Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
hej zmenila som foto, jedna horsia ako druha :D
Vdaka za info o porode, tak uvidime ako to bude prebiehat.... ako dlho to bude trvat 😒
Aj ja by som rada rodila pri dr. Frivaldskej, ale uvidime ako to cele bude, mam ju doporucenu od dvoch kamosiek ktore pri nej rodili v lete, a aj jedna sestricka vravela ze je super. Tak hadam to tak bude, ale nebudem sa nejako dohadovat, ze pri nikom inom nerodim 😀, iba ak by sa podarilo.
Ja sa este necitim nejako velmi zle, len vecer je to horsie, som trochu taka pomala a vsetko robim dva krat tak dlho ako pred tym 🙂 A vecer ma bolieva chrbat krize ale inac sa to da.
A baby dnes som mala asi prvy krat kontrakciu, predpokladam, boli sme na nakupe v TESCU, trosicku som si buchla brucho o kosik, ale fakt len trochu a po chvilke to zacalo. Take bolesti celkom dole v brusku, tlaky dole, a potom to zacalo tahat az do krizov, tak neviem, trvalo to ale dost dlho asi 5 minut.... tak sme sa vylakali 😀 , manzel sa ma pyta ci to akoze uz rodime, ci to je kontrakcia???? haha ja ze neviem, ako to mam vediet, ked som tehotna prvy krat. Od vtedy mi uz nic nieje a to uz presla hodinka. 😅
Mavate aj vy take????
No tak ako pises, netreba ist do nemocnice skor kym nemas 5minutove intervaly medzi kontrakciami. 😀
No ale ja som mala dnes nieco podobne o 6:20 rano a teraz okolo druhej v OPTIME. ..... tak neviem teda. Doteraz som take cudne pocity nemala. Ked sa to nebude stupnovat tak uvidime co mi povedia v stredu.
Ja som este nemala vobec kontrakcie.v utorok idem k dr tak som zvedava co mi nove povie.
Dievcata, uz aj ja zacinam mat strach a stresovat...lebo uz viem, co ma asi cakaaa...pomoooc 😝
@zuzky1104 aj mne to uz pomaly zacina.... 😝 Hlavne od soboty sa naozaj citim cudne, tak som zvedava na poradni, ci sa nahodou uz nieco nespustilo. Ale mam zmiesane pocity... strachu tam nieje vela, ale uz tam je aj ten 😲 Tesim sa, ale chcem este aspon 2 týždne vydrzat. A boli sme pozriet nasu malu neterku ma mesiac a pol, a strasne zlatucka je, ale vecer zacala tak strasne plakat a vobec nevedeli co s nou..... tak som svojej v brusku vysvetlovala, ze nech pocuva a nech si zapamata ze takto plakat nema, lebo mamka nebude vediet co ma robit 😀 Tak som uz zacala aj s tym trosku stresovat 😝
ahojte tehulky, ja som dnes od štvrtej hore a cítim sa okosi čudne, tlaky dole, bolesť krížov strieda bolesť brucha potom pauza a potom zas tvrdnutie ale nie je to pravidelné a až tak veľmi bolestivé. Som zvedavá čo z toho bude, dúfam že dnes veľmi nič, lebo mužík ide na nočnú a budem v noci sama s dcérkou 😉
Baby kolko nocnych kosiel si berete do nemocnice?kamoska je teraz v porodnici a 3 jej boly malo.zajtra na poradnu som zvedava ci sa polepsilo.zajtra by som mala ist aj na md,takze zasa behat po meste.
@mimuska2 mne pri prvom stacili 3, dohoda s muzom bola ze jednu a tri ciste uteraky mi vzdy donesie aj odnesie...vecer vyperie,na radiatore ususi, vyzehli a obden mi donesie...bola som v nemocnici 8 dni...tolko kosiel by som nezvladla mat v skrini 🙂, takze treba si to zorganizovat, nastastie teraz to aj rychlo schne, takze mozes mat kazdy den cistu košelu...a je to aj o tom ako si do postele lahnes...ja som si vzdy trochu vykasala aby som si neumazala 🙂
@michaelka5 no ved,lebo podla ich zoznamu sa neda,pisu ze dve stacia a dva uteraky na 4 5 dni.to je malo
@ tamaska , @ martinka 8 Ja idem vo štvrtok na poradňu tak aj ja som v očakávaní čo mi povie Dr... Ja som na stery a posledné odbery bola pred dvomi týždňami..... A zistili mi bacila s výteru. Takže keď mi odtečie plodová voda čaká ma infúzia 😒 aby malý nemal toho bacila.... A tak sa bolím infúzie že až..... 😕
@mimuska2 no to tie uteraky je malo. jeden na vrchnu cast, jeden na spodnu cast a ja som mala zvlast na tvar...takze kazdy den dva velke a jeden maly, mne sa nepacilo utierat sa do toho isteho na druhy den...ale mala som na izbe zenu co si za cele 4 dni neumyla zuby, ale zato sa perfektne namalovala, este predvizitou 🙂, takze sme rozne 🙂
@michaelka5 no tak su niektore humusacky ozaj.zajtra konecne pobalim tasku do porodnice.
no dievcata, ak mate babatka dole hlavickou tak nestresujte, na taky porod by som sa tesila 🙂, to moje trdlo je dole zadockom a ja uz mam nocne mory ako sa mi zasekava tam dole a nemoze dychat... 😒 , nevraviac o tom ze ocakavam ze budem dotrhana az az...no co uz, chcela som dve deticky tak to uz len nejako prezit. ☹
@michaelka5 chceš rodiť koncom panvovým? nejdeš na cisársky? toto by som asi nezvládla, tak ti držím palce 😵
caute baby, pridavam sa 🙂
ja sa citim na rozpad uz par tyzdnov hoci by som jednoznacne mala vydrzaj aspon do konca roka. Verim, ze kapustnica to este isti 🙂 ako to zvladate? ja som na odstrel
@zuzkahom ja uz niekedy myslim ze nevydrzim🙂teraz ma zacala neskutocne palit zaha a ked to konecne prejde v noci a pospym si tak to zacne este viac.takze uz ani nespavam🙂
Kocky drzte mi palce idem na poradnu,som zvedava ci uz lepsie nieco🙂dufam ze dnes ziadne zle spravy.ked pridem napisem.
No tak dalsia nestastna poradna za nami,posledna u dr a uz sme na materskej.ale zasa mame zly tlak a v stvrtok musim ist na tlak a ked bude zle pojdem asi lezat.tak takto sk......sviatky som necakala.
@mimuska2 aky zly tlak mas???? ja mavam na poradni stale zly, vysoky strasne, pod 150 na 90 som este nemala ani raz. Dokonca raz som mala 170 na 110. Ale meriam si poctivo doma a zapisujem si hodnoty a nosim im to tam ako dokaz. Ja uz citim ked sedim v cakarni a viem ze mi budu merat tlak ako sa stresujem, a neviem si pomoct :D Ale v nemocnici ked som na poradni tam mavam okolo 130 na 80, tak nechapem.
A ake je velke babo???? Ci nerobili ti ultrazvuk? Inac mas vsetko OK?
Ja som dnes bola na posledne odbery a vyter, buduci tyzden budem mat vsetky vysledky. Tak som Dr.spomenula ze citim tlaky dole, tak ma vysetrila, a mam skrateny krcek a hlavicka babatka uz nalieha dole. Ale povedala ze je to na 36tt uplne normalny stav. Tak som sa upokojila 🙂 Musime vydrzat 😵
@martinka8 185 86 som mala a furt sa ma pytal ci neopucham a necitim sa inak.posledne poradne furt neco a doteraz to bolo iba ze som jak male babo a ze je pri mne radost robyt a teraz toto.ma porazi ked stravim sviatky v nemocnici.ult mi nerobyl iba ma pozeral,inak povedal ze v poriadku ale ze aby som v stvrtok prisla na tlak ece a potom uvidi.do nemocnice nechcem ist.
tak ma napadlo nebude to preeklampsia?posledne dni mi je zle na vracanie,neviem ci to je zaha alebo co.
@mimuska2 cudne ze len horny tlak a spodny v norme 🙂 a nepuchnes? lebo zeny vacsinou puchnu pri preeklampsii? Nemas doma tlakomer? Ja som si musela koli tehu kupt, a teraz som rada aspon viem ze mam ok tlak. Drzim palceky nech to dobre dopadne a nech si sviatky este uzijes doma 🙂

@bboossoorka drž sa, myslím, že všetky sme už nejaké ubolené, unavené 😖 len si predstav, že o mesiac už možno budeme doma s bábätkom 🙂 ja sa len týmto utešujem 😉