Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@petpop Prosím ťa, ja som doteraz ani len žehličku a žehliacu dosku nemala 😀 Tiež som vešala bielizeň tak, aby sa žehliť nemusela 😀
😀 Mne ten môj hovorí, že mi to dá preplatiť 😀
@kokorunecka
@petpop ste ma navnadili asi idem dať aj ja prať, doteraz som to odkladala, lebo sa idem ešte sťahovať, ale ako to tu čítam, tak asi idem do toho
@petja tak, tak, jakpíšeš,dceru mi kůli tomu chtěli vyvolávat, že je to nebezpečné(vysoký tlak a bílkovina v moči) jak pro mimi tak pro maminku. Naštěstí jsem rodila ten den,kdy jsem byla na kontrole v porodnici a kdy jsme se domlouvali na den porodu. Přijde mi, že mi obkroužili čípek, abych se začala otvírat- nevím jak se tomu obkroužení říká, je tojméno po nějakým MUDr., ale fungovalo to na mě. Jak u syna tak i u dcery. Ráno v porodnici na kontrole a večer porod. U syna 23.00 a dcera 22.05 . U té to bylo rychlé, ve 22.00 příjem a 22.05 byla na světě, to jsem ještě říkala sestřičce, aby došla pro muže, aby to stihl- byl se převlíct. Doufám, že to tak rychlé bude i teď i když po 8 letech.
@danadany Keď sa ideš ešte sťahovať tak to ešte neper 🙂 To sa ti neoplatí podľa mňa... 🙂
aj ja sa dnes chystam zacat s pranim,najskor plienky,zavinovacky,deky a potom oblecenie,ktore este aj tak preriedim,lebo doma mam vacsinu veci od svagrinej,ta mala chlapcov,tak skoro vsetko ma modre,ale nastasie si cez vikend vezmem veci od sestry a ta mala dievcatko,tak budem mat robotu aj na buduci tyzden 😀
@kokorunecka no právě na to jsem kápla mateřské mlíčko,to je všelék
@danadany Mě tady´taky holky navnazovaly už dříve, ale taky jsem se stěhovala, tak jsem si to už nechala na nový byteček. I tak mi ale příjde, že to dělám dost pozdě 😀
Kdy se stěhuješ? Možná taky ještě vydrž, ..ale abys to pak zase nemusela dělat v pospěchu, co..? 🙂 Kdyžtak tu někdo psal o těch pytlech, co vysavačem vysaješ vzduch, ...to by pak bylo fajn, na novém by sis to jen vyžehlila 😉
jj, jak píše petpop,už takhle je to úspěch u dvojčátek. Jste šikulky 🙂 a zvládnete to v pohodě🙂
@kokorunecka
@petpop kocky a v com periete? ja mam praskovu lovelu a mam z toho priserne tvrde pradlo 😠 musela som pouzit trochu avivaze a pre istotu dala dvakrat vyplachat.. druhy krat ju uz urcite nekupim. no ale ani ju nevyhodim ked ju uz mam.. sak bola draha jak das 🙄
Ahojte mamicky -cakatelky...Chcem sa vas opytat ci mavate take tlaky v podbrusku napriklad ked vstavate zo sedacky alebo aj tak pocas chodze??? Totizto pri prvom tehu som to vooobec nemala... drzte sa mi zatial...
V piatok idem na kontrolu tak sa uz velmi tesim, ze uvidim krpanika🙂
@kokorunecka
ano vloziek treba iste viac, no ja dufam, ze sa dostanem na nadstandard a tam ich maju k dispozici. Len wc papier mi minule chybal 🙂 sa im minul
ja periem v ariel gel.
@layla06 No, ja tie tlaky mám cca už dva týždne... Keď idem zo sedu do stoja, alebo z ľahu do sedu a stoja a tiež aj keď dlhšiu dobu stojím a chcem urobiť krok...
@nuna55 tusim ho kupim a vyskusam.. len co s tou lovelou? 😖
@layla06 ahoj.. neviem ake tlaky mas na mysli.. ja citim akoby sa mi malo brucho rozist.. a pupok ani nevravim ☹ je to ostra sklbava bolest.. hlavne na bokoch a hore na bruchu.. je to akoby som mala priiserne ale priserne silnu svalovicu..miestami to az pali.. dokyna vravi, ze to je namahana brusna stena.. a je dost mozne, ze sa mi trhaju brusne svaly.. mam vela oddychovat..
@bambula1307 Aj ja sa chystám zajednať si nadštandard, keď sa bude dať...
Chcem, aby mm mal stále prístup ku mne a malej a nie že na 5 sekúnd a aj to len na studenej chodbe...
A hlavne by som nechcela byť v spoločných sprchách, lebo tie sú u nás v nemocnici katastrofa, čo som mala možnosť vidieť. 😀
otvorila som si radler a pomaly ho chlipem.. svedomie ma hryzie, ze co som to za mater.. dieta pivom zalievat... ale co mam robit,, ked mam nanho uz niekolko dni priiiisernu chut 🙂
@kokorunecka veru tak je to predsa len lepsie 🙂
@kohutovci trosku si mozes dat :D tak deci ti iste neublizi, ked to nerobis pravidelne :D..bo by si mimi zvyklo a musela by si do mlieka kvapkat xixi srandujem
@kokorunecka .. no ja to mam tiez asi take 2 tyzdne a ked som sa pytala Dr. tak sa ma pytala ze ci to mam viacej ako 10krat za den povedala som ze nie, ale vcera bolo urcite viacej krat ale len tlaky predtym som mala aj krce normal v bruchu, ale teraz len tlaky...pokial by to bolo viacej ako 10 krat tak ze mam prit a asi by som isla lezat si myslim...
@bambula1307 praveze ja co alkohol nemusim.. na kazdej oslave robim sofera aby som sa vyhla akemukolvek pripitku mam takuto slinu.. naposledy som si dala radlera v lete.. no a obavam sa ze pri deci neostanem.. pekne ho vycucnem cely 😀
@kohutovci no sama to neviem poriadne opisat, kedze som to nemala pri prvom tehu🙂 proste tlak v podbrusku taky silny, ze ked idem tak musim spomalit ako taky mravec🙂 proste ako by mi malo nieco vypadnut🙂 ale sak snazim sa oddychovat a nie tolko pracovat doma... Uvidime co bude v piatok na kontrole...
@kohutovci S praskem na prani neporadim, ten co mam, se na SR a CR neprodava, koukala jsem na netu..
Ja zatim koupila prasek, ale zkusim asi i tekuty.. Vzdycky nam do prani pridavam avivaz, takze je pro me nezvyk to pradlo bez toho, takove tvrde... ale zas, kdyz to vyzehlis, trochu to zmekne..
JInak dvakrat proplachovat by se u mimi melo asi vzdycky.. Ja to delam. A i kdyz existuji ruzne avivaze i pro mimca, to bych asi nekoupila, prece jen je to chemie navic..

...to je to, prala jsem totiž i věci, které se nasbíraly za poslední týden na starém bytě, nechtěla jsem je tam už sušit.. Proto toho taky ted bylo tolik 😉