icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

martinka8
27. dec 2011

@cakaja a robila ti aspon CTG? alebo prietoky? cudne, lebo mna stale minimalne zo spodu pozrela

jeiny015
27. dec 2011

@cakaja tak to je velmi cudne naozaj 😒 ..... mna doktor z ordinacie neposle domov do kym ma poriadne nevysetri..... vsak uz mozes byt kludne otvorena ja uz som ale iba na 1,5 cm tak mozes byt aj ty mozna aj viac to ta mal vysetrit podla mna....no ja idem do poradni zajtra tak dufam, ze ma neposle domov ako teba 😨

jeiny015
27. dec 2011

@martinka8 musis mysliet pozitivne iste to dobre dopadne 😉 🙂

martinka8
27. dec 2011

heh no tak baby zmena planu. Volala mi teraz doktorka, ze nemam vobec zhorsene vysledky, ze su skoro uplne rovnake, takze sa zajtrajsok odklada. Mam prist rano 29teho ako ty @tamaska aj s vecami a pozrie ma 🙂 a potom sa dohodneme co dalej, takze je celkom mozne ze to este tyzden potiahnem 🙂 a to som uz dnes manzelovi navarila aby mal co jest ked budem prec 🙂 aj som poprala, vsetko popratala.... hehe. Tak dakujem za podporu, a dam Vam vediet ked bude nieco nove 🙂

siuzun
27. dec 2011

@martinka8 no super tak ešte pobudnete v brušku... Ja som akurát vyšla z WC a mam taký hlienovitý výtok je to normálne????? Idem zajtra síce do poradne, ale aj tak som zvedavá či je to nejaký znak pôrodu či nie?????

tinika3
27. dec 2011

@cakaja mne tiež poslednú poradňu v 38. nepozerala odspodu, možno to už nechcela narúšať. Ale urobila mi sono, tak neviem či tam videla krčok, lebo do knižku k nemu niečo písala. Zajtra idem do poradne, tak dám vedieť, čo všetko mi bude robiť. Zajtra chcem stihnúť ešte cvičenie, lebo na žiadnom z nich nám zatiaľ o dýchaní pri pôrode nerozprávali, tak zajtra sa už budem pýtať.

siuzun
27. dec 2011

@tinika3 Ak budete mať dýchacie cvičenie napíš nejaké základné rady... Ja idem zajtra tiež do poradne tak tiež napíšem čo nové..

tamaska
27. dec 2011

@martinka8 no super, teším že aspoň výsledky su Ok. A na ktorú máš prísť?

jeiny015
27. dec 2011

@martinka8 no tak to je velmi dobra sprava a ako si sa obavala.....vsetko nakoniec dobre skonci 🙂

martinka8
27. dec 2011

@tamaska okolo osmej 🙂 ty tam na ktoru ides? Ale idem s mamou, lebo mi vezme veci len do auta, a ked ostanem tak mi ich donesie, a ked ma posle domov tak pojdem domov 🙂

zuzkahom
27. dec 2011

@siuzun je to asi zatka...mne to vytekalo pri prvom chlapcekovi par dni pred porodom 🙂

tamaska
27. dec 2011

@martinka8 povedala že má prísť ráno 🙂, ale tiež som chcela dojsť okolo ôsmej lebo neviem kedy si menia služby. Ale ešte musím niekde umiestniť dcérku 😀

cakaja
27. dec 2011

@martinka8 Iba popočuvala srdiečko či bije a to bolo všetko, vysvetlila mi čo mam robiť ked to na mna pride... no ale pytala som sa aj bab čo k nej chodili a ze tiez posledne tyzdne ich nepozerala... asi je to uz jedno ci som otvorena alebo nie, pokial nemam kontrakcie alebo neodtiekla voda ci zatka tak aj tak s tebou nic neurobia... no dufam, ze to čoskoro pride 🙂

cakaja
27. dec 2011

@jeiny015 No dúfam, že nedopadnes tak ako ja.... len nech ťa pekne popozera či je všetko v poriadku aby si bola v klude, nie ako ja ze neviem na com som, len cakat a cakat a ked neporodim do desiateho tak sa mam prist ukazat - no super! Dufam, ze porodim hned zajtra 🙂 🙂 🙂

cakaja
27. dec 2011

@tinika3 Tak len sa pekne pýtaj na dýchanie pri pôrode, to by aj mna zaujímalo, potom daj vedieť.... je to čudné že, práveže teraz by mali pozerat a pokial viem tak by mala zena chodiť do poradne každý týždeň a nie ako ja až o dva týždne pokial neporodím.... no teraz len dúfať, že každým dňom to môže prísť a uz budeme šťastné maminky a na takéto veci zabudneme, ale to čakanie to je neskutočné............. 🙄

larosa
27. dec 2011

baby úprimne s tým dýchaním, no ja som na to pri pôrode ani nepomyslela, nebyť muža, tak si ani nespomeniem 🙂 ja som mala problém aj zatvoriť oči... proste hrozná pacientka 😀
@martinka8 som rada, že je to OK, myslela som na teba 🙂 ešte počkáš na Nový rok 😀
@martinka8 @tamaskan aj ja idem 29. ráno na 7:30, ale najprv idem na hematológiu na krv, potom poradňa a potom sa musím vrátiť na hematológiu 😝 a bohvie kedy ma zoberú na vyšetrenie...už teraz sa mi nechce ☹

larosa
27. dec 2011

@siuzun ako napísala @zuzkahom asi to bude pomaly zátka, ale môže to trvať ešte dlho...ja to mám už asi druhý týždeň a pomaly mi odteká voda 🙂 tak už len čakám...

siuzun
27. dec 2011

@larosa A mala si to také bezfarebné tak trošku do biela???? Tak budeme musieť len čakať veď zajtra uvidím. 😒 Mohlo by to už byť za nami tieto posledné dni sú hrúza mňa už všetko bolí hlavne spodok bruška.... 😝

solinkarka
27. dec 2011

@siuzun to co mas ty neni hlienova zatka ale obycajny vytok takze klud 😉 zatka je do hneda alebo cervena...to co mas ty mam aj ja asi mesiac a ver tomu ze nerodim 😀

tamaska
27. dec 2011

@larosa no tak sa možno všetky tri stretneme na vyšetrovni 🙂

jeiny015
27. dec 2011

@cakaja aj ja cakam kazdy bozi den kedy to uz konecne pride uz som velmi nedockava 😀 uz to chcem mat za sebou a chcem drzat uz malicku v naruci 🙂 tak uvidime ci ma zajtra popozera 😉

zuzkahom
28. dec 2011

Spolieham na to, ze aj prvy syncek sa narodil o 2 tyzdneskor 🙂 tak snad aj teraz sa aj tento umudri a nenecha ma dlho cakat 🙂 januar to isti

mimuska2
28. dec 2011

Ahojte aj ja idem 29 na poradnu ale ja daleko od vas na kramre.bude to prva v nemocnici🙂

bboossoorka
28. dec 2011

ahojki.aj ja idem 29 na poradnu ale na l.pastera tak to tamm budem asi sama....držim vam palčeki

martinka8
28. dec 2011

Tak ja uz asi budem trapna.... ale mam prist zajtra az poobede, taze @tamaska rano sa asi nestretnme. A vraj rodim zajtra na 100%.... heh tak ja uz neviem. Uz to ani nikomu nevravim, len manzelovi.... lebo uz aj rodicia su z toho na nervy, raz ano potom nie.... od nedele ma natahuju. Dufam ze zajtra pridem daju vyvolavacku a do vecera pojdeme.... Ale uz ani velmi nebudem prekvapena ked ma pozrie a posle domov.... lebo uz fakt neviem.... 😀 Uz aj tu mi je to trapne pisat.... ale nemozem za to ze sa to stale meni a verte mi ze uz som si presla vsetkymi fazami, v nedele ked som sa to dozvedela tak som sa zlakla, potom som sa na to pomaly pripravila a bala ale aj tesila, a vcera ako tak som bola pripravena, potom po telefonate s Dr. mi aj odlahlo, ze este nie. Do vecera mi prislo aj luto ze uz som sa tesila na bambulku a ktovie do kedy to bude este trvat, a dnes rano opat to iste, ale uz to chcem mat za sebou tak ci tak...... tak keby nieco 😀 ozvem sa... hahahaha a keby sme rodili tak @tamaska a @larosa poslem Vam SMS.
@tamaska ty mi tiez rano napis co a ako s tebou, ci si ostala v nemocnici ci nie 🙂

zuzky1104
28. dec 2011

Dievcata, beriete este magnezium? Ja som ho len nedavno vysadila, lebo mala som zavrate, a po kazdom jedle stav ako keby somsi vypila pol deci...o co by mohlo ist? ☹

tamaska
28. dec 2011

@martinka8 Ja tiež idem na neistotu, len mám mať so sobeou veci, uvidíme čo sa udialo vo mne za posledný týždeň. či len podráždi bábo a pošle ma domov alebo tam rovno ostanem, ale určite dám vedieť 😉

@zuzky1104 ja som ho visadila v 36t. aby sa maternica začala pripravovať na pôrod lebo potom sa môže aj prenášať, aj Dr. tak potom povedala že už nebrať. A závrate som mala aj ja, lebo celú tehu som mala nízky tlak a magnézium ho ešte znižuje. Takže doporučujem už nebrať.

mimuska2
28. dec 2011

@martinka8 mas to vesele🙂tak daj nejako vediet aj sem keby si isla rodit aby sme ti mohli drzat palceky🙂zajtra aj mna caka poradna tak som zvedava.

mimuska2
28. dec 2011

@bboossoorka aj ja som samostatna jednotka ale na kramaroch.skoda

siuzun
28. dec 2011

Bambuľky moje tak ja mám dnes už po poradni a nič sa so mnou nedeje. ☹ Neotváram sa a zatiaľ ma ani nikde neposielajú. 4.1. idem na poradňu a ak dovtedy neporodím 5.1. nastúpim do nemocnice a nejako malému dopomôžu.... Uvidíme ale teraz je to v tej ambulancii také narvaté že ma dnes skoro porazilo prišla som druhá a na rad som sa dostala asi ôsma tak to je čo povedať 3 hod som tam strávila takže už idem len ležať...... 😝