Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@nusiki blahozelame krasnej malej princeznicke 🙂
aj Beki si dnes dala rekord: od pol osmej rana do tristvrte na devat vecer za cely den spala dvakrat po polhodinke, cize dokopy za dnesny den az 1 hodinu 😝 😀
@monky978 a nepovedal doktor, ze preco sa nesmie kravske mlieko a lepok? ci len, ze sa nesmie a hotovo?
6x Spievankovo? 😀 😀 😀
@kajkovajanka mne zase doktorka povedala, ze mam z mlieka varit kase.... takze co lekar to iny nazor. len viem tiez, ze tvaroh a med nie. tvaroh zatazuje oblicky ale to uz niekto pisal
@kajkovajanka s tým lepkom mi to nejak ušlo, lebo na mňa chŕli kopec info a niekedy dosť často zabúdam (apropo aj vy ste také zábudlivé?? lebo ja som už nejaký čas dosť mimo 😲 😲 ) a mlieko... tak jeho názor je, že kravské mlieko je pre teliatka.. a keď tak až po roku. A tvaroh (teda aj pribináčik) zaťažuje obličky kvôli množstvu bielkovín sa mi zdá...
@wisinka tuším písala proikea, teda je ikeo-maniačka 😅 aké krásne slovo
@kajkovajanka hej 6 krát.. a dnes som jej dala rozprávku Duffy Duck a po minúte začala mrnčať a tak som jej pustila zas to "nešťastné" spievankovo a ona sa normálne začala usmievať a pohupkávať sa a mykať sa do hudby... no keď sa jej to páči má to mať... len mame už šibe z toho spievankova.. a páči sa jej iba jednotka. Dvojka nemá úspech.
@monky978 aha, dakujem za vysvetlenie s tym tvarohom. lebo presne, co doktor, to iny nazor. ale ked jeden z nich aj svoj nazor vysvetli, tak to je uz pochopitelnejsie. a ja co si nezapisem do kalendara, nehrozi, aby som si zapamatala 😀 . a dokonca uz mam problem , ked chcem nieco rychlo povedat, najst spravne slova 😀 . ked hovorim s Beki, tak poviem aj blbost, lebo mi este nerozumie presne 😀 , ale ked s niekym inym, normalne urobim pauzu a hladam slovo 😀 😀 . a to mam ist v septembri do skoly, v oktobri a februari na prax a v maji na statnice 😀 😀
@kajkovajanka aj Eliška tak včera spala za celý deň cca 1 hodinku a noc nebola nič extra, ale deň do zadu spinkala s jedným papaním skoro do 10,00 rána. Mám pocit že nám idú ďalšie zubadlá 😉
dnesny obed: zeleninova polievka super mnam, ale druhe jedlo som dodrbala, falosna svieckova.....daleko to ma od toho, och mam sa , co ucit este 😀 , nepozrela som na recept, az teraz, ked je dovarena....super! 😅
@kajkovajanka ja som nikdy nechápala prečo hovorili mamičky na materskej, že "osprostievajú"... ale už to chápem. A to som len pol roka na materskej a moja slovná zásoba je na úrovni "5 ročného dieťaťa" a hlavné slovo v slovníku mám hm hm alebo onééééé 😅 otras. A najnovšie si vediem svoj monolog v hlavičke sama a vypustím mužovi, že: tak pozrieme internet a vyberieme si balíček. A on sa ma pýta, že o čom točím.. že či to má byť balíčk zemiakov či čoho keď ani nepoviem pointu... samozrejme, že tú pointu som si vyriešila sama vo svojom monológu v hlavičke 😝
No, lebo celý deň si tu sama so sebou vediem konverzáciu a s malou tie jej žvásty a potom to dopadne takto.. a celý deň niečo hľadám.. kľúče, fľašku, mobil... atď... proste sa nenudím 😀
A to ani nehovorím, že si musím riešiť aj pracovné veci každý deň a riešim to s oneskorením dvoch dní... otras.. ešteže som si maminku zabehla vo firme, lebo asi by som skrachovala 😝
Jáj a ešte to doplním, že do toho tá chronická nevyspatosť a kombinácia ako hovädo...
Ahojte kočky tak tento ulietany vykend je za nami. Oslava dopadla nad moje očakávania vraj som velmi dobre upiekla a uvarila a všetko krásne nachystala. No zasa hore nos 😎 krstiny dnešné dopadli tiež v poho. Teraz môžem cely den upratovať ☹ a musim sa pochváliť mala som konečne dlhe a husté vlasy. Klip in 😀
baby ved ten bodbradniček posielalo nestle do schranok...vy ste nedostali????? ☹
@bboossoorka nie, nedostali sme žiadny podbradník.
@zuzky1104 aj ja som ikea maniačka, len sa s nimi teraz naťahujem kvôli jednej reklamácii, kúpili sme od nich nehorázne vŕzgajúcu posteľ, odmietame na nej každý 2. deň doťahovať šrúby, aby nevŕzgala. Pred 3 týždňami mi sľúbili, že do týždňa sa na to príde technik pozrieť. Samozrejme že nikto sa mi neozval. Tak dnes by mali volať, kedy prídu. A že to preto, lebo rozširujú predajňu v Bratislave - by ma zaujímalo, či sa na stavbe maká aj reklamačné oddelenie 😠
@bboossoorka ja som ho dostala pred dvomi mesiacmi
@bboossoorka aj my sme ho dostali 🙂)
@bboossoorka ani my sme nedostali 😒 bolo treba sa niekde zaregistrovat?
@jankaja fijha, tak to by aj mna nastvalo, a poriadne, neznasam take jednanie, a za vlastne peniaze!! my sme zatial ziadny problem nemali, aj ked pravda je, ze postel sme odtial nemali, ale urcite obchodu takehoto rozmeru ci rozsahu by to nemal robit problem, nehovoriac o kredite, ktory si takym sposom len znizia 🙄
@kajkovajanka @tamaska@maratinka8@larosa
INFO: Dievcata, plavanie tento tyzden je UT 8.30, STR 10.45, STVR 8.30, PIA 10.45
Ja idem na dom do Myslavy, tak mozno odbehnem, na tu 10.45 hodinu niektory den, papa
@zuzky1104 dakujeme velmi pekne za informacie 🙂
@bboossoorka ja som ho az teraz našla v schránke mala som tam aj tri kaše a podpradnik a kupony na zlavu? Toto si myslela,?
Ahojte, viete mi niekto povedat ako je to s plavanim v Saci? Dakujem 🙂

@nusiki Kukulienka 🙂