icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

silvia10131
14. dec 2011

@petrusew a vtedy by som sa aj s nou dohodla pretoze je vraj velmi mila a atd,,,vela kamaratok mi ju odporuuuca,,, 🙂

kohutovci
14. dec 2011

@rossalinda vaaaau tak to si superna.. za rok to vsetko zhodit.. sikula
ja som otehotnela s vysokou vahou.. hormony, nervy, prezieracky atd.. teraz sa drzim v pohode.. dnes ma aj v poradni pochvalili, ze sa dobre drzim.. tak ma to utesilo.. lebo to moje trojciferne cislo je takt priserne a desim sa kazdeho deka navyse..

@kokorunecka po porode si zalozime sukromnu temu.. moje dieta a svokra 😠 😀 😀

petrusew
14. dec 2011

@silvia10131 já vybírala tak, abych měla nejlepší péči pro sebe i pro mimíska a aby měli zkušenosti s rodičkami s podobným zdravotním stavem jako mám já. To pro mě byla priorita, protože rodit budu císařem, nemocnici jsem konzultovala s mou alergoložkou i gynekologem.

silvia10131
14. dec 2011

@petrusew ja som tiez tak vyberala ale este sa rozhodujem troska,sice trovha vyhrava u nas,,pretoze starostlivost o mimi je u nas dobra,,aj o rodicky,,,asi budem doma,,mam este jedno dieta tak aby to s nim nemali nejako daleko,,,

rossalinda
14. dec 2011

@kristinaanna dakujem

silvia10131
14. dec 2011

@petrusew a nevies ci je moznost vyberu medzi normalnym porodom alebo cisarskym?ja by som chcela radsej cisarsky, 😒

petrusew
14. dec 2011

@silvia10131 Pokud jsi takhle nakousnutá, tak bych asi rodila doma. Bohužel, u nás to tak není ☹ Porodnice je super, ale ostatní... 😖 (myslím plicní a tak) Vybírala jsem mezi Olomouckou fakultkou a fakultkou v Brně Bohunicích. Vyhrálo Brno (je tam modernější zázemí a jezdím tam na alergologii, takže mě tam znají)

petrusew
14. dec 2011

@silvia10131 U nás není, já mám císaře daného od začátku(zdravotní komplikace) jinak bych stejně raději rodila normálně.

silvia10131
14. dec 2011

@petrusew hm,,ale tak aspon ze ta poznaju,,,a ak by k niecomu nedajboze prislo,tak aspon vedie vsetko a tak,,, 😉

kohutovci
14. dec 2011

@silvia10131 ja by som sa chcela rano zobudit do ruzova vyhajana s babom v naruci.. 😀 😀 😀 😀 to by bola aka naadhera, ze? 😝

nuna55
14. dec 2011

juj nejako ma bolí brušino ani ležať ani chodiť nemožem fuuu to bude noc...to asi preto že tuto noc som spala tak aby mi nebolo lúto

petrusew
14. dec 2011

@silvia10131 Právě, vzhledem k tomu, že mě mají v evidenci (sice ne u nic na porodnici či gyndě, ale u mé mudry na alergu) tak nebudu muset všechno zase vysvětlovat a zjišťovat, jestli mi nepíchnou něco co nesmím a podobně.

silvia10131
14. dec 2011

@petrusew ja by som tiez chcela normalne,ale pri prvom som mala velke komplikacie,ze maly ma trvale nasledky

@kohutovci to by bolo supeeer,,,ja by som to tiez brala 🙂 😀

silvia10131
14. dec 2011

@petrusew no ved praave 🙂

kohutovci
14. dec 2011

Kocky mam bolehlav.. dnes sme nakupili vsetko do porodky.. a na tych prvych par dni doma.. a niesom si ista, ci budem mat dost latkovych plienociek.. mam 7 na siroke balenie, dvoje postolkove nohavicky a dve vacsie a asi 5 mensich plienociek pod hlavinu.. staci to?

silvia10131
14. dec 2011

@kohutovci myslim si ze ano,,,ja pri malom som mala dva pod hlavicku 🙂 no a tie postolky,tiez som vedla s toho,,,,pri malom som len jedny vyuzila 😉

petrusew
14. dec 2011

@silvia10131 aha, tak to chápu. On ale ani císař není nejlepší.
@kohutovci no já nevím...já jsem měla strach, že toho budu mít málo, kupovala jsem jedno celé balení (je jich tam deset a pak jsem dokupovala ještě jedno balení po desíti, prootže jsem měla strach...takže já jich mám 20ks plus pět pod hlavičku - obrázkovejch. Počítala jsem i s tím, abych měla rezervu i na říhání a tak.

kokorunecka
14. dec 2011

@rossalinda To áno.. Ja som dnes plakala pri Reflexe jak tam bola tá rodina s 13timi deťmi...
@kohutovci 😀 No... Moja svokra čistý konec Japonec... 😀
Ja sa domnievam, že ona keď budem v pôrodnici a náhodou tam mm pôjde, tak sa opýta buď prečo som neprišla, alebo či sme sa rozišli, ale to, že rodím jej nenapadne 😀 😀
Dvoje poštolky si kúpila? Jedny číslo 1 a druhé číslo 2? Lebo ja mám len jednotky....

kohutovci
14. dec 2011

@kokorunecka dvoje dvojky som kupila.. jedny na suchy zips a druhe na to divne viazanie z ktoreho sa asi nevysomarim tak rychlo 😀 😀 oboje su dvojky.. tety predavacky vraveli, ze medzi jednotkami a dvojkami je asi centimetrik rozdiel.. a tak som vzala tie vacsie radsej
no moja svokra bude typu.. aaa porodila si.. mozes ist do roboty.. a robte si vlastne co chcete..len mi dajte to dieta a svaty pokoj.. 😠
@petrusew ty mas zasoby ako skrecok 😀 😀 ale tak.. aj ja som nazoru ze je lepsie mat viac akoby chybalo 😉

petrusew
14. dec 2011

@kohutovci jo jo...křeček 😀 Když mě bylo řečeno že 20ks plenek je tak akorát...a těch pět obrázkovejch...no tam jsem ujela, no 😀 😀 😀

kokorunecka
14. dec 2011

@kohutovci Jááááj... Ja keď som sa tých u nás pýtala tak všetky svorne prikyvovali hlavami, že jedine jednotky si mám zobrať, že dvojky by boli novonarodenému príliš veľké... 😖
😀 😀 No, ja myslím, že tej mojej bude stačiť, keď malú uvidí na fotke...
@kohutovci @petrusew 😀 Ja mám len 10ks klasických látkových a obrázkovú jednu 😀 😀 😀

defs
14. dec 2011

@petrusew Ahoj,já myslím, že jsi neujela. Když jsem byla těhu poprvé, tak to číslo bylo taky úplně jinde, mám jich doma od té doby asi 60, tak teď ujíždím já 😀 😀 😀 . Jinak přeji pěkný večer 🙂

defs
14. dec 2011

Taky už se tak mamky těšíte na Ty naše drobotinky? Už aby byl únor, co ?
😉

kohutovci
14. dec 2011

teraz na vecer mi zapleskotalo v hlave.. rozhodla som sa, ze tie plienky musim oprat este dnes 😖 😀 a aby sa tam neprevalovali take same tak som k nim hodila uz raz preprane plachy 😀 😀

kohutovci
14. dec 2011

@defs tak tak.. ja uz rozdne neviem co so sebou 😀 😀 kedy mas termin? a uz vies co cakas?

silvia10131
14. dec 2011

@petrusew ved ja viem,no poradim sa l lekarkou,najdeme nejake vhodne riesenie,,,ale ked ja sa toho normalneho porodu tak hrozne bojim ze sa to zopakuje 😔 😢

kohutovci
14. dec 2011

@kokorunecka vsade radia asi podla toho ako chcu predat 😒
joooj.. ukazat len fotku malej by bolo idealne.. ale obavam sa, ze si s tou mojou este uzijem 😠

defs
14. dec 2011

@kohutovci Zrovna taky peru věci do porodnice a zavinovačky 😀 . Dneska jsme koupili malé overal na zimu, tak jsem ho ještě nedala prat, protože nevím, jestli není 62moc velká, jestli to nepůjdu vyměnit za 56,máme to tak na 2měsíce, tak mám o čem přemýšlet 🙂

defs
14. dec 2011

@kohutovci čekáme holčičku , termín mám 17.2.2012. Je to naš 3 děťátko.... vytoužené !!!!!! 🙂

kokorunecka
14. dec 2011

@kohutovci Veď toto je to najhoršie... 😖
😀 Ja dúfam, že zostane taká ľahostajná... Myslím, že mi to bude viac vyhovovať jak keby mi za riťou chodila 😀
A najlepšie je, že mm s tým súhlasí 😀 Dnes sme o tom písali a sám povedal, že pokiaľ neprejavia záujem prví, tak že ich môže kašľať 😀
@kohutovci @defs Ja rozmýšľam, že zajtra začnem prať a aj to sa mi zdá ešte skoro 😀