icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

tinika3
9. jan 2012

@jeiny015 Pôrod si ako zvládla?

mariankach
9. jan 2012

@mihouk cauko, maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam aj ja tie bolesti, akurat som sa vratila z MT, to je priprava maternice 🙂

madisonb
9. jan 2012

no moja dnešná poradňa dopadla super - nemusela som tam ostať, ale vraj je to už na dobrej ceste - takže maličká sa môže každú chvíľu vypýtať na svet 🙂 Kým som tam čakala prepustili z pôrodnice dve bábätká a také to bolo milé 😵 aj ja chcem 😀

martinka8
9. jan 2012

@jeiny015 gratulujeem mamina 🙂 vela zdravicka malej vela mliecka, a rychle zotavenie 🙂

mihouk
9. jan 2012

@mariankach V tomto momente je priprava na porod asi vsetko, len ja uz mam toho tak dost, ze kazdy den je pre mna veeeeelmi dlhy. Kupila som si v obchode cerstvy ananas a idem ho zjest, z malinoveho caju mam palenie zahy a stiplave ani nechcem pomysliet 😝 Takze som zahajila aktivitu, dala som si energy drink a idem presliekat postele, varit a vsetko na co budem mat energiu, snad to nejak posunie veci k stastnemu koncu, ak nie, tak mi aspon cas ubehne. Uz mi lezu na nervy aj ludia okolo, vsetci su taky mudri, kedy uz porodim a vobec to nie je vtipne 😠 😠 😠 😠 Preco ma nenechaju??????

A gratulujem vsetkym maminkam co to uz maju za sebou a uprimne zavidim!!!

mimuska2
9. jan 2012

@larosa aj to je pekne meno🙂tak dufam ze ta malinka poslucha🙂a o artura sa postarate neskor 😀
Neviem ci si citala ale ten problem s tlakom sa vyriesil na poslednej poradni som mala 120 na 80🙂
@jeiny015 jeeeeee super tak to ti gratulujem a malinkej prajem vsetko dobre a vela zdravia🙂
Tak od zajtra som posledny mohikan🙂

larosa
9. jan 2012

@jeiny015 blahoželám 🙂 tak naše kočky sa narodili v rovnaký deň 😀

michaelka5
9. jan 2012

@katun tak to sme na tom podobne, tiez premyslam stale ako sa to zacne, az mam pocit ze hadam sa ani nezacne. pri prvom mi tiez odisla voda a kontrakcie prisli az neskor, a celkom sato dalo. ale toto druhe sa neotocilo a nesmiem si vyvolavat porod ☹, takze mi ostava len cakat...nervy mam v kely...ale mam dohodnutu sestru k matejovi, a muz si vybavil tiez pohotovost 🙂 takze mi to hadam nejako zvladneme. tak nech nam to uz len dobre dopadne 🙂, kedy mas termin? ja 20teho.

michaelka5
9. jan 2012

@zuzky1104 drzim palce nech mas zajtra uz svoj uzlicek stastia v naruci 🙂 a nech ste obaja OK.

tinika3
9. jan 2012

@mihouk Rovnaké pocity mám, tiež som celý deň v nejakej činnosti a nič. Teraz som ešte kysnutén cesto zamiesila na škoricové hniezda. Idem vaľkať a vaľkať. 🙂

zuzky1104
9. jan 2012

@michaelka5 Dakujem velmi pekne, velmi sa uz tesim, ale aj straaasne bojiiim ☹

zuzky1104
9. jan 2012

@michaelka5 babo je stale hore hlavickou? hmm...nezavidim...a aky porod planujete so svojim porodnikom?

zuzkahom
9. jan 2012

@michaelka5 to nie je sranda hore hlavickou. Kamoska rodila prve tak, ze mala sa otocila 2dni pred porodnom sama a druhe dievcatko sa neotocilo tak musela ist na sekciu....
drzim palce

michaelka5
9. jan 2012

@zuzkahom no viem ze to sranda nebude, ale mam velmi milu doktorku ktora ma ubezpecuje ze tak uz priviedla na svet par deti a ze to ani nezistim, ze som rodila naopak 🙂 tak potom napisem...dufam ze to obaja v zdravi prezijeme. samozrejme ze sme dohodnute ze ak sa inak nebude dat, tak sekcia, ale skusim to normalne. drzte palce

michaelka5
9. jan 2012

@zuzky1104 aj sa bojim, ale spolieham na to ze doktorka je odbornik, tak to zvladneme spolu...

mimuska2
9. jan 2012

@michaelka5 drzim palce

katun
9. jan 2012

@michaelka5 no my trosku mame problem s tym, koho zavolat k malemu, keby ma to chytilo v noci.. prveho som zvladla aj sama, partner nebol pri mne, bol vedla v miestnosti, ale teraz sa obavam, ze to bude rychle a nechcem ist sama do nemocky.. nuz a oficialny termin mam 21.1 🙂 tak uvidime,.. moj bol doteraz otoceny dobre, zajtra mam poradnu, tak dufam, ze si to nerozmyslel a je stale hlavou dolu 😎 drzim palce, aby si to tvoje babo rozmyslelo a otocilo sa pekne hlavickou k vychodu 🙂

mihouk
9. jan 2012

@michaelka5 Ja som pocula o otacani pred porodom, robi sa to v 38tt, lebo to mze vyvolat porod, nenavrhli ti to. Ale pocula som ze to aj dost boli a male sa moze otocit hned naspat. Neboj, vsetko dobre dopadne ci uz nozickami alebo hlavickou napred a ked nie, tak zadockom cez brucho. Drzime palceky. 🙂
Ja mam nejake divne bolesti, take ako keby ma nafukovalo a zacinaju ma boliet krize, tak snad zajtra bude TEN den, ako dufam uz posledny tyzden 😝

mimuska2
10. jan 2012

Najparv mi dva dni na ult neberu tel a teraz ked som sa dovolala musim letiet na kramare na ult.bud teraz alebo vobec.nuz sama ochota🙂mam to 40 km a v stvrtok znova ale inak v pohode 😠 😠

jeiny015
10. jan 2012

@tinika3 tak to musis byt trpezliva myslim si, ze za nedlho uz pride na svet 😉 .....a porod nebol tazky len tie kontrakcie jaaaaaaaj jaaaaaaaaj bolestive ☹ , ale teraz ma to najviac boli,lebo ma zasivali aj z vonkajsej aj zvnutornej strany

jeiny015
10. jan 2012

@martinka8 dakujem velmi pekne 🙂 ......mlieka mam strasne vela doktor mi povedal, ze si musim odsavat kazde 3 hodiny inak sa mi zapalia a robia sa mi tam hrcky tvrdnu mi a boli to

jeiny015
10. jan 2012

@mimuska2 dakujeme velmi pekne a my zelame lahky a nebolestivy porod 🙂 drz sa 😉

jeiny015
10. jan 2012

@larosa blahozelam aj ja 🙂 a mame ake stastie 😉

mihouk
10. jan 2012

@jeiny015 Nechcem rypat do toho co ti povedal doktor, ale ja by som si neodsavala kazde 3 hodky. Ked mas prsia plne a bolia, tak si trochu odstriekaj aby ta to velmi nebolelo, ale cim viac si budes odstriekavat, tym viac sa ti bude tvorit. Hlavne v tomto obdobi, je to o dopyte a o potrebach babatka. Aby sa ti nezapalili, davaj si na ne kapustove listy.

zuzkahom
10. jan 2012

@michaelka5 urcite ano drzim palce.Daj vediet ako to prebehlo.

mimuska2
10. jan 2012

Babyyyy nasa mala ma 3800g🙂🙂🙂a to sme sa taaak bali ze ma malinko🙂

larosa
10. jan 2012

@michaelka5 to ťa obdivujem a držím palce...nech je všetko OK 🙂

larosa
10. jan 2012

@jeiny015 ja by som neodsávala ako povedal Dr., lebo ako napísala @mihouk čím viac odsávaš, tým viac sa ho tvorí, mne sa tiež tvoria hrčky, kojím každé 4-6 hodín, lebo spí, ale malá vypije a uľaví sa mi, uvidíš malá bude stále viac a viac piť....

pemimigo
10. jan 2012

@larosa gratulujem k novopecenemu pokladiku 🙂 jooj uz aby som to mala aj ja zasebou :/ ale ved este 12 dni do terminu tak dufam ze maly si potrpi na presnost 🙂 ale mohol by sa vypytat aj teraz vobec by som neprotestovala 🙂

marry82
10. jan 2012

ahojte kocky citam ze poniektore uz mate to za sebou gratulujem a niektore este len cakate tak ako ja, tiez sa uz neviem dockat kedy drobec pride na svet a ako to vsetko dopadne ... obavam sa ze pojdem aj z malym na sal 😀 nemam komu dat maleho a este ze drahy neroby na smeny ale len rano .... takze uvidime ako to dopadne a co povie doktorka v piatok