Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
no naša mrkva nepochodila,,,ako sme ju dali dnu tak išla i von 😒 ale zajtra skusime zemiačik....zubky ojojoj ☹ už nech su vonku bo to katastrofa...a vraj dakedy idu vonn i mesiac 😠 no zbohom ešte si užijeme..... 😢
@larosa ahoj, ani my nepojdeme na tu milu (uz to asi aj skoncilo 😀 ), lebo mame posledne 2 tyzdne strasne problemy so spanim cez den a mala je z toho cim dalej tym viac nervozna. vobec sa s nou neda nic robit , ani nikde ist 😒
a dnes som kupila že cumlik s teplomerom,to je normalne teplomer zabudovani v cumliku....date babu do pusky a odmeria teplotu,samozrejmesa nemože použivat na bežne použitie ale len na meranie teplotki....a že cena....1.90e.pochopite?za tu cenu by som ho ja nerobila... 🙂
@bboossoorka Neznamena to ze maminka robi zvuk ako digestor????? 😝 😝 😝 😀 😀 😀 😀
ako Lili mi dnes spala asi hodniku a pol za cely den ☹ a este staleeee NESPII..... pomooc
Baby to ani moja Sofinka dako pobede nechce buvat, ale to je z toho tepla a potom je uplakana, lebo je taka unavena
@martinka8 och.. ale podobne to vyzera aj u nas posledne dva tyzdne 😒 , uz som z toho celkom nestastna ☹
zienky, den matiek sa tohto roku prvy krat tyka aj mna uz aj z tej druhej stranky 🙂 🙂
môj drobec spí už 3 a pol hodiny🙂)) s nadojčením v polospánku, ocinko pri ňom. Krajší darček mi dnes nemohli dať. ešte si hádam aj puding stíham uvariť🙂)))
Vsetko najlepsie nam vsetkym mamickam 🙂 Dnes Lili dohana ten vcerajsi spanok, doobedu 2 hodiny a poobede 3 hodiny... kraasa 🙂
@mimuska2 ako sa vam maju nausnicky?
@kajkovajanka suuuuper malinka sa snimi hra🙂nastrelovali nam ich takze nemame ani zapalene🙂
Aj Eliška dnes doháňala včerajšok doobeda 1,5 hodinky a poobede od jednej skoro do štvrť na šesť 🙂 a teraz píska pri hokeji 🙂 :D
Joj babule,moja nadherna dcera zacala po vyse troch mesiacoch dobre hajat🙂budi sa uz len raz obcas dva krat🙂🙂🙂som taka stastna🙂
Zajtra peciem tortu malinkej bo v utorok ma prve meninky🙂
@tamaska no aj Lili po tom poobednajsom spanku pozerala skoro cely hokej 🙂 az pri poslednej tretine na konci ked to bolo najviac napinave zaspala :D
@mimuska2 tak to je super, konecne si aj ty vies pospat. Dokonca len raz vstavat to je super. Lili vstava stale dva krat... neviem ako to zmenit, ale myslim ze sa to uz asi nepodari, uz bude stale tak papkat ☹
Ahojte zienky, dabate uz niektora prikrmy? My sme zacali uz 5dni prikrmujeme a neviem aku zeleninku dat po zemiaciku, alebo mam dat uz kombo mrkva zemiak???a davate im to len raz do dna a to na obed ci ako?
@ibajeho My sme mali včera 4 mesiace a len zo zvedavosti sme koštovali mrkvičku. Asi tri lyžičky s mliečkom mojim. nemienim ešte pokračovať, len som chcela vedieť, ako bude reagovať. Lyžičku pozná, lebo ňou aj vodičku pije. O šesť hodín bola mrkvička v plienke. Aká vošla, taká vyšla 😀 😀 😀 Ešte ale počkáme, mesiac aspoň určite. Chceme ísť aj na nejaké dlhšie výlety a prskový servis je nenahraditeľný 😀, po zemiačiku môže ísť cuketa.
Ahojte maminky ja by som vas poprosila o vas hlas pre nasho Daria na facebooku na stranke s peci a laskou lovela sutazime tam tu je link http://www.facebook.com/lovelababy/app_28319698... dakujeme pekne)
@ibajeho no tak mne mala doteraz spavala v noci tak ze bola kazde dve hodky hore.teraz posledny tyzden od kedy sme papali len tie odvary tak spi celu noc a zobudi sa len raz🙂takze urcite pomohlo aj toto🙂🙂cez den jej davam iba um a pred spanim takto a v noci ked sa zobudi tak zasa len um🙂

@martinka8 no ved toto som neuviedla, ze kocik v pohybe.... 😀