icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

zuzky1104
3. júl 2012

@kajkovajanka jej to mate dobre....my mate doma 30tku,a v zime mame take teploty ako Vy teraz.... ☹

tamaska
3. júl 2012

@zuzky1104 normálne Ti závidim to čvachtanie, my sme dnes nestihĺi, ale hádam bud týždeň pojdeme. A to šúúúp a voda na hlave poznám 🙂 malej to robím za každým ked sa kúpkame ale očká sú otvorené furt 🙂))
aj nás začali trápiť zúbky a to teplo do toho - veľkej radosti máme doma,

mihouk
3. júl 2012

@kajkovajanka Ja sa obavam horucav ked budeme v Chorvatsku, ale pri mori by to mohla zvaldat lepsie, ak nie tak budem na izbe a mozno bazenik. Ona sa hrozne poti, Maxim sa nikdy takto nepotil, aj v autosedacke, ale ke pojdeme, tak to uz bude mat velku, snad dovtedy uz bude sediet, lebo kila na nu uz ma davno 😝
@jankaja Ona sa otac ja v noci?? Ta nasa lenoska sa uz sice otaca, ale iba ked chce a to nie je velmi casto, najradsej ma ked sedi s niekym a ked pred nou Maxim poskakuje, to sa ide urehotat. Vsetko ju zaujima, aj mlieko vymeni za to aby kukala naokolo, alebo len ma kratku pamat a zabuda, ze jej tam cicku ponukam. Uz ju vidim ako staru babku stale vystrenu v okne, aby jej nahodou nic neuniklo. 😀 😀 😀 😀
@monky978 Dobre???? 15 stupnov v july, vies ako by si nadavala, ved ani opekat sa neda, stale prsi, uz cakam ako na spasenie, kedy zase bude pekny den a ja poperiem vsetko mozne, lebo teraz iba tak na susaku vo vnutri a to nie je ono. Posli nejakych 10 stuponov a budeme spokojne obe.

candy23
3. júl 2012

Ahojte, teraz som si vsimla, ze su tu aj januarocatka 2012 🙂 my tiez patrime k vam . asi som toho vela zameskala, ze?

zuzky1104
3. júl 2012

@tamaska hej hej presne tak suup a voda na hlave zprava zlava 😀 za sekundu bola taka zmacana a ja ju tam sanujem len, aby na nu voda nekvapla 😀 jasne oci otvorene, a dnes sme boli len 5mamicky
no pekne, uz po polnoci, idem si lahnut , tak dobru noc 😉

zuzky1104
3. júl 2012

@candy23 ahoj, jasne,ze zameskala 😉 a kde si doteraz bola? 😉 Jeej, a Ty sa uz snazis o dalsie babo...pekne, drzim palce 😉

1234lubka
4. júl 2012

@mimuska2 o tom som nieco pocula....vyskusame aj mi🙂 ke sa to da zohnat?

1234lubka
4. júl 2012

@candy23 ja som tu dva dni aj s topankami :DDDD

mimuska2
4. júl 2012

@1234lubka spievnkovo? Na nete som ho stiahla. Ja uz to viem cele na spamet. 🙂
@candy23 ahoj. No zmeskala si dost ☹

1234lubka
4. júl 2012

@mimuska2 no idem hladat 🙂

kajkovajanka
4. júl 2012

@mimuska2 to by si nam ho mohla napisat aj sem , ten recept 🙂

kajkovajanka
4. júl 2012

@zuzky1104 och 😝 , neviem, co by som robila, keby sme tu 30... uz len teraz daco kusok porobim alebo malu ponosim a hned sa mi tazko dycha z toho tepla a je mi nedobre 🤐 , masaker, toto som este nezazila 😝 (a pritom som za svojich mladych slobodnych cias 😀 bezne travila horucvy opalovanim)

kajkovajanka
4. júl 2012

@candy23 to nevadi, hlavne, ze si nas nasla 🙂 vitaj 🙂

kajkovajanka
4. júl 2012

@larosa to znamena, ze ste uz zdravi, ked vam tak chutili langose ? 😉 🙂

kajkovajanka
4. júl 2012

@martinka8 aka bola noc? citi sa Lilianka uz lepsie aspon o trosku?

martinka8
4. júl 2012

fuha ste sa tu nejako rozbehli 🙂 ani nestiham 🙂
@kajkovajanka stale rovnako, rano mala 38,2°C ale celkom dobre, lebo posledny panadol som jej dala o jedenastej vecer a az do rana nic, dva krat papkala, nastastie celkom dobre spinka, aj cez den, aj napriek tomu teplu. Snazim sa do nej liat co najviac tekutin a byt co najviac v pokoji, co je u nej dst narocne, ale je super ze ju bavi telka a vie pri nej lezat, tak to striedame s citanim kniziek a obcas sa trochu ponosime na rukach. Ale je z toho mrzuta, dost. Dufam ze to uz dnes skonci 🙂
@zuzky1104 to dala malej hlavu aj pod vodu??? ja som citala o tom hrozne veci, ze aku uskost pri tom dieta zaiva a to iste nam vravela aj instruktorka na plavani, teraz ked sme boli na kurze. Ze nech to nikdy nerobime, kym to dieta nezacne samo skusat (samozejme ked bude o dost vacsie)

kajkovajanka
4. júl 2012

@martinka8 tak som rada, ze sa jej dari spinkat 🙂 , vela sil ti este zelam 🙂

mimuska2
4. júl 2012

@kajkovajanka
@zuzky1104 tak tu su tie ospevovane langose.
1kg polohrubej muky, 500ml vlazneho mlieka, 42dkg drozdia, 250ml kysla smotana, klsoli, stipka cukru. Postup na langose vieme nie. Lcesto mozete kludne nechat v chladnicke a robiť vzdy cerstve. Dobrú chuť. Zienky 🙂

kajkovajanka
4. júl 2012

@mimuska2 dakujemeee 😵

mimuska2
4. júl 2012

@kajkovajanka dufam ze budu chutit
🙂

zuzky1104
4. júl 2012

@martinka8 nie, nie pod vodu, ale tak na chrbatik a tak ju "vozila" po vode a potom na nu liala vodu, inak to pod vodou robia starsie deti, a velmi tiez nechcem, aby sme to uz robili.....mimochodom ja doteraz nie som pripravena ponorit hlavu pod vodu 😀 😀 joj a to vazne, babetka prezivaju uzkost, no tak toto nie! Ziadne ponaranie sa nekona 😉 teda aspon nie tak skoro, ja len chcem, aby mala kontakt s vodou, a aby bola epsi plavec ako ja, teda ja ta starsia, ale u nej uz uvazujem o nejakom plaveckom vycviku, ak take nieco je pre 3-4rocne deti?

zuzky1104
4. júl 2012

@mimuska2 a do toho vlazneho mlieka necham rozpustit drozdie, a tak zalejem muku, a vsetko, a tie langose valkas, alebo natahujes rukou 😉

zuzky1104
4. júl 2012

@zuzky1104 inak teraz som si spomenula, ze ked som so starsou chodila na plavanie v ramci rehabilitacie, tak ta fyzioterapeutka mi ju 3mesacnu supla pod vodu.... 😒

mimuska2
4. júl 2012

@zuzky1104 s trochy mlieka cukru pripravim s drozdim kvasok a ked vykysne tak potom zarobyt cesto. Kazdylangos troska vyvalkam a potom dotvarujem a natahujem rukami. Hotove cesto daj este vykysnut na hodku do chladničky

zuzky1104
4. júl 2012

@kajkovajanka preto ja nic nerobim, a hlavne nevarim 😀 zatial cerpame zo zasob z mrazaku, ale sa pomaly miiinajuu.....tak mame klimu, ale zas ju nechcem nechat bezat cely den koli detom....
hej presne, na tom slnku sme sa opalovali, chichotali do vecera....otras, uz by som tam asi zahynula

zuzky1104
4. júl 2012

@mimuska2 mnam , tak dakujeme 😉

martinka8
4. júl 2012
zuzky1104
4. júl 2012

@martinka8 no dakujem pekne teda....

zuzky1104
4. júl 2012

Dievcata, to zeler ci petrzlen su silne alergeny? Ci aj aj?

zuzky1104
4. júl 2012

Neveriiiim, sa zamracilo, ci sa mi to len zdaaa....? 😵