Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@mimuska2 aj ja sa prechádzam, vysávam, umývam podlahy, žehlím.....a nič sa nedeje🙂 tiež plánujeme na prechádzku so psom, ale ked môj mužík príde večer z práce je unavený a ja sama nechcem ísť von....my bývame na dedine a na dlhšie prechádzky väčšinou len cez víkend vydá čas...už sa neviem dočkať, kedy sa už narodí 🙂 🙂 🙂 aj ja len prepínam, v telke nič poriadne 😠
@katun aj moja mala ma taku vahu - aspon podla posledneho sona na poradni mala 😀 ale zevraj to nie je smerodatny udaj - kazdy pristroj je iny ... sestranici tiez dr. stale hovoril, ze ma prerastene dieta a nakoniec porodila "spuntika" 3200g.
@mimuska2 ja mam termin dnes a ked som bola v pondelok na kontrole, tak mi povedala, nech sa ukazem edste v piatok ... ked sa nic neudeje. ale nekazala mi chodit s vecami. to iba v pripade, ze by mi odisla plodova voda. 😒 a pod.
@martina97 Stale nic, aj ked vcera si asi robila rozluckovy vecierok, lebo co ta vystrajala. Mala som normalne krce v bruchu, raz sa natlacila na jednu stranu, potom som mala brucho do kocky, len sme s mm kukali ci jej sibe.
Dnes idem s krpcom na tancovanie, tak dufame ze ju to vytrasie 😝
Otvorena na 1cm je nic, lebo to ja som stale, ako druhorodicka, jaj dokedy to este potrva????????????????
@mimuska2 Ja si nosim veci v aute uz niekolko tyzdnov, nechce sa mi stale s nimi vlacit, tak som ich nechala v aute, aj tak pesu uz nikam nechodim, ked to na mna pride, tak tam hodim este sedacku a je to. 😉
@siuzun tam je to cele nejake divne.teraz mam sem tam krce raz do chrbta raz do brucha a nekedy mi to ide az do stehien.asi sa to uz chysta.po poslednej poradni som krvacala tak si niesom ista ci to bola hlienova zatka.ty si to mala teda dobre ze den po termine si isla do nemocnice.mne povedala ze ak do stvrtka nic tak ze mam dojst na poradnu a ze sa mam aj normalne objednat na monitor a potom mi povie co dalej.
@martinka8 To ako si sa skrcila do tej vanicky????? Ty si nejaky atlet ci co, ja sa ledva vtrepem do celeho kuta, nie to sa este krcit vo vanicke. 😒
@mimuska2 Aj ja mam zase krce, niektore uz celkom bolestive, ale ked sa hybem, tak je to lepsie. No uvidime ci sa to rozbehne, alebo zase ukludni ako kazdy vecer.
Ahojte baby, mam to za sebou. Dnes 18.1.sa nam narodil Martinko. Babatko je ok, mamka trocha predychava ale buude dobre.
Krce ma presli o 5 00 rano.teraz som mala zasa taky ktvavsi papier.idem na kramare,mam aj poradnu.uz si ma tam nechaju isto.drzte mi palce🙂
TaK dievčatá, ja som už maminka. V ten štvrtok 12. 1. mi začali bolesti o 13.00 stupňovali sa , o 19.00 to už bolo každé tri minúty, tak sme šli už aj s taškami, už nás tam nechali, otvorená som bola len na 1 prst, potom na vzdychárni aj s manželom celú noc, a O 6:45 prišiel na svet náš Matúško - 3800 g, 53 cm, krásny chlapisko. V utorok nás pustili a teraz pozeráme na sedemdňový zázrak. Je to nádherné.
@zuzkahom @tinika3 Gratulujeme a tesime sa s vami.
@mimuska2 Ty sa drz a dufam ze sa ozves uz s babom 🙂
@martinka8 Tu asistenciu si viem predstavit, ja ked sa snazim vytrepat z kuta, tak si musim davat pozor, lebo mi vzdy piercing vypadne ako sa tam deriem, uz som takto stratila uzaver 😝
Ja som mala celu noc take nejake nepravidelne krce ale dost bolestive, niekolkokrat som sa na ne zobudila, co nie je normlane, lebo ja prespim vsetko, hlavne pri malom, ked cely den beham za nim. No uvidime, uz by to mohlo byt 😒
@martina97 Ale figu, zase nic, uz mam ten isty pocit, ze budem tehu asi naveky. Vcera ma mm odfotil, ako zufalo sedim na gauci, brucho vonku, no hrozna foto. No ale poviem ti, ze vcerajsie stahy boli dooost bolestive, az som sa vystrasila a hovorila si, ze co budem robit, ved to boli, ale cesta naspat uz asi nevedie 😝
Mas aj ty taky pocit, pri chodzi, ze ti ide vypadnut??? Lebo ja hrozny, tak ideme na prechadzku, snad ju to nastve. 😀
Tak a zase nic.som doma.dr hovorila ze tie krce niesu kontrakcie ale ze sa mi otvaraju porodne cesty.to je taka strasna bolest.a ten ruzovy papier vraj mi praskaju zilky.otvorena na jeden prst. Mam prist v pondelok aj s vecami.tak krcujem doma.

ahojte, takze dnesna kontrola = nic sa nedeje 😝 maly ulozeny vzadu, krcok tusim 1cm, kontrola o tyzden... no a vaha cca 3800g vraj 😲 telefonaty aspon tri denne, v skolke denne ucitelky "vy ste este cela?", no radost. a do toho zachvaty zurivosti mojho prveho dietata, ked si ma vecer upratat hracky - a teraz v noci nemozem spat, lebo sa mu sniva nieco zle, jeduje sa zo sna, krici a hadze sebou.. juuj takze ja najblizsie dve hodky urcite nezaspim 😝