Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
hej aj ja skusim probiotika, ale mne Lili nieje velmi zla, len ked kaka, tak az place niekedy, chudacik malicky, a hlavne tlaci cely den, stale po jednom dvoch bobkoch. Snad sa to coskoro napravi 🙂
baby este sa chcem spytat ako casto davate vigantol a kanavit? ak teda este davate, lebo ja uz nejako zabudam 🙂
@nusiki tie probiotika poctivo pravidelne aspon 4-5 dni, a potom by sa mali prejavit
@martinka8 vigantol kazdy vecer dve kvapky do mojho mlieka (vynimocne zabudam 😀 ) a k tomu dve kvapky maltoferu (zeleza). a kanavit sme mali dat 6 kvapiek minuly mesiac naposledy. zajtra ho idem vratit doktorke
@kajkovajanka och aj ten vigantol stale zabudam dt mlaemu :( velmi ho tym mozem ohrozit? teraz ked bolo teplo tak bol dost vela vonku..ako nie na priamom slnku hej ale vonku bol....ja mu vacsinou kvapnem do pusinky rovno
@1234lubka no aj my s vodou bojujeme , vkuse sa snazim ju nalievat ale nic moc to nie je 😝 normalne mi odtlaca ruku 😀 ale harmancekovy caj celkom pila, urcite lepsie ako vodu, ale nic z toho lebo jej nepomohol, este skus do vody naliat trochu ovocnej stavy , ja tiez skusim a mozno im to zachuti 🙂 🙂
@kajkovajanka ok zacnem urcite 🙂 a to zelezo preco beriete? preventivne?
@martinka8 vigantol nedávam, ale kúpila som D vitamín od Jamieson... ten je kvalitnejší.. a dávam dve kvapky... doktor ma sprdol, že som nedávala... lebo 1. je na imunitu 2. na kosti a ked ho nebudem dávať sposobuje to makknutie kosti... horšie štádium je, že bude mať hlavičku makku ako pinpongova loptička. Jaj tak ma vystrasil, že už iba občas zabudnem. A vystavovanie na slnku nestačí, lebo kedysi sme bývali viac vystavované slnku nez terajsie detičky.
Dnesna noc bola katastrofaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vkuse plac, pol hodiny spanok a rev a zase a zase a inac nespal ako v mojom naruci....teplota rano o piatej 39,1.....dieta horuce....asi navstivime lekarku
ahoj baby,,,my sme davali vigantol a dr povedala že z nej maju deti nepekne formovanu hlavičku,,,nak uživame vitamin d a to je kapsulka ktora sa uživa raz za dva mesiace,,,aspon nemusim stale na dačo misliet,,,,,
@bboossoorka kde ho kupim? v lekarni? ja na ten vigantol furt zabudnem! furt....ale chodim s nim von na slniecko nech si naberie vitamin D aspon...nam ten vigantol dr napisala, ze do roka dva kvapky denne
@1234lubka možno to budu zubky,
@1234lubka my čaje nepijeme vobec,,,fenikel zapekačka ostatne nechutia ale aspon lucku pije BABY Už MAME DALšI ZUBOK A MAM TAKI POSIT žE SA TLAčIA OčNE 😢
@kajkovajanka i mi sme uživali železo do 4mesiacov bo mal noizke hodnoty,,potom znova brali krv a hotnoty ok,,,už mame iba vigantol
@martinka8 ked už davaš vigantol tak by sa mal davat pravidelne dva krat denne 1kvapka do jedneho roka,,,ja som čitala že to suvisi i s kostami aby sa spevnili ale i na vyvin mozgu ale to skor pripisujem železu ked je nedostatok,,,,skus pytat vitamin d od dr a maš to vybavene
@martinka8 ked sa nevie vykakat daj si na vatovu tyčinku kremik a ponmož jej uvidiš kus na začiatku sa potrapite ale potom sa jej kakanie samo spusti,,,my to tak občas robime
@martinka8
@nusiki skus u ti čo som pisala martinka 8
@1234lubka ked budeš u dr pytaj si ho ona ti ho da na predpis,,,aspon si budeš ista že si nezabudla a je to jedna kapsulka vstrekneš do pusinky a dčkoa zaobstarane na dlhe obdobie
@bboossoorka ta mozno ale radsej skocime....ci? nema dasna opuchnute vobec praveze ako prve som pozerala ci to nesu zubale...
@bboossoorka no a ten vitamin D mam pitat v lekarni?
@nusiki my už našťastie nebobkujeme, včera večer kakala normálne. Tak banán vylúčime, alebo budeme dávať len po veľmi malých troškách. Inak dávame Bio Gaiu, v podstate od narodenia, a nemávame problémy s kakaním. Ale zasa Natálka bola od 3. týždňa na UM, tak sme si to asi s kakaním odbili vtedy a teraz máme (až na tento banánový problém) našťastie pokoj.
@1234lubka predpiše ho dr a daju ti ho v lekarni....radšej sa chodte ukazat nikdy nevieš.....my mame zato strašne spuchnite dasienka ale teploty sme ešte nemali a to už mame 4zubky dokonca ani hnački
my ideme dnes do poradne som zvedava kolko pribral....a i sa dame skontrolovat pre istotu....babenky držte sa

@martinka8 diky za info 🙂 ...nepomohla ani hruska ani harmancek... 😒 neposkojna bola cely den, a ja neviem ci z toho ci zo zubov... 😒 😒