icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

1234lubka
18. júl 2012

@monky978 sak hej....a tie vyzivy su take predrazene...jedno sklicko 1 euro cca??? sila...a pritom tam zavarene dva jabka alebo tri mrkvy...

monky978
18. júl 2012

@1234lubka no však toto.. viem, že to prechádza prísnymi kontrolami, ale ja neverím pokiaľ nevidím a tým pádom som si neni istá či to jabĺčko bolo krásne alebo nie keď ho tam dávali...

akova
18. júl 2012

@monky978
@1234lubka super dakujem za recept, urcite tu kukuricnu vyskusam, skusim aj ovocie do nej dat, tej ryzovej sa troska bojim aby nas nezapieklo. tiez radsej uvarim ako kupim. Akurat teraz na dovolenku som nakupila tak uvidim ako bude papat. A tiez ked varim zeleninku aj s maskom nechavamaj tu vodu tak rozmixujem aby to nebolo tuhe ale riedke. A super mat takeho pediatra. 🙂

zuzulienkaaaa
18. júl 2012

@monky978 ahoj, my máme (dnes sme boli na poradni) 7280g...naposledy sme boli pred viac ako pred dvoma mesiacmi, a za ten čas pribrala 510g, čiže za mesiac veľmi podobne ako vy....no, ale naša pediatrička to nekomentovala, že je to málo...vlastne sa k tomu vôbec nevyjadrovala, iba povedala, že už by som mohla začať dokrmovať, lebo zatiaľ len kojím...tak som len chcela povzbudiť, že nie ste jediní, a myslím, že je to stále ok... 🙂

monky978
18. júl 2012

@akova jáj a ešte som zabudla, že áno mohli by sme dať stretko aj my z BA 🙂 som za

@zuzulienkaaaa

tamaska
18. júl 2012

@monky978 u mňa bolo kríza pár dní, ale môže byť aj týždeň len treba vydrýžať 🙂

kajkovajanka
18. júl 2012

my sme dnes dosiahli 7kg 😵 (rano po prebaleni a pred papanim), som zvedava, ze ci aj zajtra bude stale 7 😀 . a viete co? dnes sme s Beki (doslovne spolu, lebo som ju mala skoro cely cas na rukach 😝 ) robili lievance a faaajne boli 🙂 . (tak ked budete mat cas a nebudete vediet, ze co varit/piect, tak vrelo odporucam 😀 )

tinika3
18. júl 2012

@monky978 Aj ja som na tom tak, od pondelka bolujem. Všetko homeo, čaje, odstriekávanie, vinea, piť, pokoj. Nič a dnes malý začal ešte aj štrajkovať, vôbec sa mi nechcel chytiť, namiesto 6krát jedol len 3krát, takže časté prikladanie aby bolo viac mliečka dnes nefungovalo, už som z toho na nervy, dávam mu už zeleninku, mäsko, kašu. Neviem čo bude zajtra, uvažujem ešte nad laktačnou, ako poslednou možnosťou. Nerozumiem a on vôbec neplače, že je hladný, žeby mu aj to málo stačilo???

usmiata4
18. júl 2012

aj ja som januárová mamička, a už máme júl...ale to rýýýchlo letí 🙂

monky978
18. júl 2012

@tinika3 no super teda.. nie som v tom sama 😝

máme žabku a sme celé fialové... už sa z toho kojenia teším menej 😅 😅 😅 🤐 úúú bolí to 😝

tinika3
18. júl 2012

@monky978 Večer po polhodinovom boji sa napapal z oboch, ale stále sa púšťal, napadlo mi tiež či mu nejdú zúbky alebo mu mlieko nechutí. Potom zaspinkal, už spí hodinu a pol. Ja si zatiaľ ručne odstriekavam, ale ide pomaly. Okolo 12tej si ho priložím v spánku, nech ťahá on. Joj. Ja tiež už len na prsia a mlieko myslím celý deň, len chytám a obchytkávam. 😀

nusiki
18. júl 2012

ahojte 🙂 Mate niekto skusenost so sportovym kocikom Monza Quatro? ide mi o to aby bol dost velky, aby sa dal polohovat do uplneho lahu a aby mal vanicku v oboch smeroch...

tinika3
18. júl 2012

@monky978 Aj my máme 6 mesiacov a týždeň. Tak je to hádam tá kríza, niekde som čítala, že býva v 24 týždni. Dúfam, že to zvládneme, ja tak veľmi chcéééééém. Aj ty sa drž. Musíme si veriť.

monky978
18. júl 2012

@tinika3 hej aj ja veľmi chcééém.. to si trefne napísala.. už som ako chlap.. celý deň myslím len na cecky 😀

prajem pozitívnu myseľ ...

mimuska2
18. júl 2012

Jooooj dnes aky krasny zážitok s malinkou, som stoho hotova. Pozeram telku malu som mala polozenu na nohách a naraz iba odkvacla, takto dva krat. Tak ju sledujem a ona zaspavala po sediacky a padala. Bože take to bolo mile a zlaté ze este teraz mam s toho úsmev od ucha k uchu. Bolo to ako v tych reklamach a tak ked tak iba odpadnu. 😀 😀 😀

mimuska2
18. júl 2012

@usmiata4 no tak vitaj 🙂

monky978
18. júl 2012

@mimuska2 jéj to je krásne... tak my sme dnes dali konečne prvý krát prštek na nohe do pusinky.. paradox je, ale ten, že má natretú pusinku gencianovou violeťou.. tak vieš si predstaviť aké fialové boli tie jej biele ponožky 😀

@tinika3 som si čítala tvoj status z pred troch týždňov a mne to tiež tak začalo a prišla na to aj mrcha jak tebe.. ale iba slabá... hm nejaké je to celé rovnaké

tinika3
18. júl 2012

@monky978 Mne sa to potom po mrche upravilo, mliečka bolo dosť. Ale vraj môže byť na vine aj ovulácia.

tinika3
18. júl 2012

@monky978 Hej veľa zhôd 😀 a mám tiež 33. 😉

mihouk
18. júl 2012

@akova
@monky978 A co takto stretko v septembri, ideme na 2 tyzdne domov bez tatinka, ale budem mat so sebou aj moje velikanske trojrocne babo 😉

mimuska2
19. júl 2012

@monky978 no tak to si viem predstaviť 🙂 aj malej sa to raz podarilo ale kedze je taka baculka tak sa hned ako zdvihla nohu do pusi tak sa prevratila 😀

usmiata4
19. júl 2012

@mimuska2 ďakujeem, ti dúfam, že mi bude v tejto skupine výborne 😀

kajkovajanka
19. júl 2012

@mimuska2 take sa deje aj u nas 😀 . ked uz neviem, co s malou robit a uz je dlho hore, ale este neziva, zapneme si Spievankovo a o par minut klesne hlava 😀 . aj teraz rano sa to stalo, hej, je to velmi zlate 🙂 . (a ano, samostatne zaspavanie v postielke nam dajak neyslo 🤐 )

kajkovajanka
19. júl 2012

@usmiata4 ze vahas 😉

mimuska2
19. júl 2012

@kajkovajanka tak ona sa to ešte nauci 😉 no ja som bola s toho v r... 😀 nepovedala by som že dokáže takto odpadnut, zaspala len ked ležala vždy tak som bola veeelmi prijemne a milo prekvapená 😀
@usmiata4 určite áno sme su samé mile baby 😀

martinka8
19. júl 2012

@monky978 @tinika3 baby vydrzte, moja trvala skoro tyzden, ale bola to najhorsia kriza, taku som este nemala. Strasne vela som pila, asi aj 4-5 litrov denne,, stale som bola len na zachode z toho hehe :D a malu prikladala ako casto sa dalo. Ona nervozna, lebo este ani prikrm moc nejedla. Uz som bola v obchode zed kupim UM (co ja som strasny zastanca, ze UM ani skusit nemozem) nastastie som kupila len kasu, tu mi vypila z flasky asi tri dni po sebe a ked sa mliecko vratilo, tak mi zacala odmietat aj kasu. Ale tesim sa ze je spat. Urcite sa aj *Vam vrati 🙂 drzte sa.

1234lubka
19. júl 2012

@monky978 no ved nebolo nedavno nieco z mrkvovou vyzivou z dm?? vraj tam davali nejaku zakazanu latku...myslim ze to uz skor bolo....a sme doma🙂

larosa
19. júl 2012

@martinka8
@tamaska
@martinka8
@kajkovajanka
žienky teším sa nabudúce 😵 skúsime nejaký iný podnik? môj radler stál 2,8€ 😀 paráda, ale bolo fajn a to je najhlavnejšie 😉

larosa
19. júl 2012

@bboossoorka Zuzi, šak ty si tu jedna z najmladších 😀 my niektoré máme už po 30tke 😉

kajkovajanka
19. júl 2012

@larosa jes 😀 , 2,80e 😀 ... suhlasim, ze mozeme nejaky lacnejsi 😀