icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

zuzky1104
6. jan 2012

@martinka8 Srdecne Ti gratulujem, drzte sa a opatrujte 🙂 Tak Vam vsetkym zavidim, co to uz mate za sebou! A kde si rodila vlastne? papa

tinika3
6. jan 2012

@martinka8 gratulujem, užite si každú chvílu s bambuľkou. nech ste zdraví. už chceme všetky mamičkovať 🙂

mimuska2
6. jan 2012

@martinka8 ahoj tak ti este raz gratulujem a prajem vam obom vela zdravia.

Dufam ze sem este obcas zavitas🙂hned ako bude mozne daj foto🙂

mihouk
6. jan 2012

@martinka8 Gratulujem k babusku a vela zrdavia prajem, nech si uzivate kazdu sekundu spolu.

Chcem sa vas baby opytat, mavate este stale take tie natahovacie bolesti v bruchu???? Ja ich mavam kazdu noc, normalne sa budim od bolesti a to som si myslela ze uz by nemala sa velmi natahovat (ved ked je jej tesno nech vylezie), ona si tam snad stavia vilu... Uz sa neviem dockat konca!!!

mimuska2
6. jan 2012

@mihouk mna boli kazdy pohyb ked si uz lahnem.

mihouk
6. jan 2012

@mimuska2 Tak to je asi normalne, len si nepamatam ze som sa takto natahovala pri prvom, normalne si niekedy prajem mat nad postelou tu tyc ako v nemocke, lebo sa nemam o co zachytit a pretocit (chudak mm si to vzdy odnesie 😝 ) A co panva??? mne sa otvara uz pekny mesiac a teraz uz ani chodit od bolesti neviem, citala som letak co mi k tomu dali a niekedy to trva aj 6mesiacov po porode kym sa to da do normalu, no ake to stastie. Samozrejme nemam nic zdvihat a behat po schodoch, ako keby sa to dalo s druhym krpcom, ale doporucuju porod po sediacky, tak snad aspon ten sa mi podari uskutocnit.

martinka8
6. jan 2012

@zuzky1104 rodila som na rastislavke v kosiciach
@mimuska2 uz som pridala foto 🙂

Dakujeme za gratulacie

bboossoorka
6. jan 2012

@martinka8
@zuzky1104
@mimuska2 Ahojte maminky.Tak my sme sa narodili 1.1.2012 o 10.40.Vaha 3160 a miera 48cm.Mam doma krasneho synčeka Tobiaska....Boooooooože taka som štastna..a boli sme 5babo v novej nemocnici...

mimuska2
6. jan 2012

@bboossoorka tak to vam gratulujem🙂Tobiaskovi vela zdravia🙂

zuzky1104
6. jan 2012

@bboossoorka jeeej aky krasny datum, super, uz ste doma, tak sa opatrujte, gratulujem a tesim sa z kazdej z Vas...., ze vsetko dobre dopadlo, a ze uz ste stastne maminky....a dufam, ze ze sa zachvilku k Vam pridam..
Rodila si v Novej nemocnici? piate babo...a ani jedno v telke neukazali z novej nemocky z tych novorocnych...a tak som cakala, ci niektora z Vas, no tak sa drzte a sem tam nas pridte este povzbudit 😉 papa

martinka8
6. jan 2012

@bboossoorka jeeej gratulujem, 🙂 nadherne meno 🙂 Tak si to uzivajte doma, my uz mame prvu noc za sebou, bola celkom spokojna, pekne spinkala, nechala nas vyspat 🙂 Dnes ideme na prve kupkanie, uz sa tesim 🙂

madisonb
7. jan 2012

ahojte maminky a budúce maminky 🙂 aj my čakáme januárové bábätko 🙂 nevieme síce úplne presný termín, pretože sa nám to neustále posúva, ale možno už v pondelok budeme múdrejší a možno aj porodíme. maličká má už veľmi málo miesta a aj bruško mi už tvrdne čím ďalej tým viac, tak snáď to už dlho nepotrvá.

zuzky1104
7. jan 2012

@madisonb vitaj medzi nami, aj ked tu sa to uz pomalicky "rozsypalo", deticky sa zacali pytat na svet jedno za druhym, co je super 😉 , ale este tu ostalo zopar cakateliek 🙂 ja uz by som to velmi chcela mat za sebou, zacinam byt taka netrpezliva....aj ja idem v pondelok do poradne, tak uvidime...

mimuska2
7. jan 2012

@zuzky1104 uz maju ine starosti🙂dufam ze este sem pridu rozdavat rady pomenit skusenosti🙂
A larosa ako este neni doma neviete?

zuzky1104
7. jan 2012

@mimuska2 presne tak, uz maju ine starosti 🙂 , co je samozrejme, dufam, ze aj potom sa budeme tu stretavat..
Aj ja som presne myslela na laarosu, ze uz by sa snad mohla ozvat...mimuska a my kedy ideme??rodit? 😀

mimuska2
7. jan 2012

@zuzky1104 v stvrtok povedal ze nic sa nedeje🙂pojdeme aj mi neboj ja sa tiez uz velmi tesim.akurat pozeram vecicky co sme vcera dostali,uz si predstavujem to obliekanie🙂

mimuska2
7. jan 2012

@zuzky1104 nevies ci na nete neni detsky h&m.dostali sme odtial veci a su uzasne🙂

zuzky1104
7. jan 2012

@mimuska2 neviem, naozaj neviem, skusim pozriet ...len mi dochadza na ntb baterka, musim ho dat nabit 😠
ale skusenosti s H&M mam a rada v nom nakupujem aj pre seba aj pre malu, fakt su tam pre deticky krasne veci 🙂

erinka1911
7. jan 2012

ma tu niekto termin 11.1?. 😉

martinka8
7. jan 2012

@mimuska2 larosa porodila 4.1. rano o 7:35 svoju princeznu, takze najskor zajtra ich pustia, ak nedostanu zltacku 🙂
My sme sa dnes pokakali..... ale ako chacha..... prebalovala som ju v polovicke jej kakania taze ked som ju otvorila tak akurat na nas pustila taku kaku, ze mame okakane vsetko este aj moje teplaky a tricko heheheh..... a ked sme mysleli ze je koniec tak este pustila pisku.... tak sme museli celu umyt a prezliect, ale je taka spokojnucka teraz :D 😀 😀 😀

solinkarka
7. jan 2012

aj my sme uz na svete ale stihli sme to LTT....1.1. 2012, dve hodiny po polnoci sa nam narodil Marko s mierami 3540g a 50cm 🙂

martinka8
7. jan 2012

@solinkarka gratulujem 🙂 prajem vela zdravicka a vela mliecka 🙂

mimuska2
7. jan 2012

@martinka8 citala som ze porodila ale som myslela ze je uz doma🙂

tinika3
7. jan 2012

@erinka1911 my sme mali 6.1., posunuli nám to na 10. 1. Tak už len čakáme.

madisonb
7. jan 2012

@zuzky1104 ďakujem 🙂 ja by som to chvíľami už mala najradšej za sebou a občas sa začnem dosť báť toho, čo ma čaká, ale to všetko asi patrí k tomu 🙂 Uvidíme aké to bude, až to príde. Vraj mi už aj kleslo bruško. Ak budem stíhať, prídem sa podeliť o zážitky 😀

Ešte mi napadlo, darí sa Vám maminkám čakateľkám v noci spať? Lebo ja som už z toho zúfalá, každú druhú noc by som pokojne mohla chodiť do nočnej 😖 skoro vôbec totiž nespím.

zuzky1104
7. jan 2012

@madisonb niekedy spim lepsie inokedy nie, ale kazde otocenie na druhu stranu som hore, takze.... 😒 a dotoho nocne chodenie na WC ☹ ach jaaj vydrzaaat 🙂

martinka8
7. jan 2012

@zuzky1104 @madisonb ja som nespala cele tehotenstvo, ale teraz spim uplne senzacne 🙂 tak sa teste, ked budu male na svete bude sa spat vyborne 🙂 az na to ze kazde 3 hodky chcu papkat, ale viem spat aj cez den, lahnem a spim kdekolvek a kedykolvek 😀

madisonb
7. jan 2012

@zuzky1104 @martinka8 no ja každú druhú noc čučím do tmy a nie a nie zaspať 😖 teda buď neviem zaspať, alebo sa zobudím v noci na wc a potom neviem zaspať 😒 nie som zvyknutá spať cez deň, ale aj mamka mi vravela, že by som sa to mala naučiť - spať vtedy keď bábätko
martinka8 tak sa teším, len aby bolo na čo, lebo malá kope väčšinou večer a v noci 😅

martinka8
7. jan 2012

@madisonb aj moja kopala vecer, a teraz spinka krasne aj v noci aj cez den, ja som cele noci chodila po byte od jedneho okna k druhemu a nespala nic, ale teraz fakt nieje problem, aj doobedu aj poobede aj vecer.... ked som unavena, a malicka spinka idem si pospat aj ja 🙂 skvele, si to normalne uzivam.... lebo ja som fakt nespala skoro nic asi od druheho mesiaca tehotenstva

madisonb
7. jan 2012

@martinka8 🙂 tak to je ozaj super 🙂 ja by som počas prvého trimestera prespala deň aj noc - bola som hrozne unavená. V druhom som sa vrátila do starých koľají, ale teraz na konci sa to zhoršilo. Niekde som čítala, že podľa toho aké živé je bábätko v brušku (teda ako kope a mrví sa) sa celkom nedá predpokladať, že také bude aj keď sa narodí, tak dúfam, že aj to platí aj o čase spania a naša malá bude ako Vaša pekne spinkať 🙂 a ja s ňou 😀