icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

mimuska2
18. apr 2012

@bboossoorka mna to tak velmi bolieva teraz ked mam mrchu.nemozem ist ani na malu ☹

mimuska2
19. apr 2012

Joj zienky drzte palceky dopijam kavicku a ide sa na ockovanie ☹ ☹

mimuska2
19. apr 2012

Taaak mame to za sebou.malinka ani velmi neplakala,iba sa rovno pocikala🙂ale tak ju to zmorilo ze zaspala a haja🙂uvidime nakolko🙂

kajkovajanka
19. apr 2012

@larosa uz viem, co pouzijem : gencianovu violet 😀 aj tak nou musime malej natierat pusinku, lebo uplne biely jazyk 😒 , tak ci si rucky nafialovi ona sama alebo ja, je uplne jedno 😀

kajkovajanka
19. apr 2012

@mihouk , @zuzky1104 , @larosa , @mimuska2 , @martinka8 , @mirka2010, a ostatne januarove mamicky: zobrali by ste ma medzi seba aj ked sme januar tesne minuli? 😕 . malicka sa narodila 3.2. (presne v termine 😎 ). modreho konika a vasu diskusiu som objavila este v oktobri a citala som si, ze co pisete (dufam, ze sa za to nepohnevate 😔 ), ale boli ste v priblizne v rovnakej faze tehotenstva ako ja, a tak som chapala, ze o com hovorite 🙂 . a uz vas vdaka tomu aj tak trosicku poznam, preto sa k vam pytam 🙂

mihouk
19. apr 2012

@kajkovajanka v pohode!!!
Ja som krpatej tiez objavila zabku, ma iba take 3 fliaciky, ale pre istotu som isla k DR a cuduj sa svete, dal mi na to taky roztok a uz jej to mizne. Lebo co som citala na nete, tak v UK sa toho vela na to nedava, but to prejde same, alebo odporucaju jogurt. No uz ma vidite ako jej davam biely jogurt, oni tu nie su celkom normalny. Inak citala som ze roztok zo sody bikarbony a tym vytriet ustocka, zevraj to pomaha.
26teho mame druhe ockovanie, fuj ako sa netesim, snad toto zvladneme lepsie a nebudeme mat ziadne nasledky ako pri prvom ☹

mirka2010
19. apr 2012

@kajkovajanka ahojkyyyy, jasne, ako sa malicka vola ???

mirka2010
19. apr 2012

@mimuska2 ahojky, nas tiez predvcerom ockovali...ako to zvladate po ockovani? nas mal vcera cely den zvysenu teplotu...a taky je mrzuty....tak neviem ☹

bboossoorka
19. apr 2012

my sme boli očkovani pred mesiacom a bolo pohodka.ale od včera ma moj synator asi zle dni bo furt len murči ako mačiatk ale ked ide na ručki ta oki....ale s nami točia tie detički

bboossoorka
19. apr 2012

kajkovajanka.....ano ved si už tu....rozpravaj čosi to o sebe a babu bo nevieme o tebe nič....šupšup

bboossoorka
19. apr 2012

pre mirka.......ahoj i ja som z martina rodačka len som sa vydala do ke

zuzky1104
19. apr 2012

@kajkovajanka Jasne 😉 Vitaj v klube 😀

zuzky1104
19. apr 2012

@mihouk chcela som sa Ta opytat, spomenula si opatrovatelku k Maximkovi...ako to funguje, chodi k Vam, alebo ho nosite, cely den al. par hodin, mlada or stara? 😀 Ja uvazujem a skor to aj tak bude nad skolkou, uz sme tam aj prijati, len kym som chodila pri starsej do prace, tak k nam chodila pani...a aj teraz by sa mi zisla nasa teta Tana 🙂 len ona uz nechce...hm ☹

Ake ste mali nasledky z ckovania....nasa bola mrzuta, a zvysena teplota ☹
Tak to Ti verim, ze sa Ti do dalsieho ockovania nechce, ja pravdupovediac by som najradsej nedala....brrr

tamaska
19. apr 2012

@kajkovajanka vitaj medzi nami 🙂) my sme mali byť januárové avšak Eliška sa poponáhľala ešte v decembri 🙂)))) ale primotrili sme sa k januárovkám :D

martinka8
19. apr 2012

@kajkovajanka jasnacka 🙂 my sme podobne ako @tamaska tiez este v decembri, ale termin bol na januar 🙂

mimuska2
19. apr 2012

@kajkovajanka vitaj🙂🙂🙂
@mirka2010 no zvladli sme s placom.a pocikali sme sa🙂teplotu nema zatial dala som jej panadol.no ale preplakala cele doobedie ☹

mihouk
19. apr 2012

@zuzky1104 Maxim chodi k opatrovatelke domov, nema tam vela deti, je to asi 40rocna pani, 4 vlastne deti, takze nikdy neviem ktore su jej a ktore iba strazi. Tu su opatrovatelky registrovane a mavaju inspekcie, ktore si najdes na nete ak chces. Ja som ho tam dala hlavne preto, aby sa trochu zorientoval v anglictine a nebolo tam vela deti, takze by na neho mala viac casu sa mu venovat. Ale trez akurat obehavam skolky a vyberam do ktorej pojde, lebo od septembra ma narok na 15hodin tyzdenne zadarmo, len vybrat tu spravnu je problem, lebo su total ine na ake som zvyknuta od nas a Maxim ti na vsetky povie ze tam uz nepojde, takze velmi nepomaha situacii, ale pripisujem to ziarlivosti na Tili, nechce byt od nej ani na chvilku.
Ockovanie ma pri Tili prekvapilo, lebo Maxim nal vzdy iba trosku teplotu a bol ospaly, Tili mala vysoku teplotu 2 dni a potom ju nieco ofuklo a mala kasel dalsie 3 tyzdne, tak dufam ze tentoraz to bude lepsie. Ale na druhej strane mi to dava nadej, tym ze su tak odlisni, tak pri zubkoch by mohla byt Maximov opak, lebo on mal pri kazdom zube 39-40 teploty a nic nezaberalo, iba prerezanie zubku. Fuj hnusne obdobie.

mirka2010
20. apr 2012

@mimuska2 nas mal den po ockovani cely den zvysenu teplotu, zle spinkal a odvtedy mi aj horsie papa...rozhadzalo ho to teda poriadne....ach, jaaaaj, toto ockovanie!!!!

mimuska2
20. apr 2012

@mirka2010 joj to ani nehovor,dufam ze to bude dnes ok🙂zatial je v poriadku,ale vcera to bolo nieco ☹ ani zaspat nemohla uspavala som ju asi hodinu a pol.

mirka2010
20. apr 2012

@mimuska2 nas je tak priserne mrzuty, ze to za cele tri mesiace ako je na svete este nebol...nic nam nepomaha, ani na rukach, ani zaujatie hrackami, ani laskanie...proste ho to boli...ma dve hrce na nozickach, tak sa ani necudujem

mimuska2
20. apr 2012

@mirka2010 no to aj mala bola vcera taka tiez nic nezaberalo tak sme sli von a tam si pospala 3 hodky a bola v pohode🙂teraz mi prvy krat co je na po dvoch mesiacoch spi doma asi hodku🙂🙂🙂co vzdy doteraz bolo len desat minut🙂🙂

mirka2010
20. apr 2012

@mimuska2 no mne co krasne spinkaval od 11.00-12.30, tak dnes ani za svet a cely den mrnci...ach...ci je to naozaj tym ockovanim, ja uz neviem!!!! uvidime, pojdeme von a uvidim ako sa vyspinka 🙂

mimuska2
20. apr 2012

@mirka2010 no moja sa tusim po ock polepsila...klop klop🙂🙂🙂spinkala doobeda asi hodku a pol a teraz si zdriemla na pol hodky🙂len keby nam to ostalo lebo deny spanok bol nas najvacsi problem.

mimuska2
20. apr 2012

Dnes ma moje male slniecko 3 mesiace🙂

martinka8
20. apr 2012

@mimuska2 gratulujeme 🙂
my sme tu asi posledne este nezaockovane babo... heh, a neviem ani kedy nas budu ockovat, uvidime....

mimuska2
20. apr 2012

@martinka8 dakujeme🙂no my zasa nemame to ockovanie proti tbc.malinka ho mala este v porodnici ze?

kajkovajanka
20. apr 2012

@martinka8 veru nie 🙂 , este ani my sme neboli na ockovani. myslim, ze nas to caka asi 7.5. 😕

kajkovajanka
20. apr 2012

@mirka2010 nasa mala sa vola Rebeka 🙂 , ale volame ju Beki alebo Bekinka. Rebeka jej poviem, iba ked sa zlostim 😀

martinka8
20. apr 2012

@kajkovajanka aj ja som chcela Beky, ale nepreslo mi to u manzela. Krasne meno.
@mimuska2 neockovali nas v nemocnici, lebo sme mali zltacku, takze az o mesiac potom. a prave preto nas este neockuju to dalsie ockovanie, lebo musime pockat az sa nam to uplne zahoji, tak cakame.... cakame 🙂

kajkovajanka
20. apr 2012

@bboossoorka tak teda, sme z Kosic, Beki je nase prve babatko 🙂 , manzel pracuje a ja mam teraz prerusene studium na VS (este mi treba piaty rocnik, v septembri chcem nastupit a strasne sa mi tam nechceeeee 😝 ), Beki sa narodila v Saci nakoniec sekciou a dnes ma 11 tyzdnov 😵 . minuly piatok sme jej davali nausnicky a vyzera, ze by sa jej uska mali pekne zahojit. a posledne tri tyzdne nam zacala v noci pekne spinkat, aj 5-6 hodin v kuse 😵 , za to sme jej veelmi vdacni 😀 , hlavne maminka, lebo konecne uz nie je zufalo unavena. a cez den spinkame iba na prechadzke v kociariku 2 az 2,5 hodinky, teda kocikujeme kazdy den jedna radost 😀 . a uz mi viac nenapada, tak ked este daco, kludne sa pytaj(te) 🙂