Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@monky978 Stretko az v septembri, ked budem doma iba s detmi, vtedy nebudem mat naplanovanu kazdu minutku povinnych navstev, vtedy budem robit iba to co sa mne bude chciet a najhlavnejsie vinobranie v Raci!!!
Hej myslela som Svajdu, on je taky smiesny pajacik 😝 😝 😝
Nasu Tilku som dnes dala na koberec s hrackami a o minutu uz opravovala radiotor a nahovarala aj Maximovho tigra 😀 😀 😀
Ha ha ha svetova je... kokso ked ju prorovnam k tomu radiatoru.... tak to hej.. velka baba to uz je 🙂 to jej davas aku velkost? Na rocne babo?
Ok tak september. Do 15. hocikedy.. No mne sa zhnusilo minuly rok vinobranie... sa tam nedalo pohnut... pol hodinu sme stali na lokse, ktore boli zohrievane v mikrovlnke a to v kazdom stanku a boli hnusne... ale tak ked Monicka v brusku zavelila tak museli sme tu radu odstat 😔
@monky978 No niektore 9-12 mesiacov oblecko je tak akurat, zajtra sa ideme vazit, ale nemyslim ze ma uz 11kg. Ale na jej obranu, to nie je tipicky radiator, to je taky ten mensi... 🙂
Do 15teho stretko dame! Ja som na vinobrani nebola uz asi 5 rokov, ja ho milujem, lebo som z Race a vzdy postretavam kopec ludi, asi to bude tento rok narocnejsie s kocikom, ale uvidime, ked tak zapadneme do nejakeho dovora a maminka bude ovoniavat burciak a namacat si jazyk 😝
Dobre si pamatam byt tehu a mat vlci hlad, prve mesiace boli narocnejsie lebo som mala zaludok na vode, az v Chorvatsku (12tt) som bola schopna sa poriadne najest, tak som zosrotovala celu pizzu na posedenie mnaaaam 😀 😀 😀
@ankaevka @ibajeho vitajte 🙂 inak sa mozete dopisat do tabulky januarovcatiek
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Av...
🙂
@monky978 nič si z toho nerob, ja som "múdra" z internetu a od mladšej sestry, ktorá má deti už dve (4 roky a 9 mesiacov) 😀
Inak, aký máš rozmer toho puzzle, tiež je to 30 cm x 30 cm? A aká hrúbka? Lebo určite budeme dokupovať. Teraz máme zvieratkové a písmenkové by sa nám hodili tiež 🙂 A už ho začala rozoberať, potvorka malá, dosunie sa ku kraju a začne ho šklbať. Včera sa jej podarilo "vypáčiť" slimáka 😀
A to ti zje 4 x po 180 gramov? Zdá sa mi to strašne veľa, papkoška 🙂 Natálka zje tak 3 x po 100 gramov, cez obed niekedy viac. Ovocia jej viac nedávam, lebo potom pije málo mlieka a ešte by mala piť hlavne mlieko. Ale ideme budúci týždeň na poradňu, tak sa poradím 🙂 Už som myslela, že pôjdeme dnes k doktorke, lebo včera vôbec nekakala (kakala posledné dva týždne aj 3 x denne), ale dnes ráno mala plnú plienku, tak tú návštevu lekárky odložíme 🙂
@ankaevka Ahoj, vitaj. Chlieb je OK, lepok by sa mal zaviesť do ukončenia 7. mesiaca, lebo vraj potom môže spôsobiť problémy. Skôr asi na tom masle sa baby čudovali, mliečne výrobky by sa myslím ešte nemali. Tak ale napr. sestrina svokra nakŕmila sestrinho syna krupicovou kašou s obyčajným mliekom, keď mal 3 mesiace (inak bol len kojený) a prežil to 😀 Ale byť to moja svokra a moje dieťa, tak 😠
Tak sme si pospinkali od21 00 do 5 30 a ledva sme sa napapli a hajali ďalej do9 30.no nemiluj to dieťa 🙂
@martinka8
@jankaja. No bolo mi už treba troška si pospať 🙂
Ona tak niekedy spi ale neboj že nechodím pozerať na ňu 😀
Tak sa teraz rozculujem nad nejakou mrnou na bazosi, chcela som aby mi na dobierku poslala puzzle penové a ona chcela poslať na účet poštovné. Chodim jak debil po bankách a poste a nedalo sa lebo ma mbank. Len prevodom alebo cez poštu zo všetkými údajmi. Povedala som jej že lotrebujem všetky údaje a ona nič a teraz vypisuje že aký to je problém poslať to sekom. Nechecla mi dat všetky údaje a zrazu že aký je to problém 😠
@kajkovajanka tak jasne, ak este mas byt v strese, tak asi je lepsie ist na um ako to prenasat na babatko...a co studujes??? mas narocne studium? ach, no je to tazke, aj babatko aj skola...ja som rada, ze mam uz davno po VS ale aj tak stale ma laka si nieco dorabat, tak uvidime, mozno sa aj ja dam na nieco este navyse....uvidime...dnes dame malemu harmancekovy cajik, uz je 7 den co nekaka, volala som aj dr, povedala ze je to v poriadku, mam dat tento cajik a uvidime...uz je dnes aj poriadne mrzuty, tak asi to ma chudatenko moje z toho...ach, jaaaj...my sa s tymto trapime poriadne...tiez mi povedala ze uz moze aj lepok, aj ovocie...tak skusime davat uz aspon jablcko, mozno nam to s kakanim pomoze...🙂
@mirkaella http://www.puzzlematten.net/abc-zahlen-puzzlema... tu, len vravim, ze cena dost vysoka.
tak táto lopta včera mala super úspech... http://www.alltoys.sk/iobchod/product_info.php?...
ten rehot čo malá Monika spustila strašne rozosmial veľkú Moniku... haha dve urohotané Moniky v Alltoys 😀
@wisinka maly sa narodil 18.1, kasicku uz papal ked mal 5,5 mesiaca,ale mam pocit ze ta ho poriadne zapekala...tak uz mu ju nedavam, ale skusim kupit dnes slivkovu a budem ju zarabat s mojim mlieckom, vari to uz konecne pomoze...tak malej masko chuti??? to myslim bude aj nasemu drobcovi, lebo ten je cely po tatovi a tomu sa den nerata bez masa...🙂 a kolko ti mala teraz vazi?
@jankaja no ona teraz v poslednej dobe tak veľa papá... už jej púšťam spievankovo len keď je, lebo nechce bez neho jesť. Normálne hisak a musím ho pustiť. A potom otvára zobáčik a mama daj daj... a ja jej kvôli tomu mliečku musím dávať viac.
Tie puzzle sú 30x30 a 1 cm hrubé. Som zháňala tú ohradku, ale to chú hrozné prachy za to. Tak idem kúpiť do ikei dve detské postieľky a otec mi z nich spraví ohrádku a vyjde to 50,- e.
@mihouk ja som z Bieleho kríža.. tak to sme bývali kúsok od seba 🙂 a mne to žranie nejak ostalo... včera večer som dala 4 slovom štyri kinderka... boli v akcii tak si vravím, že kúpim ak by som mala niekedy chuť alebo by nejaké malé dieťa ku nám zavítalo... a hups 😝
@monky978 Musis jest do zasoby, ja som skoncila tak, ze Maxim zje cokoladu a maminke ostane vnutro, ale aj to mi nakoniec vzdy zoberie 😝
A ako si na tom s hormonmy??? Ja som ako v pohode, ale ked vidim nieco mile, alebo dojimave, tak uz aj mam slzy na krajicku, aj pri televiznych novinach o modrom z neba ani nehovorim a pritom pocas tehu som az takato citliva nebola..... 😒
@wisinka No kukam, ze vasa hotova atletka, oproti tomu nasmu masku!!! 😀 My ked ideme na SK, tak sme vzdy takto rozlietany, preto tam nerada chodim, lebo som este viac unavena ako doma a nehovorim, ze ludia si zvykli ze mi chodievame k nim, takze k nam nikto velmi nechodi, ved naco vsak pridete, ale uz som si povedala dost, minuly rok sme sa doma zastavili iba na 2 dni, cestou z Chorvatska, lebo vsetci chodievaju na dovolenky, len my ako trulovia sa nahaname doma a ziadne relax. Mas to podobne, alebo to len my sme take truby????
@mihouk no modré z neba som si dala zákaz pozerať... a vtedy ide mm na futbal a ja to vždy zapnem... ešteže nevysielajú teraz 😖 to prerevem celé... také citové týranie to volám... teda sama seba týram.. tak som to myslela. A ešte k tomu mám zníženú funkciu štítnej žľazy tak od dnes jem lieky 😠 úplne som rozhádzaná a výbušná ako taká fúria... a všetko čo sa týka detičiek ma dokáže rozrevať.. ach jaj . Tiež som počas tehu takto strašne na tom nebola.

@monky978 Skoro 2x do Gradacu 😝 Je to nejakych 1800km, takze uznas, ze uz kazdy km smerom dole je uz vela. Do BA je to nejakych 1600 a to uz sme isli asi 5x, Maxim bol minuly rok v pohode, tak tento rok bude zase OK, kupili sme mu prehravac na DVD do auta a Tilke sa veeeelmi paci. Ona ked vidi Svajdu v telke, tak sa rehoce ako blazniva, neviem preco????
My sme tak trochu cestovatelska rodinka, lebo z Chorvatska ideme k mojej babke k Michalovciam, odtial do Zaltych Moraviec k svokrovcom a potom so BA za mojimi rodicmi a odtial domov do UK. To vsetko kvoli Tilke, lebo ju chcu vsetci vidiet a chuda moja babi si zlomila panvu, takze nemoze prist do BA, tak tam ideme my. 🙂