Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@kajkovajanka thanks :P
@1234lubka no ja co som citala, tak ze mliecko moze mat inu chut a moze byt redsie...takze preto aj ja dedukujem, ze ak maly sa moc nechcel napapat tak mu asi nieco na nom vadilo...ja mam pocit, ze cim je vacsi, tym viac spekuluje...lebo ked som dostala prvy krat mal len 4,5 mesiaca, naozaj vtedy som to mala aj tak len 2 dni a ani sme to nepostrehli, teraz druhy krat som to mala 5 dni a naozaj maly riadne spekuloval!
@1234lubka takze davas umele mliecko na noc? lebo my stale bojujeme s kasickami...konecne vcera jednu spapal, asi 8 druh, takze uvidime...inak ho stale kojim, len uz sa budil v noci tak casto, ze som musela nieco na noc vymysliet, aby sme si troska pospali...200ml, to kraaasne spapkal...teda, boh vie ako nas...lebo kolko presne si teraz vytiahne z prsnika netusim 😒
@mirka2010 tak to je super, ze tuto spapal a bolo vsetko ok 🙂 . Beki zo zaciatku papala bananik pekne, aj jej chutil. na druhykrat dokonca zjedla polku 😀 . ale poslednu dobu jej ovocie, a ani banan, velmi nechutia. len tak sa mi podari, aby zjedla aspon kusok, ked jej tam rozdzabkam piskoty alebo bebe. a pritom aj vyzivy z ochodu, co su sladke, nechce to velmi. ale na masovo-zeleninove otvara ustocka dokoran 😀
sak aj moj sa budil a vecer raz som bojovala s kasov a ikdy viac...tak mu zarobim mliecko a cicka cicka driemka pekne 🙂 niekdey pospi viac niekedy menej...sa snazim ked sa zobudi v noci ho este nejak uspat a nekojit hned...lebo si dieta moze casom len zvaknut na hlad a nechcela by som aby sa mi este dvoj rocny v noci budil dva krat na mlieko jak kamoske...inac tiez kojim len pomaly asi po mesiaci mu pridam dalsiu davku um...chcem pomaly odstavovat....kasicku mu davam na desiatu pekne popapa nestle mu davam, potom zaspi 🙂
@mirka2010 krasavec veliky 🙂
@1234lubka ja tiez zacinam davat UM, a tiez 200ml, a tiez som nechapala 😀
@kajkovajanka no pochybujem odomna by vycucol tolko :DDD
@kajkovajanka tak Bekuska bude asi masovy typ 😀 😀 😀 zlaticko male...ale super je, ze papka...to je najdolezitejsie...nas maly este masko neokusil, takze neviem ako bude nan reagovat, ale ak bude po ocinkovi, tak to bude totalne ze masovy typ..moj mm ak nema maso tak sa mu ani den nerata...ja ho nemusim mat zase vobec...tak uvidime na koho sa nas maly da 🙂 inak, som aj ja rada s tou kasickou, len uvidime ci aj dnes vecer si jej da...najdolezitejsie pre mna je to, ze z nej nevracal, to som stastna ako blcha 😀 😀 😀
@1234lubka takze uz chces pomaly odstavovat? no je to veru zlozite ak je babatko zvyknute si cickat kedy sa mu zachce a ja tiez poznam par mamiciek, ktore hned ako babo zamrnci v noci, tak ho hned prilozia, dokonca moja znama to robi aj 6-10 krat takto za noc a to uz ma stvrte...takze my sa tiez snazime nech malicky aj ked pomrnci, tak nech chvilu vydrzi, uz som mu aj vodicku skusala, ked nebol az tak hladny, tak aj to prijal...ale ak je ze naozaj hladny, veru nic nepomoze 😀 😀 😀
@mirka2010 no ved prave neviem ci je to hlad ci smed alebo ci mna chce...ale to by sami asui budil viac...na dnes si nachystam cajik a uvidim...ale zatial mi to az tak neprekaza ked je hore dva krat tak ani neviem ze som bola pri nemu 🙂...sa cudujem ze mu este vo´bec nieco tecie lebo odkedy mu davam na vecer um a prikrmujem na desiatu a na obed tak je mlieka dost citelne menej...ale za kazdym jedlom co mu dam sa ho snazim este dokojit ale nie vzdy chce....potom ako sa okolo druhej tretej naobeduje a pospi tak dovecera ho len kojim kym nejde hajkat...myslim ze ked mu dam dalsiu davku um tak mi mlieko nacisto odide...uvidime no 🙂 kupujeme babylove a to nieje financne take nakladne
@1234lubka a chuti mu to babylove, lebo vcera nam ho kamoska dala, ze jej mala ho vobec nechce...tak skusim, ja by som ho pouzila tak na pudinkcek, uvidime...ja len dufam, ze bude chciet papavat tie kasicky, lebo chcem kojit minimalne aspon do roka, takze bolo by to fajn...takze citis, ze mliecka je menej? mne sa dnes tak naplnil jeden prsnik, ze rano som uz nemohla asni na boku lezat...ten mi maly dost odmieta, takze asi preto..ach, tieto nase lasky, vedia teda vymyslat 🙂🙂🙂
@mirka2010 mne sa plni hlavne pravy viac ako lavy :D hej chuti ziadny problem, ale spapal aj hipp co sme mali vzorku ale nechal asi 30ml, bebu spapal tiez vzorku celu...ale kupila som babylove...5 ecka? a ma podobne zlozenie ako beba ci sunar....som s nim velmi spokojna...ta predtym sa mi tak plnil jeden prsnik ze az bol taky tvrdy ze...:P teraz uz nie tak...ale mam tam mliecko stale 🙂 ja tak dlho kojit nechcem...ale nechcem ani hned odstavit...tak pomalinky mozno sa i to podari az ked bude mat rok kto vie 🙂
@1234lubka no ved to, je to tazke teraz povedat ako sa to podari odstavit...ja ak vydrzim kojit, tak odstavovat zacnem asi az okolo roka, no uvidime...a to um co mas pouzivas, tak na krabici mas napisane ze od ktoreho mesiaca? lebo ta kamoska mi dala az od 10 mesiaca a neviem ci by som ho mohla pouzit 😒
@mirka2010 ja mam od ukonceneho 6,,,noo neviem ci mozes aky tam je rozdiel v zlozeni...viem ze na odporucanie pediatra mozu niektore deti od ukonceneho 4 mesiaca co niesu kojene pit mliecko 2 od 6 mesiaca...ale neviem ako to je dalej....asi ja by som nedavala co ja vies v tom ti neporadim...len ked je otvorene tak to by si mala do dvoch tyzdnov spotrebovat....
sak to ze ja mam pocit ze ked s niecim volam lekarke tak normalne citim cez telefon ako gula ocami....hmm no na tom babylove pise ze do dvoch tyzdnoc spotrebovat od otvorenia,,,a napr na hami nepise nic....sak ho skus na bazar vylepit
a toto su naše no horne sa nedaju otfotit 😀
Vy uz takmer vsetky mate doma selmy zubate 😀 ale u nas este ani naznak... 😉
takto sa kupkame
@1234lubka u nas je zas taky problem že mlieka mam ajajaja ale malemu sa už akosi nechce ho tahat ked vie že kaše,polievky a všetko ostatne ide do pusky i bez cickania
@zapka21 oni pridu jajaj ako rychlo a jeden za druhym,,vela trpezlivosti bo u nas sa to znaša katastrofane
@bboossoorka mne vraj vysli dost neskoro, tak neviem neviem, asi si este pockame 🙂
@kajkovajanka joooj tak nech vam uz vyjdu a nech mate klud.... 🙂 my mame momentalne pauzu, musim poklopat....ale dasne su uplne biele a tam kde ma ocne zuby su riadne hrboolceky tak uvidime 🙂 🙂

@mirka2010 to nejako ovplivnuje mliecko? ja som si nic nevsimla :DDD