icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

zuzky1104
12. máj 2012

@martinka8 no ved toto som neuviedla, ze kocik v pohybe.... 😀

zuzky1104
12. máj 2012

@larosa jooj ja asi nepridem, lebo muz tu huci , ze ideme na detsky vlacik na alpinku.....hovorim mu, ze ved to stihneme este , ved premava az do oktobra....nechce sa mu ist v teple do mesta ☹ no a toto su chvile, ked si poviem, ze mohol byt radsej v robote 😀

mihouk
12. máj 2012

@zuzky1104 Jaj tak to nie je bohvie co. Ja ju sice tiez kocikujem, ale ked zaspi, tak jej pustim telku nech ma zvuky a pohoda. Moja teta musela bratranca kocikovat a po zemi mala pohadzane papuce, nech ho to hrka, takze este stale sme na tom dobre. 😀 😀 😀

bboossoorka
12. máj 2012

no naša mrkva nepochodila,,,ako sme ju dali dnu tak išla i von 😒 ale zajtra skusime zemiačik....zubky ojojoj ☹ už nech su vonku bo to katastrofa...a vraj dakedy idu vonn i mesiac 😠 no zbohom ešte si užijeme..... 😢

kajkovajanka
12. máj 2012

@larosa ahoj, ani my nepojdeme na tu milu (uz to asi aj skoncilo 😀 ), lebo mame posledne 2 tyzdne strasne problemy so spanim cez den a mala je z toho cim dalej tym viac nervozna. vobec sa s nou neda nic robit , ani nikde ist 😒

bboossoorka
12. máj 2012

a dnes som kupila že cumlik s teplomerom,to je normalne teplomer zabudovani v cumliku....date babu do pusky a odmeria teplotu,samozrejmesa nemože použivat na bežne použitie ale len na meranie teplotki....a že cena....1.90e.pochopite?za tu cenu by som ho ja nerobila... 🙂

bboossoorka
12. máj 2012

@mihouk
@zuzky1104 u nas ked sa haja tak je v pohibe digestor,,,,,inak haja len chvilku,pri digestore je to oki....len ked zhori motor tak neznam kde budeme spavat...ale v noci spinka pri maminke a je to pohodka i bez neho ale to už je všade hrobove tichučko.... 😔

mihouk
12. máj 2012

@bboossoorka Neznamena to ze maminka robi zvuk ako digestor????? 😝 😝 😝 😀 😀 😀 😀

martinka8
12. máj 2012

ako Lili mi dnes spala asi hodniku a pol za cely den ☹ a este staleeee NESPII..... pomooc

tamaska
12. máj 2012

@martinka8 aj Eliška dnes tomu spaniu veľa nedala ale pospala si ráno skoro do deiatej.

jeiny015
12. máj 2012

Baby to ani moja Sofinka dako pobede nechce buvat, ale to je z toho tepla a potom je uplakana, lebo je taka unavena

kajkovajanka
13. máj 2012

@martinka8 och.. ale podobne to vyzera aj u nas posledne dva tyzdne 😒 , uz som z toho celkom nestastna ☹

kajkovajanka
13. máj 2012

zienky, den matiek sa tohto roku prvy krat tyka aj mna uz aj z tej druhej stranky 🙂 🙂

mimuska2
13. máj 2012

@martinka8 to dnes aj moja mala od siestej je hore a spala iba pol hodku.
To mame ku dnu matiek🙂🙂🙂

tinika3
13. máj 2012

môj drobec spí už 3 a pol hodiny🙂)) s nadojčením v polospánku, ocinko pri ňom. Krajší darček mi dnes nemohli dať. ešte si hádam aj puding stíham uvariť🙂)))

martinka8
13. máj 2012

Vsetko najlepsie nam vsetkym mamickam 🙂 Dnes Lili dohana ten vcerajsi spanok, doobedu 2 hodiny a poobede 3 hodiny... kraasa 🙂

kajkovajanka
13. máj 2012

@mimuska2 ako sa vam maju nausnicky?

mimuska2
13. máj 2012

@kajkovajanka suuuuper malinka sa snimi hra🙂nastrelovali nam ich takze nemame ani zapalene🙂

tamaska
13. máj 2012

Aj Eliška dnes doháňala včerajšok doobeda 1,5 hodinky a poobede od jednej skoro do štvrť na šesť 🙂 a teraz píska pri hokeji 🙂 :D

mimuska2
13. máj 2012

Joj babule,moja nadherna dcera zacala po vyse troch mesiacoch dobre hajat🙂budi sa uz len raz obcas dva krat🙂🙂🙂som taka stastna🙂
Zajtra peciem tortu malinkej bo v utorok ma prve meninky🙂

martinka8
13. máj 2012

@tamaska no aj Lili po tom poobednajsom spanku pozerala skoro cely hokej 🙂 az pri poslednej tretine na konci ked to bolo najviac napinave zaspala :D
@mimuska2 tak to je super, konecne si aj ty vies pospat. Dokonca len raz vstavat to je super. Lili vstava stale dva krat... neviem ako to zmenit, ale myslim ze sa to uz asi nepodari, uz bude stale tak papkat ☹

tamaska
13. máj 2012

@martinka8 neboj čochvíľa sa to zmení a prespí Ti aj celú noc 🙂 hlavne byť v pohodke. Pokiaľ sme my v pohode budú aj naše deťúrence.

A prajem všetkým maminkám krásny deň matiek 🙂

ibajeho
13. máj 2012

Ahojte zienky, dabate uz niektora prikrmy? My sme zacali uz 5dni prikrmujeme a neviem aku zeleninku dat po zemiaciku, alebo mam dat uz kombo mrkva zemiak???a davate im to len raz do dna a to na obed ci ako?

tinika3
14. máj 2012

@ibajeho My sme mali včera 4 mesiace a len zo zvedavosti sme koštovali mrkvičku. Asi tri lyžičky s mliečkom mojim. nemienim ešte pokračovať, len som chcela vedieť, ako bude reagovať. Lyžičku pozná, lebo ňou aj vodičku pije. O šesť hodín bola mrkvička v plienke. Aká vošla, taká vyšla 😀 😀 😀 Ešte ale počkáme, mesiac aspoň určite. Chceme ísť aj na nejaké dlhšie výlety a prskový servis je nenahraditeľný 😀, po zemiačiku môže ísť cuketa.

mimuska2
14. máj 2012

@ibajeho my sme museli papat dva dni len mrkvovy a ryzovy odvar,a veeeelmi nam chutilo🙂teraz zatial davam iba do um bananik a marina kekse🙂ale to iba no noc🙂

ibajeho
14. máj 2012

@mimuska2 a spi ti tak dlhsie ked mu niecim hentakym zahustis mliecko? Lebo ten moj permanentne o tej 4vzdy hore hoci ked mal o mesiac menej mi pospal aj do 6tej, neviem co s nim je.
@tinika3 dakujem, len neviem ci tu v obchode zozeniem cuketu. Ak by nebola tak co ine? Brokolica?

apoloma
14. máj 2012

Ahojte maminky ja by som vas poprosila o vas hlas pre nasho Daria na facebooku na stranke s peci a laskou lovela sutazime tam tu je link http://www.facebook.com/lovelababy/app_28319698... dakujeme pekne)

mimuska2
14. máj 2012

@ibajeho no tak mne mala doteraz spavala v noci tak ze bola kazde dve hodky hore.teraz posledny tyzden od kedy sme papali len tie odvary tak spi celu noc a zobudi sa len raz🙂takze urcite pomohlo aj toto🙂🙂cez den jej davam iba um a pred spanim takto a v noci ked sa zobudi tak zasa len um🙂

ibajeho
14. máj 2012

@mimuska2 hej moj je tiez uplne na um uz skorood dvoch tyzdnov 😔

mimuska2
14. máj 2012

@ibajeho spohie od konca prveho.
Tortu pre mohu lasku uz som urobyla,dokoncila som aj salatik pre navstevu este par jednohubiek a nieco slane a sldke a mozu sa oslavovat prve meninky mojej lasky🙂uz nech jexzajtra🙂