Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@tinika3 mne začali také slabé kontrakcie o 14,00 a každé 3 min. trvali 30 sekúnd a od 15,00 každé 2,min trvali tak 25 sekund. potom ma okolo 18,00 zobrali na CTG a od 19,00 som sa trápila v kontrakciách, postupne sa zosilňovali. Potom som hopsala na lopte aby malý klesol dolu a keď sa nedarilo tak som musela ležať na boku a tiskať do zadu... nakoniec sa to teda skončilo o 5 min. 12..... 😀
Ahoj dievcata...my to uz mame za sebou...3720gr a 52cm...nas drobec bol riadny valibuk...teda je 😉. A vsetkym, ktore to este len caka, vela sily.
@rainbow0508 Gratulujem a uprimne zavidim,ze to mas za sebou 🙂
@lucy_m Ani nehovor!!! Co sa vlastne robi na SK, ked si po termine, lebo mna objednali na 7my den po na ster (nejaky gel do susu s obsahom hormonov na vyvolanie), ked nic, tak zase o dalsie 3 dni a az potom vyvolavacka.
@martina97 Uz zacinam byt neptrpezliva a dost, ale ked tak rozmyslam, tak krpec prisiel 1den po, tak teoreticky cakame na vikend, vtedy je v nemocke menej ludi, teda dufam.
Podme baby v bruskach u @martina97 a @lucy_m podte von!!! Inak moja mama hovori, ze na damy sa musi cakat 😀
@rainbow0508 gratulujeme a uprimne zavidime, prajeme vela mojkacich chvilok a pohodicky!!!
@rainbow0508 Gratulujem mamina mas to uz za sebou 🙂 ...... mo dnesna kontrola ma velmy nepotesila myslela som ze sa budem pomaly otvarat ale nic musim este pockat
rainbow0508 no uvidime ako to vsetko dopadne idem v utorok na zaznam a piatok na kontrolu k lekarke za tyzden sa mozno daco zmeny 😀
ahojte baby ,gratulujem vsetkym ktore uz porodili a maju to za sebou,samozrejme ze tisko zavidim a cakam kedy to aj na mna pride.prehana ma uz zo tri dni,myslite ze to moze nieco znamenat alebo zacina fungovat aj psychika.este mam cas chvilu ale uz by som aj brala keby sa nieco zacalo. 😀
Pridávam sa aj ja k Vam,dnes som bola na poradni, nič nenasvedcuje tomu, že som skoro vo finále, ale citim sa ešte dosť v pohode 😉
@lenkagl aj ja ano a neskutocne vladzem hadam viac ako pred mesiacom ale uz ma casto pobolieva podbrusko,par krat som si utrela taky hlien neviem ci to brat ako zatku ci nie a navyse mam skrateny krcek a som pootvorena od 30 tt a stale nic 🙂v pondelok idem do poradne som zvedava co mi povie.a tvrdne ti brusko alebo mas nejake bolesti ci vobec?
@katkazaborska nič má neboli, tvrdnutie nemám, nemala som ani raz za celé tehotenstvo, ale zato mam malú otocenu KP 😖 takze budem mat plánovanú sekciu .
@lenkagl jaj tak tak drzim palceky nech vsetko dobre dopadne.ved raz musime kazda porodit vsak 🙂
@katkazaborska no jasne 😉 Držím palceky aj ja.
@mihouk drzim palce nech to mas uz sa sebou, mne sa dnes krpec nejako pootocil, lebo mam brucho strasne nizko, ale kope stale dole ☹ takze asi len zosadol z mechura 🙂, snad sa uz aj pohne...
@michaelka5 Dakujem aj my drzime palce, ja si uz brucho taham pomaly na kolenach, tak je mala nizko, ale stale vystrkuje zadok do boku. Dnes bola na plane dlha prechadzka, lebo po vcerajsom upratovani, som mala slabsie kontrakcie, tak uvidime. Musim nieco poriesit do pondelka, lebo v pondelok ma mm dolezitu poradu 2 hodky od domu a to by nebolo dobre keby ma to chytilo vtedy 😝
Babule maju uz doma svoje radosti a uz sa nemaju cas tu ani zastavit a mne je smutno ☹
Neviem to urcite ale asi mi odysla hlienova zatka a tak sa zacinam troska aj bat.
@mimuska2 moze to byt z vysetrenia, ale nemusi. mas aj bolesti???? ja mam zase tie vracajuce sa v podbrusku, ale som zistila, ze ked som cez den aktivna, tak vecer to boli, zahajila som boj proti prckovi, ziadne relaxovanie v bruchu, nech si pekne spinka v postielke, ak chce klud.

@larosa ci pana, riadna vaha? to rodila normalne??? poriadny chlapisko, gratulujem 🙂