icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

zdenka1984
20. jan 2012

ahojte baby ja mam termin 9.1.2012 a uz teras mavam take slabsie bolesti misli ze sa to uz blizi az ma hlava boli co nato stale mislim na ten porod toto babo uz budem mat stvrte a bojim sa ako pri prvom lebo to mam po piatich rokoch hehehehhe dost casu nato aby som zabudla na tie bolesti co ma caka ale tesim sa velmi s mojimi detickami,,,,a mimochodom patri tu niekto v kosickej nemocnici na terase 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mihouk
20. jan 2012

@zdenka1984 Prve, stvrte jediny rozdiel je v tom, ze ked pri druhom a dalsom porode tie bolesti pridu a ty si povies ci to stoji za to. Ja som si spomenula vcera v noci (aj ked babo este v nedohladne), no nic prijemne, aspon ze je babo na konci toho vsetkeho, inak by to za to nestalo 🙂 😉

lucy_m
20. jan 2012

@mimuska2 drzim palce a tisko zavidim 😀
ja som dnes bola na Ctg, zajtra mam prist na sono, ci mam mala este dost plodovej vody. Ak sa cez vikend nic nestane, tak v pondelok nanovo na kontrolu a uz aj so zbalenymi taskami 😀 Ale pevne dufam, ze sa to cez vikend rozbehne same. Dnes vnoci som aj ja mala krce v podbrusku a rano zo mna vypadol obrovsky kus hlienu - tak neviem neviem... Sestricka mi dnes povedala, ze sa to rozbieha 😀 tak sa tesime ...

martina97
20. jan 2012

@mihouk Caute zufalky 😀.Ja somozrejme zase nic...Je to mozne,aby som sa za cely tyzden neotvorila na viac jak je ten1 cm??? 😢 .V nedelu mam ist znova,uz fakt mam pocit,ze neporodim 😠 .Mam aj strach,aby bolo vsetko ok,uz mam z toho normalne depky 😔 😢 ...Neviem mozno som jak prvorodicka uz poriadne vystresovana 😔 ..

michaelka5
20. jan 2012

Ahojte baby.tak ja to uz mam za sebou.v pondelok sa mi narodil chlapcek Marek.3370gr a 50cm.porod KP a ako som sa strasne bala tak to dopadlo nadmieru dobre.bol na svete za 1,5hodky od zacatia kontrakcii.skoro by som povedala ze totalna pohoda.ale vytlacit babo ritkou vpred teda ziadna sranda ale naozaj sa to dalo...uf. 😲

mimuska2
20. jan 2012

Tak uz je na svete ma 51cm a 4080g.asi pred hodku sem porodila este lezim na sale.nemame ani zltacku.

martinka8
20. jan 2012

@mimuska2 no super tak to bolo rychle 🙂 Gratulujem mamicka uzivaj si malinku konecne si sa dockala 🙂 Zltacku babatka dostavaju az cca na treti den, ale urcite budete OK 🙂

@michaelka5 taktiez gratulujem, parada, tak to ta doktorka naozaj zvladla, teda hlavne ty 🙂 dobre ze ta presvedcila, a nepotrhal ta velmi malicky? Ako sa citis?

martina97
20. jan 2012

@mimuska2 jeeeej gratulujem 🙂 Mozno si to medzi nami konecne rozbehla 🙂 🙂 🙂

martina97
20. jan 2012

@michaelka5 Gratulujem 🙂 🙂 🙂

lenkagl
20. jan 2012

@michaelka5 gratulujem 🙂 a zároveň obdivujem, ja mam KP a dúfam že pôjdem sekciou, hrozne sa bojim prirodzene....

mihouk
20. jan 2012

@mimuska2 Taka som rada, velmi gratulujem, myslela som na teba cely den. Teraz len vela kojit, to je naj na zltacku a na vsetko. Taka som rada!!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@michaelka5 Gratulujeme aj vam a prajeme vela pohodicky, mliecka a vsetkeho, ved za to cakanie si to vsetky zasluzime. 🙂
@martina97 No ako si na tom? Ja som si pekne pospala a dobre som urobila, prave mi odisla hlienova zatka. Uplne ukazkova, nikdy predtym som ju nevidela, lebo pri Maximovi, som s vodou vybuchla. Zatial ziadne bolesti, ale uz asi som nastavena spravnym smerom 😀 😀 😀 😀

martina97
20. jan 2012

@mihouk No velmi by som ti priala,aby sa to rozbehlo 🙂 Ja nic nove ☹ Plodova voda-cira,ozvy v poriadku,prietoky tiez tak len cakat a cakat....Mam ist v nedelu na kontrolu ale opytala som sa ze ako dlho ma este tak nechaju,tak sestricka vravela,ze v pondelok by som uz mali prijat do nemocnice...Neviem ci zato,ze ma doktor porusal 🙂 ,ale mala sa cely cas mrvi,pobolieva ma brucho a aj zadok 🙂 ale neverim,zeby sa to uz zacinalo...Nemoze to prenasanie babatku nejako ublizit????Uz som taka nepokojna...

mihouk
20. jan 2012

@martina97 Zatial by to babo nemalo ohrozovat a hlavne ked ta takto kontroluju. Uz buduci tyzden budeme vybavene, neboj. Teraz som citala o tej zatke a casto sa stava ze odide aj pri vysetraniach, tak ze si to ani nevsimnes. Nasa mala tiez po obede zacala tancovat, rano si pospala a teraz to uz zacina, bolesti sa dostavuju. Ozaj a na WCko chodis, ja sa cistim uz cely den. Juj aj ty by si to uz mohla mat za sebou, cokeby sme sa dohodli, ze dnes v noci sa to stane. Idem pohovorit s krpatou, tak uvidim, urob to aj ty 😉

martina97
20. jan 2012

Ani mi nehovor,uz ani neviem ci ju mam prosit,zeby vysla 🙂 🙂 🙂 Mm jej slubuje hory-doly a ja tak isto,ale je to malicky ignorant-bude, tak jak chce ona...Strasne ma nafukuje,ale necistim sa...Ti vravim,ze to uz vzdavam 😒 😒 .,este k tomu som dajak nachladena,tak sedim pred telkou s kopou servitiek...Cele tehotenstvo sa mi choroba vyhybala a teraz na koniec to chytim ☹ ☹ ☹

mihouk
20. jan 2012

@martina97 Uz to bude, verim tomu!!!! Tak dlho vas ignorovat nemoze! Ja som tiez soplava, lebo krpec mi stale kasle priamo do tvare, ale ber to tak, ze ked sa mala narodi, tak jej budes rovno davat protilatky. Mne zase zacinaju krce, nic pravidelne, ale bolia ako SVINA, ani tanec mi na tu poslednu nepomhol. AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mimuska2
20. jan 2012

Dakujeme babule za gratulacie.som taka stastna ze je po tom.

martinka8
20. jan 2012

@mimuska2 bolo strasne????

siuzun
20. jan 2012

@mimuska2 Gratulujem ti.. Už sa len zotavovať zostáva....

marry82
20. jan 2012

@mimuska2 Gratulujem mamina mas to uz za sebou 🙂 a ja len pred sebou 😀 mala si co robit kym si ju vytlacila vonku 🙂
@michaelka5 tak tiez ty gratulujem mamina 🙂 uz aj ja chcem mat za sebou
dnes som sa dozvedela ze priblizna vaha dropca je ccc 3.800g tak uvidim kolko bude mat 🙂 ked Matej mal 3700g a 54cm ci ho predbehne vahou ??? 😀

lucy_m
20. jan 2012

@michaelka5 gratulujem a prajem vela vela zdravicka pre drobceka a maminu.
@mimuska2 aj tebe gratulujem - malinka ma krasnu vahu - urcite si mala co robit aby si ju vytlacila. prajem tiez vela zdravia do vienka. 😀

michaelka5
20. jan 2012

@lenkagl no bat som sa aj ja bala velmi.potom co vsetko som si precitala na nete...no nebolo to vobec hrozne.snsd len ten tlak bol vacsi na konecnik.ale nastrihli ma len na 4stichy takze som happy.ale ja som bola druhorodicka, mne cisara vobec neodporucali.a som nakoniec rada.cely porod trval 1,5hodku parada.akurat ma zaskocilo ze maly mal strasne modrinovy zadok.ale to vraj z toho ako tam dlho sedel skrceny v maternici.no a jeden klbik ma v neporiadku,tiez koli polohe KP.ale to je uz jedno.nemohla som ho nijako otocit☹e

michaelka5
20. jan 2012

@martinka8 dakujem,ja som ok.dokt.ma nastrihla len kusok,ako pri prvom..takze v pohode.zahojime.Drobcek je trosku horsie,ale hadam sa to casom spravy.

katkazaborska
20. jan 2012

baby mne odisla vcera hlienova zatka aj som marne myslela,ze dnes to pride ale asi nie.este doobeda zo mna vyslo dva krat kusok hlienu tak neviem ci cakat zajtra ci v nedelu.dufam ze to bude do nedele lebo manzel ide v pondelok rano do prace a ja uz vidim ako to nestihne :( a gratulujem vsetkym ktore uz porodili a zelam vela zdravicka 🙂

mimuska2
20. jan 2012

Dakujem baby.lezim a trpim bolesti stichov.ani nohami nepohnem.este ze to bolo take rychle.

martinka8
21. jan 2012

@michaelka5 a co je s malickym?

martinka8
21. jan 2012

@mimuska2 zajtra to bude lepsie a kazdym dnom este lepsie 🙂

mimuska2
21. jan 2012

@martinka8 no dufam.kolko krat za den si sa v nemocnici sprchovala?

martina97
21. jan 2012

@mihouk No co????Este nic????

mihouk
21. jan 2012

@martina97 V noci som mala kontrakcie kazdy hodinu, takze spanok nic moc. Teraz idem na ster, tak uvidim mozno to nejak veci posuri. A ty ako si na tom???

michaelka5
21. jan 2012

@martinka8 koli tomu KP nema spravne vyvinuty jeden klbik.tak sme vyfasovali pavlikove remence a malicky jev v nich poviazany aby nemohol uplne vystriet nohy.no na prvy pohlad strasne.ale uz si zvykam.a tiez ma nieco s oblickou.tiez lavu stranu.asi nemal v brusku dost miesta.nastastie som sa stretla len s velmi milym pristupom od lekarov tak dufam ze drobec z toho vyrastie.a mame zltacku....a neprisal sa,takze nekojim.ale odsavam jak dabel 🙂