Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@rossalinda vaaaau tak to si superna.. za rok to vsetko zhodit.. sikula
ja som otehotnela s vysokou vahou.. hormony, nervy, prezieracky atd.. teraz sa drzim v pohode.. dnes ma aj v poradni pochvalili, ze sa dobre drzim.. tak ma to utesilo.. lebo to moje trojciferne cislo je takt priserne a desim sa kazdeho deka navyse..
@kokorunecka po porode si zalozime sukromnu temu.. moje dieta a svokra 😠 😀 😀
@silvia10131 já vybírala tak, abych měla nejlepší péči pro sebe i pro mimíska a aby měli zkušenosti s rodičkami s podobným zdravotním stavem jako mám já. To pro mě byla priorita, protože rodit budu císařem, nemocnici jsem konzultovala s mou alergoložkou i gynekologem.
@petrusew ja som tiez tak vyberala ale este sa rozhodujem troska,sice trovha vyhrava u nas,,pretoze starostlivost o mimi je u nas dobra,,aj o rodicky,,,asi budem doma,,mam este jedno dieta tak aby to s nim nemali nejako daleko,,,
@kristinaanna dakujem
@petrusew a nevies ci je moznost vyberu medzi normalnym porodom alebo cisarskym?ja by som chcela radsej cisarsky, 😒
@silvia10131 Pokud jsi takhle nakousnutá, tak bych asi rodila doma. Bohužel, u nás to tak není ☹ Porodnice je super, ale ostatní... 😖 (myslím plicní a tak) Vybírala jsem mezi Olomouckou fakultkou a fakultkou v Brně Bohunicích. Vyhrálo Brno (je tam modernější zázemí a jezdím tam na alergologii, takže mě tam znají)
@silvia10131 U nás není, já mám císaře daného od začátku(zdravotní komplikace) jinak bych stejně raději rodila normálně.
@petrusew hm,,ale tak aspon ze ta poznaju,,,a ak by k niecomu nedajboze prislo,tak aspon vedie vsetko a tak,,, 😉
@silvia10131 ja by som sa chcela rano zobudit do ruzova vyhajana s babom v naruci.. 😀 😀 😀 😀 to by bola aka naadhera, ze? 😝
juj nejako ma bolí brušino ani ležať ani chodiť nemožem fuuu to bude noc...to asi preto že tuto noc som spala tak aby mi nebolo lúto
@silvia10131 Právě, vzhledem k tomu, že mě mají v evidenci (sice ne u nic na porodnici či gyndě, ale u mé mudry na alergu) tak nebudu muset všechno zase vysvětlovat a zjišťovat, jestli mi nepíchnou něco co nesmím a podobně.
@petrusew no ved praave 🙂
Kocky mam bolehlav.. dnes sme nakupili vsetko do porodky.. a na tych prvych par dni doma.. a niesom si ista, ci budem mat dost latkovych plienociek.. mam 7 na siroke balenie, dvoje postolkove nohavicky a dve vacsie a asi 5 mensich plienociek pod hlavinu.. staci to?
@kohutovci myslim si ze ano,,,ja pri malom som mala dva pod hlavicku 🙂 no a tie postolky,tiez som vedla s toho,,,,pri malom som len jedny vyuzila 😉
@silvia10131 aha, tak to chápu. On ale ani císař není nejlepší.
@kohutovci no já nevím...já jsem měla strach, že toho budu mít málo, kupovala jsem jedno celé balení (je jich tam deset a pak jsem dokupovala ještě jedno balení po desíti, prootže jsem měla strach...takže já jich mám 20ks plus pět pod hlavičku - obrázkovejch. Počítala jsem i s tím, abych měla rezervu i na říhání a tak.
@rossalinda To áno.. Ja som dnes plakala pri Reflexe jak tam bola tá rodina s 13timi deťmi...
@kohutovci 😀 No... Moja svokra čistý konec Japonec... 😀
Ja sa domnievam, že ona keď budem v pôrodnici a náhodou tam mm pôjde, tak sa opýta buď prečo som neprišla, alebo či sme sa rozišli, ale to, že rodím jej nenapadne 😀 😀
Dvoje poštolky si kúpila? Jedny číslo 1 a druhé číslo 2? Lebo ja mám len jednotky....
@kokorunecka dvoje dvojky som kupila.. jedny na suchy zips a druhe na to divne viazanie z ktoreho sa asi nevysomarim tak rychlo 😀 😀 oboje su dvojky.. tety predavacky vraveli, ze medzi jednotkami a dvojkami je asi centimetrik rozdiel.. a tak som vzala tie vacsie radsej
no moja svokra bude typu.. aaa porodila si.. mozes ist do roboty.. a robte si vlastne co chcete..len mi dajte to dieta a svaty pokoj.. 😠
@petrusew ty mas zasoby ako skrecok 😀 😀 ale tak.. aj ja som nazoru ze je lepsie mat viac akoby chybalo 😉
@kohutovci Jááááj... Ja keď som sa tých u nás pýtala tak všetky svorne prikyvovali hlavami, že jedine jednotky si mám zobrať, že dvojky by boli novonarodenému príliš veľké... 😖
😀 😀 No, ja myslím, že tej mojej bude stačiť, keď malú uvidí na fotke...
@kohutovci @petrusew 😀 Ja mám len 10ks klasických látkových a obrázkovú jednu 😀 😀 😀
Taky už se tak mamky těšíte na Ty naše drobotinky? Už aby byl únor, co ?
😉
teraz na vecer mi zapleskotalo v hlave.. rozhodla som sa, ze tie plienky musim oprat este dnes 😖 😀 a aby sa tam neprevalovali take same tak som k nim hodila uz raz preprane plachy 😀 😀
@petrusew ved ja viem,no poradim sa l lekarkou,najdeme nejake vhodne riesenie,,,ale ked ja sa toho normalneho porodu tak hrozne bojim ze sa to zopakuje 😔 😢
@kokorunecka vsade radia asi podla toho ako chcu predat 😒
joooj.. ukazat len fotku malej by bolo idealne.. ale obavam sa, ze si s tou mojou este uzijem 😠
@kohutovci Veď toto je to najhoršie... 😖
😀 Ja dúfam, že zostane taká ľahostajná... Myslím, že mi to bude viac vyhovovať jak keby mi za riťou chodila 😀
A najlepšie je, že mm s tým súhlasí 😀 Dnes sme o tom písali a sám povedal, že pokiaľ neprejavia záujem prví, tak že ich môže kašľať 😀
@kohutovci @defs Ja rozmýšľam, že zajtra začnem prať a aj to sa mi zdá ešte skoro 😀

@petrusew a vtedy by som sa aj s nou dohodla pretoze je vraj velmi mila a atd,,,vela kamaratok mi ju odporuuuca,,, 🙂