icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

kajkovajanka
8. aug 2012

@martinka8 ta sa mi pacila najviac 🙂 , tak rozziarila izbu 🙂 , tie ostatne sa mi zdali dost tmave, najma ta duhova a nepacili sa mi pre dievcatko

kajkovajanka
8. aug 2012

@wisinka ked pridete na Slovensko, chystas sa prist aj do Kosic, aby ste sa stretli s @larosa ? mohla by som sa k vam vtedy na chvilku pridat, keby sa podarilo? ale ked chcete mat sukromie, tak v pohode, chapem 🙂 . ale budete hovorit slovensky ? lebo ja nemecky viem asi tak, ako Marcus slovensky 😀

lucky14
8. aug 2012

@petjka Ahoj. Moj Jakubko sa narodil 22.1. a tiez este sam nesedi. Plazi sa stale sa stavia na nohy ked si ho dam do sedu ale sam sediet nechce. Tak mu asi este musim dat nejaky cas. 🙂

petjka
8. aug 2012

@lucky14 ahoj tak nas sa ani velmi neplazi, na maximalne cuva a ked mu podopriem nozky tak sa odstrci ale sam sa neplazi. a ked ho posadim na nozky sa nestavia, inak je to zive babo. mozno potrebuje este cas...

lucky14
8. aug 2012

@petjka On Ta prekvapi z jedneho dna na druhy. Aj nas najskor cuval, potom na styroch sa pohupoval hore dolu bol komicky a zrazu z nicoho nic sa taha na rucickach vpred. Nestvornozkuje len sa potahuje dopredu. Ono to pride samo uvidis. 🙂

nusiki
8. aug 2012

@petjka ahoj, moja Emka sa narodila 21.1. a tiez este nesedi, vytiahne sa do sedu za rucky ale nesedi. POdla mna to vobec nevadi, maju este cas, netrap sa kvoli tomu urcite to pride v spravny cas 🙂 nemyslim si ze je potrebne nejak extra nacvicovat, najviac pomoze ked ich budeme davat vela na brusko, ked zacnu lozit potom si aj sadnu lebo potom budu svaliky vytrenovane a dostatocne silne aby zvladli aj sedenie 🙂 🙂 niektore babatka su jednoducho trosicku pomalsie...nevadi 🙂 takze zelam vela radosti z napredovania 🙂

mimuska2
8. aug 2012

@petjka ahoj aj moja sa narodila 20.1 a sedi už dlho ale vobec sa neplazi ani na štyri nechystá 😀

petjka
8. aug 2012

@nusiki
@mimuska2 dakujem pekne, je pravda ze kazde dieta je ine ale viete ked citam tie mudre knizky kde je napisane co dieta v ktorom veku uz by malo vediet, tak ma trocha prepadnu pochybnosti. Keby som tu knihu neotvorila tak som uplne kludna :D

nusiki
8. aug 2012

@petjka aj ja som mala take chvilky, citala som vsetko mozne, porovnavala s inymi detmi a bola som v neskutocnom strese co moja mala este nedokaze a preco to tak je.... 😒 ale nastastie som si rychlo uvedomila (aj s pomocou mojho manzela ktory mi vycistil zaludok 😀 ) ze najhorsie je porovnavat...neboj sa ani mudre knizky nie su vzdy uplne presne a babtka nie su robene podla sablony 😀 takze kazde je osobnost a individualita a vsetky su uzasne ci uz vedia nieco skor alebo neskor 🙂 🙂 🙂

zuzky1104
8. aug 2012

@tamaska dakujem velmi pekne za tip na mesko, som maximalne spokojna, lebo dnes som nakupila kuracie a aj morcacie prsia, uz som ich aj naporcovala a zamrazila, a boli fajne, vonave, ziadne stare smradochy, tak sa tesim, dakujem este raz 😀 a este aj to sa mi velmi pacilo, ze nemali narezane vopred sunku a pod., proste nerobia vopred narezy, a tym padom ma kazdy vzdy cerstvo narezane, a nie tam muchy na to sadaju a stariny maskuju do stredu a tak ti to predaju, hrozneee 😠

wisinka
8. aug 2012

@petjka ahoj, moja je 21.1 a tiez este nesedi, a vcera 1x tulenovala. 🙂 inak na 4 sa tiez neda. podla mna ho nechaj tak ako je, lebo som citala, ze ked babo zacalo sediet, uz nechcelo byt na brusku, a predsa pre ich vyvoj potrebuju byt teraz na brusku co najviac. 🙂 netrap sa ze ine aj mladsie deticky uz sedia.. aj nase budu raz 🙂

@kajkovajanka no urcite dame stretko s viacerimi, samozrejme kto bude mat zaujem. 🙂

zuzky1104
8. aug 2012

@kajkovajanka dakujem lepsie, lepsie 🙂 no dnes sme boli ten zlomeny zubcek vytiahnut, lebo on uz bol akoze urazom dodrbany, posunuty, a odstiepena korunka a cez nu sa dostavala papanica ja neviem aj po dasno, a vlastne dnes uz tam mala aj hnis pod dasienkom, takze musel von, chuda male dostala aj injekciu, no chudatko, neviem, ci tak skoro pojde dobrovolne k zubarke, ako ona nepace , spolupracuje, nehisterci, nevrieska, fakt zlata baba, no dnes uz boli aj slzicky, takze uz to muselo "trochu" viac boliet ☹
no ale ideme na zmrzilui 😀

A ano, ta podlozka , co mas Ty sa aj mne asi najviac paci, a idem ju kupit aj ja, najprv som myslela , ze nekupujem, ale potom som si uvedomila, ze vlastne, obe moje baby sa na nej budu povalovat, starsia bude zabavat mladsiu, a aj ked ideme na dom, tak tam rozhodne ju treba 😉 ja skocim do babetkova na moldavsku, tak pa

mimuska2
8. aug 2012

@petjka to som aj ja robila a potom že mala je ina pomalsia a ja som zla mama a pod. Každé bábo je iné takže aj vývoj je iný. Nestresuj všetko príde a potom budeme spomínať ako bolo ked len lezakali a spinkali. Ked budeme za nimi všade utekať 😀

zuzky1104
8. aug 2012

@mimuska2 ano to mozem len potrvrdit, teraz sa vobec nezaoberam takymi vecami, a ked sa lekar opyta, kolko ma mala, tak musim rozmyslat....a ratat,a aj tak zle poviem, pricom pri prvej panecku som ovladala na dni....no ale chapem, ako prvorodicka som ina nebola 😉
ako sa ma sestra? uz viete vysledky z histologie?
Moja mama, ked cakala mna, tak mala velku mesovu cystu, vo velkosti detskej hlavicky, musela ist na operaciu, bola v 2mes, no a dnes mam 36rokov, takze dobre to dopadlo, ale vysledky z hist boli ok

kajkovajanka
8. aug 2012

@petjka veru tak, knihy nechaj pekne zatvorene 😀 , tvoje babo je jedinecne 😎 a ked vidis, ze je spokojne a vesele a zdrave, tak je vsetko v pohode 🙂 . nasa mala sa narodila 3.2. a sama sedi od predvcera 😀 , nelozi, ale vie sa dvihnut na styri z bruska a hojda sa dopredu a dozadu. ale casto sa rozpľacne, hlavu zabori do podlozky, rucky nozky hore a nastane velka nespokojnost 😀 😀

kajkovajanka
8. aug 2012

@zuzky1104 och, chudatko Julinka ☹ , je mi jej velmi luto. a aka je statocna 😎 , moj strach z toho, ze mi zubarka bude vrtat zuby je porovnatelny zo strachom z porodu (bola som nakoniec na sekcii)

martinka8
8. aug 2012

@kajkovajanka presne takto to robila Lili, najprv sama sedela, potom sa dala na 4 a hombala, a udrela si hlavu dopredu a nervy... hehe presne, tak aspon vidis co budete robit o mesiac 🙂 mas sa na co tesit. Uz je nezastavitelna, prelozi za mnou vsade a najnovsie sa mi zavesi na nohy dvihne sa a tak stoji, a nemozem sa ani pohnut (najradsej to robi ked varim v kuchini 🙂) A dnes mi zletela z postele, ani neviem ako, strasna rychlost, a osktela si nos, tak ho ma cerveny ako taky alkoholik :D trochu bolo placu ale celkom rychlo ju to preslo, vytiahla som prsnik a hned bolo zabudnute 🙂

1234lubka
8. aug 2012

No moj maly sa tvari ze zacina pomaly sediet....a ten jeho blabotaci slovnik sa trochu rozrastol :D snad zacneme aj lozit cochvila🙂

1234lubka
8. aug 2012

🙂 zatial nelozime ale snazime sa 🙂

mirka2010
8. aug 2012

@kajkovajanka ahojky, volala som vcera, povedala ze by to nemala byt alergia, ale skor to, ze mu to nechuti...ze nech skusam dat len take neutralne kase bez prichuti...takze neviem..uvidime, skusim dnes dat od babylove 3-korn, ale myslim, ze mu nebude chutit...takze budeme uz len chodit a ponukat po kamaratkach, ci nechcu nase kose, ktorych mame doma plnu policku 😠

mimuska2
8. aug 2012

@zuzky1104 ma sa lepšie včera ju pustili domov. Histologia bude až o desať dní musí si ísť pre výsledky do nemocnice a rovno na stichy. Ma veľkú jazvu raz takú ako po cisarskom. Ale hlavne že to má za sebou a je v poriadku.
@1234lubka joj zlatý chlapec jak sa snaží 🙂 o blabotani ani nehovorím už keď ráno vstáva tak S veľkou debatou 😀

mimuska2
8. aug 2012

Dnes sme boli na kontrole u dr po tých vysokých horuckach a dr skonštatovala že to budu už určite zúbky lebo vraj ma zacervenane spodné aj vrchné dasienka. No tak už aby boli vonku lebo táto noc bola otrasna. Väčšinou preplakal.

nusiki
8. aug 2012

moje zubyy... 😀

jeiny015
8. aug 2012

my uz lozime, sedime a zaciname chodit okolo postielky, ale musi sa jej drzat.....a za vsetko toto moze cvicitelka babätiek a kurzy plavania

martinka8
8. aug 2012

@nusiki waaau perfektne si to zachytila, ako pekne vidno zubadla 🙂 u nas nic ani nahodou 🙂
@jeiny015 presne ako hovoris, aj my sme sa strasne rozhybali po plavani, a pred letom sme chodili aj na cvicenie s babatkami, aj to urcite pomohlo 🙂

kajkovajanka
8. aug 2012

@1234lubka jej 🙂, zlaty 🙂

nusiki
8. aug 2012

@martinka8 dakujem, podarilo sa 🙂 casto ceri teraz 😀 uz chodite do Sace plavat? my asi pojdeme buducu sobotu 🙂

kajkovajanka
8. aug 2012

@mirka2010 fuha, ale aspon,z e by to nemala byt alergia. a ako to dopadlo dnes vecer s novou kasou? a uz mas vsetky kase aj otvorene? lebo ked nie, tak skus pockat (mozno aj par mesiacov), mozno mu budu chutit potom

kajkovajanka
8. aug 2012

@nusiki perfektna fotka 🙂 , a blahozelame ku zubkom 😎

nusiki
8. aug 2012

@kajkovajanka dakujem pekne..vy uz mate?