Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
mame prvy zuboook...🙂 🙂 🙂 😀 )...takze preto ten nepokoj, ja som to pripisovala zhorseniu refluxu, lebo chybali klasicke priznaky ako slintanie, cervene dasienko, teplota a pod. Este zubok nevidno 😀 ale citit jeho ostru hranu pod prstami, takze je prerezany...a dufam ze reflux je na ustupe 😝
@nusiki blahozelam k prvemu zubku 🙂 a je super, ze to sa nezhorsoval reflux
@kajkovajanka ano tesim sa velmi, ale asi ide aj druhy, lebo taky vresk aky spustila dnes pred spanim este nebol 😲 nevedela som ju utisit, aj gelik som davala aj hryzadlo a nic, ked som sa dotkla dasienka este viac vrieskala chudatko ☹ a nakoniec som dala panadol a potom zaspinkala. Uvidime aka bude noc 😒
@nusiki och ☹
@martinka8 utorok moze byt 🙂 a u nas to bude tiez zaujimave so spankom, lebo Beki nema presny rezim 😀
@kajkovajanka @martinka8 v utorok môže byť,keď nebude pršať 😀
@tamaska @kajkovajanka @martinka8 v utorok o ktorej?
inak ja som volala na socialku a povedala, že potrvrdenie na UPSVAR mi dá až po skončení materského príspevku, u mňa po 20.júli, na materskú som išla 26.11.2011
no malý Šimonko je v pohode, jeho zatiaľ nič nebolí, len kamarátka je na tom hrozne ☹ má troch chlapcov, sme sa smiali, lebo naša Tonka nechápala načo im je tretí chlapec a nám tretie dievča, vraj sme si to mali vymeniť 😀 zistili to tak, že mu trocha behalo očko a potom aj druhé, očná povedala, že to nie je očný problém, neurologčka nevedela určiť čo to je, tak ho poslali na CT a to bolo včera a hneď jej aj povedali, že je tam nejaký nález....potom to upresnili, že je to nádor, je veľký a musí rýchlo von...no a aj keby nebol zhubný musí na chemoterapiu....v pondelok ho chcú dať na magnetickú rezonanciu, len má málo kíl, musí mať aspoň 10kg, tak to ešte musia doriešiť...no a potom čím skôr operácia, možno aj v utorok...tak držte aj vy palce 🙂
@kajkovajanka noooo my sme mali svadbu na urade v nemecku, a teraz budeme mat v kostole na slovensku. a jasne ze cirkva si to vyzaduje, takze sme to absolvovali tu v nemecku 🙂 a bude klud 🙂 bolo to poucne 🙂
Možno keď mala teplotu tak to môžu byť zúbky. My sme nemali teplotu a na dasienkach ziadny naznak
@martinka8@tamaska @kajkovajanka @larosa baby vynasnazim sa prist konecne aj ja, o 11tej ok,a miesto stretnutia? 😉
Najnovšie sa pribudol záchvat plaču a nepapanie.
@wisinka ahaa 🙂
@larosa o 11 myslim? a kde?
@mimuska2 hm, netusim.. ale tiez mi najskor napadaju zubky
@kajkovajanka ale nema ani teplotu ani dasienka nejake iné. Nezda sa mi to ako zubky. No nechapem 😒
@larosa a som rada, ze maleho nic neboli zatial, to by bolo strasne hrozne ☹
@mimuska2 vcera myslim tu jedna maminka pisala, ze malej sa prerezavali zubky a tiez bez teplot, bez zacervenania
@kajkovajanka no možno aj my budeme taký prípad 😀
@mimuska2 ahoj, malej sa tiez prerazavaju zubky a nemala ani teplotu ani cervene dasienka, ani velmi neslintala, len je nepokojna, vecer zaspinka, potom sa zobudi s placom, zo zaciatku sa velmi odtrhala od prsnika, takze nie take klasicke priznaky... 😖 najprv som si myslela ze sa jej zhorsil reflux, ale vcera sme na dasienku nahmatali zubok 😀 este ho nevidno ale je tam 😀 a asi ide aj druhy lebo vcera vecer mala brutalny zachvat placu, nemohla som ju utisit ☹ , davala som jej Dentinox ale ked som sa dotkla dasienka tak vrieskala este viac.... 😖 nakoniec som dala Panadol a potom zaspinkala, v noci bol pokoj, raz sa zobudila, napapala a spala dalej 🙂. Vyzera to tak ze aj Vam idu zubky 🙂
@kajkovajanka
@zuzky1104
@tamaska
@larosa tak o jedenastej teda, a mozme opat pred tescom, alebo mate nejaky iny napad, mne je to jedno. Mozme aj na anicke napr. ale asi sa najlepsie najeme v meste.

@martinka8 och ked ja nevem...dufam a verim tomu ze to sa nam ohlasuju zubky....uvidim no...