Budeme mamičkami v októbri 2012
Cela nedockava zakladam tuto skupinu,zatial neviem ci sem patrim, ale velmi by ma to potesilo. Menzes ocakavam-vlastne neocakavam 2.2.2012. Kto je na tom podobne? 😉
@natalinda88 Ahoj. Co sa tyka dokovelnky. Ja som sa pred dvoma tyzdnami vratila z Egypta. Tiez som mala velke obavy, ale rezervane sme to mali od januara....A teda, bolo to uplne v pohode. Cesta lietadlom bola velmi dobra. Ovela lepsia nez cesta autom. My sme klasicke chorvatske typy aj s mm, no tento rok by som autom nikam daleko nesla. Sice mam bezproblemove tehu, no natriasanie na tych nasich cestach mi nerobi po par hodinach velmi dobre, lietadlo bolo ovela setrnejsie. Mne sa zda cesta autom ovela rizikovejsia ako to lietadlo(len skoda ze do roboty lietadlom nemozem:() A co sa tyka doktorov, pozistovala som si vsetko mozne, priplatene cestovne poistenie sme mali, kliniku priamo v hoteli. A taky relax ako sme mali na dovci som veru potrebovala. Ani raz ma tam krize neboleli(a to ma bolievaju tak ze ani neviem z postele vstat), spagetka sa tam poriadne rozkopkala, taka aktivna normalne nebyva a ta slana voda mi tiez prospela. Z mojej strany mozem len odporucat dovolenku. len samozrejme, treba sa ovela lepsie pipravit na dovcu, viac sa chranit a vediet co mozes a co nemozes, aj co sa tyka pripadnej choroby, ake lieky mozes(v egypte to bola ta ich slavna faraonova pomsta - hnacka). Ja som si uz pred tym zistila v cestovke ze co ak....aby aj oni vedeli, aj delegatka vedela ze keby cosi....
Ale ja tak, rozhodnutie je na tebe, no ak ti robi starosti napr iba lietanie, tak som je podla mna fakt lepsie nez cesta autom(vraj aj co sa otrasov maternice tyka).
@ivianocka Ahoj. ďakujem za tvoju skúsenosť. 🙂 Môjho mm to akosi chytilo tento rok a veľmi by chcel ísť tiež do Egypta, kvôli podmorskému svetu, na ktorý je Egypt ako stvorený, no ja som sa na neho zhrozene pozrela, však tam musí byť 50 stupňov a napadli ma všetky zlé veci, ktoré by sa mohli stať.... každopádne zatiaľ nikam nejdeme...rezervované nemáme nič..je to len plán, že čo keby a čo ak... veľa ľudí je proti, ale stretla som sa aj s pozitívnymi názormi...nerada by som niečo potom oľutovala...
určite to musí byť relax, more je pre tehu skvelá vec 🙂a tiež na tie moje kríže, lebo tiež ma tak bolievajú...
tak ste si skvele oddýchli, však ?
A v akom rezorte ste boli? A čo sa týka stravy boli ste spokojní ? Vyvarovala si sa niečoho ?
Čo sa týka lietania, toho sa nejak nebojím, už som párkrát letela a čo sa týka otrasov musím s tebou súhlasiť, že v aute bývajú niekedy väčšie.
Ďakujem aj za takýto pohľad na vec... 🙂
@adka_praha aj ja si myslím, že to čo bolo bolo a už to nezmením..., to je pravda s tou starostlivosťou...tu človek vie, na koho sa obrátiť v prípade komplikácii..
keby sme sa aj rozhodli ísť , tak by som sa snažila si všetko pozisťovať a šli by sme tam, kde by aj tá starostlivosť v prípade potreby bola dostupná 😉
Inak konečne sa ochladilo 😀 až tak fájne....a ten ranný dáždik, príroda si ho zaslúžila 🙂
Tak príjemný dník 🙂 🙂
@natalinda88 My sme boli v caribbean world resort, taky kludnejsi, v podstate na samote,nie v hurgade, asi 60 km pod hurgadou. CO sa tyka jedla, tak v resorte sme jedli vsetko, iba studene som vobec nepila, aby som si zaludok neprechladila/mne sa to stava aj doma). A samozrejme, veci s kofeinom som nepila. a maju tam zvyk robit omelety a vajicka nedovarene, tak to som si dala vzdy viac uvarit. A teplo tam sice bolo cez 40 stupnov, ale to bolo ine teplo, vobec som sa tam ani nepotila, nie ako tu, 35 stupnov a clovek sa ide roztopit. A ked si vyberas dovolenku, je dobre sa informovat, ci klinika, ktora je v rezorte, akceptuje cestovne poistenie. Lebo vacsina klinik v resortoch neakceptuje poistky. A potom musis cestovat za doktorom von z rezortu. Nasa klinika to ako jedna z mala akceptovala. Aj som ju vyuzila, lebo ma crevne tazkosti postiihli, ale nic vazne, myslim, ze to ani nebola ta faraonova pomsta, ze to bolo z ich korenia na jedlo, aj mm to mal, maju tam take specificke korenie nejake. A co sa tyka podmorskeho sveta, ten je tam krasny. My sme isli snorchlovat, to som zvladla aj ja. A stalo to za to. Aj Luxor sme zvladli, este nebolo take teplo ani tolko ludi, predsa len, boli sme este pred sezonou. Som rada ze sme tento rok boli v Egypte. Aj na plazi sa o nas starali, lehatka polohovatelne tam boli, aj s takou poduskou na tom,aby neboli tvrde. A plaz cista, more bez vln a na clapkanie. Ved keby ste sa nahodou rozhodli ist a mala by si otazky, tak kludne odpoviem🙂 ja som sa dost pripravovala pred dovolenkou 😀
@natalinda88 no otravuje ma to už niekolko rokov, snad sa toho raz zbavim, stale si robim kupele s repika na to... ja som včera tiež bola v detskom maxime pozriet :D nezda sa ti že tam maju tie cumliky drahe??? aspon tie na tom stojane sa mi zdaju. inak ako sa ta vaha počita ked na začiatku tehotenstva som mala 52kg, potom som schudla na 50kg a teraz mam 55 ale už mi to skacka aj na 56 kg:D inak merieš si bruško? ja som mala minule na tom najvypuklejšom mieste 84cm-ma mm meral :D no a farbu kočika, no tiež asi skôr neutralnu určite by som nekupovala nejako čisto modrý alebo ružový napriklad :D radšej take do zelenkava , bežova a tak :D ale maju tam fakt krasne kočiariky-len si musiš vypýtat katalog :D inak džemik sme včera urobili s troch kg jahôd vyšlo 13fliaš čiže celkom dost :D a ešte sme dnes kupili dalšich 6kg jahôd :D mnam, a krasne vonaju!!! :D
@anelka5 názov : Kajtex Matrix :D na nete to najdeš v pohode :D
@natalinda88 no uvidis, co ti este dr. povie na to... 😉
veru to ochladenie padlo jak prdel na serbel... 😀 😵 teri mi tu chrni na gauci a ja idem asi balkonovat... vonku je tak prijemne... byt je vyhriaty este... 😝 😅
@mishita2401 krásny kočiarik, farby sú tiež super...🙂
@mishita2401 a nepomáhajú ani bylinky ? tak to je pliaga riadna.., bracho si to razškrabal a prešlo mu to samé 😀
ževraj najdôležitejšie je vyhubiť hlavnú a potom vraj aj ostatné zmiznú 😉 brachovi sa to tak podarilo 😀
stál ma 2,60€, bol len jeden v obale, tie s dvoma cumlíkmi stáli vyššie 8€, ale tuším to bola nejaká značka, či čo.., no a to sa mi už zdala prehnaná cena...
s tou váhou, no neviem či 4 alebo 6 kíl si pribrala, 😀 ja som neschudla nič, od začiatku som len priberala a zatiaľ sa na mňa nalepilo 6 kg 😉 😉ale vôbec mi to nepripadá... mám pocit, že všetko mi ide do bruška a trošku nohy, zadok a prsia sa mi tiež zväčšili 😀 😀 😝
na tie kočíky musím ísť veru kuknúť 😝 pozerala som ten kajtex matrix a vyzerajú super 😉
musím zobrať aj mm a hádam spolu niečo vyberieme..
merala som si zo začiatku, teraz som si už dlho nemerala..., no idem to napraviť 🙂sakra, nemôžem nájsť meter... 😒
takže sa budete džemíkovať jahodkami 🙂 mne minule mm teta poslala z Dolniakov a boli vynikajúce, som sa oblizovala poza uši 🙂
ozaj náhodou si nevolala do tej nemocky na tú prípravu?
ja som si dnes spravila palacinky s čučoriedkovým džemom, ten tiež ľúbim 😝
@adka_praha asi tak, necháme to na lekárku a na celkovú situáciu 😉
hneď sa lepšie dýcha....a veru aj my máme doma ešte miernu saunu 😀 ale vonku je úplne fantasticky 😀
ja sa chystám upratovať, ale akási som skapatá...láme ma na spánok 😵
@natalinda88 aj mna, ale vyuzivala som ten chladok na balkone...a teri sa akurat zobudila a uz vyjednava rozpravku... 😅 ale akasi je mrzuta... 😝 no to bude zasa poobedie... 😝
@natalinda88 no mne sa to vždy vyhodilo inde, len teraz to mam už asi 5krat na tom istom mieste, a vždy viac pri sebe a nie a nie to vyhubit...... tak to ešte nebol taký drahý, to je dobra cena za cumlik. no mne mama tvrdi že 6kg-lebo že ked som schudla tak som to predsa zasa nabrala tak že 6kg. a tiež zadok, nohy a prsia-a bruško samozrejme...lenže ja som bola vždy štihla takže je to nezvyk že teraz som malý hrošik 🙂 🙂 🙂 no ešte som tam nepisala e-mail ale idem to hned napravit :D a ak nenapiše tak jej budem buduci týžden volat :D som chcela ist na dalši týžden na tu glukozu- na tie testy ale mi pisala veduca mojej bak.temy že sa chce stretnut tak to musim presunut na dalši týžden... nevadi :D no kočíky su celkom slušne že, a sa mi zda že ta hlboka vanička až taka mala nieje ako u iných kočikov, aj ked hovorila ta pani že je to do pol roka ale že sa tam zmestia aj väčšie deti ale preto hovoria do pol roka lebo ked už vie babo sedkat tak aby nevypadlo s hlbokej vaničky tak sa doporučuje ten polovatelný športiak čo je k tomu :D
ahojte ... tak my sme včera priviezli domov postielku .. už to máme asi komplet 🙂)) teda okrem kozmetiky pre babatko .... výbavičku nemám ešte opranú, ale už sa teším ako tie pidivecičky budem žehliť a skladať a ukladať .-)) a potom budem už len pokojne čakať na hodinu "H" .-)))
Ja idem v pondelok znova na kontrolu, dúfam, že už sa neotváram, lebo tam nechcem zostať ležať ☹
Ale inak mi to teplo nerobí veľmi dobre, hlavne keď napr. sedím a postavím sa, tak sa mi hneď zatmie pred očami a točí sa mi hlava. Aj vy to máte? 😒 Nepríjemný pocit...
@mia258 juva, som prehliadla, ze sa otvaras... drzim prsty... 😒
@adka_praha ďakujem 🙂 Mám kľudový režim, nenamáham sa, takže snáď je to v poriadku
@mia258 snad hej... to ty si pisala, ze aj malinka sa narodila skor? ci sa mi to uz pletie? 😕
@adka_praha áno, narodila sa trošku skôr, 37tt+5 😉
@mia258 moja opica isla tiez o 3tt skor... 😀
@adka_praha už sa nás nevedeli dočkať 😀
@mia258 😀 😀 😀 no ta moja mi chcela asi skor rebra rozobrat na suciastky, ci co... 😀 😀 😀
@adka_praha skladala lego 😀 😀
@mia258 😀 😀 😀 no kto vie...
@adka_praha veď sa jej spýtaj 😅 😅
@mia258 som si ista, ze si bude pamatat, co to mala v plane s mojimi vnutornostami a kostickami... 😀 😀 😀 😀
@adka_praha určite, možno to plánuje aj teraz 😀 😀 😀

@misimimi je mi jasné, že pokiaľ už jedno dieťa máš, tak sedieť s vyloženými nohami sa nedá.. najhoršie je to teplo ktoré bolo v posledné dni a to, že piješ viac tekutín (čo je síce potrebné,ale podpisuje sa to pod tie opuchy). Ak to budeš mať aj v nasledujúce dni, keď už nemá byť tak príšerne horúco, tak skús zavolať doktorovi či by ti na to niečo odporučil. mne dr. Karaba z PN nemocnice odporučil v prípade potreby. ale zatiaľ to teda, našťastie, riešiť nemusím..