Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@wisinka waaaaaaaau tak to je ake nadherne 🙂 gratulujem
@larosa dakujem za super info, chcem ist az buduci vikend, tak sa mozno dovtedy este nieco povyzvedaam 🙂 a super fotky.
@zuzky1104 vidis take som neriesila, ale tak predpokladam ze tam sprchy budu takze si umyjem prsnik, pripadne tie pampers vlhke neparfumovane tym utriem, poto plienkou do sucha a tak dame. Ale nastastie Lili uz papa vela prikrmov, tak vela nekojim uz. Len tak tri krat cez den a v noci podla zobudenia (2-4).
hojte, chcem sa opytat...kolkokrat kakaju vase dietky? emka posledne dva - tri dni kaka asi 5 krat, nie je to hnacka, normalne tuhe, skor su to len take male bobky ako od zajaca 😀 , ale neda ich naraz 😒 neviem ci to je ok 😒
@nusiki to je ok.. chúďatko bojuje s novým typom stolice 😀 to aj my máme... viac krát denne bobku... ale zmenila som trošku jedálniček a dala som jej slivky pomixované tri dni za sebou a dnes sa tak krásne vykakala.. bože normál úchylačka na kako sa zo mňa stáva 😀 😀
tak skús dať preč zapekacie a pridať niečo vlákninové napr. slivky
@monky978 jasné, aj ty budeš po roku zabehnutá 🙂 látkuješ, že ideš šiť plienky? ja tiež látkujem, aj plienky už mám vystrihnuté asi 2mesiace, len som sa k tomu nejako neodstala 😝 škoda, že som nepoznala takéto látkovky skôr, som nimi nadšená, chcela som predsvedčiť aj @martinka8 a @tamaska nech látkujú 😀
@larosa júj to ma teší, že aj ty... ja som k tomu pričuchla pred dvomi týždňami a som happy z toho... a našla som super článok tu na MK ako ich šiť a z čoho... podrobný návod...
zatiaľ som kúpila iba pár bambusových a idem si ešte pár objednať a ostatné si došijem.. a gaťušky navrch si kúpim.. takú odvahu nemám.. iba tie vkladačky si pošijem.. ak chceš toto je ten link https://www.modrykonik.sk/fotoblog/zhrkz/clanok...
baby poďte do toho.. je to úplne super.. iba oprať, vyvešať a žiadne žehlenie, vyváranie... raz vyskúšate a hotová mánia.. a konečne nebudem riešiť kde kúpiť plienky a utekať kúpiť a či ich mám ešte dosť atď a hlavne nenatieram už zadok ničím a žiadne zaparenie.. a buchta je v tom zlatučká 😉
@martinka8
@zuzky1104 tak na sprchy som zabudla, v Sarospataku sú staré, ale aj nové sprchy s WC a ešte sú tam aj také navonku sprchy, že keď chceš len nohy alebo seba v plavkách sprchovať- to sú tak rôzne rozhádzané pri chodníkoch a dá sa tam naliať pitná voda, tak si potom nosíme Tang 🙂 v Kisvarde som bola len raz, tak nie som veľmi zorientovaná, ale sú tam sprchy s Wc- jedne som našla 😀 Kisvarda je za Sarospatakom asi 50km, kúpalisko je hneď pri vjazde do mesta...
@monky978 @zuzky1104 iete, ale ja už nejako nestresujem, teda už nie ako predtým, ak nemám čas, tak len vysajem a nezmývam alebo naopak, prach utrie muž(v obývačke), riady naukladá do myčky tiež muž a dievčatá osprchuje tiež väčšinou muž a ja sa venujem malej a teraz keď sú kočky doma zavesím malú im 🙂 pochopili, že to nie je jednoduché, v pondelok som pratala WC a kúpelku-všetko kachličky, špáry na zemi so zubnou kefkou a tak, trvalo mi to asi 2 hodky a celý čas sa starali o malú, dali jej čaj, ponosili, pohrali sa s ňou a na záver mi povedali, že sú už z nej unavené, teda hlavne Tonka, tá sa jej venovala skoro sama a uznala, e nie je sranda niečo urobiť keď malá reve 🙂 takže nový výchovný prostriedok 😀
@monky978 latkovat som chcela aj ja, ale mm ma zrusil... no keby mala Enya nejake problemy s pokozkou, tak by som mala vyhovorku 🙂 ale nema. takze sme na pamperskach. a celkom spokojny.
uz som sa aj okupala. a @larosa kludne dojdite, dufam,z e dame ale aj predtym nejake stretko. ved budem doma od pol augusta 🙂
@monky978 ja látkujem takmer od začiatku a som veľmi spokojná, výbavičku mám v albume, len som dokúpila ešte dvoje flipky, frčíme skoro stále len na klasických štvorcoch na rovno a staydry vrstva na riťku a na vrch flipky, kapsovky používam len občas a na noc nohavičkové, ale tie už musím dokúpiť, lebo sme vyrástli 🙂
látkovaniu zdar
inak dnes na obed dukátové buchtičky a pečené buchty, boli super, ale tak skoro už nie, taká neskutočná piplačka 😝
@wisinka nemám šatku, ale manducu..
prvorodený je náš Dagguško celým menom Ridgeback´s Hiari Daggi náš krásny Ródezsky Ridgeback 😀 my ho voláme náš prvorodený a svokor ho volá môj vnuku 😝 naše 41 kilové teliatko... také veľké telo, to je už ako naše decko 😀 😀 a Monička je jeho malá sestrička... vieš jak sa ľúbia... pokaždé keď sa vrátime domov letí do kočíku jej dať lízanec.. proste musí byť... tvoríme imunitu 😝
@monky978 tiez nase male teliatko 🙂 ale preschlatena a tak nema poriadne vyvinute zadne klby - chrupavky, cize sa rozbehne a s nou vytne.. preto sa snazime aby nepribrala velmi a nebola tehu, lebo asi by to nerozchodila. a Enya vela takych ksichtikov mi hadze 🙂 to bola vonku a sledovala travu, kriky 🙂 tak som ju otravovala

@wisinka krasne....a ze po druhykrat??? 😀