icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

kajkovajanka
9. júl 2012

@zuzulienkaaaa tak sme vcera zacali. aj ja som videla, ze Beki pochopila, ze sa udiala zmena. uz si na nu musi len zvyknut. ale dnesna noc bez hojdania bola pre mna rozpravka 😵 , a dokonca Beki zaspala aj pri druhom rannom kojeni a tak sme nakoniec vstali o pol osmej 😵 , a to som naposledy tak "neskoro" vstala asi pred piatimi mesiacmi 😅

wisinka
9. júl 2012

@kajkovajanka ja som akurat dala Enyou do jej kolisky, prikryla dekou, samozrejme ze som ju musela dat lahnut znova na bok./brusko.. ked sa chcela zdvihnut, som ju pridrzala.. do 5min spinkala... som zvedava dokedy.. inak buntosila uz o 5tej rano,..

zuzulienkaaaa
9. júl 2012

@kajkovajanka supeeeeeeer, teším sa s vami 🙂

monky978
9. júl 2012

@kajkovajanka u nás včera revala 1,5 hodiny... ešteže som nebola doma 😖 ona je hrozný vytrvalec...

gratulujem teda a už len nepovoliť 🙂 vždy si povedz, že sú to jej jedy a nič jej nie je... držme si palce...

zuzulienkaaaa
9. júl 2012

baby, možno ste to už videli, ale nedá mi neposlať 🙂
aby ste videli, prečo to všetko trápenie so samostatným uspávaním teraz určite stojí za to... 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=MLErNXIYjMg
monky978
9. júl 2012

@zuzulienkaaaa videla som to už.. je to vééélice vtipné 😀 pokial to neuspávam ja... mňa tak minule napadla hra mikádo... tie paličky čo sa vyťahujú tak, aby nespadli iné... tak som si ja pripadala pokaždé keď som pomaličky odchádzala od malej... 😅 😅

kajkovajanka
9. júl 2012

@monky978 veru, uz len vydrzat 😝

och, ale po vcerajsku sa uz vecera obavam 😒 , pricom doteraz som sa tesila, lebo som konecne mohla ist spat. necakala som veru, ze ma to takto vezme 😔

kajkovajanka
9. júl 2012

@wisinka davam lajk na zaspinkanie do 5 minut 🙂

monky978
9. júl 2012

@kajkovajanka no my už spíme.. zas 1,5 hodiny.. srdce mi trhá keď to vidím... a dnes som bola doma. muž chodil za ňou a ja som išla raz a mám dosť z toho.. držím palec... ale zas pozitívne na tom, že kamoška to tiež zvládla a malá jej prespí odvtedy celú noc. O mojej nebudem nič hovoriť... my sme hore každé 2 hodiny a niekedy aj hodinu 😖

monky978
9. júl 2012

baby nepamätám si, ktorá to sem dala to Spievankovo... ale veľké ďakujem. Fičíme na tom už 5 dní a konečne si môžem niečo porobiť 🙂
dnes som stiahla aj spievankovo 2 nech si to tu trošku obmeníme... lebo jednotku si už vyspevujem v hlave aj keď nehrá 😀

akova
9. júl 2012

baby len tak dalej s uspavanim 😉 , určite to pôjde 😉 . Aj Miško si na to zvykol, niekedy je to tažšie, niekedy uplna pohoda, aj dnes sam zaspinkal do 5 min. Už takto fungujeme tyžden, keby, že to nezažijem, tak tomu ani neverim, že to ide. Pri Ninke sme toto teda neskušali, a uspavali sme ju do jej 2 rokov, vždy si k nej musel niekto lahnut a ležať pri nej kym zaspala. Troška sa ešte obavam toho, ked sa začnu stavať na nožičky v postielke, ako potom budeme bojovať s nimi 😉

My mame dnes za sebou druhe očkovanie, troška nam vyskočila teplota, ale stale je to do 38C, tak uvidime čo bude v noci. V stredu ideme na kontrolu na kĺbiky, hadam bude všetko ok, Miško sa zapiera už dosť do nožičiek.

@monky978 my v noci sme tiež hore každe dve hodiny 😒 😒 už to bolo aj 4 hodky vydržal, ale v poslednej dobe je to len horšie a horšie... 🙄 a to už o 6 rano je vyspany, ja ako mátoha ale potom o tej osmej znova zaspí, len ja už musim fungovať s Ninkou.... no ale hadam sa dožijeme aj lepšieho spánku drobcov 😅

wisinka
9. júl 2012

@monky978
@kajkovajanka

tak my sme boli hore o piatej, poobede toho tolko nenaspala, lebo sme neboli doma. a uz mi spi od 20.00 a to sme sa zvykli o 22 kojit!! som zvedava ci bude ale zase o 5tej rano uz svieza ako rybicka

bboossoorka
10. júl 2012

@monky978 s kade si stiahla spievankovo?i ja cem 🙂
@akova my už chodime,,,tipom že ja ho držim za ručičky a onn krača sam......i dr ho pochvalila ako pevne stoji na nožkach
@wisinka i my chceme sami zaspavat ☹

bboossoorka
10. júl 2012

baby pripajam foto zo svadby ktoru tobiasko celu prespinkal až do 4rana.... 🙂 tak bolo super,,,,,o manžela som mala stale pri sebe...taky super dnik......inak je stale v praci,,,ale to tato doba...no čo už narobime,,,nevyberame si kde žijeme.....a toto slovansko stoji za velki prd 😠

bboossoorka
10. júl 2012

@mimuska2 ale ten kolobeh ma prestava bavit.....začarovany kruh.... ☹

bboossoorka
10. júl 2012

@kajkovajanka u nas zubky?take nervy ...no ako všetci chlapi,,,ale idu..už mame dva a idu dalšie,,,len keby ta nervozita tam nebola tak je to oki....ale maminka polutuje a je to ovella lepšie......už nech su von 😉

bboossoorka
10. júl 2012

a takto sa vozime na tatre a na choditku ocko to vola autičko... 🙂

bboossoorka
10. júl 2012

@bboossoorka že zdravim vas mili občania.....choditko ešte po sofii ale je uplne nove tak ho nebudem vyhadzovat len kvoli farbe..... ☹

kajkovajanka
10. júl 2012

@monky978 mne je z toho tiez doslova na nic ☹ , a nie len, ked zaspava, ale aj cely den, lebo v kuse na to myslim 😔 . ja viem, ze to je v konecnom dosledku dobre a spravne, len teraz je to tazke ☹ ... tak drzim vam palce, aby Monicka zaspavala stale cim skor 🙂

mimuska2
10. júl 2012

@monky978 nemas zaco 😀 pisala som tu o tom. Lebo moja mala natom zije uz dva mesiace, dokáže ho pozerať aj hodinu 🙂
@bboossoorka ja ti verím. Drzkajte sa nech ste čím skôr zdravy 🙂

kajkovajanka
10. júl 2012

@bboossoorka sekli ti tie cervene saty 🙂 , dobre si vyzerala na svadbe 😎

mimuska2
10. júl 2012

@monky978 jq som tam stiahla aj dvojku

monky978
10. júl 2012

vyskúšajte aj toto http://www.uloz.to/xcZ3NiJ/m-podhradska-a-r-can...
sú tam len pesničky.

@kajkovajanka pustila som jej dnes pesničky (viď hore link) na compe keď som ju dala do postieľky.. revala len 10 minút... prišla som sa s ňou trošku porozprávať a potom pri nich zaspala... a sranda ona má takú hračku handričku, motýlika a keď zaspí tak jej ho musím ísť dať dole z tváre, lebo si ho tam vždy natiahne 😅 tak dnes prvý úspech... už to prichádza 😝

mihouk
10. júl 2012

@bboossoorka Mna to hned napadlo ze vidno ze Tobi ma starsiu sestru, u nas je to naopak a Tili ma veci do modra. Ale ako sa hovori, spravny chlap sa ruzovej neboji!!! 😉 Na svadbe aka kocka 😀 😀 😀 😀
My sme sa boli dnes vazit a mame 9,82kg, tusila som ze to bude okolo 10kg, lebo ruky boliaaaaaa!!!!! 😉

kajkovajanka
10. júl 2012

@mihouk eeejha, to je aka velka princeznicka 🙂

mihouk
10. júl 2012

@kajkovajanka Hej princezna spekacik 😝 😀

kajkovajanka
10. júl 2012

@mihouk :D :D :D

monky978
10. júl 2012

@mihouk ha ha ha si pobavila, že špekáčik 😀

@kajkovajanka ako pokračujete? my dnes cez deň dva spánky. Každý s 10 minutovým plačom. A večer už iba pol hodinový plač. Pomaly sa to zlepšuje.. sa teším hurááá 🙂 len vydržať a nepovoliť.

wisinka
10. júl 2012

Dnes sme mali takyto uspech/neuspech. u nas je problem, ze ona mi na chrbatiku nezaspi vobec. musim ju dat na bok, ale zase nesmie byt uplne na brusku, lebo potom sa zdviha hore. o 18tej som ju dala do postielky, ale mala problem zaspat, aj ked to netrvalo dlho. musela som ju trosku triast, a pridrzat dole ked sa isla zdvihnut. potom aj zaspinkala.. no ked preslo tych 50min, tak vstala a rev, lebo sa zase zdvihla na ruky a nemala cumel. aj ked si ho uz dokaze aj sama dat. tak som ju dala zase na bok, dala cumel, pohladkala.. bola este asi 2x pri nej, troska nechala mrncat, ale zaspinkala. vsimla som si ze cumel nema, a neskor ze ho mala, takze sa musela znova zobudit a dat si ho. o 21.30 som ju ale nakojila, a uz spi v pripostielke, nastastie stacilo ju dat do spacieho vaku, lahnut na brusko a spinka. mm spi tiez, a ja som odisla z izby, ale nepocula som plac. takze asi OK. no tesim sa ze bude znova o 5tej hore.