icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

martinka8
23. dec 2011

@mimuska2 hehe, ja uz tiez kazdu hodinu rodim :D Dnes mi tvrdne brucho cely den od rana ale poriadne, tak lezim od poobedia a nic nerobim 🙂
Dufam, ze je to OK, je to strasne, ked clovek nevie co je normalne a co nie... ☹

Ale tak Vianoce su uz zajtra tak to hadam vsetky baby vydrzime a budeme spolu s rodinkou. Krasny sviatocny dnik Vam prajam, vela lasky, rodinnej pohody a vela darcekov a dobreho jedla 🙂)))

mimuska2
23. dec 2011

@martinka8 ja som este porobyla nejaky poriadok navstivila babku a dovaram...
Tento rok ma vianoce vooobec neberu.som dnes nervozna unavena a cela na nic ☹

siuzun
23. dec 2011

@bboossoorka Ja som pribrala zo 69 na 85 kg tak je to tiež hrúza ale dúfam že kojením ich stratím a podarí sa mi schudnúť... Inak držím palčeky nech všetko dopadne ako má.... 🙂 Ja už budem tiež rada keď bude malý vonku...

siuzun
23. dec 2011

@mimuska2 Moja mne už hrabe zo všetkého. Včera som si ešte dala vianočné nákupy pre blízkych tak mi hovor uchodená som až až.... 😕 Dnes ešte plnenie koláčov a namáčanie do čokolády, vysávanie celého domu, ozdobovanie stromčeku a spravila som 3 ikebany.. už idem len do sprchy a pozrieť niečo v telke dúfam že niečo aj ide.... 😖

siuzun
23. dec 2011

@mimuska2 Buď rada že ti nenarástli prsia lebo ja som ich mala veľké a ešte sa mi zväčšili o dve čísla tak som úplne v koncoch to budem vyzerať a ešte keď budem kojiť a nalejú sa mi ani ich neodnesiem 😀 a môj chudáčik chrbátik to už asi nezvládne už teraz ma bolí 😕 😝

siuzun
23. dec 2011

Všetkým Vám prajem príjemné prežitie sviatkov hlavne nech to zajtra tie naše detičky vydržia ešte v brušku.... 😀 Prajem vám veľa rodinnej pohody a hlavne veľa darčekov.... Ale jeden budeme mať aj tak najkrajší a najväčší tak prajem nech sa všetkým vydarí pôrod a rýchlo ubehne.... 🙂 Pekné sviatky prajem 😵

larosa
23. dec 2011

@mimuska2 Katka 😉

larosa
23. dec 2011

kočky prajem vám krásne Vianoce 🙂 veľa všetkého, veď si to môžeme dovoliť a jesť za dvoch 😉 zatiaľ... rodinnú pohodu a lásku, no a koooopec všetkého čo si prajete 🙂
držte sa posielam pusinky pre všetky maminky a bábätká xxx 😵

mimuska2
23. dec 2011

Prekrasne vianoce tehulky moje vela vela darcekov a rodinej pohody🙂budem na vas vsetky zajtra mysliet 😉

mimuska2
23. dec 2011

@siuzun ja som bola prave drahemu kupit🙂
A mne ani o pol cisla 😒 a tak som dufala🙂

mimuska2
23. dec 2011

@larosa katka sa mi vzdy pacilo🙂tak by sa mohla volat keby to bolo dievcatko🙂

lucia247
24. dec 2011

Ahojte baby, tak sa to blizi aj mne, este 26dni do porodu🙂 len keby som nebola chora: 😒
stastne a vesele Vianoce prajem🙂

cakaja
24. dec 2011

Ahojte baby, najskor vám chcem popriať šťastné a veselé Vianoce!!! A chcem sa spýtať, už asi týždeň mám opuchnuté nohy, včera som prvý krát zažila poslíčkov, aj ked to nebolo nejaké silné, bolesť mi vystrelovala do krížov a mala som uplne slabučké menstruačné bolesti... a jasne že bruško tvrdlo, ale mne tvrdne viac hore... rano som sa zobudila nožky stále opuchnuté a aj prsty na rukách - prstienky su uz chvalabohu pár dní dole - pre istotu 🙂 Okrem toho ma bolí strašne spodok - akoby lonové kosti ale to uz viac ako dva mesiace urcite - neni možné aby som sa tak dlho rozťahovala nie? Inak mne sa zdá že mi bruško padlo, ale fakt iba trošičku, myslíte si že pôrod môže byť za dverami? do pôrodu mám ešte 16 dní no ja už sa tiež neviem dočkať... V utorok idem do poradne, tak som zvedavá či sa už neotváram...

onestar
24. dec 2011

cakaja : ja mam tiez posledne 2-3 dni velmi napuchnute nohy,asi som vela chodila posledne dni.a tiez asi 2 mesiace citim ako keby svalovku z fitka medzi nohami....tak uz sa pomaly pripravujeme na porod...ja mam este 19 dni do terminu,ale tak mozno to stihneme aj v tomto roku 😀 pekne sviatky

jeiny015
24. dec 2011

Pekne sviatky Vam prajem 😉

mimuska2
24. dec 2011

Vesele vianoce babusky moje🙂cmuk

tinika3
25. dec 2011

@cakaja Aj ja som včera opúchala, večer som už prstene ani nemohla dať dole, až ma ruky boleli. Ale od rána som sa cítila slabá ako mucha, musela som si sadnuť alebo ľahnúť, lebo som si myslela, že odpadnem. Asi nízky tlak. A to bolo ešte celé štedrovečerné menu predo mnou. Ale zvládli sme to. Manželík pomáhal. Aj keď sme večerali až o pol siedmej 🙂 Ešte 12 dní. Poslíčkovia zatiaľ neboleli. A bruško mi už pokleslo dávno, je mi ťažké. Lebo ja som bola taký chuďales predtým 50 kilový a teraz som pribrala na 64. A všetko je to na brušku a okolo bruška. Tie lonové kosti môžu ešte bolieť. Mne akoby pukali vždy ked vstávam Ale ukrutne ma boleli v 5 mesiaci, to som nevládala nohy dvíhať. Ale všetko vydržíme.

cakaja
25. dec 2011

@tinika3 To si moc neprirala, ja som mala pred tehu 54 kg a teraz mám 74 kg , ale uz to neriesim, sak kilecka pôjdu dole toho sa moc nebojim.... My sme boli s manželom na večeri u mojich rodičov, takže ja som s večerou nemala starosti, ale včera sme po dlhej dobe mali sexik, no pripadala som si jako negramotná, sme sa s mužom nasmiali, že to ani ten krát poprvé nebolo tak hrozné ako teraz .... 🙂 🙂 🙂 No po tom sexe ma trosku boleli krize a aj slabe bolesti som mala ale netrvalo to dlho.... 🙂 dúfam, že som sa aspon trosku otvorila, lebo doteraz som otvorená vobec nebola... v utorok budem vedieť viac na poradni.... Jasne že všetko vydržíme - my ženy aby sme niečo nezvládli? Len aby to už pomaly aj bolo, fakt som si nemyslela že tieto posledné týždne sa budú tak vliecť .... no ale ved dočkáme sa hlavne nech sú naše pokladíky zdravé 🙂

mimuska2
25. dec 2011

@cakaja ha ten sexik u nas to je uz ako vianoce.neda sa to🙂

martinka8
25. dec 2011

tak baby, dnes poradna, a dopadla som tak, ze 27meho idem na krvne testy - pecenove, a kedze mam uz vysadene tabletky, tak sa mi samozrejme zhorsili, taze 27meho mi spravia dalsie, ak budu horsie, co urcite budu, tak 28 nastupujem do nemocnice, a na vecer dostanem tabletku na vyvolanie, a 29 sluzi moja Dr. taze by som mala porodit. Ak sa im nepodari vyvolat tak budem musiet ist na cisarsky..... taze..... sa mi to urychlilo a zacala som celkom aj stresovat.

@tamaska taze sa stretavame 29teho v nemocnici????? ci sa uz u teba nieco zmenilo????

cakaja
25. dec 2011

@mimuska2 No my tiež fakt po dlhej dobe, hadam aj po 2-3 mesiacoch a po tom 🙂 sme sa smiali ako male deti, no sranda, este ze to berieme s humorom 🙂

siuzun
25. dec 2011

@mimuska2 našim mužom je to jedno či máme 1 alebo 4 hlavne že nás majú no nie,??? 😀

siuzun
25. dec 2011

@cakaja No mne povedali že keď padne bruško tak je to tak od pŕs po vrch bruška tak na jednu ruku vyrovnané.... čiže keď budeš mať medzi bruškom a prsiami miesto na ruku... 😀 napísala som to ako Maďar ale dúfam si ma pochopila 😀

siuzun
25. dec 2011

@cakaja No ani nevrav po tom sexe som aj ja vždy ako prikovaná k posteli. Blokne mi v krížoch tak že sa nemôžem ani postaviť..... 😀 Ako keď sa veleryba prehadzuje je to hrozné aká som už nemotorná.. 😕 . Ja tieto dni čakania na to že neviem kedy to na mňa príde znášam ako by som čakala na smrť. Viete aké to bude potom veď nikto nevie kedy to príde a mi aj keď vieme termín sme nedočkavé.... A už by sme to mali najradšej za sebou...... 😝

siuzun
25. dec 2011

@martinka8 No tie testy to nieje nič moc ale aspoň budeš vedieť že už rodíš 🙂 keď ti dajú vyvolávačku....... alebo ten cisársky...... 😕 no ale ja by som bola tiež celá nesvoja s toho cisárskeho.... Síce z jednej strany nemusíš tlačiť a bude to na doktorovi ale neviem aj ja by som mala asi trošku obavy.. 😕

martinka8
25. dec 2011

@siuzun presne ja sa toho cisarskeho obavam najviac, za kazdu cenu chcem rodit normalne. Ale povedala ze sa pokusia vyvolat no ked sa nepodari, tak budu musiet cisarskym to uz ukoncit :O. Obavam sa dost. Uz asi ani spat nebudem do stredy.... zomlelo sa to strasne rychlo, som bola spokojna ze mam este casu a zrazu.... fuha..... 😖
bojim sa, dufam ze to dobre dopadne.

larosa
25. dec 2011

@martinka8 držím palce,aby si vydržala 🙂 ešte máš trocha času a prirodzený pôrod je predsa len lepší ako cisársky, Dr. vie čo je najlepšie, držím palce 😵
@tamaska nakoniec obe porodíte teraz 😵 a ja sama v januári 😅 že sa nehanbíte, budete už doma a ja pôjdem ešte len rodiť 😉 tak sa držte kočky....cmuk

mimuska2
25. dec 2011

@martinka8 och,to ma velmi mrzi ☹ budem na teba myslet a dufam ze ti to dopadne co najlepsie.

mimuska2
25. dec 2011

@larosa dufam ze ja to tiez vydrzim do januara

larosa
25. dec 2011

@mimuska2 🙂 som rada 😀