Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@kajkovajanka ahojteee...tak ako sa mate??? a manzel ti chodi na tyzdnovky, ked je doma len na vikend? u nas je to tak, ze sice manzel chodi domov okolo piatej, ale stale treba nieco robit okolo domceka, takze tiez som viac menej s malym stale len sama...no co uz...ale verim, ze ked sa teraz schladi, budeme viac doma spolu...aj mne by dobre padlo keby bol s malym troska viac...lebo cas pre seba, to vobec neviem co znamena 😖 😒 😠
@mimuska2 myslis ze sa to zmeniiii??? bozinku, my sme boli v nedelu na navsteve kde maju 18 mesacneho chlapceka a ked nam porozpravali ako sa to casom len a len horsi...tak mam uz teraz z toho paniku...maly ze im zacala spavat zle prave od pol roka a vsetko sa vlastne zacalo menit prave potom...ze dovtedy to bolo kludne, pekne spiace babatko...takze uvidime...ja sa desim hlavne casu prerezavania zubkov...ale citam, ze vy uz prvy mate??? ako ste to prezivali???
@kajkovajanka aha vidíš....tak budemmusieť nejaké také dať. Máme kopec, ale všetky také sandálkoidné, tie sú dole hneĎ...
larosa@kajkovajanka@ baby mne sa ta stranka ohladom stretka neda zobrazit!!!!
@mirka2010 určite sa to zmení. Moja mala mi poriadne nespala viac ako štyri mesiace. Ani som neverila že niekedy prespim celu noc. A teraz sa budí raz alebo vôbec. Ani som o tom zubku nevedela. Mala horúčku potom dva dni nič a potom zostala chorá. A včera plakala tak sme sa blaznili a naraz kuknem poriadne keď sa usmievala a už tam bol. No to bolo radosti 😀
Baby ja som Vas tu citala , co ste pisali ohladom podavania Vigantolu a Kanavitu, sice zrychlene, ale som v soku, pretoze, citam, ze Kanavit,(vigantol je jasnacka, aj ked niektore pisete, ze dve kv, ja mam predpisanu len 1kv.) vy ste ho davali pravidelne do pol roka?? pretoze, ja mam od lekarky taky sprievodny papier, co robit v pripade horucky, hnacky, prva pomoc atd, a je tam aj podavanie vitaminov, no a Kanavit podat vo veku 6.tyzdnov, a vo veku 6.mesiacov 2kv do mlieka pred jedlom ....akoze neviem teraz, ci som blba ja, no ja som to tak pochopila, ze nie do veku ale vo veku a podala som ich iba raz vo veku 6mesiacov......akoze na 2rodicku som teraz fakt zmätana 😀 😀 😀
@mirka2010 ahooj si velmi zlata vcerajsia noc uz bola lepsia trosinku ale aj tak strasna tepolota...rano hajal od pol siedmej do pol deviatej, a potom asi od pol jedenastej do jednej-som si aspon oddychla a upratala...od jednej bol hore doteraz...cez den som mu davala nurofen a teraz nedavno reval jak zbesnety a zaspal..som ho chcela udrzat hore aspon do pol osmej ale ta co uz nech pinka zatial to na horucku nevyzera... este o osmej ho vyberiem dam mu um a cajik plus nurofen a uvidime ci bude spat ako vzdy ci zase to bude boj...kasicka ani nam nepomaha takze znamena ze sa mi nebudi od hladu...mozno zo zvyku mozno od smedu.. skus mv noci dat vodu alebo caj,,,,aj ked spinkal pri mne na posteli sa mi dva tri razy zobudil tak ako v postielke....moj dnes mozno 2 krat cical odomna...asi mu dam um aj na rano a obed lebo takisto sa mi neliavaju nejak extra dokonca jedna uz ani vobec :/// ta co uz, ale pol roka bol pkene kojeny,...
babenky prosím vás o radu. Moja malá má veľmi často zapálené očko, často jej kvasí, hlavne keď ju hoci aj na chvíľku vyberiem z kočíka, doktorka mi dala framykoin, ale ten jej nechcem veľmi často dávať. nemáte ktosi voľakú dobrú radu? A ešte by som sa chcela spýtať, či dávate deťom aj nektarinky.ďakujem
Jaj, milujem tieto večery kedy polozim malinku do postieľky a ona sama zaspí. Žiadny plač ani nič podobné 🙂
Ale asi nás trápi druhý zúbok lebo ma opuchnuté dasienka. Neni je toľko vidieť ako včera ten kúsok zubku. Všetko v puse ale taaak dramaticky si tam všetko tlači 😀
@samada ahoj. Dávam aj nektarinku a veľmi chuti. My máme tiež stale zapálené ocko. Je to upchaty kanalik. Treba ho masírovať niekolko razy cez deň a čistiť očko. Pozri si to na nete ako treba masírovať. Nám jeden prepichovali a nebolo to teda príjemné a nový doktor povedal, že druhé v žiadnom pripade nepôjde na takýto zákrok... ale kazdy má na to iný názor.
ahojte 🙂 krásky 🙂 mali sme návštevu a 5detí a 4dospelí v štvorizbovom byte .... no, ale bolo super 🙂 som rada, že boli 🙂 a predtým som zavárala, tak nebolo času...ako sa máte?
dnes sme doniesli chodítko, malo úspech, trvalo jej asi 10min a lietala jak najatá, palma mierne otrhaná, prsty vo ventilátore 😀
@akova Neter mala reflux nižšieho stupňa, tuším 2 sa mi zdá. Operovali ju laparoskopicky v celkovej narkóze, dávali jej tam nejakú krvnú zátku, aby sa moč nevracal späť. Operovali 1 obličku, druhú má OK. Ale čo ma zarazilo, operácia dopadla úspešne, ale napriek tomu budú dlhodobo chodiť na kontroly a údajne je 50 : 50, či to vôbec pomôže. Myslela som, že keď už to absolvujú, bude to určite OK, nie 50 : 50 😖
@zuzky1104 hm, ta to je cudne.. a ukazuje ti,z e mas odomna odkaz a ked na kliknes tak ti pise , ze sa neda zobrazit?
@mirka2010 manzel nechodi na tzydnovky, ale chodi domov neskorsie, medzi siestou -siedmou. a stava sa, ze rpide, naveceria sa, okupeme malu, ja idem kojit, ukladam ju spat a potom idem o chvilku si lahnut aj ja. tak jednak, ze skoro vobec nie je s malou a vlastne ani somnou. a cez vikendy je doma, tak to je ine 🙂 aj je viac s malou a aj spolu viac veci robime. ale v pondelok ide na tyzden prec 😢 , tak som zvedava, ze jak bude
@kajkovajanka toto ti nezavidim...neviem ci to nebude cakat aj nas lebo vraj by mal ist manzel do sniny robit...a to je od presova skoro 100km....tak dochadzat asi nebudu....ale zase aj do popradu mali chodit na tyzdnovky a dochadzali ako debili 80km....som trpla stale ci dojdu v poriadku...predsa je to dialka tam a s5
@kajkovajanka a dmov chdoil vecer o siedmej osmej....a este ktomu sa nakonci mesiaca dozvedelo ze z cesty im nepreplatia ani cent a este m aj zacali strhavat hodiny takze z 10 hodin mal zaplatene 6.5....sila
@zuzky1104 a na co je vlastne Kanavit? lebo my sme to brali raz mesacne do jula tolko kvapiek, kolko mala vazi... a co tu citam, co drobec, to ine davkovanie 😀

@1234lubka ahojky, tak ako sa dnes mate? ako malicky??? dufam, ze ste uz bez teplotky a malicky sa pekne hra a spinka...a noc ste mali aku??? my to mame stale rovnako, sme dost casto hore aj ked na vecer pekne spapa kasicku, napriek tomu sa budi dost skoro...a hlavne neviem co s tym mojim mlieckom, lebo mam pocit, ze sa mi naozaj podstatne menej nalievaju...ach, jaaaj