icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

bboossoorka
9. aug 2012

@martinka8 to je nadherne i ja chcem...... 😢

nusiki
9. aug 2012

@martinka8 no teraz je to takto asi 5.den...sa modlim aby to tak ostalo, lebo aj my sme sa budili v noci kazde dve hodiny, a ani cez den to nebolo bohvieco, myslela som ze zase zuby ale zatial nic, tak uvidime...velmi nespokojna bola v tie dni ked kakala tie zajacie bobky 😝 podla mna ju vtedy trapilo brusko, teraz sa to trochu upravilo tak uvidime

nusiki
9. aug 2012

@mirka2010 no tak spinka tiez velmi fajne, ani Emka nema take rekordy kazdy den... 🙂 papame 3 krat denne, okolo 9 ovocie, potom na obed masko a zeleninku na olovrant zase ovocie alebo zeleninku a medzitym kojenie. kasu este nedavam, dala som jej uz aj cestoviny, piskotky, bebe kesik a ozuzlat chlebik 😀 . Chuti jej myslim celkom dobre 🙂 a vy co papate?

michaelka5
9. aug 2012

@martinka8 jej to je super ze je uz taka sikovna a stvornozkuje... ten moj sa stale nechce ani pretocit, nieto este zapriet nohy...a sediet no to pomlcim...☹ ale papt mu chuti aj za dvoch🙂

monky978
9. aug 2012

Júúúj vy ste tu toho prispeli... idem si to dočítať.. 🙂

Idú nám horné jedničky naraz!!! To je mrzutosť sama o sebe.. dolné už máme.. a také má opuchnuté ďasienka...no hrôza 😖 sa natrápime teraz..

kajkovajanka
10. aug 2012

@martinka8 to iste by som ja povedala o Beki, ze je stale rovnaka a ze by som ju vsade spoznala 🙂 . ale vazne, ze Lili, ved ani take licka nema na tych drobnych fotkach, podla nich ju identifikujem rychlo 😀
len tak pre zaujimavost 🙂 , tu ma Beki 4 dni. podoba sa na seba ?

jankaja
10. aug 2012

@michaelka5 ahoj, chcem sa spýtať na to zapieranie nôh - totiž ja som to včera riešila u doktorky na poradni, Natálka tiež nechce zapierať nohy. Pod pretáčaním si myslela, že sa nepretočí na bruško, či z bruška na chrbátik?
Doktorka mi povedala, že so zapieraním nôh je to hraničné, máme prísť znovu o mesiac a keď nič, tak budeme asi cvičiť. Lenže potom sme došli domov a manžel mi ukázal, ako sa Natálka zapiera nohami o podložku (asi to tajne trénovali a zabudli mi to povedať, mne sa nezaprela ešte ani raz). Tak som z toho bola jeleň. Totiž mne vždy tie nohy pokrčila v kolenách a len si tak visela, spokojná sama so sebou aj so svetom okolo 🙂 Manžel, keď ju pridržal, chvíľku tie nohy mala pokrčené, ale potom ich vystrela, dokonca začala krútiť zadkom zo strany na stranu 😀 Nejako to budem musieť nacvičiť, ako ju správne držať, aby sme sa to naučili aj my dve 🙂

martinka8
10. aug 2012

@kajkovajanka aky maly zlatusik 🙂 ani ja by som ju nespoznala, mas pravdu. Strasne krasnucke babatko, to ani nieje pravda ako rychlo rastu 🙂

martinka8
10. aug 2012

@jankaja trenujte trenujte, ja som to stale s malou robila, hlavne na posteli (manzelskej) tam sa jej to najviac pacilo a nos dala do plachty zaprela nohy a posuvala sa ako tulen, a potom casom prisla a to ze to vie aj bez mojej pomoci 🙂

zuzky1104
10. aug 2012

@ankaevka spravne, so zubami su stale problemy, ked rastu, potom v kuse bolia, nedavno si starsia dcerka zuby vybila a az tak, ze jeden musel ist von, neskor nedajboze paradentoza a na starobu ani nehovorim 😀 😀 😀
no ale ta mladsia uz ma tie dve spodne, a horne ani naznak, skor sa mi zda, ze sa tlacia spodne dvojky, ze by? 😕

zuzky1104
10. aug 2012

@michaelka5 ani mi sa nestaviame na 4, ani nesedi sama, bodaj by, ked do dnes mame perinku....takze si pockam 😉 ale nikam sa neponahlam, pretacat sa pretaca, uz aj v perinke, a aj cuva 😉 😉

zuzky1104
10. aug 2012

@kajkovajanka nadherne babetko, ta pusinka, nostek.....naozaj, nie vsetky po porode su take krasne 🙂 😉

mimuska2
10. aug 2012

No pekne mala celú noc tak kaslala a ráno tak velmi chrcala bezime teraz k dr. Jaaaaaj

jankaja
10. aug 2012

@martinka8 chcem sa spýtať, ak si ju dávala, že zabárala nos do plachty? to bola ako obrátené V? Lebo ja ju buď držím pod pazuchami a tak zapiera nohy (dnes sme už trocha trénovali), alebo ju potom dávam normálne na všetky 4, chvíľu sa tak pohojdá a potom sa hodí na bruško.

mirka2010
10. aug 2012

@nusiki tak tedaaa, vy toho papate uz podstatne viac ako my...cize ty uz davas aj korku z chlebika??? piskotnku som uz dala aj ja..no taaaa mu chuti, to je jasne 🙂 zeleninku mame uz skoro vsetku za sebou...takze zaradujeme ovocie..banan mu vcera ale vobec nechutil, tak budeme skusat dalej a trpezlivo nacvicovat papanie aj bananika...dnes skusim nektarinku a tak postupne...a hrusku ste uz davali?? lebo toto vobec neviem, kedy zaradit? cestovinky a masko zacneme az tak o tyzden, dva..uvidime ako bude dalej papkat...vcera na vecer pojedol troska tej kase...ale nejedol do piatej rana 😀 😀 😀 a ja co som mohla celkom dobre spat, tak samozrejme som bola kazdu chvilu hore, ze kedy sa uz prebudi a budeme papat...no som ja tuk, tuk 😠 😠 😠

mirka2010
10. aug 2012

@kajkovajanka Mojinka malicka, aka je tu nadhernuckaaaa...take nevinne krasne babatko 🙂 menia sa velmi tie nase lasky, aj nas je uplne iny ako ked sa narodil...meni sa veeelmi...

samada
10. aug 2012

ahojte všetky januárovky, až teraz som našla túto diskusiu, no kedže aj ja mám malú livi v januári, občas sem kuknem. Aj my máme už dva zúbky, zatial nelozíme, ale pomaly trénujeme aj to. My sa ešte kojíme a papáme jedno zeleninové jedlo za deň. Posledné noci sme viac hore, ako spíme, tak očakávame asi ďalší zub.Ste tu niekto z Považskej?

nusiki
10. aug 2012

@monky978 joooj tak len vydrzteeee 🙂 nam asi idu ocne 😝, ma tam normalne hrce a dnes je nejaka mrzuta 😒, jednicky horne este nemame...ale stale kakame bobkovite, uz som aj slivku skusila, nektarinku a nic... 😒 neviem ci mam dat ovsene vlocky do ovocia...

nusiki
10. aug 2012

@samada ahoj vitaj 🙂

1234lubka
10. aug 2012

@kajkovajanka no ved to...v noci je to obrovska vyhoda...ja mu zatial len vecernu davku davam...sa neponahlam nikam 🙂 najidelanejsie by bolo keby mi prespal celu noc.....hmm som chcela vcera oskusat cajik ci sa len nebudi na smad a niw na hlad ale akosi sa na to pozabudlo 🙂 skusim dnes....ale citim aj tak ze je toho mliecka menej a uz netaha tak ako tahal pred tym sa mi zda....no uvidime ako to dopadne

kajkovajanka
10. aug 2012

@zuzky1104 Beki vysla cisarskym, tak asi aj preto bola taka "neposkodena" 😀 ... a dakujeme 🙂

martinka8
10. aug 2012

chcem sa poradit, co mam dat malej na prehnatie, nie doslova, ale aby mala maksiu stolicu, strasne sa trapi odkedy je prikrm, a to uplne vynechavam ryzu, banan, iba obcas dam mrkvu. Pravidelne papa slivky aj cerstve, dokonca jej ich dam zapit vodou a nic, do zeleninky jej zavaram ovsene vlocky kazdy druhy den minimalne. A stale tvrde bobky ako kamen, a strasne sa trapi, tlaci cely den a vykaka dva male bobky. A od vcera uz na nej vidim ze ju aj boli brusko z toho, predpokladam, davam jej aj espumisan obcas.... neviem co este mozem skusit???? Na zaciatku slivky zaberali a uz teraz vobec nie :(

1234lubka
10. aug 2012

@martinka8 kojis? ci um? pije dost tekutin? skus jej robit redsie kasicky

monky978
10. aug 2012

@martinka8 @nusiki baby všetko riedke až vodové a hrušku... u nás zabralo.. krásne kaká a už žiadne bobky...

len tak som nakuk... jáj nemám čas ani si vás prečítať... držte sa a ja to dobehnem 😝

mimuska2
10. aug 2012

@samada vitajte 😉
Tak malinka dostala 3 druhy liekov antibiotiká ☹ chuda taky kašeľ má až sa dusi. Celu noc som pri nej stala čo som sa bála a teraz len odsavame a odsavame stále máme čo. ☹

1234lubka
10. aug 2012

@kajkovajanka aaka zlatinka🙂

martinka8
10. aug 2012

@mimuska2 ooch jemine, a to kde tak ochorela? od priatela co? tak to mate radosti, drzte sa, nech ste co najskor fit 🙂

michaelka5
10. aug 2012

@jankaja no moj tiez len tak visi a ohromne sa na tom zabava 🙂, mne doktor nevravel nic, vraj mam skusat ale nie nasilu. ja snim aj cvicim pred kupanim...a nepretaca sa ani na brusko...ked nahodou sa mu to podari tak pred zaspanim v postielke a to je revuuuu, márnosť. ten prvy takyto nebol, tak mam niekedy nervy. ale ono ta lenivost v pohybe je vraj remencami, bo ked sa narodil mal s nohamy problem a stale nemame klby doriesene...takze je taky opozdeny...a z bruska na chrbat sa nepretoci ani omylom, ale uz aspon nereve do podlozky ale zdvihne hlavu🙂 uspech.

mirka2010
10. aug 2012

@martinka8 ahojky, nam pomohol harmancekovy caj...naozaj, krasne sa po nom vykakal 🙂

mirka2010
10. aug 2012

@samada ahojky, tak vas srdecne pozdravujeme...my tiez papame zatial jedno zeleninove jedlo denne a postupne pridavame aj ovocie...a vyzivu uz papal, tu ma velmi rad ( jablkovu ), tieze nelozi, ale je stale na styroch...takze sa tesime...🙂