icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

tinika3
21. júl 2012

@nusiki Kukulienka 🙂

kajkovajanka
21. júl 2012

@nusiki blahozelame krasnej malej princeznicke 🙂

kajkovajanka
21. júl 2012

aj Beki si dnes dala rekord: od pol osmej rana do tristvrte na devat vecer za cely den spala dvakrat po polhodinke, cize dokopy za dnesny den az 1 hodinu 😝 😀

kajkovajanka
21. júl 2012

@monky978 a nepovedal doktor, ze preco sa nesmie kravske mlieko a lepok? ci len, ze sa nesmie a hotovo?

6x Spievankovo? 😀 😀 😀

wisinka
21. júl 2012

@zuzky1104 proti ikey? 😨

wisinka
21. júl 2012

@kajkovajanka mne zase doktorka povedala, ze mam z mlieka varit kase.... takze co lekar to iny nazor. len viem tiez, ze tvaroh a med nie. tvaroh zatazuje oblicky ale to uz niekto pisal

monky978
21. júl 2012

@kajkovajanka s tým lepkom mi to nejak ušlo, lebo na mňa chŕli kopec info a niekedy dosť často zabúdam (apropo aj vy ste také zábudlivé?? lebo ja som už nejaký čas dosť mimo 😲 😲 ) a mlieko... tak jeho názor je, že kravské mlieko je pre teliatka.. a keď tak až po roku. A tvaroh (teda aj pribináčik) zaťažuje obličky kvôli množstvu bielkovín sa mi zdá...

@wisinka tuším písala proikea, teda je ikeo-maniačka 😅 aké krásne slovo

monky978
21. júl 2012

@kajkovajanka hej 6 krát.. a dnes som jej dala rozprávku Duffy Duck a po minúte začala mrnčať a tak som jej pustila zas to "nešťastné" spievankovo a ona sa normálne začala usmievať a pohupkávať sa a mykať sa do hudby... no keď sa jej to páči má to mať... len mame už šibe z toho spievankova.. a páči sa jej iba jednotka. Dvojka nemá úspech.

kajkovajanka
22. júl 2012

@monky978 aha, dakujem za vysvetlenie s tym tvarohom. lebo presne, co doktor, to iny nazor. ale ked jeden z nich aj svoj nazor vysvetli, tak to je uz pochopitelnejsie. a ja co si nezapisem do kalendara, nehrozi, aby som si zapamatala 😀 . a dokonca uz mam problem , ked chcem nieco rychlo povedat, najst spravne slova 😀 . ked hovorim s Beki, tak poviem aj blbost, lebo mi este nerozumie presne 😀 , ale ked s niekym inym, normalne urobim pauzu a hladam slovo 😀 😀 . a to mam ist v septembri do skoly, v oktobri a februari na prax a v maji na statnice 😀 😀

tamaska
22. júl 2012

@kajkovajanka aj Eliška tak včera spala za celý deň cca 1 hodinku a noc nebola nič extra, ale deň do zadu spinkala s jedným papaním skoro do 10,00 rána. Mám pocit že nám idú ďalšie zubadlá 😉

zuzky1104
22. júl 2012

@wisinka napisala som proti? nie PROIKEA to znamena, ze ju preferujem, a v inych obchodnych domoch s nabytkom a doplnkami si neviem nic vybrat, len v mojej oblubenej IKEI 😉

zuzky1104
22. júl 2012

@monky978 tak tak doslova si to vystihla maniacka, veru...len je taaak daleko od nas

zuzky1104
22. júl 2012

dnesny obed: zeleninova polievka super mnam, ale druhe jedlo som dodrbala, falosna svieckova.....daleko to ma od toho, och mam sa , co ucit este 😀 , nepozrela som na recept, az teraz, ked je dovarena....super! 😅

monky978
22. júl 2012

@kajkovajanka ja som nikdy nechápala prečo hovorili mamičky na materskej, že "osprostievajú"... ale už to chápem. A to som len pol roka na materskej a moja slovná zásoba je na úrovni "5 ročného dieťaťa" a hlavné slovo v slovníku mám hm hm alebo onééééé 😅 otras. A najnovšie si vediem svoj monolog v hlavičke sama a vypustím mužovi, že: tak pozrieme internet a vyberieme si balíček. A on sa ma pýta, že o čom točím.. že či to má byť balíčk zemiakov či čoho keď ani nepoviem pointu... samozrejme, že tú pointu som si vyriešila sama vo svojom monológu v hlavičke 😝
No, lebo celý deň si tu sama so sebou vediem konverzáciu a s malou tie jej žvásty a potom to dopadne takto.. a celý deň niečo hľadám.. kľúče, fľašku, mobil... atď... proste sa nenudím 😀
A to ani nehovorím, že si musím riešiť aj pracovné veci každý deň a riešim to s oneskorením dvoch dní... otras.. ešteže som si maminku zabehla vo firme, lebo asi by som skrachovala 😝
Jáj a ešte to doplním, že do toho tá chronická nevyspatosť a kombinácia ako hovädo...

mimuska2
22. júl 2012

Ahojte kočky tak tento ulietany vykend je za nami. Oslava dopadla nad moje očakávania vraj som velmi dobre upiekla a uvarila a všetko krásne nachystala. No zasa hore nos 😎 krstiny dnešné dopadli tiež v poho. Teraz môžem cely den upratovať ☹ a musim sa pochváliť mala som konečne dlhe a husté vlasy. Klip in 😀

bboossoorka
22. júl 2012

baby ved ten bodbradniček posielalo nestle do schranok...vy ste nedostali????? ☹

jankaja
23. júl 2012

@bboossoorka nie, nedostali sme žiadny podbradník.
@zuzky1104 aj ja som ikea maniačka, len sa s nimi teraz naťahujem kvôli jednej reklamácii, kúpili sme od nich nehorázne vŕzgajúcu posteľ, odmietame na nej každý 2. deň doťahovať šrúby, aby nevŕzgala. Pred 3 týždňami mi sľúbili, že do týždňa sa na to príde technik pozrieť. Samozrejme že nikto sa mi neozval. Tak dnes by mali volať, kedy prídu. A že to preto, lebo rozširujú predajňu v Bratislave - by ma zaujímalo, či sa na stavbe maká aj reklamačné oddelenie 😠

jankaja
23. júl 2012

@monky978 ja mám pocit, že za takého pol roka načisto osprostiem. Doteraz som sa ako tak "držala", mala som v júni na výške štátnice, tak to šlo... ale odvtedy to ide dolu vodou... Budem si musieť vymyslieť niečo iné, ako sudoku na internete 😀

mimuska2
23. júl 2012

@bboossoorka ja som ho dostala pred dvomi mesiacmi

tamaska
23. júl 2012

@bboossoorka aj my sme ho dostali 🙂)

nusiki
23. júl 2012

@bboossoorka ani my sme nedostali 😒 bolo treba sa niekde zaregistrovat?

zuzky1104
23. júl 2012

@jankaja fijha, tak to by aj mna nastvalo, a poriadne, neznasam take jednanie, a za vlastne peniaze!! my sme zatial ziadny problem nemali, aj ked pravda je, ze postel sme odtial nemali, ale urcite obchodu takehoto rozmeru ci rozsahu by to nemal robit problem, nehovoriac o kredite, ktory si takym sposom len znizia 🙄

zuzky1104
23. júl 2012

@kajkovajanka @tamaska@maratinka8@larosa
INFO: Dievcata, plavanie tento tyzden je UT 8.30, STR 10.45, STVR 8.30, PIA 10.45
Ja idem na dom do Myslavy, tak mozno odbehnem, na tu 10.45 hodinu niektory den, papa

kajkovajanka
23. júl 2012

@zuzky1104 dakujeme velmi pekne za informacie 🙂

mimuska2
23. júl 2012

@bboossoorka ja som ho az teraz našla v schránke mala som tam aj tri kaše a podpradnik a kupony na zlavu? Toto si myslela,?

martinka8
23. júl 2012

@zuzky1104 super dakujeme, tak hadam sa nam podari niektory den v stredu alebo v piatok, mozno 🙂

nusiki
23. júl 2012

Ahojte, viete mi niekto povedat ako je to s plavanim v Saci? Dakujem 🙂

martinka8
23. júl 2012

@nusiki cely jul maju prazdniny, az od augusta sa pokracuje. Pred plavanim si trba zavolat a objednat sa. Plati sa 5E za hodinu 🙂

nusiki
23. júl 2012

@martinka8 .dakujem za infoa to je v nemocnici ci kde?

martinka8
23. júl 2012

@nusiki v rehabilitacnom centre. Je to este pred nemocnicou, cca v centre Sace.