icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

larosa
10. júl 2012

ahojte kočky 🙂 dnes-včera 😀 sme mali prvé meninky 🙂 Tonka a Saška šli k našim na prázdniny, muž ide zajtra na služobku, tak sa teším 😀 už ho mám plné zuby...včera bol na rybách, dnes bicyklovať....aspoň si od neho trocha oddýchnem, lebo to je horšie ako štvrté dieťa a potrebuje aj viac pozornosti....no aspoň sa budem tešiť na piatok 😉

tinika3
11. júl 2012

@wisinka Náš tiež zmenil polohu, dovtedy pekne spinkal na chrbátiku, rúčky hore. Posledné tri týždne spí na boku. Tiež je za okamih na brušku, tak ho chodím stále otáčať. Musím pri ňom sedieť a pridržiavať ho za pyžamko. Ale je tichúčko, pozeráme na seba, hladkám ho, drží koníka za nôžky a zaspinká. Aj v noci, keď sa zobudí na papanie, tak ho už nájdem na brušku.

mimuska2
11. júl 2012

Vseeeetko najlepsie prajeme princeznej 🙂 aj mne by sa zišiel taky oddych od stareho 🙂 je doma kazdy deň bo robí na zmeny 😒
@tinika3 moja mala spala do včera na boku. Včera som ju nasla hajat na brušku. Rano tak aj vstala ale otacala som ju na chrbatik bo po chvíle stonala a budila sa 🙂

tinika3
11. júl 2012

Náš včera odlepil bruško od zeme, začíname loziť. Už je to tu.

tinika3
11. júl 2012
kajkovajanka
11. júl 2012

@monky978 jej, super, gratulujem 🙂 .
u nas je to take rozne. teraz napriklad dvakrat zamrncala a zaspala. vcera doobeda 20 minut jacala, ale spala potom hodinu a pol (nevidane u nas). poobede zaspala pri cuciku (20minutovy spanok), a potom este podvecer som ju polozila a zaspala hned. vecer sa uz nepamatam 😀, ale myslim, ze som pri nej bola asi 2krat. stale sa snazime ju znicit, aby lahla a zspala od unavy, z 2 hodin bdenia sa znazime urobit 3. mozno preto to ide lahsie, nez sme cakali. ale problem je ten, ze Beki zaspava s culikom. a kym ho ma v ustach, je dobre, pokojna. ale ked jej vypadne, spusti krik, lebo si ho este sama nevie dat spat. cize keby sa toto naucila, myslim, ze by to slo este lahsie a bez kriku. a sme jej kupili fosforeskujuci cumlik na noc 😀, lebo prvy vecer som v tej tme v izbe nic nevidela 😝. tak som zvedava, ze ako to pojde dalej. ale zda sa mi,z e v postielke sa jej spi lepsie, nez v hojdajucom kociari 😀 😝 😀

kajkovajanka
11. júl 2012

@mimuska2 @larosa ta vy ste srandistky 😀 , co ja by som dala za to, keby moj muz bol doma s nami 😀 😀 . chodi do prace okolo osmej, pol deviatej a domov najskor o siestej, vacsinou okolo siedmej (ked ide na nakup), alebo aj neskor. a dva krat do tyzdna ma este po praci dajake veci, tak vtedy chodi do okolo deviatej 😝

kajkovajanka
11. júl 2012

@tinika3 sikovnik malicky 😎 🙂

mihouk
11. júl 2012

@tinika3 Aky atlet!!! To len ja mam taku tucku???? Jej krk som poriadne nevidela uz niekolko mesiacov, niet divu ze sa moja nezdviha, vlacit tu vahu, musim ju odfotit 🙂

wisinka
11. júl 2012

@tinika3 nasa uz dlhsie spinka na strane a brusku.. :( chrbatik jej dlho nevydrzal. 1. foto 21.5. druha foto v 1.3. 3. foto 7.5 ked zaspi s mm na posteli 🙂

mimuska2
11. júl 2012

@tinika3. Fuuu to je ale sikulka😉 ja sa toho asi nedockam lebo mala ked je na brušku tak strasne vzdycha 😀 asi jej vadi brusko baculky 😀
@kajkovajanka draha všetkého Veľa skodi 🙂 moj bude mat dva týždne dovolenku tak si ho uzijem až až 🙂
@mihouk aj moja je taká buchta ledva sa zasa po mesiaci zacala otáčať 🙂

mimuska2
11. júl 2012

@wisinka zlateeee 😎 😀

mihouk
11. júl 2012

@mimuska2 Joj aspon ty ma ukludnujes, lebo vsetky deticky su take sikulky a ta nasa flegmoska ju nic netankuje. My brucho velmi nemame, to budu tie sklapacky co robi uz niekolko mesiacov aby lepsie videla 😝 Uz cochvila zacneme sediet, hadze ju to o stran menej a menej, ale zase mame ten isty problem ako pri Maximovi, tym ze su vacsi, tak sa od nich aj viac ocakava a potom na teba ludia kukaju ako na blba, lebo mam neschopne deti. Hlavne teraz na Maxima, ved bude mat len 3 roky, ale vyzera na 5, takze si myslia ze je pomalsi ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

larosa
11. júl 2012

@kajkovajanka vieš moja, on je doma ale to ho mám ako ďalšie decko 😝 narobí viac bordelu ako dievčatá, furt chce jesť a predpokladá, že kým on spí všetko sa samo popratá, navarí...ale v piatok sa naňho budem tak tešiť, že zabudnem na všetky jeho neduhy 😀 ale je skvelý otec a super partner, len keby nebol taký bordelár

kajkovajanka
11. júl 2012

baby, ja to nechapem 😲 , dvakrat som dnes Beki polozila do postielky a ona uplne v klude zaspala 😵, vdaka Bohu za takyto pokojny priebeh ucenia na postielku 🙂 🙂

mimuska2
11. júl 2012

@mihouk mala uz sedivale prestala sa pretacat z bruška na chrbatik 😒
@kajkovajanka ooo super len tak ďalej sikulka 😉

wisinka
11. júl 2012

@kajkovajanka super, my musime este len postielku kupit, zatial mame len kolisku ale v tej jej uz bude tesno. inak v noci spi v pripostielke vedla mna, ale takzv. vo svojej.

larosa
11. júl 2012

dnešný spánok od cca 12tej do 15:36
😀

zuzulienkaaaa
11. júl 2012

@kajkovajanka supeeer, to je presne to, o čom som hovorila pri našej terezke... teším sa, že sa vám darí 🙂

monky978
11. júl 2012

@kajkovajanka dnešný plač až 30 sekúnd 🙂 🙂 🙂 jupí som taká šťastná, že som to nevzdala...

vy sa super držíte.. len tak ďalej 🙂 sa teším s vami 😅

my s dudlom nemáme problém, lebo mi nedudlujeme... pokiaľ z neho nič netečie tak ho nechce.. takže v tomto máme výhodu, ale zas tak mamina robila skoro pol roka živý dudel 😀

martina97
11. júl 2012

@tinika3 Sikovny 🙂 🙂 Gratulujem.Juj uz sa tesim ked zacne lozit nasa princezna 🙂 🙂 🙂

zapka21
12. júl 2012

@tinika3 no super, aj nasa to takto skoro zacala robit 🙂 a uz sa natahuje aj do vysky, ked sa ma coho pridrzat. Nic pred nou neschovam...

tinika3
12. júl 2012

@zapka21 Fíha. Už budete musieť skrinky a šuplíky zabezpečiť. 😀 Zlatunká.

wisinka
12. júl 2012

vcera sme isli spat dost neskoro 22.00, malu som dala ale do kolisky, jedla o 1.15 a potom este raz 🙂 a nad ranom uz castejsie. teraz uz znova spinka v koliske, aj ked s placom,ale spinka 🙂

mimuska2
12. júl 2012

@zapka21 moja tak maximálne sedi sama dalekooooo ma od vasej sikovnosti. 😒

1234lubka
12. júl 2012

@moli2008 hmmm no neviem ci ti to vyjde na januar...ja som otehotnela niekedy koncom aprila zaciatkom maja termin som mala posledny januarovy tyzden...🙂 inac gratulujem🙂

1234lubka
12. júl 2012

baby nemaju vase deti vodnatejsiu stolicu teraz? moj maly plnekojeny kakal raz maximalne dva krat do tyzdna a teraz kazdy den dva krat! dozelena vodnatejsie...doktorka vravela ze je to len nejaka vyroza len keby mu vyskocila teplota tak mam dat panadol...mozu to byt zubale????

1234lubka
12. júl 2012

@wisinka krasna je 🙂 kvitnu tie nase deturence 🙂)

1234lubka
12. júl 2012

@tinika3 och ja som zvedava kedy zacne ten moj....zatial len dviha ritulu 🙂) ale toci sa okolo svojej osi ...maximalne sa prekotula ale uz mu to ide riadne rychlo..hlavne ked ho prebalujem sa silou mocou chce zvalit na brusko :DD sranda z neho

monky978
12. júl 2012

super kočky jak vám krásne začínajú loziť... závidíme 😉 my si len tak ležkáme... a keď sa nám chce tak sa pretočíme... u nás je strašná pohodlnosť... čo by sa ona niekam driapala ach jo... tak si to aspoň teraz užívam keď už nereve a vie sa zahrať aj bezomňa...

ale pomóc ja som už taká unavená... včera krásne zaspala v postielke, ale zato bola hore každú hodinu a niekedy aj pol hodinu... napapala a spala ďalej... mne už tak šibalo z toho, že som ju v noci keď zamrnčala hľadala v našej posteli... kým mi došlo, že je v postieľke 😲 😲 ani neviem ako som ju tam dala.. kedy sa vyspím.. hučia do mňa nech jej dám UM, že bude krásne spinkať... ale to zas radšej budem takto vstávať, ale UM nedám, ach jáj... 😒