Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@martinka8 Gratulujem k babusku a vela zrdavia prajem, nech si uzivate kazdu sekundu spolu.
Chcem sa vas baby opytat, mavate este stale take tie natahovacie bolesti v bruchu???? Ja ich mavam kazdu noc, normalne sa budim od bolesti a to som si myslela ze uz by nemala sa velmi natahovat (ved ked je jej tesno nech vylezie), ona si tam snad stavia vilu... Uz sa neviem dockat konca!!!
@mimuska2 Tak to je asi normalne, len si nepamatam ze som sa takto natahovala pri prvom, normalne si niekedy prajem mat nad postelou tu tyc ako v nemocke, lebo sa nemam o co zachytit a pretocit (chudak mm si to vzdy odnesie 😝 ) A co panva??? mne sa otvara uz pekny mesiac a teraz uz ani chodit od bolesti neviem, citala som letak co mi k tomu dali a niekedy to trva aj 6mesiacov po porode kym sa to da do normalu, no ake to stastie. Samozrejme nemam nic zdvihat a behat po schodoch, ako keby sa to dalo s druhym krpcom, ale doporucuju porod po sediacky, tak snad aspon ten sa mi podari uskutocnit.
@bboossoorka tak to vam gratulujem🙂Tobiaskovi vela zdravia🙂
@bboossoorka jeeej aky krasny datum, super, uz ste doma, tak sa opatrujte, gratulujem a tesim sa z kazdej z Vas...., ze vsetko dobre dopadlo, a ze uz ste stastne maminky....a dufam, ze ze sa zachvilku k Vam pridam..
Rodila si v Novej nemocnici? piate babo...a ani jedno v telke neukazali z novej nemocky z tych novorocnych...a tak som cakala, ci niektora z Vas, no tak sa drzte a sem tam nas pridte este povzbudit 😉 papa
@bboossoorka jeeej gratulujem, 🙂 nadherne meno 🙂 Tak si to uzivajte doma, my uz mame prvu noc za sebou, bola celkom spokojna, pekne spinkala, nechala nas vyspat 🙂 Dnes ideme na prve kupkanie, uz sa tesim 🙂
ahojte maminky a budúce maminky 🙂 aj my čakáme januárové bábätko 🙂 nevieme síce úplne presný termín, pretože sa nám to neustále posúva, ale možno už v pondelok budeme múdrejší a možno aj porodíme. maličká má už veľmi málo miesta a aj bruško mi už tvrdne čím ďalej tým viac, tak snáď to už dlho nepotrvá.
@madisonb vitaj medzi nami, aj ked tu sa to uz pomalicky "rozsypalo", deticky sa zacali pytat na svet jedno za druhym, co je super 😉 , ale este tu ostalo zopar cakateliek 🙂 ja uz by som to velmi chcela mat za sebou, zacinam byt taka netrpezliva....aj ja idem v pondelok do poradne, tak uvidime...
ma tu niekto termin 11.1?. 😉
@mimuska2 larosa porodila 4.1. rano o 7:35 svoju princeznu, takze najskor zajtra ich pustia, ak nedostanu zltacku 🙂
My sme sa dnes pokakali..... ale ako chacha..... prebalovala som ju v polovicke jej kakania taze ked som ju otvorila tak akurat na nas pustila taku kaku, ze mame okakane vsetko este aj moje teplaky a tricko heheheh..... a ked sme mysleli ze je koniec tak este pustila pisku.... tak sme museli celu umyt a prezliect, ale je taka spokojnucka teraz :D 😀 😀 😀
aj my sme uz na svete ale stihli sme to LTT....1.1. 2012, dve hodiny po polnoci sa nam narodil Marko s mierami 3540g a 50cm 🙂
@solinkarka gratulujem 🙂 prajem vela zdravicka a vela mliecka 🙂
@erinka1911 my sme mali 6.1., posunuli nám to na 10. 1. Tak už len čakáme.
@zuzky1104 ďakujem 🙂 ja by som to chvíľami už mala najradšej za sebou a občas sa začnem dosť báť toho, čo ma čaká, ale to všetko asi patrí k tomu 🙂 Uvidíme aké to bude, až to príde. Vraj mi už aj kleslo bruško. Ak budem stíhať, prídem sa podeliť o zážitky 😀
Ešte mi napadlo, darí sa Vám maminkám čakateľkám v noci spať? Lebo ja som už z toho zúfalá, každú druhú noc by som pokojne mohla chodiť do nočnej 😖 skoro vôbec totiž nespím.
@zuzky1104 @martinka8 no ja každú druhú noc čučím do tmy a nie a nie zaspať 😖 teda buď neviem zaspať, alebo sa zobudím v noci na wc a potom neviem zaspať 😒 nie som zvyknutá spať cez deň, ale aj mamka mi vravela, že by som sa to mala naučiť - spať vtedy keď bábätko
martinka8 tak sa teším, len aby bolo na čo, lebo malá kope väčšinou večer a v noci 😅
@madisonb aj moja kopala vecer, a teraz spinka krasne aj v noci aj cez den, ja som cele noci chodila po byte od jedneho okna k druhemu a nespala nic, ale teraz fakt nieje problem, aj doobedu aj poobede aj vecer.... ked som unavena, a malicka spinka idem si pospat aj ja 🙂 skvele, si to normalne uzivam.... lebo ja som fakt nespala skoro nic asi od druheho mesiaca tehotenstva
@martinka8 🙂 tak to je ozaj super 🙂 ja by som počas prvého trimestera prespala deň aj noc - bola som hrozne unavená. V druhom som sa vrátila do starých koľají, ale teraz na konci sa to zhoršilo. Niekde som čítala, že podľa toho aké živé je bábätko v brušku (teda ako kope a mrví sa) sa celkom nedá predpokladať, že také bude aj keď sa narodí, tak dúfam, že aj to platí aj o čase spania a naša malá bude ako Vaša pekne spinkať 🙂 a ja s ňou 😀

@martinka8 Srdecne Ti gratulujem, drzte sa a opatrujte 🙂 Tak Vam vsetkym zavidim, co to uz mate za sebou! A kde si rodila vlastne? papa