Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@zuzky1104 super bolo 🙂 , pacilo sa Beki, boli sme len traja 😀 , tak potom na konci prisla sestricka ku nam a mi poukazovala, ze jak s Beki narabat. a neplakala vobec, ale ani som ju neponarala, a ani nebudem.. ked si bude chciet sama ponorit hlavu, ponori si 🙂 . a chcela by som este ist par krat, ale ja nemam vodicak a ani auto 😀 . to nas moze len manzel nosit tak, ze si odbehne z roboty a teda my mozeme ist len vtedy, ked on moze a este k tomu musi vyjst Bekin spanok
@martinka8 fiha, tak to mate dobre s kojenim. ja som si zacala robit tabulku, lebo prechadzame na UM, a jeden den mi vyslo 12 kojeni 😲 (aj s jednym nocnym). tak som to stiahla na 8, a dnes sme uz doobeda dali prvy krat UM.. tak do polky septembra by som chcela, aby som uz nekojila, uvidime
@monky978 krasna Monicka s krasnymi ockami 😵 .. a este, kolko kusove je to puzzle? a kolko stalo? (konecne to mm zaujalo natolko, ked uvidel vasu fotku, ze mozno si kupime aj my 😀 )
@jankaja jake haro ma Natalka 🙂 , nasej Beki poriadne ani nevidno, ze ma vlasy 😀 , a to jej pritom uz od narodenia celkom podrastli 🙂
@martinka8 ci, normalne, ked som muzovi ukazovala Lili ako stoji v postielke, a predtym som mu hovorila, ze si vie aj sama sadnut zo styroch, len krutil hlavou,ze cosiiiiii 😎 😀 , sikovnicu velku mate doma 🙂 . a tiez super, ze sa tak rozpapala 😉 , ked si tu pisala, ze ledva par lyziciek a ze ju napinalo..
@kajkovajanka neboj o mesiac budete robit to iste 🙂 na tej mojej poslednej foto je presne cas kedy ide zo sadu na styri a lozit :D je to sranda no, nikde stale je niekde inde.
A co sa tyka tych puzzle ja mam namiesto toho toto http://www.maderna.sk/katalog/product/12565/ je len inej farby. Cast je vidiet aj na fotke. Pouzivam tu podlozku uz od troch mesiacov a je super 🙂
No a to jedenie, ved nam to trvalo takmer mesiac kym sa rozjedla. konecne, ale stale este nieje velky jedak, ale neponukam jej casto prsnik, nech sa vyhladuje trochu a potom spapka aj zeleninku, az po zelenenke je ponuknem a to uz vacsinou odmietne 🙂
@zuzky1104 no urcite to zlozis a rozlozis rychlejsie ako puzzle, dokonca ked chodme k nasim tak si ju vzdy berieme 🙂
No rano ma mliecko (prsnik), potm ma ovocie okolo deviatej desiatej, okolo jednej obed, zeleninku s maskom, potom ked ide spinkat tak jej ponuknem prsnik, a ako kedy, niekedy si len cucne a necha tak, niekedy vypije, a ked vstane okolo piatej zase ovocie, a vecer okolo pol osmej kasicku, a spinkat chodi o deviatej to zase dostane prsnik 🙂 no a v noci asi tak tri krat zase mliecko 🙂 Doobedu jej davam vacsinou cerstve ovocie, napr. nektarinku popucim s jednou piskotou, a olovrant vacsinou to 100% ovocie od HAMI nejaky mix, alebo casto slivku aby lepsie kakala 🙂 ale to mi spapa tak tristvrt 100ml kelimka. A kase mi zje ako kedy priemerne taku 80tku.
@martinka8 neviem, co by som jej mala dat na veceru, lebo raz mi tak prudko vyvracala tu kasicku, len som pozerala, prudom vracala, a odvtedy ju vecer len kojim, alebo som jej dala radsej zase zeleninku, neviem...rozmyslam, ze skusim este raz jej dat kasicku, ale fakt neviem....henta isla do kosa ☹
ta podlozka - jasne, pozrela som si to, raz dva to zlozis, teda idealne na "prenos", velmi pekna a prakticka, dobre o tom vediet, a kupila si to cez net alebo v maderne?
@zuzky1104 ja som to kupila uz fakt davno ako pisem ze malu som davala na zem uz od troch mesiacov, kupila som to od kamosky, tej to nosil nejaky znamy od neviem kadial 😀 , ale teraz ked tu pisete o tych puzzle som skusila ci ju nenajdem niekde na nete a nasla som ju v maderne, ale urcite sa bude dat aj niekde inde najst 🙂
Skus iny druh kasicky, ked to bola ryzova, skus kukuricnu, ked to bola s ovocim, skus bez ovocia, pripadne su nejake medove, vanilkove, a taktiez iny druh vyrobcu, hami, hipp, nestle,.....
@kajkovajanka a prečo chceš úplne prestať? veď môžeš kojiť v pohode ke´d prídeš domov a v noci 🙂 či sa bojíš stresov?
@martinka8 pekná je tá podložka, len dosť drahá, my máme puzzle ešte po Tonke, tak už neinvestujem do takýchto vecí 🙂 inak Lil sa dosť zmenila oproti tomu, čo sme sa minule stretli 😉
my máme puzzle na zemi v obývačke v troch vrstvách na sebe a na tom mám takú hrazdo-ohrádku- je to hrazda a na bokoch sú nafukovacie valce, aby dieťa nevyliezlo von, má to asi 1x1m a malá sa v tom super váľa 🙂 má tam detský klavír a komponuje 😀
@martinka8 hej asi to bude líčkami 🙂 som nevedela prísť na to čo sa na nej zmenilo a už nemá také bacuľaté líčka 😀 vidno, že ju poznáš najlepšie 🙂 my sme tie puzzle používali len pri Tonke a aj to dosť málo, furt som to musela celé rozobrať, aby som pod tým pozmývala, tak som to zbalila a vybrala až po 6rokoch 😀
Kočky, už všetky dávate drobčekov do chodítka? Neviem nájsť odvahu, ešte sa neposadil, tak neviem, či už je čas.