icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

bboossoorka
23. apr 2012

pomoooooooc.baby mali ma už treti den taku redšiu stolicu 3krat denne ale taku žltu aka ma byt akurat redšia...ako je to u vas?

bboossoorka
23. apr 2012

pomoooooooc.baby mali ma už treti den taku redšiu stolicu 3krat denne ale taku žltu aka ma byt akurat redšia...ako je to u vas?

tamaska
23. apr 2012

@michelllka u mňa je skor tiež váha na pôvodnej ale brucho po druhom tehotenstve je "vodná posteľ" tak isto len ja som mala resty ešte pred tehotenstvom s váhou sedavou prácou som si nazbierala skoro 8kg. Takže toto budem dávať dole keď skončím s kojením. Ale začala som trošku brušákovať a bola som už aj na korčulkách, 🙂))

mihouk
23. apr 2012

Fuuuj to co je za tema, kilecka navyse??? 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 Ja mam zhodit nejakych 8kg, po prvom to islo do 2tyzdnov a teraz sa to drzi a drzi. Zacala som s delenou stravou, lebo stale je pestra a kopec cerstvej zeleniny a ovocia, ale vsetko s mierov. Do cvicenia sa mi moc nechce, lebo sa bojim o mlieko, ale nejake to lahke uz musim zacat, nechcem byt ako pneumatika na dovolenke.
Ozaj a este jedna hnusna poporodna tema. Uz vam zacali padat vlasy???? Mne este nie, nepamatam si to presne, ale myslim ze pri Maximovi mi uz o takomto case padali, tak neviem 😝

kajkovajanka
23. apr 2012

@vicki2012 hm, premyslam.. nezmenila si penu do kupela ?(ze jej nevonia alebo nechuti (nasa mala si cucka ruky aj vo vanicke s penou 😀 ), alebo nekupete ju uz neskor vecer, ked je unavena ? neviem, ze co to tak zrazu moze byt 😒 . ale nam sa stalo nieco podobne: Beki sa rada kupala a stale kupe, to je super, ale zrazu, asi pred mesiacom to zacalo, ked ju manzel vyberie z vanicky a polozi na osusku (vyhriatu, ale jej nebola zima, ked rychlo prejde z teplej vody do studenej osusky), zacne strasne vrieskat a jaci az kym ju nedoobliekam a nevezmem na ruky. a pritom predtym to vobec nerobila, uplne v pohode som ju osusila a poobliekala a isli sme papat. a viem, ze sme nic nezmenili..

jankaja
23. apr 2012

@mihouk Mne vlasy padajú posledné 2-3 týždne strašne, ale ja už nekojím. Ale takýmto tempom budem v lete plešatá 😒

jankaja
23. apr 2012

a akoby nestačilo, že sme boli posledný týždeň všetci chorí, manžel si včera pri futbale zlomil rameno. Bude mať min. 3 týždne fixovanú ruku... porazí ma ☹

tamaska
23. apr 2012

@mihouk mne už vlasy začli padať nie veľmi ale už...

martina97
23. apr 2012

Mne tie vlasy vypadaju nenormalne,bojim sa,ze pridem o vsetky...Uz som myslela,ze si kupim nejake vitaminy,len neviem ci mozem ked este kojim...Poradte nieco ☹

mihouk
23. apr 2012

@martina97 Nic moc ti nepomoze, ja som si myslela ze tiez skoncim plesata, ale ono to prestane a bude zase dobre. Po vsetkych tych hormonovych vykyvov pocas tehu a teraz napor na nervicky kvoly vlasom, na porazenie. 😝

larosa
23. apr 2012

čaute tak som tu 🙂 super víkend za mnou 😀 nádherný koncert, tak môžete závidieť 😉
a čo za témy tu preberáte???? hmotnosť??? ta čo ste....šak ja ani nepíšem koľko mám 😀 kašlite na to, potom sa spoločne dáme na nejakú diétku 🙂 no a vlasy mi vypadli toľko, že až som myslela, že sa dám ostrihať na krátko, to som robila pri dievčatách, no brat sa žení v septembri, tak chcem pekný účes 😀
pekný večer prajem 🙂 a držte sa 😉

kajkovajanka
24. apr 2012

@bboossoorka myslim,z e ano.. ale ja som to neriesila dajak velmi. pokial je mala spokojna, papa a kaka (aj ked niekedy redsie, niekedy kus zelenkave), tak sa neznervoznujem, pokial potom znova pride taka normalna stolica. cize podla mna je to v poriadku (pokial si si nevsimla, ze by sa dialo aj nieco ine - teplota napriklad)

kajkovajanka
24. apr 2012

@mihouk coo? to aj take sa bude diat? 😲

kajkovajanka
24. apr 2012

ked sme pri tych nasich poporodnych bruskach 😀 , neviete niektora nahodou,ze ako je to s posilnovanim brusnych svalov po sekcii? niekde som citala,z e najskor 3-6 mesiacov po porode mozem zacat cvicit. to ozaj? ( a inak, ja sa este stale neviem z lahu rovno posadit 😀 , musim sa bud otocitna bok alebo si zohnut nohy k sebe, sa zapriet a tak si sadnut. galibaa 😀 )

mihouk
24. apr 2012

@kajkovajanka Jaj prepac, ale radsej but pripravena ako potom zufat. Ja som po kupani vzdy nechala vlasovu polievku vo vani, ale co je hlavne PREJDE TO!!!!! Ja som si uz dala podstrihnut vlasy, aby som odlahcila korienky, ale nemyslim ze to bude mat nejaky efekt. Mna aj tak Maxim stale chyta za vlasy, je to jeho uchylka a bojujem s nim uz roky 😝
@larosa Super ze si mala pekny vikendik a tichucko zavidime. Daj potom vediet ako to Amali zvladla s tatinkom a aj u cestu, ved tej si sa obavala, tipujem ze si ani poriedne nevsimla ze cestuje tak dlho???? 😉

andelok
24. apr 2012

Mne vlasy padaju odkedy som prisla domov z porodnice, ale vcera mi kadernicka povedala, ze ked prestanem kojit, tak dorastu, ze sa nie je coho bat. Takze uzivam zinok a selen a podstrihnutie vazne pomohlo, uz tak neplznem 🙂
Co sa tyka vahy, uz som davno na predporodnej (sestonedelie dalo zabrat), ale brucho je riadne ovisnute..ale cvicit sa mi nechceeee..a po sekcii este stale citim jazvu, takze este pockam..aspon mam vyhovorku 🙂

tamaska
24. apr 2012

ahojte, my máme dnes poradňu aj očkovanie za sebou tak za dva mesiace sme pribrali 800g máme 5260 g a 64 cm taká naša malá žížala. a uvidme ako bude večer zatiaľ spinkáme.

martinka8
24. apr 2012

@tamaska my uz mame 6600g a len 62cm :D may tucko

tamaska
24. apr 2012

@martinka8 jéééj pekná váha 🙂 ja som dúfala, že budeme mať viac ale nevadí hlavne nech sme zdraví a Eliška nielenže je peknou kópiou sestričky ale aj váhovo a výškovo ide po jej stopách 🙂))

michaelka5
24. apr 2012

zienky aj mne strasne padaju vlasy, a aj mliecka je akosi menej ☹, snad len kriza....dnes poradna dopadla super. moj ma 64cm a 5820 gr... a konecne nam aj ortoped dal dole remence, ani si neviete predstavit jak som sa tesila, sokro som si sampanske kupila 🙂, ale odolala som a kupila som si len tatianu 🙂...takto asi neschudnem ale mala som strasnu chut na cokoladu, dufam ze sa Marecek do rana nevyhadze.
@martinka8 pekny macko ti z nej rastie 🙂, hlavne ze jej chuti:_)
@tamaska aj my sme dnes ockovali, a krpaty od vtedy spi...asi ho ani dnes nebudem kupat nech radsej spi...
@mihouk tie nase vlasy...tiez uz vydavam vo vani zaplavu a plne sitko...a to uz mam kratky zostrih, ale aj takpadaju..no couz, deti vyrastu, potom budeme koceny🙂

tamaska
24. apr 2012

@michaelka5 no aj naša od očkovania len spí akurát sa zobudila na papkanie a zaspinkala zas, ani ja nekúpem 🙂) dúfam že aj noc bude kľudná 🙂

anib
24. apr 2012

ahojte, rada by som sa aj ja pridala k Vám ak môžem, sem tam nakuknem,lebo ja som mala termín koncom decembra, a porodila som až 8.januára, nás očkovali minulý týždeň,Tobiasko to zvládol veľmi dobre, dali sme aj tu prevenar 13 s doplacanim, ani teplotu nemal,trosku som mu dala obklad na nozicku, my máme už 7500g,vecicky mame niektore už aj 74,80 a sme plne kojení, do 3 mesiacov mal koliky,teraz je to už oveľa lepsie,nechceme cumel,doteraz kakal tak cca 4x za den, teraz len raz,ale kedze zaspinka vzdy pri kojení a neodgrgne,tak nás trápi nafuk.brusko,dávam sab simplex tak raz za den.....

larosa
24. apr 2012

@mihouk cesta bola dosť v pohode... trochu pospala, trochu poplakala 🙂 no keď som bola na koncerte vraj to bolo dosť desné, takmer celý čas prerevala, keď som prišla mužík bol na prášky a hneď zaľahol 😀 cesta domov bola pokojnejšia, lebo sme v sobotu šli k ďalšej kamarátke do Senca, kde sme prespali, a v nedeľu sme šli domov, v Brezen sme boli zasa na ďalšej návšteve...road trip 🙂

mihouk
24. apr 2012

@larosa No pekne ste to zvladli, muzik chudak, ale to je mozno preto, ze bol nervozny bez teba 😉
@tamaska
@michaelka5
@martinka8 My sme boli vazit minuly tyzden a mame 7580g, takze kto je tucko??? Ockovat sme mali ist tento stvrtok, ale vzdy rano ma Tili sopel a tezsie sa jej dycha, ale iba rano, tak som jej to ockovanie posunula pre istou o tyzden. Inak Tili je poriadna potvorka, akonahle sa jej niekto prihovori, tak usmev od ucha k uchu, flirtuje o dusu, co z nej vyrastie???????

bboossoorka
25. apr 2012

my važime 5800...a 64cm....ked sme sa narodili sme boli malinky...odchod s porodnice 2800 a 48cm....a musim sa pochvalit...malinki spal od 20.00 do 04.00rana....šikulka moja....mohlo by mu to ostat... 🙂

mimuska2
25. apr 2012

Baby malinka mala min mesiac na poradni 6220g a 61cm a tento mesiac na poradni 61cm a 6995g.je to v poriadku ze take mimi za mesiac nevyrastlo?

mihouk
25. apr 2012

@mimuska2 Jasme ze je to v poriadku, za mesiac tak vela nenarastu iba par cm a ked si predstavis ako ich meraju a potvorky sa pri tom vrtia, ani sa nediv ze to nemozu poriadne odmerat, je to iba orientacne. U nas pokial o to nepoziadas, tak vobec nemeraju a to ani pri porode, museli sme ich o to pozidat. 🙂

mimuska2
25. apr 2012

@mihouk u nas to roby kazdu poradnu a vzdy narastla aspon o 1cm a teraz nic,tak som sa zlakla

zuzky1104
25. apr 2012

@mimuska2 a my sme mali nieco pred vyse mesiacom - 60cm a pred 2tyzdnami uz len 58cm... 🙄 takze akoze...uhm..no comment....iba asi tolko, ze zakazdym nas erala ina sestricka, lebo nasa dr. nema svoju stalu resp. su vo vyberovom konani...takze ako pise @mihouk navyse sa aj tie deticky vrtia, placu, proste neboj nic 😉

martinka8
25. apr 2012

@mimuska2 my sme tiez z poradne do poradne, nenarastli ani cm, a potom do dalsej len o jeden.... takze ako vsetci pisu, je to ich meranie, .... myslim ze sa tťo berie len orientacne 🙂

baby kosicanky kedy sa stretavame, uz je vonku uzasne 🙂