icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

lucia247
5. jan 2012

@mimuska2 ahoj, akoze nemozu byt pri porode chlapi na kramaroch 😠 preto sa ma nikto nic zatial nepytal

tinika3
5. jan 2012

Dievčatá, tak ja som už z poradne doma. Zajtra termín a ja som úplne zatvorená ☹ Pozerala ma len odspodu. že sa ešte maličké nechystá, hlavičku už ma úplne dolu natisnutú, bruško mám poklesnuté. Ak sa to nerozbehne samé, tak v utorok na CTG a prietoky a ak ani potom ma nezavrú, tak 12. do poradne.
Mne tiež opúchajú nohy. A aj ruky, tak ma bolia, že nevládzem ich dať v päsť.A za tri týždne som ešte pribrala 2 kg, tak dokopy 15. Hádam už dosť. Tak zas len čakať.

krpcek
5. jan 2012

ahojte, na Kramaroch nepustaju oteckov do konca januara, lebo prerabaju porodnu salu.

tehua
5. jan 2012

@mihouk hehe ten moj ma LEN 13 kg 🙂)

a na popohnanie babatka vraj pomaha aj horuci kupel alebo akcnejsi sex, aj ked niekomu nezbralo ani to. Ale treba vyskusat, aspon sa zabavite, no :D

lucia247
5. jan 2012

@krpcek no parada, tusim pojdem rodit do skalice, ked sa bude dat 😖 dakujem za info

mihouk
5. jan 2012

@tehua 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Si ma pobavila, ze sex a zabava!!!!! Ja som rada ze sa vobec dostanem do postele a hlavne dnes sa citim ako keby som mala 150kg a nie to este vymyslat v posteli. Dufam ze vydrzim aspon do vikendu, lebo zajtra mame na plane ist do restiky (ved potom sa tam dlho nedostaneme) a cez vikend je v nemocke kludnejsie. No ale dnes mi mala tlaci poriadne dole, ledva chodim a citim ze brucho taham skoro pri kolenach, tak ma tlaci, no uvidime, mozno zajtra bude lepsie. Nemas pocit ze tym ze sa natahujes s malym, tak porodis mozno skor???
@krpcek Kolko ludi je pocas porodu na sale??? Ja len dufam, ze sa vam tam namiesto otecka neobjavi nejaky stavbar. 🙂 Ja som rodila v UK na izbe a boli tam 2 porodne asistentky, 1 doktor a 1 detsky doktor, plus ja a manzel, tak neviem ako to chodi na SK.

elviska666
5. jan 2012

ach,,kocky....tej nasej malej bambulke sa nejak nechce na tento svet 😒 ....v poradni ziadna velka zmena..a to som sa cely tyzden taaaak snazila...nic to-pokracujeme... 😀 😉

krpcek
5. jan 2012

@mihouk neviem presne, lebo prvy raz som rodila sekciou a to tam bolo teda pozehnane ludi - dvaja porodnici, anesteziolog, sanitar tam pobehoval, co si pamatam, sestricky.
pri prirodzenom asi len lekar, porodna asistentka, mozno sestricka adetsky lekar? neviem. . . to si len myslim.

mimuska2
5. jan 2012

@zuzky1104 neuveritelne ale za kazdym som mala v poradni nieco zle na tlaku a dnes?tlak 120 na 80🙂
A vsetko v poriadku🙂
Nemozu tam byt lebo ze maju rekonstrukciu porod.odelenia tak ze z bezpecnostbych dovodov.

mihouk
5. jan 2012

@mimuska2 Aj ja mam tlak vzdy ukazkovy ked som na poradni, inak stale nizky.
Divne Kramare, moj mm by trval na tom aby bol so mnou, ved z bezpecnostneho hladista by si tam nemala byt ani ty, no nie, v rpipade nudze toho vela v takomto stave nezabehneme? Prepac ja som rypal, nie je to tvoja chyba, len ma doraza ten system, ved akym pravom ta nepusita tam, kde sa prave rodi TVOJE dieta?

krpcek
5. jan 2012

@mihouk osobne si myslim, ze otec pri porode, je len vydobytok modernej doby, volakedy muzov nepustali (nie som nejaka obmedzena alebo co, aby ste si nemysleli, mm bol pri prvom porode), takze zase ho tam tlacit stoj co stoj sa mi nepozdava - ale @mihouk mas pravdu, tiez ma hned napadlo, ci pre mna je to bezpecne a pre mm uz nie?
to mas ako so systemom v metre - dieta do 12 rokov tam nepustia, lebo moze na neho nieco spadnut, ale od 12 rokov uz je to jedno a aj ty sa tam mozes volne pohybovat.

tehua
5. jan 2012

@mihouk taaak pri velkej tuzbe zbavit sa brucha a pri veeelmi sexi manzelovi clovek vymysli aj nemozne 😵

mihouk
5. jan 2012

@krpcek Moj mm je zdravotna sestra, takze moj prvy porod bol pre neho uz druhy. Mne velmi pomohol pri porode, lebo kym nebolo finale, tak som bola na izbe iba s nim a sem tam prisla sestra, takze aspon na jeden den som si uzivala osobneho sluhu, aj ked v bolestiach. A povedal ze to pre neho bol nenormalny zazitok. Pri tomto porode som sa ho ani nepytala ci tam chce ist, proste to berieme, ze ide a hotovo, lebo co keby trebalo nieco rozhodnut a predsa on bude viac pri zmysloch.
@tehua No ked budem prenasat, tak nieco budeme musiet vymysliet, este neviem ako, ale ako sa hovori kde je vola, tam je cesta? 😝

majuska23988
5. jan 2012

Ja mam sice termin porodu az zaciatkom februara ale silne pochybujem ze to dovtedy vydrzime :D

zuzky1104
5. jan 2012

@majuska23988 a preco by ste nemali vydrzat?

zuzky1104
5. jan 2012

Baby a na monitor srdiecka ako casto chodite? ja kazdy tyzden

majuska23988
5. jan 2012

@zuzky1104 No asi preto ze ja mam v pravej oblicke 5cm kamen a malinka ma pupocnikobu snuru okolo krku. Uz aj doktorka mi povedala ze ma o 3 tyzdne bude planovat na vyvolavanie ak sa mala nebude pytat skor. 🙂

zuzky1104
5. jan 2012

@majuska23988 no tak to som samozrejme nevedela, ze mas kamen,a aj my mame pupocnik okolo krku a vraj to nevadi, len pri porode trebe sledovat ozvy

majuska23988
5. jan 2012

@zuzky1104 No ved nemala si od kial vediet.Aj mne povedali ze to nevadi ale aj tak mam iste obavy.No verim ze vsetko dobre dopadne. 😉

zuzky1104
5. jan 2012

@majuska23988 ved he 😉
neboj sa, neviem aka je Tvoja mala velka, moja nejak 3 100g teraz, mozno trochu este naberie, ale hovorila som so svojou obvodnou gyn, porodnikom a aj s kamoskou gynekologickou a vsetci mi povedali to iste, v brusku to vraj nevadi a pri porode sleduju ozvy tak ci tak, no a keby doslo k poklesu srdc oziev tak urgentna sekcia, no ale to sa nas netyka!!! 😉

majuska23988
5. jan 2012

No tak to teraz neviem presne ani ja. ☹ Do poradne idem v pondelok ,ak do vtedy nepojdem do porodnice, tak uvidim co mi povedia ale pred 2 tyzdnami mala 2,1 kg cca.No terazbude mat podla mna min 2,5 kg.Ved teraz rastie na vahe kazdym dnom 🙂 . Uz sa neviem dockat 🙂

majuska23988
5. jan 2012

@zuzky1104 No tak to teraz neviem presne ani ja. Do poradne idem v pondelok ,ak do vtedy nepojdem do porodnice, tak uvidim co mi povedia ale pred 2 tyzdnami mala 2,1 kg cca.No terazbude mat podla mna min 2,5 kg.Ved teraz rastie na vahe kazdym dnom . Uz sa neviem dockat

zuzky1104
5. jan 2012

@majuska23988 tak drzim palce, nech to dobre dopadne 😉

zuzky1104
5. jan 2012

@mimuska2 tak to je dobre , ze tlak mas ok, a co otvaras sa, co Ti povedali? A monitor ? Lebo u nas spociva poradna, monitor, pripadne usg,tlak, a kontrola krcka....

majuska23988
5. jan 2012

@zuzky1104 dakujem.podobne 😉

mimuska2
5. jan 2012

@zuzky1104 no u nas je monitor a potom poradna tlak moc zo sodu kontrola a vaha.neotvaram povedal ze este sa nic nedeje🙂

tinika3
5. jan 2012

@mimuska2 aj ja zatvorená, aj ked zajtra termín, mne dnes len moč, tlak, váha a krčok, všetko ok a nič sa nedeje.

zuzkahom
5. jan 2012

U mna tlak, moc, monitor, usg, krcok - som velmi spokojna s Dr.uz len keby to slo rychllejsie 🙂

zuzky1104
5. jan 2012

Dievcata pre mna je ten monitor dost stresujuci...ked pocuvam to srdiecko, zrazu sa zrychli, potom ukludni...ja , ze co sa deje, potom otocte sa na chrbat, lebo nie je dobra zaznam, moje nervy.... ☹

martinka8
6. jan 2012

Tak babenky my sme uz doma konecne 🙂 mali sme zltacku tak sme tam pobudli 7 dni, strasne, neznasam nemocnicu. Ale nastastie sme sa aspon na posledne dve noci dostali na nadstandartku, takze za nami mohol chodit otecko a aj ine navstevy tak to nebolo az take strasne 🙂
Inac porod sa dal prezit, az na to ze som vlastne cely den nevedela ci budeme rodit alebo nie :D Manzel bl s nami cely cas, bolo to super, a neviem si predstavit ze by tam nebol. Take fakt silne bolesti som mala asi od polnoci a o 2:33 sa malinka narodila.
Tak Vam ostatnym drzim palce nech to ide rychlo a hlavne nech sa toho bruska co najskor zbavite. Je to super pocit. Opat sa viem hybat 🙂 viem sa obut a vidim si pod nohy hehehe. A hlavne byt mamickou je to najkrajse na svete. Milujem svoju bambulku od prvej chvile a mam pocit ze kazdy den viac 🙂