icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

1234lubka
14. júl 2012

@martinka8 och ked ja nevem...dufam a verim tomu ze to sa nam ohlasuju zubky....uvidim no...

nusiki
14. júl 2012

mame prvy zuboook...🙂 🙂 🙂 😀 )...takze preto ten nepokoj, ja som to pripisovala zhorseniu refluxu, lebo chybali klasicke priznaky ako slintanie, cervene dasienko, teplota a pod. Este zubok nevidno 😀 ale citit jeho ostru hranu pod prstami, takze je prerezany...a dufam ze reflux je na ustupe 😝

kajkovajanka
14. júl 2012

@nusiki blahozelam k prvemu zubku 🙂 a je super, ze to sa nezhorsoval reflux

nusiki
14. júl 2012

@kajkovajanka ano tesim sa velmi, ale asi ide aj druhy, lebo taky vresk aky spustila dnes pred spanim este nebol 😲 nevedela som ju utisit, aj gelik som davala aj hryzadlo a nic, ked som sa dotkla dasienka este viac vrieskala chudatko ☹ a nakoniec som dala panadol a potom zaspinkala. Uvidime aka bude noc 😒

kajkovajanka
14. júl 2012

@nusiki och ☹

kajkovajanka
14. júl 2012

@martinka8 utorok moze byt 🙂 a u nas to bude tiez zaujimave so spankom, lebo Beki nema presny rezim 😀

tamaska
14. júl 2012

@kajkovajanka @martinka8 v utorok môže byť,keď nebude pršať 😀

larosa
14. júl 2012

@tamaska @kajkovajanka @martinka8 v utorok o ktorej?
inak ja som volala na socialku a povedala, že potrvrdenie na UPSVAR mi dá až po skončení materského príspevku, u mňa po 20.júli, na materskú som išla 26.11.2011

no malý Šimonko je v pohode, jeho zatiaľ nič nebolí, len kamarátka je na tom hrozne ☹ má troch chlapcov, sme sa smiali, lebo naša Tonka nechápala načo im je tretí chlapec a nám tretie dievča, vraj sme si to mali vymeniť 😀 zistili to tak, že mu trocha behalo očko a potom aj druhé, očná povedala, že to nie je očný problém, neurologčka nevedela určiť čo to je, tak ho poslali na CT a to bolo včera a hneď jej aj povedali, že je tam nejaký nález....potom to upresnili, že je to nádor, je veľký a musí rýchlo von...no a aj keby nebol zhubný musí na chemoterapiu....v pondelok ho chcú dať na magnetickú rezonanciu, len má málo kíl, musí mať aspoň 10kg, tak to ešte musia doriešiť...no a potom čím skôr operácia, možno aj v utorok...tak držte aj vy palce 🙂

wisinka
14. júl 2012

@1234lubka chodim aj tam aj teraz 🙂

wisinka
14. júl 2012

@kajkovajanka noooo my sme mali svadbu na urade v nemecku, a teraz budeme mat v kostole na slovensku. a jasne ze cirkva si to vyzaduje, takze sme to absolvovali tu v nemecku 🙂 a bude klud 🙂 bolo to poucne 🙂

tamaska
14. júl 2012

@larosa Šimonkovi, držím palčeky nech všetko všetko dobre dopadne. A v utorok ja sa prisposobím 🙂

wisinka
14. júl 2012

@larosa nech sa drzi a nech to nie je zhubne :( to musia cakat pokial bude mat 10kg ?

mimuska2
15. júl 2012

@larosa drim palceky drobcovi. Nech vsetko dobre dopadne a maminke vela vela sil.
Baby co to moze s tou mojou malou byt posledne dve noci stale place kazdu pol hodku. Aj ked je napapana a prebalena cez den je uplne normálna 😒
@nusiki Blahoželám vám k prvému zubku.

monky978
15. júl 2012

@mimuska2 presne toto aj mna zaujima... Uz tretiu noc sme takto hore. Aj kazdu pol hodinu plac. Napapana, prebalena... Fakt neviem. Cez den je ok. Vcera vecer mala 37,1 teplotu. Zeby rastol zub? Alebo o co moze ist? Som uz dost ko z toho.

mimuska2
15. júl 2012

Možno keď mala teplotu tak to môžu byť zúbky. My sme nemali teplotu a na dasienkach ziadny naznak

zuzky1104
15. júl 2012

@martinka8@tamaska @kajkovajanka @larosa baby vynasnazim sa prist konecne aj ja, o 11tej ok,a miesto stretnutia? 😉

mimuska2
15. júl 2012

Najnovšie sa pribudol záchvat plaču a nepapanie.

kajkovajanka
15. júl 2012

@wisinka ahaa 🙂

kajkovajanka
15. júl 2012

@larosa o 11 myslim? a kde?

kajkovajanka
15. júl 2012

@mimuska2 hm, netusim.. ale tiez mi najskor napadaju zubky

mimuska2
15. júl 2012

@kajkovajanka ale nema ani teplotu ani dasienka nejake iné. Nezda sa mi to ako zubky. No nechapem 😒

kajkovajanka
15. júl 2012

@larosa a som rada, ze maleho nic neboli zatial, to by bolo strasne hrozne ☹

kajkovajanka
15. júl 2012

@mimuska2 vcera myslim tu jedna maminka pisala, ze malej sa prerezavali zubky a tiez bez teplot, bez zacervenania

mimuska2
15. júl 2012

@kajkovajanka no možno aj my budeme taký prípad 😀

nusiki
15. júl 2012

@mimuska2 ahoj, malej sa tiez prerazavaju zubky a nemala ani teplotu ani cervene dasienka, ani velmi neslintala, len je nepokojna, vecer zaspinka, potom sa zobudi s placom, zo zaciatku sa velmi odtrhala od prsnika, takze nie take klasicke priznaky... 😖 najprv som si myslela ze sa jej zhorsil reflux, ale vcera sme na dasienku nahmatali zubok 😀 este ho nevidno ale je tam 😀 a asi ide aj druhy lebo vcera vecer mala brutalny zachvat placu, nemohla som ju utisit ☹ , davala som jej Dentinox ale ked som sa dotkla dasienka tak vrieskala este viac.... 😖 nakoniec som dala Panadol a potom zaspinkala, v noci bol pokoj, raz sa zobudila, napapala a spala dalej 🙂. Vyzera to tak ze aj Vam idu zubky 🙂

larosa
15. júl 2012

naše krásky 🙂 a ako sme bicyklovali 🙂 včera sme boli na bicykloch u našich....jaaaaj moja riť 😀 13km tam a 13km späť....jaaaaj moja riť 😀

martinka8
15. júl 2012

@kajkovajanka
@zuzky1104
@tamaska
@larosa tak o jedenastej teda, a mozme opat pred tescom, alebo mate nejaky iny napad, mne je to jedno. Mozme aj na anicke napr. ale asi sa najlepsie najeme v meste.

martinka8
15. júl 2012

@larosa jeeeej ake su super, zlatucke veeeelmi.
Šimonkovi velmi drzim palceky, verim ze bude vsetko ok, je to strasne nefer, male deturence by nemali trpiet :(

larosa
15. júl 2012

ocko a jeho kočky 🙂
Amálka a Jurko- už mu skoro ani nevidno jazvu na hlávke 😀
ako sa Sašenka vyvaľovala v nemocnici 😉
Amálka, Matúško a Šimonko 😢 dúfam, že takéto chvíle budú zase

larosa
15. júl 2012

konečne som stiahla fotky z mobilu 😀
ako išli kočky do divadla 🙂 s mojím bratom
vyhúhnutá mamka na koncerte 😀
@tamaska a Eliška 😉