icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

larosa
15. júl 2012

@martinka8 najeme, najeme 😀 alebo zase len ja 😉 na Aničke sa dá tiež najesť v tom detskom svete, a tam by sa deti aj pohrali, teda ja asi vezmem všetky deti 😀 sa tešte 😀

martinka8
15. júl 2012

no tak mozme na anicke, aby sme mali trochu zmenu, a aj tamaska moze zobrat obe deticky 🙂 bude veselo. A ja tam budem papkat tiez urcite 🙂 uz nebudes sama. Ked sa stretneme o jedenastej tak urcite 🙂

tinika3
15. júl 2012

@larosa Nádherný babinec 😀

tamaska
15. júl 2012

@larosa @martinka8 ja by som rada na Aničke ale nejde tam spoj, my sme v utorok bez auta :(

monky978
15. júl 2012

@tamaska @larosa baby vy máte skúsenosti už s viacerými detičkami... poradte prosím 🙂 malej pred cca 2 týždňami vykukli zúbky a teraz má možno už polovicu vonku.. na začiatku iba obhrýzala veľa a slintala a mala zvýšenú teplotku.. zúbky vykukli a vravím si, že ok pekný priebeh, žiadna nervozita. A teraz už keď sa ide pomaly do finále tak zas má teplotku zvýšenú.. a otázka je, že či ju to teraz môže bolieť keď sa mi tak strašne často v noci budí a mrnčí? cez deň relatívne je ok.. len teplotka 37,1 a v noci každú pol hodinu až hodinu hore... no pátram po tom čo jej môže byť 😝

monky978
15. júl 2012

@larosa krásne dievčatka máš... sa mi páči, že máš taký veľký babinec 😉

larosa
15. júl 2012

@tamaska ide 🙂 pôjdeš na 36, vystúpiš na mieri a prejdeš sa asi 10min 🙂 alebo vystúp o zastávku ďalej prejdeš popod most a tiež si tam rýchlo 🙂 nebuď padavka a prejdi sa 😀 ja pôjdem asi na bicykli 🙂

larosa
15. júl 2012

@monky978 no ja si už nepamätám 🙂 malá je pre mňa ako jedináčik 😀 ale podľa mňa to môže byť zo zúbkov, tie vedia veľmi potrápiť 🙂

larosa
15. júl 2012

@monky978 a ďakujem 🙂 ono aj štvrté bude určite dievča 😀

monky978
15. júl 2012

@larosa 😲 😲 😲 štvrté?? už vieš či plánuješ??

katun
15. júl 2012

@monky978 dame stretko? nasla som ta aj v teme dr. Dzuppovej - ja tam chodim, a veru mam zmiesane pocity. musime dat stretko a porozpravat sa aj o ockovani 🙂 napisem ti aj spravu, len som ta chcela aj tu pozdravit 😉
@larosa ideeeeeeeeeees 😝 ja teraz ked mam kubka a smejeme sa spolu tak si hovorim, ci nedame aj tretie 😎 ale ked pride prve dieta domov, tak ma to rychlo prejde 😀 teraz je na prazdninach u starych rodicov..

monky978
15. júl 2012

@katun 😲 😲 ty ma snáď špehuješ 😀 😀 jasné dajme stretko.. nebudú sa len na východe predsa stretávať 😝
som voľná od stredy, tak podľa počasia sa môžme operatívne stretnúť
😉 aj ja ťa zdravím...

kajkovajanka
16. júl 2012

@larosa jej 🙂 , kolko veela super fotiek 🙂 . krasne dievcatka mate velmi 🙂

kajkovajanka
16. júl 2012

@martinka8 na Anicke tam ako bolo/je minigolf? davnejsie som tam nebola, tak si nie som ista

kajkovajanka
16. júl 2012

@monky978 ako vam pokracuje zaspavanie ? u nas ziadna slava 😒 , casto mi zaspi pri kojeni a ostatne razy jaci v postielke.. zaspavanie nam este velmi nejde , ale velky uspech je v tom, ze Beki uz nespi v hojajucom sa kociari, ale v stojacej postielke. ozaj, ze 5.mesiacoch sa necitim jak zbity pes, ale normalne, ze som skoro vyspata (skoro 😀 )

jankaja
16. júl 2012

@kajkovajanka no, môžem konštatovať, že zaspávanie nie je všetko, my zaspávame pekne, ale budíme sa x-krát, buď na pretočenie na bruško alebo najnovšie aj na chýbajúci cumlík - na ktorý sme ju naučili, keď sa začala pretáčať na bruško ☹ Ale už sa cez deň niekedy otáča z bruška na chrbátik, tak dúfam, že to natrénuje aj v noci a potom začne odúčanie od cumlíka.... alebo budeme trénovať triafanie cumlíkom do pusy, aby si ho vedela podať sama 😒

kajkovajanka
16. júl 2012

@jankaja aj u nas je cumlik problem, lebo si ho este nevie dat sama do pusy, ked jej vypadne. a tak niekedy sa ozve plac uprostred spanku a ja rychlo bezim dat cumlik 😀. a v postielke pri hlavicke som urobila take korytko, aby ked Beki otoci hlavu na bok a otvori usta, aby cumlik nevypadol, ale ostal jej tak napoly v puse, lebo sa oprie o stenu korytka 😀. a co sa tyka otacania, Beki sa uz vie na brusko, ale poslednu dobu sa jej nechce velmi 😀. ale aj tak som jej vyrobila spacie miesto hned pri stene postielky nalavo, lebo sa otaca zatial iba do lavej strany. a ak sa aj chce otocit, neda sa, lebo sa nevie posunut dalej (aj vdaka korytku). neskusali ste Natalke (myslim 🙂 ) dajako zuzit priestor na spanie?

mimuska2
16. júl 2012

@nusiki no tak takto by to mohlo byt nez keby mala teploty a pod 🙂
@larosa jeeej zlatucke su veľmi 🙂 😉 simonkovi vela vela sil a drzime palceky.

mimuska2
16. júl 2012

@jankaja aj mala sa veľmi pretaca a potom plače. Cumlík potrebujem ked zaspava ale v noci ho nehlada 🙂
Kedze nam asi idú zúbky tak to mame v noci vesele 🙂
@kajkovajanka no super si si to vymyslela 😀

martinka8
16. júl 2012

@jankaja aj Lili sa zacala nejako opat v noci intenzivnejsie pretacat na brusko. Cez den sa uz vie otocit aj naspat, ale v noci lez strci hlavu do madraca dvihne prdelku a rozplace sa, trdlo 🙂 Hadam to uz coskoro prestane. Uz ani moje slavne podkladanie bokov nezabera, kedze uz cestuje celu noc 🙂 Ale hlavne to robi preto ze spi na boku, spavala na chrbte skoro stale, a teraz len na boku a od toho ma kusok a sup uz je na brusku 🙂

@kajkovajanka ano tam kde bol (aj stale je) minigolf, pred vstupom, je tam teraz detsky raj ci nieco take, vybera sa vstupne. Tak tam by sme sa stretli.
@tamaska ako teda? @larosa ti to uz naplanovala 🙂 hehe, pripadne by som ta vedela hodit, ale podla toho aky mas velky kociar, aby sme sa vosli 🙂

kajkovajanka
16. júl 2012

baby kosicanky, a keby bolo uz od rana zamracene (alebo prsalo) ? presuvame sa do mesta? lebo by som bola nerada, keby Beki zmokla, a myslim, ze aj vy tak isto. a larosa by sa na bicykli aj riadne osprchovala po ceste 😀 . (to by sme sa este aj tu zajtra rano mohli dohodnut, keby dajake divne pocasie bolo, hm?)

martinka8
16. júl 2012

@kajkovajanka tak tak zajtra rano potvrdime 🙂

larosa
16. júl 2012

@kajkovajanka
@martinka8 môžeme aj v meste, prídem len s malou, dievčatá nechcú ísť 😀 aj dnes je dosť pod mrakom a chladnejšie...
inak je tam na Aničke aj reštika 🙂 a celkom fajná

larosa
16. júl 2012

@monky978 štvrté tak o niekoľko rokov, ešte mám dosť času do 40tky 🙂 ale chcela by som, možno ešte aj dve 😀
@katun no ja mám teraz kočky už pomerne veľké, ta aj pomôžu občas 🙂 zahrajú sa samé- školáčky proste 😉 uvidíš keď ti chlapci vyrastú, možno potom ťa to bude lákať viac 😀 jedno dievčatko 😉

kajkovajanka
16. júl 2012

zubkove maminky, davate detickam pri prerezavani nejaky gelik na zubky? a pomaha to? a aku znacku/druh mate?

1234lubka
16. júl 2012

@wisinka ja len zato ze mi je povedome to meno tvojej dcerky :DD ze tam som to videla lebo ked som bola tehotna som bola lena na tamtej stranke🙂) "Ľubinka" 🙂

jankaja
16. júl 2012

@kajkovajanka Natálke niekedy nevadí vypadnutý cumlík a niekedy hej. Občas viem, že má cumlík vypadnutý a v noci počujem, že sa zobudila, otočila na druhý bok a zaspí. No a niekedy rev strašný. A minule som ho ako naschvál nevedela v postieľke nájsť, to bolo kriku 😀
@martinka8 my cestujeme v noci stále, najnovšie sa otočí na bruško a otočí o 90 stupňov, dá sa do postieľky po šírke, nohy jej samozrejme trčia do vzduchu a hlava tiež, to je pohľad 🙂
@mimuska2 ja som si myslela tiež, že nám idú zúbky, ale už je to dlho a stále nič, tak Natálka cvičí asi len pre radosť 🙂

kajkovajanka
16. júl 2012

@jankaja skus fosforeskujuci 😉 , velmi ti to v noci ulahci patranie 😀

jankaja
16. júl 2012

@kajkovajanka dobrý nápad 🙂 . Viem, že Avent také vyrába, ale používame Mam, musím pozrieť, či aj oni také majú.

kajkovajanka
16. júl 2012

@jankaja Mam take maju, my mame jeden od Mam a jeden od Nuk. ale Mam je lepsi, je vacsi a zda sa mi, ze aj dlhsie svieti 😀 (a my sme ich kupovali v Tescu 😀 )