Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@kajkovajanka Ja sa obavam horucav ked budeme v Chorvatsku, ale pri mori by to mohla zvaldat lepsie, ak nie tak budem na izbe a mozno bazenik. Ona sa hrozne poti, Maxim sa nikdy takto nepotil, aj v autosedacke, ale ke pojdeme, tak to uz bude mat velku, snad dovtedy uz bude sediet, lebo kila na nu uz ma davno 😝
@jankaja Ona sa otac ja v noci?? Ta nasa lenoska sa uz sice otaca, ale iba ked chce a to nie je velmi casto, najradsej ma ked sedi s niekym a ked pred nou Maxim poskakuje, to sa ide urehotat. Vsetko ju zaujima, aj mlieko vymeni za to aby kukala naokolo, alebo len ma kratku pamat a zabuda, ze jej tam cicku ponukam. Uz ju vidim ako staru babku stale vystrenu v okne, aby jej nahodou nic neuniklo. 😀 😀 😀 😀
@monky978 Dobre???? 15 stupnov v july, vies ako by si nadavala, ved ani opekat sa neda, stale prsi, uz cakam ako na spasenie, kedy zase bude pekny den a ja poperiem vsetko mozne, lebo teraz iba tak na susaku vo vnutri a to nie je ono. Posli nejakych 10 stuponov a budeme spokojne obe.
Ahojte, teraz som si vsimla, ze su tu aj januarocatka 2012 🙂 my tiez patrime k vam . asi som toho vela zameskala, ze?
@mimuska2 to by si nam ho mohla napisat aj sem , ten recept 🙂
@zuzky1104 och 😝 , neviem, co by som robila, keby sme tu 30... uz len teraz daco kusok porobim alebo malu ponosim a hned sa mi tazko dycha z toho tepla a je mi nedobre 🤐 , masaker, toto som este nezazila 😝 (a pritom som za svojich mladych slobodnych cias 😀 bezne travila horucvy opalovanim)
@candy23 to nevadi, hlavne, ze si nas nasla 🙂 vitaj 🙂
@larosa to znamena, ze ste uz zdravi, ked vam tak chutili langose ? 😉 🙂
@martinka8 aka bola noc? citi sa Lilianka uz lepsie aspon o trosku?
fuha ste sa tu nejako rozbehli 🙂 ani nestiham 🙂
@kajkovajanka stale rovnako, rano mala 38,2°C ale celkom dobre, lebo posledny panadol som jej dala o jedenastej vecer a az do rana nic, dva krat papkala, nastastie celkom dobre spinka, aj cez den, aj napriek tomu teplu. Snazim sa do nej liat co najviac tekutin a byt co najviac v pokoji, co je u nej dst narocne, ale je super ze ju bavi telka a vie pri nej lezat, tak to striedame s citanim kniziek a obcas sa trochu ponosime na rukach. Ale je z toho mrzuta, dost. Dufam ze to uz dnes skonci 🙂
@zuzky1104 to dala malej hlavu aj pod vodu??? ja som citala o tom hrozne veci, ze aku uskost pri tom dieta zaiva a to iste nam vravela aj instruktorka na plavani, teraz ked sme boli na kurze. Ze nech to nikdy nerobime, kym to dieta nezacne samo skusat (samozejme ked bude o dost vacsie)
@martinka8 tak som rada, ze sa jej dari spinkat 🙂 , vela sil ti este zelam 🙂
@kajkovajanka
@zuzky1104 tak tu su tie ospevovane langose.
1kg polohrubej muky, 500ml vlazneho mlieka, 42dkg drozdia, 250ml kysla smotana, klsoli, stipka cukru. Postup na langose vieme nie. Lcesto mozete kludne nechat v chladnicke a robiť vzdy cerstve. Dobrú chuť. Zienky 🙂
@mimuska2 dakujemeee 😵
@kajkovajanka dufam ze budu chutit
🙂
@martinka8 nie, nie pod vodu, ale tak na chrbatik a tak ju "vozila" po vode a potom na nu liala vodu, inak to pod vodou robia starsie deti, a velmi tiez nechcem, aby sme to uz robili.....mimochodom ja doteraz nie som pripravena ponorit hlavu pod vodu 😀 😀 joj a to vazne, babetka prezivaju uzkost, no tak toto nie! Ziadne ponaranie sa nekona 😉 teda aspon nie tak skoro, ja len chcem, aby mala kontakt s vodou, a aby bola epsi plavec ako ja, teda ja ta starsia, ale u nej uz uvazujem o nejakom plaveckom vycviku, ak take nieco je pre 3-4rocne deti?
@kajkovajanka preto ja nic nerobim, a hlavne nevarim 😀 zatial cerpame zo zasob z mrazaku, ale sa pomaly miiinajuu.....tak mame klimu, ale zas ju nechcem nechat bezat cely den koli detom....
hej presne, na tom slnku sme sa opalovali, chichotali do vecera....otras, uz by som tam asi zahynula
@zuzky1104 http://www.alvacentrum.sk/media/ponaratCiNepona... velmi zaujimay clanok 🙂
@kajkovajanka dakujem pekne.
Dievcata, to zeler ci petrzlen su silne alergeny? Ci aj aj?
Neveriiiim, sa zamracilo, ci sa mi to len zdaaa....? 😵

@kajkovajanka jej to mate dobre....my mate doma 30tku,a v zime mame take teploty ako Vy teraz.... ☹