icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

erinka1911
7. jan 2012

@tinika3 Ahoj ja mam termin 11.1 tak som zvedava ci to vyjde presne na termin... 🙂 a co budes mat ak smiem vediet? 🙂 ...

tamaska
8. jan 2012

@solinkarka
@bboossoorka obom graaatulujeem a prajem veľa zdravíčka, mliečka a spánku 😉

larosa
8. jan 2012

Ahojte krásky 😀 naša krásna princezna sa volá Amália- 3700g a 49cm, narodila sa v rekordne krátkom čase 😀 myslím, že som tromfla všetkých 🙂
4.1. zobudenie 5:25, 6:15 zobudenie manžela, 7:00 príchod do nemocnice- cca 20min. monitor, 7:30 prepichnutie vody, 7:35 bola malá na svete 😀
dnes nás konečne pustili....konečne doma 🙂 som neskutočne šťastná 🙂 do poslednej chvíle sme mysleli, že predsa to len bude chlapec, ale nedali by sme ju za nič na svete 😵

larosa
8. jan 2012

@martinka8 ahojky, keď som ťa nevidela na raňajkách vo štvrtok, tak som myslela, že si už šla domov ☹

larosa
8. jan 2012

a ďakujem za všetky blahoželania 🙂

zuzky1104
8. jan 2012

@larosa jeeeej gratulujem!!!! Aj ja chcem taky porod, no teda... 😉 Tak Tebe epiduralka , tak to fakt ...ani by sa nestihla, panecky... 😀 super

tinika3
8. jan 2012

@erinka1911 Chlapček, ak sa nezmýlili, Vybrali sme meno Matúško, aby sme mali všetci iniciály MT. Ale už nadsluhujeme 2 dni, dnes sa tiež nič nedialo, viac sa teraz mrví, aj ma dole kus tlačí, ale zatiaľ bez bolestí.

tinika3
8. jan 2012

@larosa gratululem, a závidím ľahký pôrod 🙂 Kiežby sa nám všetkým tak darilo 🙂
Krásne meno ste vybrali. Nech ste zdraví a tešíte sa každý deň.

michaelka5
8. jan 2012

@madisonb co sa tyka spanku, takto sme na tom asi vsetky podobne, takto par dni pred porodom. ja mam nachystane na linke dva keksy a salku mlieka, a ked sa v noci zobudim, tak priamo na WC a potom na neskoru veceru 🙂, pochodim, skontorlujem ci pes zije, ci Matejko spi a dycha...a tak sa pomotkam do rana...vsak uz nie dlho...potom budeme behat vnoci...lebo kojit treba 🙂, takze najblizsie dva rocky si iluzie o nocnom spanku nerob 🙂

mimuska2
8. jan 2012

@larosa ahooooj draha🙂tak to vam teda gratulujem myslela aom ze to bude katka🙂prajem vam obom vela vela zdravia🙂
Ten porod ti teda zavidim🙂

mija_jami
8. jan 2012

@larosa
Gratulujem, užasne rychly porod a pritom princezna celkom slušna vaha :O)Som zvedavá ako ja dopadnem :O)

martinka8
8. jan 2012

@larosa no ja uz som bola od utorka na nadstandartke, takze mi tam nosili jedlo. Uz som ani nos nevystrcila, mala som tej nemocnice po krk, 7 dni, strasne ☹ A vo stvrtok poobede nas pustili. Tak vitaj doma a uzivaj si tretiu bambulku a pridaj fotecky ked budes mat cas 🙂

madisonb
8. jan 2012

@michaelka5 veď som si aj vravela, či to nie je niečo ako príprava na to, čo ma čaká po pôrode 😀

cakaja
8. jan 2012

Baby tvrdne mi brúško po sexe s mužíkom skoro stále ale nepravideľne, ide mi to trošku aj do krížov, ale bolesti zatiaľ žiadne.... myslíte, že to už môže byť fakt každú chvíľku, že sa to rozbehne ? A ešte aj ten spln je v noci ... mohlo by to tomu trošku aj pomocť nie 😉 ??

erinka1911
8. jan 2012

@tinika3 pekne meno zaklad aby vsetko dobre dopadlo.Vsak uvidite dokedy vxdrzite, drzim prstyMy budeme mat Sabinku ak doktor sa nezmylil 😉 tak sa uz na nu tesime 🙂

katun
8. jan 2012

@michaelka5 pekne, asi by som si aj ja mala nachystat. lebo ked vstavam v noci nepripravena, tak zlopnem vzdy nieco nezdrave.... tiez teraz kontrolujem, ci maly adam dycha, kocham sa stromcekom, citam si, rozmyslam, ako sa zacne tento porod, kedze pri prvom mi odtiekla plodova voda a ani neviem ako vyzeraju kontrakcie, dopovali ma na kramaroch dolzinom /ci ako sa to vola/ takze som bola viac ospala ako cula a ked mi povedali, ze idem rodit, som sa smiala, ze mne sa chce skor spat 🙂 teraz ma uz doktor pred vianocami varoval, ze nemam nikam cestovat, ze do vianoc porodim /kedze prvy sa narodil v 35tt/ no a nic, doteraz cakam, maly ma uz pomaly cez styri kila urcite a je mu v brusku dobre. obcas bolesti v krizoch pocitujem, zo sedu ked sa postavim mam pocit, ze to nerozchodim, ale kontrakcie zatial nic. skor riesim problem, co robit, ked to na mna pride, ci si volat sanitku, alebo ma odvezie priatel, ale co s malym, ci volat susedu k nemu - ta ma ale deti.. no hruza. radsej nech to na mna pride cez den, ked bude maly v skolke 🙂 sanitka neviem ci by ma odviezla do nemocky, do ktorej chcem..aj do sukromnej?

tinika3
9. jan 2012

@madisonb môj manžel nazval moje nespanie a nočné chodenie po byte, zohrievanie mlieka ku keksíkom Bábätkovský režim, takže asi sa ozaj nadstavujeme na naše detičky.

zuzkahom
9. jan 2012

@larosa zavidim, povedz nam prosim ako sa to spustilo? odisla ti voda ci si dostala kontrakcie? 🙂

zuzkahom
9. jan 2012

@larosa gratulujem samozrejme 🙂

zuzky1104
9. jan 2012

Ahojte dievcata, tak dnes poradna dopadla tak, ze zajtra rano aj s vecami....moje nervy 😝

erinka1911
9. jan 2012

@zuzky1104 tak ti držím prsty, aby ti všetko dobre dopadlo.Hlavne aby to zdravie bolo...Drz sa 😉

erinka1911
9. jan 2012

ma tu niekto termín 11.1.2012 a ide rodit do ziliny? 😉
Rada by som si s niekym pokecala a aj spoznala... 🙂
Aby som vedela s kym mozno budem v nemocnici

tinika3
9. jan 2012

@zuzky1104 A prečo sa tak rozhodli?

larosa
9. jan 2012

@zuzkahom ráno som vstala na kontrakcie, asi som ostatné prespala 🙂 neviem čo je to keď odtečie voda, lebo mne ju museli zakaždým prepichnúť, teraz mi ju prepichli o 7:30 a o päť minút bola malá na svete 🙂 ale šili ma vyše pol hodiny, lebo som sa dosť aj potrhala...auuu...ale dnes super pohoda doma 🙂
@zuzky1104 no mne nedali ani klistír 😀 ešteže som doma stihla na záchod, sprchu a umyť zuby 🙂 muž nestihol ani umyť zuby 😀 a zajtra držím palce 🙂
@mimuska2 ďakujem, aj tebe sa to blíži, tak držím palčeky 😵 pri mene sme sa rozhodli, nech sa všetky mená začínajú na A...chlapec mal byť Artur 🙂
@martinka8 doma je fajne 🙂 nemali sme žltačku, tak som chcela, aby ma pustili už v sobotu, ale mala som ešte slabé mliečko, ale nedeľný obed sme mali už doma 😀
@mija_jami @tinika3 ďakujem 😵 aj vám všetko dobré 🙂

jeiny015
9. jan 2012

@tinika3 dakujem velmi pekne uz sme doma z porodnice tak som v ten den aj porodila krasne dievcatko Sofinku 🙂 ......mala 3160 gramov 50 cm

jeiny015
9. jan 2012

urcite sa kazda docka je to ten najkrajsi pocit na svete.....moja Sofinka sa narodila 4.1 a neviem to ani popisat ako sa citit proste neuveritelno...je to moje prve dietatko, ale ten pocit ked vam ho daju do narucia je taky neskutocny 😉 proste tehulkam drzim palceky, ktore este neporodili, aby mali porod lahky, malo bolestivy... 🙂

jeiny015
9. jan 2012

@mimuska2 no uz som domka aj s malou 😉

tinika3
9. jan 2012

Super, Ďalšia maminka. Gratulijem. Ja stále tu po termíne. Len čítam, koľké to už máte za sebou. Ak do rána nič , tak zajtra na prietoky a ctg. joj.

jeiny015
9. jan 2012

@tinika3 a ako dlho si po termine?

tinika3
9. jan 2012

6.1. bol termín, 5. som bola v poradni a bola som stále zatvorená. Včera sme celý deň behali po návštevách, aby sme tomu pomohli a stále nič, zdá sa mi, že sa klbko zosunulo trochu nižšie, ale nebolí nič.