icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

zuzky1104
3. aug 2012

@wisinka krasne....a ze po druhykrat??? 😀

zuzky1104
3. aug 2012

@monky978 @larosa hej hej larosa ide ako pila 😀 tiez by som sa raz chcela dostat na jej level a s usmevom a nadhladom ako ona 😉

wisinka
3. aug 2012

@zuzky1104 no mali sme na urade v nemecku, a v kostole na slovensku bude 🙂 a zaroven krst 🙂

monky978
3. aug 2012

@wisinka jej to je krásne a aké romantikus 🙂 tak nech vám všetko vyjde podľa planov a uzijete si ten krásny deň...

No aj nám to pekne vyšlo. Monika sa nám narodila na naše 6 výročie zoznámenia.

martinka8
3. aug 2012

@wisinka waaaaaaaau tak to je ake nadherne 🙂 gratulujem
@larosa dakujem za super info, chcem ist az buduci vikend, tak sa mozno dovtedy este nieco povyzvedaam 🙂 a super fotky.
@zuzky1104 vidis take som neriesila, ale tak predpokladam ze tam sprchy budu takze si umyjem prsnik, pripadne tie pampers vlhke neparfumovane tym utriem, poto plienkou do sucha a tak dame. Ale nastastie Lili uz papa vela prikrmov, tak vela nekojim uz. Len tak tri krat cez den a v noci podla zobudenia (2-4).

wisinka
3. aug 2012

@monky978 moja ked nevie spat, tak ju dam na deku nech sa este hra. alebo ked uz fakt ze reve a viem ze je unavena, tak ju dam do satky, ale to sme uz dlho nemali.

nusiki
3. aug 2012

hojte, chcem sa opytat...kolkokrat kakaju vase dietky? emka posledne dva - tri dni kaka asi 5 krat, nie je to hnacka, normalne tuhe, skor su to len take male bobky ako od zajaca 😀 , ale neda ich naraz 😒 neviem ci to je ok 😒

monky978
3. aug 2012

@nusiki to je ok.. chúďatko bojuje s novým typom stolice 😀 to aj my máme... viac krát denne bobku... ale zmenila som trošku jedálniček a dala som jej slivky pomixované tri dni za sebou a dnes sa tak krásne vykakala.. bože normál úchylačka na kako sa zo mňa stáva 😀 😀
tak skús dať preč zapekacie a pridať niečo vlákninové napr. slivky

monky978
3. aug 2012

@wisinka nabudúce vyskúšam.. už som ju uspala na cecku.. ešteže ho mám 😅
júj idem dať konečne aj prvorodenému žrať, lebo ma zožerie od hladu 🙂

nusiki
3. aug 2012

@monky978 no normalne ako od zajaca, staci vytriast z plienky 😀 😀 sliv ky som jej este nedavala tak skusim...dnes vecer aj emka vrieskala brutalne kym zaspala ☹ nezvykne to robit ... nevedela som ju utisit a mm v robote 😖 super su take vecery 😝

larosa
3. aug 2012

@monky978 jasné, aj ty budeš po roku zabehnutá 🙂 látkuješ, že ideš šiť plienky? ja tiež látkujem, aj plienky už mám vystrihnuté asi 2mesiace, len som sa k tomu nejako neodstala 😝 škoda, že som nepoznala takéto látkovky skôr, som nimi nadšená, chcela som predsvedčiť aj @martinka8 a @tamaska nech látkujú 😀

larosa
3. aug 2012

@wisinka žeby sme prišli na koláče? hmmmm...nie zlý nápad 🙂

monky978
3. aug 2012

@larosa júj to ma teší, že aj ty... ja som k tomu pričuchla pred dvomi týždňami a som happy z toho... a našla som super článok tu na MK ako ich šiť a z čoho... podrobný návod...
zatiaľ som kúpila iba pár bambusových a idem si ešte pár objednať a ostatné si došijem.. a gaťušky navrch si kúpim.. takú odvahu nemám.. iba tie vkladačky si pošijem.. ak chceš toto je ten link https://www.modrykonik.sk/fotoblog/zhrkz/clanok...

baby poďte do toho.. je to úplne super.. iba oprať, vyvešať a žiadne žehlenie, vyváranie... raz vyskúšate a hotová mánia.. a konečne nebudem riešiť kde kúpiť plienky a utekať kúpiť a či ich mám ešte dosť atď a hlavne nenatieram už zadok ničím a žiadne zaparenie.. a buchta je v tom zlatučká 😉

wisinka
3. aug 2012

@monky978

prvorodenemu? pise ze mas len jedno babatko, ci myslis mm ? 🙂 satku mas?

larosa
3. aug 2012

@martinka8
@zuzky1104 tak na sprchy som zabudla, v Sarospataku sú staré, ale aj nové sprchy s WC a ešte sú tam aj také navonku sprchy, že keď chceš len nohy alebo seba v plavkách sprchovať- to sú tak rôzne rozhádzané pri chodníkoch a dá sa tam naliať pitná voda, tak si potom nosíme Tang 🙂 v Kisvarde som bola len raz, tak nie som veľmi zorientovaná, ale sú tam sprchy s Wc- jedne som našla 😀 Kisvarda je za Sarospatakom asi 50km, kúpalisko je hneď pri vjazde do mesta...
@monky978 @zuzky1104 iete, ale ja už nejako nestresujem, teda už nie ako predtým, ak nemám čas, tak len vysajem a nezmývam alebo naopak, prach utrie muž(v obývačke), riady naukladá do myčky tiež muž a dievčatá osprchuje tiež väčšinou muž a ja sa venujem malej a teraz keď sú kočky doma zavesím malú im 🙂 pochopili, že to nie je jednoduché, v pondelok som pratala WC a kúpelku-všetko kachličky, špáry na zemi so zubnou kefkou a tak, trvalo mi to asi 2 hodky a celý čas sa starali o malú, dali jej čaj, ponosili, pohrali sa s ňou a na záver mi povedali, že sú už z nej unavené, teda hlavne Tonka, tá sa jej venovala skoro sama a uznala, e nie je sranda niečo urobiť keď malá reve 🙂 takže nový výchovný prostriedok 😀

wisinka
3. aug 2012

@monky978 latkovat som chcela aj ja, ale mm ma zrusil... no keby mala Enya nejake problemy s pokozkou, tak by som mala vyhovorku 🙂 ale nema. takze sme na pamperskach. a celkom spokojny.

uz som sa aj okupala. a @larosa kludne dojdite, dufam,z e dame ale aj predtym nejake stretko. ved budem doma od pol augusta 🙂

larosa
3. aug 2012

@monky978 ja látkujem takmer od začiatku a som veľmi spokojná, výbavičku mám v albume, len som dokúpila ešte dvoje flipky, frčíme skoro stále len na klasických štvorcoch na rovno a staydry vrstva na riťku a na vrch flipky, kapsovky používam len občas a na noc nohavičkové, ale tie už musím dokúpiť, lebo sme vyrástli 🙂
látkovaniu zdar

larosa
3. aug 2012

@wisinka no vieš, že by si aj ty mohla doraziť na košický zraz? 🙂

larosa
3. aug 2012

inak dnes na obed dukátové buchtičky a pečené buchty, boli super, ale tak skoro už nie, taká neskutočná piplačka 😝

zuzky1104
3. aug 2012

@larosa 😀 😀 😀 super

monky978
3. aug 2012

@wisinka nemám šatku, ale manducu..

prvorodený je náš Dagguško celým menom Ridgeback´s Hiari Daggi náš krásny Ródezsky Ridgeback 😀 my ho voláme náš prvorodený a svokor ho volá môj vnuku 😝 naše 41 kilové teliatko... také veľké telo, to je už ako naše decko 😀 😀 a Monička je jeho malá sestrička... vieš jak sa ľúbia... pokaždé keď sa vrátime domov letí do kočíku jej dať lízanec.. proste musí byť... tvoríme imunitu 😝

monky978
3. aug 2012

Trošku vám to tu zaspamujem 🙂
3. foto a takto zhypnotizovaná pozerám Spievankovo
4. foto a zas to napínavé Spievankovo 😅
5. foto môj prvorodený a moja prvorodená spolu..., ale Dagguš smie ísť iba na packy 🙂 (ja som tiež na fotke🙂)

wisinka
3. aug 2012

@larosa no ak bude ked ja budem v PO tak jasne ze mzoeme, len musim pribalit aj mm a ten po slovensky velmi nevie 🙂

@monky978 krasny havino, aj ja sa tesim na nasu Nessy - Cane Corso. som musela googlit ze co to mate za prvorodeneho 🙂

wisinka
3. aug 2012

a posledna je nasa Nessynka, nejako som nenasla nic lepsie 🙂

monky978
3. aug 2012

@wisinka Enya aký múdry face dala 🙂 juj krásna je...
Nessynka je tiež dobre teleso 🙂

wisinka
3. aug 2012

@monky978 tiez nase male teliatko 🙂 ale preschlatena a tak nema poriadne vyvinute zadne klby - chrupavky, cize sa rozbehne a s nou vytne.. preto sa snazime aby nepribrala velmi a nebola tehu, lebo asi by to nerozchodila. a Enya vela takych ksichtikov mi hadze 🙂 to bola vonku a sledovala travu, kriky 🙂 tak som ju otravovala

ankaevka
4. aug 2012

@wisinka Krásne oznamka, fakt nádherné. Gratulujem k druhému sobášu 🙂 .

ankaevka
4. aug 2012

@larosa Látkovala som prvé dve deti. Teraz sme na pamperskách. Deti mi dokážu vyprodukovať toľko prádla za týždeň, že keď príde ešte aj mm domov po mesiaci, mám pocit, že sa v ňom utopím a nerobím nič iné len periem 🙄 .

mimuska2
4. aug 2012

@zuzky1104
@monky978 večer volala sestra že sa po narkoze zobudila v strasnych bolestiach. Teraz ju prevazaju na izbu tak o jednej ideme na návštevu.
@wisinka jeeej to je velmi krásne 🙂

mimuska2
4. aug 2012

@monky978. Aj mi máme domáceho miláčika a tak som sa bála ako bude na malú a oni sú teraz najlepší kamarati. Ked prídeme domov tak tiez juvtak víta 😀 najlepšieje keď je v choditku a on jej tam dáva stale jeho loptu mysli že mu ju bude hádzať 😀