Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@martinka8 my neprikrmujeme, zatial 😀 .. ale od 4.mesiaca chcem tak sem-tam daco pridat, zacneme bananikom 🙂 , ten Beki ocuckava, ked ho jem ja a ona sa pozera dovtedy, kym je nedam 😀 .. a kojit by som tiez chcela tak do siesteho mesiaca (chcem skoncit kvoli skole). ty kvoli comu prave 6 mesiacov? lebo aj co som si vsimla, s mlieckom nemate problemy 🙂
viete co? taka vesela vec sa nam rano stala 🙂 vyzliekala som Beki a ked som jej davala dole rukavy, posteklila som ju a ona sa zacala smiat 😀 (aj so zvukom, nie len usmev) . a rychlo som zavolala manzela a este som ju steklila a ona sa smiala 😀 😀 😀 😀 😀 bolo to strasne smiesne, take: hh hh, hh hh 😀 😀 😀
@tamaska ani nam sa na brusku velmi nepacilo, ale meni sa to. manzel si ju zacal davat na svoje brucho na brusko a zohol jej rucky a pridrziaval lakte. a tak zdvihla hlavicku a sem-tam sa aj pousmievala 🙂 . a tak stale, ked ju otocim (ale ja uz len tak na deke), nastavim jej rucky tak, aby dvihala hlavicku a ona pokuka a nezlosti sa pri tom 🙂 . a ked sa zacne, otocim ju.
@kajkovajanka Eli keď je na brušku a podopreta lakťami tak vydrží viac , hlavne keď sa mastíme po kupkaní tam neprotestuje vôbec, ale keď sa sama pretočí na bruško, tak nevie ešte laktíky dať pod seba, vtedy sa jej na brušku nepáči.
A u nás je smiech so zvukom keď je mamka strapatá a myká hlavou
@mimuska2 radsej vyssie prepichnut uska ako nizko a potom by mala take pretiahnute uska aby jej tak tahali brrr....ja som vravela nasej, ze vyssie nech jej da....no, co sa tyka ockovania teraz s druhou sme este neboli, ale pri prvej dcere kazde preockovanie bolo horsie, mala aj vyssie teploty, tak neviem ako teraz ta druha, ale cakam, ze to bude to iste nakolko aj pri prvej vakcine mala teploty...brrr 🙄 🙄
ani my zatial neprikrmujeme, uvidim pri najblizsej poradni, kolko pribrala, ale mala vyzera, ze je spokojna a mlieko mam, tak nebudem, ak netreba, teda az od 6.mes. a chystam sa kojit kolko nam to okolnosti dovolia, starsiu som kojila 2roky...
@michaelka5 ako sa mate? dlho si tu nebola....chcela som sa opytat, ako nozky? ci este chodite na kontroly, viem, ze balite uz len plienky na siroko, ale ste stale v sledovani?
My stale ta perinka s drievkami a caka nas dalsia kontrola usg buduci tyzden...tak neviem co sa dozvieme, ale keby uz sme mohli tie "opraty" dat dole.... ☹
@kajkovajanka nemyslela som to tak ze len polroka chcem kojit, len ze do pol roka chcem len kojit, bez prikrmovania, po 6 mesiaci zacneme prikrmovat ale kojit hadam budem stale, mliecko je takze vsetko je OK. A ako dlho to neviem, podla okolnosti ale aspon rok by som ju kojila rada, uvidime.
Mne sa tak Lili zasmiala asi pred mesiacom prvy krat a tiez som vytesena volala manzelovi a aj mojej mame, a vsetkym sa chechtala do telefonu 🙂 uzasne to je vsak???? Doteraz ju rozosmejem len steklenim 🙂 a ked sa zasmeje tak tri krat tak stale čká z toho hehe 🙂
@zuzky1104 len pre info, usudok a rozhodnutie uz nechavam na teba.
Zlozenie vakcin: formaldehyd, hlinik, kravsky hnis, sacharoza, med, svinska krv, virusove protein castice, zvysky z kurciat, latky z embrya, thimerosal (zlucenina ortuti), polysorbate (vyuzitie vo farmaceutickych a potravinovych preparatoch), kadmium (makky, lahko tavitelny toxicky kovovy prvok), konsku krv, kralicie mozgove tkanivo, opiciu bunkovu kulturu z obliciek, zarodky prevazne zenskeho pohlavia, chlorid sodny, mliecny prasok, kyselina dusicna, kultura z ovcej krvi, hydroxid sodny, syran amonny, glycerin, phenoxyethanol(nemrznuca zmes do aut), serum z telata, hydrolyzat kazeinu z pankreasu osipanych + 70 dalsich toxickych substancii.
len ku kombinacii, ktore by bol ochotny clovek pristupit su tazko zohnatelne.
boooze zase sme v noci skoro vobec nespali.... :( co toto je za obdobie?????
@vicki2012 to mas odkial tieto informacie?
@mimuska2 my chodíme, ako sa ráno vyspíme, takže niekedy o desiatej a niekedy ledva stíhame na pol dvanástu 🙂 Inak, som zvedavá, čo povie nám, od včera máme náušničky... ako si písala, že Sophie to fajn zvládla, tak sme sa rozhodli nečakať do leta a šli sme včera k Maršálkovej
@tamaska my tiež putujeme tým viac, čím viac miesta máme 🙂 len nechápem, prečo sa na bruško otočí len v noci, túto noc zasa... či je cez deň toľko zamestnaná niečím iným a len v noci má dosť času cvičiť alebo čo 😀
babenky, este som nikdy nic nerobila z baklazanu, poradite mi? 😉
@kajkovajanka http://www.informedchoice.info/cocktail.html plus cistou nahodou sa preklikala na dalsie anglicke stranky cez rizikaockovania.sk
@mimuska2 my chodíme, ako sa nám podarí, nikdy nič nepovedala. Ja som nevedela, že aj ona nastreľuje náušnice, myslela som, že ona ti odporučila Maršálkovú... A keď nastreľuje, mala by si dať do čakárne cenník ako platenú službu, aby človek vedel. Lebo nám nič nepovedala a ani to nemá nikde uvedené.
@martinka8 ahaaa 🙂 , zle som to pochopila 😀
@martinka8 podobne aj u nas... najnovsie sa budime o jednej, tretej, piatej... o c h 🙄

@jankaja aj naša tak putuje hore dole točí sa ako hodinky a čím má väčší priestor tým viac sa presúva 🙂) ale na brušku sa nám veľmi nepáči :((