3. jún 2012

@natalinda88
@anelka5
no podla mna ist tam len koli zoo je zabity cas... 😉

natalinda88
4. jún 2012

@adka_praha Tak to určite máš pravdu. Keď už výlet na naporiadok a pozrieť všetko v tak krásnom meste 😵
@mia258 nie je zač.... máš toľko času, koľko len potrebuješ 🙂 My sa budeme tešiť na písmenká od teba 😵 😵

Ináč ako sa máte babuľky - tehuľky ?

Akosi tu je mŕtvo, keď tak pozerám..... Ja som dnes akási dorobená... Včera sme boli mm neterke na prijímaní a veru až do večera, chýbalo mi, že som nemala kde vystrieť... 🙂 a dožrala som sa naporiadok teda, že dnes veru nemám chuť ani jesť,,,,,:// mala som pocit, že mi brucho praskne....
Tak si len vegetím, ležím a nič nerobím...
Čo máte inak nové ? Bábätká poslúchajú?hmmmm.. 😵 😵

adka_praha
4. jún 2012

@natalinda88 to je dobre, ja som doteraz mala nechutenstvo a teraz zeriem jak kyselina... 😝 😅
dnes som volala do trinca, tak sme objednani na stredu poo... 😵 eeeeej, drzte palce, nech nie je miminecko tajnostkar... 😀

natalinda88
4. jún 2012

@adka_praha ja som nevoľnostťami našťastie netrpela a furt len žeriem 😀 no čo som vyvádzala včera....akoby sme nemali doma čo jesť... 😀
jééj...inak aj ja som volala tiež dnes, ale do Jablunkova. Mohla som ísť aj zajtra , ale nechala som to na budúci utorok....dúfam, že mm bude môcť...
Držím palčeky, nech drobček ukáže svoju výbavu 😵 😉

sisinka26
4. jún 2012

@anelka5 veď to, že kde nás to chytí...inak kamošky normálen fungujú aj s veľkým brušinom, keď to má prísť, príde to. Dnes som bola na ultrazvuku, malé malo pupučnú šnúru rovno medzi nôžkami, ako plienku....takže pani doktorka povedala...dnes to neuvidíme,ľutujem, skúsime nabudúce 🙂...vy čakáte čo?

sisinka26
4. jún 2012

@siss_sz ...Siss, tak malé malo na sono pupočnú šúru rovno medzi nôžkami ako plienku, nechcelo sa ukázať...takže pani doktorka povedala, že skúsime nabudúce 🙂 takže ostávam v očakávaní ďalej....a ty ako?

siss_sz
4. jún 2012

@sisinka26 my mame chalana😀 takze moj sen o babe sa posuva o par rockov dalej... a teraz budeme mat partu hic😀

raduga
4. jún 2012

Ahojte babuľky 🙂
Vidím, že všetky sa máte celkom fajn, to ma teší. Len aby už sa konečne všetkým drobci ukázali, to by bolo fajn, nech nie ste v napätí 😉
Mne sa včera stala taká nepríjemná vec, ešte teraz som z toho dosť nesvoja. Som sa šmykla na schodoch a spadla som z nich. Boli to síce len tri schody, ale zadok som si riadne buchla ale aj tak jediné, čo ma zaujímalo bolo, že či je malé v poriadku. Strašný šok. Tak sme išli na pohotovosť na Kramáre, kde som ledva odpovedala na otázky, že čo sa mi stalo, lebo mne bolo jedno, či je niečo mne, mala som stres len o malé. Tak mi urobili ultrazvuk a krásne mu bilo srdiečko, opäť je to chlapec 😉 Vyzerá teda, že je všetko v poriadku, v štvrtok idem na poradňu a morfologické sono (dúfam, že malý prežije toľké vyrušovanie), tak dúfam, že tam sa mi len potvrdí, že je všetko v poriadku, lebo stále mám obavy aj sa mi zdá, že nejak menej kope, ale verím, že to je len v mojej hlave.