Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
ahoj bambule, mžem sa pridať? Mám januárovú Esterku- 16.1. 2012- a k tomu ešte 3- ročného Martinka. 😀
@rebecca2006 ahoj, vitaj😉
@martinka8 Milujem gulicky!!!! Pockaj kym bude vacsia, ja tam Maxima vzdy hodim (doslova) a on sa rehoce ako blazon 😀 😀 😀
My sme sa uz pretocili na bok a najvacsia zabava je byt pod hrazdov a ked sa nikto minutku nepozera, skopnut ju a zakryt si hlavu. Neviem preco to robi, ale aj ked ide spat, tak si zabori hlavu do vankusa co ma okolo, narobi si bordel v postielke a potom v klude zaspi. Nechapem... 😒
@rebecca2006 Vitaj! 🙂
Baby zapojili ste sa niekto do tej sutaze s luckou?
@mimuska2 ee
@kajkovajanka. Presne toto roby aj moja mala a este ked sa jej nedari dat si ju do úst tak začne strašne pistat. 🙂🙂
@martinka8. Do coho si jej tie gulicky dala? Pocula som ze deti to veeelmi bavi 🙂
@mimuska2 to sme boli v jednej restavracii sa najest a tam mali taky detsky kutik, mali to v takom niecom ako v bazene. Malej sa to velmi pacilo, tak sme hned sli kupit gulicky aj my 🙂 kupili sme 200 guliciek a dali doma do nafukovacieho detskeho bazenika. Parada pacilo sa jej 🙂
@martinka8 jéj to je super nápad.. a kde predávajú guličky? v Dráčikovi či?
@kajkovajanka toto aj my robíme.. sa tiež smejem, že mi pomáha 😅 zlatá je princezna..
@monky978 vazne? lebo ja sa tesim, ze je este babetko, a uzivam si kocikovanie vo vanicke, lebo ten cas tak rychlo leti....zase raz som si to uvedomila, ked starsia dcerka teraz v maji oslavila svoje tretie narodeniny 😉 ...tak si vravim, nech to este trva 😉 a co ja viem, ci si to este zopakujem? 😀
kurnik baby ja som sa prave tak rozčulila tak človek prispeje do temy,,,ohladom postihnutich detičiek a par iem ta tak odpali že až...a to im človek len napiše čo citi,,,resp.citil a ako sa citilaoni ta odbiju...normalne že zurim....ozik baby a my mame i sukromnu diskusiu?
🙂
@bboossoorka viem, ze existuje sukromna januarova skupina, patrila som tam asi tyzden, ale nakolko som za ten jeden tyzden nic neprispela, lebo som jednoducho v tom tyzdni nestihla, chodila som do prace, a doma domacnost , mala a vecer pri ukladani malej teraz uz starsej som odpadavala a zaspala s nou , no a z prace sa nenecham vyhodit koli somarine...takze ma jednoducho sukromnicky vylucili a zablokovali, tak pardon...
no a to vies, niektore tu baby hroza a des......sama mudrost, atd 😉 nic si z toho nerob, daj si pol deci 😀 ale chapem Ta, vyjadris , co citis a hned je zle, tak potom o com to je 😉 klidek 😉 nestoja za to
@zuzky1104 no tak ty už vieš do čoho lezieš keď máš už druhé 😀 ja som taká nedočkavá.. už by som chcela behať, hrať sa júj a keď bude Monika mať hyperaktívne postihnutie po mame tak bude sranda... Možno pri druhom budem tak isto na tom. Ale zas teraz som vo vytržení zo šporťáku.. úplne mi sadol ako riť na šerbel ako sa hovorí...
baby ako riešite muchy a komáre v postieľke.. poznáte toto? http://www.prenasedeti.sk/obchod/action/product...
čo na to hovoríte? my bývame v RD a sused má sliepky a zajace a máme veľa múch a už mi Moničku viackrát zobudili... no a bola z toho dosť na nervy.. ja, že čo sa bude s takým revom... sieťky na oknách pomôžu, ale máme psa čo stále behá von a dnu tak má pootvorené dvere... taký kolotoč 😒
no a dnes som vyskúšala požičaný kolotoč na postieľku a teda hovadina na entú... natiahnem ho, pustím, malej sa páči a keď dohraje plač.. prídem natiahnem odídem dohraje plač.. takto 5 krát.. a kolotoč u nás skončil.. jedine, že by bol na baterky a najlepšie s diaľkovým ovládaní 😅
@monky978 aky maš kočik? 😉 ja môj momentálne reklamujem a už tri tyždne sme bez kočíka 😠 reklamujem vaničku a kým mi ho dodajú, tak vaničku ani potrebovať nebudem 😅
Kam do Chorvátska idete? aj my by sme chceli isť, len už sme sa asi neskoro spamätali, lebo všetko je už obsadene
@rebecca2006 vitaj, sme spolu už kecali, si ležala na rizikovom na Antolskej 😉 tak sme to nakoniec obe úspešne zvládli a drobčekovia rastú 😀
@akova ďakujem, ja som si ťa v tejto téme všila už včera apotešila som sa, že ste aj vy pekne vydržali, len som sa nedoatala k tomu aby som sa ozvala. Včera mi môj prvorodený zaa dovliekol sople a kašle, tak obe decká dnes choré, máme domáce väzenie, ufff to zas bude deň. Tak ak budem mať chviĽku, tak sem šupnem apočítam, ako vaše detváky 🙂
@monky978 my máme od fisher price na baterky s diaľkovým ovládaním, rainforest: http://www.babynabytek.sk/kolotoc-rainforest-p837/, malej sa veľmi páči, teraz hlavne keď jej tam ešte niečo zavesím. Ale máme ho v postieľke v obývačke, diaľkové sme ešte ani nepoužili.
dnes šla naša Saška do školy v prírode, dúfm, že budú mať dobré počasie 🙂
@zuzky1104 no neviem my sme kupili rovno 200, 100 sa nam zdalo malo. Zalezi asi aj podla toho aky mas velky bazenik 🙂 Ale aspon tam ma toho plno a moze sa valat na vsetky strany 🙂 A najest sme sa boli na salasi Barca 🙂 vo vnutri maju novo spraveny detsky kutik, tak sa chodte vysalit, urcite sa bude pacit obom babam 🙂
Lili od vcera pekne sedka 🙂 Ked sa zabudne tak to s nou este hodi dozadu, do boku sa vacsinou chyti rucickami, ale sedi krasne s vystretym chrbatikom a hra sa s hrackami 🙂 (viem ze by som ju nemala este davat sediet, kym sa sama neposadi, ale ked jej sa to tak paci 😀 )
caute baby, zavitala som tu znova 🙂 ako sa maju vase deticky? idem precitat posledne spravy o vas : 🙂 😀 😀 😀
@martinka8 juuj, blahozelam Lilianke 😵 😎

@vicki2012 preco sa pytas?