Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
BABY DAVAME NAZNAMOST žE DNES SME NAšLI PRVY ZUBOK............................................JUJ TO JE RADOSTI....A JE HORNY
@bboossoorka my máme od piatku 🙂 A dnes prerevala pol oci ta si myslím, že druhý je na ceste 🙂 Uff, chuderka moja druhorodená- pri starostiach okolo brášku sme si ani nevšimli, že jej chúďatku rastie zúbok 🙂
dievčatá, s čím sa radi hrajú vaše drobce? Chcú sa ešte hrať na hraciích dekách? Ja mám pocit, že tú moju teraz nebaví nič, najradšej na kolenách "sedieť" a pozerať po svete a po bráškovi. Doteraz sme fičali na olotoči, ale ten je out. Ak ju dám na nejakú hraciu deku, tak sa chce pretočiť na bruško,ale nevie si vytiahnuť ručičky spod bruška, tak sa hneď začne jedovať 🙂 Ako ste na tom s motorikou?
@zuzkahom vidis aj do cestovnej postielky je to super napad, musim vyskusat 🙂
@bboossoorka waaaw parada, aj my uz chcemeeee 🙂 a ako to ze horny? to som este nepocula???? ze prvy horny, sranda.
@rebecca2006 gratulujem ku zubku 🙂 aj nam sa prestava pacit hracia deka, aj kolotoc, teraz sa jej od vcera paci ze sedi, takze sa celkom pekne hraje s hrackou v sede, ale asi aj to ju prestane bavit. na hracej deke sa otoci na brusko a cestuje za vsetkym co vidi, a potom sa zacne nervacit, lebo pretacat naspat na chrbatik sa este nevie. Ale vsetko ju bavi len chvilku, stale potrebuje nieco nove, nejaku inu polohu, niecim inym ju zaujat.... 😝
@rebecca2006 Eliška je najradšej v lehátku, tam sa hraje buď so zavesenými hračkami, už si vie aj spustiť kvietok čo hraje, alebo s loptičkou, či látkovou knižkou a kade čím čo jej sestrička navláča 🙂))) Ale momentálne je najlepší palec na nohe, mám pocit že niekedy si do úst vopchá aj celú nohu. A v postieľke sa pretáča na bruško a už sa jej podarí aj naspäť. 🙂)
no proste nam vyšiel horny...dd samy tomu nechapeme no je to tak,viem že prve idu dolne no mi sme in 🙂
@rebecca2006 my sa hrame asi tak že malinky akože kvazy chodi a ja skrčena ho držim pod ručičkami...inak sa nam pači ked sedkame alebo ked si s tatkom hadžu loptu......inak sa srdime ako des
@martinka8 neviem vysvetlit,,,proste je horny ale nervaky mame normalne mne už do plaču ☹ ale my to zvladneme....a boli sme na poradni a mame 7kilka no skoro..... 😉
@akova kočík mám Jané Nomad http://www.janecz.cz/kocarek-jane-nomad som s ním max. spokojná.. vybrala som ho po dlhom študovaní a obzeraní a fakt špica... ale mne vyhovuje, lebo ja behám s ním kade tade.. so psom po poli, v lese 😀
do Chorvátska pravdepodobne do Gradaču za Makarskou..takže ďaleko 🙂
Hej halóóó my sa asi presunieme do marcových detičiek 2012.. kurňa však my sa ani netočíme, ani zúbok už sa mi to tu aj horšie číta čo vypisujete 😉
Monička sa nehrá s ničím... len na rukách nosiť a všetko vidieť... keď ju niečo zaujme tak na 2 minúty a plač a na ruky zas... Tak sa nosíme v Manduce... dnes som kúpila detskú kašu a zajtra ju natlačím kašou... ja chcem už spať...
ahojte, uz ste zacali s prkrmami? pri dcerke sme zacinali az od 6. mesiaca, no vraj teraz najnovsie je to uz od stvrteho, nie je to skoro?
@tilly24 AHOJ MY ANO ...Už OD 4MESIACA A MOMENTALNE PAPAME U TAKMER VšETKO....A ANO SKOR SA ZAčINA A JE TO KVOLI TOMU žE čIM SKOR SA ZAčNE PRIKRMOVAT TAK SA TAK VYHNETE MNOHYM ALERGIAM....LEN čI??? 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@bboossoorka aha, no my zatial lem kase a mrkvu a vcera som pridala zemiak, sa mi zdalo strasne skoro aby som mu uz davala vsetko ked je dojceny, tak dobre zacneme pridavat toho viac 🙂
@bboossoorka
@tilly24
my ešte neprikrmujem, dám až aspoˇM po 5 mesiaci, Ono tá teória o včasnom zavádzaní príkrmov je postavená na tom, že v západných krajinách matky strašne skoro prstávajú dojčiť- vačš v 6 mes tak lekári predpokladajú, že ak zavedú príkrmy počas ešte plného dojenia, tak je nižšie riyiko alergie. Ale ak napr. plánuješ dojčiť. napr. do roka alebo aj vac, tak to nemá opodstatnenie. Ale ja si myslím, že momentálne čo lekár to iný názor, takže asi to všetky robíme dobre a bohvie, čo je vlastne najlepšie pretie naše decká...
Ja som mala prvého katastrofálneho jedáka, tak možmno aj teraz sa s tým neponáhľam, keď si predstavím ten cirkus s lyžičkou, bleeeeee
@bboossoorka ooo gratulujeme to je sranda že horný, aspoň ste originalny😉
@rebecca2006 Sophie má najradšej svoje nôžky a hrkalky a kusatka🙂
@tilly24 aj my už parametre skoro všetko. Najradšej má všetky tie zeleninové a obedové presnidavky🙂rozhodla som sa že ju budem robiť y doma lebo to je samy konzervat a umelyna
@monky978 tu ostaň 🙂 ja predpokladám, že u nás budú zuby až okolo 8.-9. mesiaca, ani ona sa neotáča na brucho- len raz sa jej podarilo, všetko je OK, ja ani neporovnávam ani so staršími dcérami, lebo najstaršia sa sama postavila keď mala presne 7 mesiacov a na 9mes už perfektne chodila...Amálka je ako tvoja, len na ruky pri mamke, a rozprávať, ani na chvíľu nechce byť sama, na deke reve jak najatá a len v lehátku sa trocha zabaví sama 🙂
@larosa ostanem ostanem 😉 🙂 tak si to s Amálkou tiež užívaš.. strašne mi začali liezť na nervy reči, že som ju rozmaznala a preto chce byť na rukách... a to čo ju mám nechať stále revať? Nechávam ju na chvíľku aj samú tak, aby ma videla a sa jej prihováram nech si zvyká aj na to, že nie je na rukách... ale asi to chce čas.
dnes som nejak intuitívne odmerala teplotu a má 37,1.. myslíte si, že by jej mohli začať rásť zúbky? v pusinke nič nevidím.. žeby to tak znenazdajky prišlo...? najprv teplota a potom? či to môže byť niečo iné? lebo sa javí normálne.. urevaná je, ale to ona je stále od narodenia.
@rebecca2006 ahoj čitala som o tebe e si zdrav......čkaChcem saopytat je normalne že ma mali od narodenia hlieniky,,,robili nam všetki vyšetreni a a vraj je to v poho a že sa to upravy po jednom roku,,,,,dakujem za radu.....a dufam že neotravujem somarinami.. ☹
@monky978 nam idu zubky a nebola ani teplotka a ani hnačka,,,,ale určite sa chystate na velki krok.....budu to zubky... 🙂
@larosa maš pravdu každe babo je ine......u malej som o zubkoch ani nevedela a teraz je to čisat katastrofa.....
KLOBUK DOLE PRED VšETKIMI žENAMI....JA Už OD VčERA STRACAM POMALI ALE ISTO VšETKU MOJU SILU....Už NECH SU VON VšETKI ZUBKY BO OšALIM SA 😢
@rebecca2006 JA NECHAPEM AKO MOžEš MAT TAKE SILNE NERVY NA DVE MALE DETIčKI 😉 KLOBUK DOLE
@bboossoorka nemám, malasi ma počuť dnes dopoludnia, ako po malom vreštím, keby ma niekto počuje, hneď volá sociálku 😢 Snažím sa to eliminovať, ale aj mne rupnú nervy, katarstofa je, kĎ malá vrieska až je bordová, že potrebuje ísť vn spať, prípadne sa v kĽude napapať, a Maťko si zmyslí, že sa m nechce, začne vymšľať, na poslednú chvíľu chce akože kakať, potom fúkať nos, potom nechce toto ale hento tričko, potom sa 3x vyzuje a bla bla bla.... Najhoršie je, že potom je to ľúto mne, keď tak vypením.....Takže klobúk nechaj na hlave 😀
dievcata, vy tu tak vela pisete, ledva stiham sledovat 😀 . blahozelam ku zubkom 😎 , nebojte maminky, to prejde 😔 . a neskusali ste nejaky gelik? nepomohol by vam?
a aj nasa Beki je taka, ze najviac na ruckach pri mamke, vtedy veeela diskutuje s kazdym a sa smeje 😀, polozim ju na deku, a ked ma dobru naladu, tak vydrzi par minut sa pohrat, ked nie, o par sekund spusti plac, niekedy ani nestihnem zatvorit dvere, ked idem na wecko 😝, na brusku sa jej paci len chvilku, nevie sa este tak poriadne otacat, tak tiez sa zacne zlostit 😀, ale posledne dni sa tvari, ze plazo-lezie 😀, sa z nej s muzom smejeme, ze je ako maly slimak, lebo na plachte vidiet taku oslintanu stopu, kadial sla 😀 😀, a jasne, ze len by sedela a najradsej uz aj sama 😵.
joj, ale viete co? vcera som na obed zjedla pokazeny salat cely vecer som vracala a hnackovala 😝 😝. teraz mi je z tohto ohladu lepsie, ale aj tak jem suchare, snazim sa pit vodu, aby sa mi robilo mliecko. a straaasne ma boli hlava, ked sa zohnem alebo postavim 😝 . a jak naschval, manzel je na sluzobke do zajra 😔 . este ze prisla moja sestra a vela sa venuje malej, lebo by ma asi porazilo. v noci, ked som po kojeni vstala s malou na rukach na grgnutie, som myslela, ze vazi tonu a ze sa si zosypem 😝 😀 ... och, nech to uz rychlo prejde 😔
@rebecca2006 joj, verim ti. ja mam sice len Beki, ale poznam maminky s dvomi detmi a lutujem ich niekedy, ked uz maju toho dost. ale aj tak som aj ja niekedy uz taka nahnevana, hlavne ked malu hojdam, aby zaspala (sucha si ocka, ziva, nervozna je), niekedy aj pol hodinu, a ona sa vkuse meta v kociari, vykruca, nie a nie zaspat.a pritom viem, ze to potrebuje.. och, uz som par krat od zlosti pustila kociar a odisla sa vedla prevetrat 😀 😀 . aj dverami som si pri tom buchla 😀 😀 😀
@kajkovajanka je narocnejsie mat len jedno dieta ako deti viac... 😉 maminy co maju viac deti netreba lutovat
baby, maju uz vase deticky zubky? ja mam pocit, ze v dasienkach sa uz tlacia, no bude to tazke.... 😉
@boska79 to čo je za veta......nechapem a zlostim sa.....treba lutovat všetki maminky.......lebo tie či chcu alebo nechcu tak stale musia byt maminky.....takže taketo veci tu nechcem počut.....ADMIN------------MAž 😠
@kajkovajanka JA MAM DVE ALE CHVALABOHU žE MALA Už MA 6ALE I TAK JE TO NAROčNE....A TERAZ šKOLA---TO BUDU NERVY 😎
BABY KDE Už S PREPAčENIM,,V RITI,,SA NASTAVUJE TEN JAVASKRIPT ABY MI MOHOL MODRY KONIK DOBRE FUNGOVAT......BO STALE MI TU VYPISUJE DEBILITY

@martinka8 super napad!!!! poumyvam tie nase gulicky, co mame este po Riskovi a nasypem mu ich do cestovnej postielky v obyvacke 🙂 myslim, ze ocka z toho asi porazi 🙂 ako ho poznam 😀