icon

Hľadanie tehotných žien v Bratislave obvod 4

ninocka
9. aug 2006

vyhlasujem patranie po tehulkach v ba obvode 4?

besova
22. máj 2008

Inak kam ides rodit?? kedy ocakavas princeznu??
😉

lenockaaa
22. máj 2008

na kramare, a ty si kde bola?? najvacsi stres mam z toho ze nebudem vediet ze uz to je 😅

besova
23. máj 2008

Ja som bola na kramároch a sesterka na Antolskej asi by som ti doporucila Antolsku radsej, maju to tam lepsie vyriesene.. ja som nebola na Kramaroch spokojna... a ak by si tam teda naozaj chcela ist tak obetuj tych 500sk na den a chod na nadstandart..

besova
23. máj 2008

halo s dubravky ziadna mamicka?? ved tolko vas vidiet na ulici.. ale len tak sa niekomu prihovorit to je asi blbe..
😀

sammy
23. máj 2008

A co my ti nestacime? ☹

lucka36
23. máj 2008

ahojte!
ja som povodom z Dubravky,ale momentalne byvame v Petrzke,,,kde sa chystate rodit?teda kukam,ze vacsina z vas uz tu ma babo,,ja budem rodit nakoniec na Antolskej,,,dufam,ze uz coskoro 😉

besova
24. máj 2008

KYM neodýdete som vám verná neboj 😀

emogeon
26. máj 2008

besova kde v dubravke byvas ? 🙂

besova
27. máj 2008

Ahoj ak teda poznaš dubravku tak ako je škola batkova.. 🙂

pemar
27. máj 2008

ahojte baby, aj my sme z BA4 konkretne z dubravky, som tam nova, predtym BA 3, a zatial tam este skoro nikoho nepoznam
ak budete organizovat dalsie stretko radi sa pridame 😀

besova
27. máj 2008

ahoj PEMAR .. vidim ze mame skoro rovnako stare mimco.. 😀

besova
27. máj 2008

dubravka ako vzdy spííí... 😒

pemar
28. máj 2008

besova mas pravdu, uz sme sa o 19tej kupali a spali...a isli mi serialy 😉
a nasi drobci su naozaj skoro rovnako stari, mali by sme ich zoznamit 😀

nsoci
28. máj 2008

http://www.changenet.sk/?section=kampane&x=353196

Baby pliz podporte, poslite dalej... dak.

sammy
28. máj 2008

Pemar, nejdes k nam do partie? 😀
Chodime von s Besovou, mozes sa niekedy pridat, mame skoro rovnako stare baby 😉

pemar
28. máj 2008

sammy rada, kde vas mozem stretnut? ja chodim vacsinou do starej dubravky, tam byvame

besova
28. máj 2008

Hééj sammy, vidim ze mi lezes do kapusty 😀 , ale nie to su kamošky že?? ahoj ,,Pemar,, my chodievame po celej dubravke raz na jednu stranu raz na druhu.. taky stred je Dom kultury, tak sa ozvy a kludne sa pridaj.. mozme sa pri nom stretnut.. chodievame tak okolo 9.hod a po obede az tak okolo 16.30 asi.. ako kedy 😉

mirusa
29. máj 2008

Ahojte dubravcanky a dubravcata....
ako vidim stretko sa nekonalo?!
ale kde to viazne....ved tolko vas tu je po tej dubravke a nikto sa nechce stretnut???
hhhhhmmmmmm

besova
29. máj 2008

Ahoj mirusa..
vidim ze más skoro rovnako stareho chlapceka ako mi deti so sammy... Pridas sa k nam do partie?? aj pemar by sa mohol pridat... 😀

caute mamce..

jesssie
29. máj 2008

Ahoj maminy,
BA4 nejak zaostáva, nikto nepíše. Ak môžem pridám sa k vám sem-tam pokecať. 🙂
Teraz musím frčať. Nikolka práve zaspinkala treba niečo porobiť. Majte sa krásne.... 😀 😀

besova
30. máj 2008

Jasnéé pridaj sa 😀

sammy
30. máj 2008

Tak co, kedy bude to stretko?

Navrhujem stretko v utorok 3.6. o 9.30 pred DK Dubravka. Hlaste sa kto pride, ci tam vobec mame niekoho cakat.

besova
30. máj 2008

Cau sammy jsnéééééééééé... sem tam jak na koni... 😀

besova
30. máj 2008

Utorok 3.6 o 9.30 Dom kultury haloooo maminy vytiahnite tátošov a ide sa ... 😎

jesssie
30. máj 2008

Jááááj babule hneď by som sa pridala 😎 , ale keď mi spinuškáme dlho doobeda. Aj do takej 11.00 niekedy no a kým sa ja s ňou dostanem von potom sú aj štyri hodky poobede. 😠 A to väčšinou nespinká v tom kočíku iba sledujeme stromy a domy..... 😀

besova
30. máj 2008

oooo... to sa vám este hajuska teda... počkaj o pár mesiacov 2krát denne a hotovo... 😅

jesssie
30. máj 2008

To je tak, že keď mi ona v kočíku nespí, ďaleko sa nedostaneme alebo spí tak maxi 20 min. potom ju ofúkne vietor 😠 a už sledujeme aj keby sa nám ako chcelo spať 😲
Som zvedavá či vám to stretko výjde 😎 už ste sa tuším raz nestretli .......😉 či to som zle čítala? 😅

besova
30. máj 2008

Nie my so sammy to skusame po prvy krát, tak uvidime... a co sa tyka toho spania v kociku, ked boli mensi tak ako sme zastavili tak hned boli hore tak to sme furt museli fujazdit...

pemar
30. máj 2008

babule, my mame v utorok 9.30 akurat plavanie, to je skoda, neda sa radsej v stredu????

sammy
30. máj 2008

Pemar, da sa aj v stredu o 9.30 😉