Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@kajkovajanka Tento tyzden bolo o 11tej kazdy den okrem pondelka, my sme vsak nechodili, lebo jednak bolo chladnejsie a jednak sme mali ine vybavovacky, po uradoch, lekaroch, nakupoch.....zavolam sestricke v pondelok, aby som zistila casy na nasledujuce obdobie, ale mohlo by ostat na tu 11tu, mne osobne to viac vyhovuje, teraz sa tie casy menia zrejme koli dovolenkovemu obdobiu, a ked aj sestricka pojde na dovcu, tak nebude vobec plavanie...co sa tyka teploty vody tak bola superova teplucka mnam, no , ked bolo to tropicke teplo dali ju chladnejsiu a veru triasli sa deticky, a ja osobne som citila, ze wau aka je svieza ta voda.... 😉 tak teraz zrejme ju opat upravili na teplejsiu, vsimla som si na tabuli, ze uvadzaju teplotu vzduchu i vody , no neviem kolko ake hodnoty tam boli, stoji hodina 7eur, alebo je to 45minut neviem, drahsue ako uvadza Martinka v Saci, len to je tak akurat na benzin, ale urcite v Saci je krajsie.....ak budem vediet tie casy napisem Ti v kazdom pripade a Ty sa uz rozhodnes 😉
Ahojte, viete mi niekto poradit?? Mala asi tyzden odmieta byt v kociku, ked s nou idem von, vydrzi asi 10 min a potom zacne vrieskat ako by ju drali z koze 😠 , ked ju vyberiem na ruky okamzite stichne, zacne sa obzerat a smiat. najprv som si myslela ze ju bolia zubky, lebo jej prave idu, ale nebude to preto 🙂 Doteraz s kocikom nemala problem, robila som niekolkohodinove prechadzky ale teraz.... 😒 Sadnut ju nemozem dat lebo este nesedi, v nosici nechce byt a narukach ju nevladzem kedze ma uz 9 kg 😀 . POradte ake finty skusit....
@nusiki N8š keď začal tiež vymýšľať , dala som ho už do športového, nie do sedu ale do poloľahu, aby mal výhľad. Dovtedy som aj ja chodila von, len keď bol čas spania, a teraz v pohode idem, keď sa práve zobudí. Obzerá sa, je spokojný. Myslím, že neber hneď na ruky, lebo bude vedieť že vždy dosiahne svoje. Ja som neraz jeho na jednej ruke a druhou kočík (ešte aj s nákupom) tlačila. A v duchu som si hovorila? že poslednýkrát som s ním bola. Ale iné mi neostáva, ale ešte nespočetne veľ krát ísť na tarajštreku.
@tinika3 no ved ja ju hned neberem ale ona potom tak vrieska ze sa az zadusa ☹ a ludia pozeraju co jej stvaram ze tak vresti 😀 , vyskusam s tym sportovym, dufam ze to pomoze, lebo tiez ma nebavi tlacit prazdny kocik so zavazim na rukach 😀 ale 😀 zjavne jej idem o to aby som to bola ja kto ju odtial vyberie, lebo som dnes bola von s bratom a ked hovidela ako tlaci kocik spokojne lezala...:D ja som sla dva metre od kocika, aby ma nevidela a tak to fungovalo, ako nahle som prisla ku kkociku zacala trepotat ruckami a uz do revu 😝, takze riadne vymysla...ja len dufam ze to prejde lebo by som nerada prisla o oblubene prechadzky 🙂
@nusiki u nas bolo to iste, najprv som mesiac nechodila von vobec kvoli tomu, ale potom sme hlboky kociar (teda ten typ, co je hlboky a ked mu dvihnes opierku, je z neho sportovy) vystlali, aby mal tvar ako autosedacka - vajicko. a tak sme uz trochu zacali chodit von. a pacilo sa jej viac 🙂 . a nesedela uplne, resp. polosedela, ale bola taka obkolesena, ze sa nemohla vykrivit na bok. a teraz v nedelu sme boli vonku a Beki sa uz sama potiahla ruckami o kraj kociara, sedela a pozerala sa von. a tak sme v utorok uz vytiahli sportiak 🙂 . nedalo by sa ti tak urobit?
@kajkovajanka no skusim ju tam prilepit nejako 😀 dufam ze to pojde lebo ked som sama nemozem ist na prechadzku ☹ vies si predstavit ako to je fajne jednou rukou odtlacit kocik a v druhej niest 9 kg, sak uz mam aj tak pravy biceps v sutaznej forme 😀
@nusiki veru tak, ja som Beki tiez raz vytiahla z hlbokeho kvoli vreskotu na celu ulicu 😀 a hned ma kamoska varovala, ze nech to nerobim, lebo ze mi to bude robit stale. a tak teraz, ked ju to uz prestava bavit, zacina sa zlostit, ale nevyberiem ju von. a videla som viac krat,ze skusala (aj viskat) a potom sa ukludnila, lebo videla, ze nema to efekt 😀 . (a chodime na mini prechadzky, do 30minut)
@kajkovajanka a povies, ako sa vola malicka? myslim, ze si to este nepisala 🙂 . aby sme vedeli, ako ju oslovovat 😉
@kajkovajanka tak ja sa pokusim to odignorovat zajtra...drzte palce nech mam pevne nervy 😀 musim ist na nejake vyludnene miesto, mam na to 10 minut lebo tolko jej trva kym je ticho... 😀 😀 😀
@zuzky1104 dakujem za odpoved 🙂 . urcite by som s Beki niekde na plavanie chcela chodit, keby sa jej to zapacilo 🙂 . ale na taketo aktivitky mam uz len dva mesiace, potom mi zacne skola ☹ , a ako sa poznam, uz nebudem vediet ani ako sa volam pomaly ☹
@kajkovajanka Emka sa vola 🙂
@nusiki mozno skus prave nejake akcne, kde by ju zaujalo vela veci, aby zabudla, ze sa chce o 10 minut zlostit 😀
@nusiki super, ze si pochopila, ze tebe som myslela tu otazku 😀 , nechapem, ze preco to dalo mne 😝 Emka je pekne meno 🙂
baby, galiba 😀 , Beki dnes spala dvakrat za den, pricom z druheho spanku sa zobudila a tristvrte na dve. a od vtedy nespala, az teraz vecer o tristvrte na osem. a vyzera to na nocny spanok. pomoooc, ved my zajtra rano budeme vstavat uz o stvrtej 😲 😲 😲
@kajkovajanka Emka spi tiez dva krat denne a ked zaspi o 19,30 spi rano do siedmej, samozrejme s prestavkami na papanie 🙂 , ale mne sa zda ze ked si fajne pospi cez den tak aj v noci spi lepsie....mozno budes prekvapena 🙂
@martinka8 majú troch chlapcov, Lukáško má 8rokov, Matúško 2 a potom sa im pošťastil Šimonko 🙂 mamka je tam s ním a ešte sa aj sťahujú, lebo mali menší byt a tak, že pôjdu do väčšieho a musia sa teraz do 10.augusta vysťahovať, tak sa budeme snažiť pomôcť 😔
veľmi zaujímavá otázočka ohľadom spoločnej minulosti 😀 spoznali sme sa na Valentína 14.2.2003, 19.2.2003 sme sa dali dokopy a o 5mesiacov sme sa vzali 🙂 Tonka sa narodila 9.4.2004 skoro 9mesiacov po svadbe 😀 my sme už po týždni vedeli, že sa chceme vziať...
@martinka8
@kajkovajanka
@zuzky1104 aj ja by som chodila rada plávať, ale až v septembri, keď pôjdu dievčatá do školy, a dúfam, že dovtedy budem mať auto, lebo v utorok to bola hrôza 🤐 tento týždeň sa v stredu v novej neplávalo, lebo mali upchaté niečo a opravovali to, stretla som tam kámošku a aj ona tam chodí plávať a vraj je tam super 🙂 jej mamá má 8mesiacov a super 🙂

@mihouk he he slečna dúležitá 😀 a aká je veľká kráska...