Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@martinka8 ja som po porode 4tyždne ale nekrvacam už zo dva...tak isto som to mala i pri prvej....ale to je normalne
@martinka8 tie kvapki mame i my.....a su velmi dobre...ja davam ked vidim že ho boli bruško 15kvapki
@mimuska2 skuks si ju opret o plece a tak zaspi mojho to naučil manžel ale my chvalabohu nemame problem zo spanim v noci v postielke a cez den striedame vajičko,kočiar postel a tak ale všade je nam dobre,,,,treba vydržat
ozik baby,,,,chystate sa na dalšie mimi?bo moj manžel včera vyriekol podme robit babetko,že hihi.............
@bboossoorka uuž???? jej tak to nejako ryychlo :D my planujeme tak po roku. Teda zacat miesit ked bude mat mala aspon rok 🙂
@bboossoorka Tvoj manzel aky srandista 😀 😀 😀 Moj sa pytal, kedy sa mu povenujem, tak som ho poslala kade lahsie na par tyzdnov 😝 My uz dalsie neplanujeme a s tymto pocitom som aj rodila, ze uz nebudem musiet vytlacit dalsieho cloviecika, druhe tehu bolo narocnejsie, lebo to nebolo len o mne, ale aj o Maximovi a jemu bolo jedno ci som unavena, alebo ubolena. Ja by som prijala aj 4 deti ale uz na to nie je cas, ja nechcem mat 50rokov a mat doma pubertaka.
@mihouk to je pravda my by tiež chceli ale ma to svoje za a roti........a srandista?nahodou babo sa sice nerobilo ale stalo to za to..
@martinka8 keby som si mala vybrat tak radšej viac a radaradom ako otom o sebe...mam to tu teraz doma a nieje to sranda....
@bboossoorka ty mas nejake nekonecne tehu🙂🙂🙂45tt.jak slon🙂🙂🙂
baby dakujem za srandy,hehe už som sa smenila.....takže len dve...
a máme po krstinách, Lili ich cele prespinkala, taka bola dobrucka, vsetky deticky plakali na striedacku, len nasa bambulka spinkala 🙂
Ach kde to moje dieta berie energiu,este stale pekne nespinkame a ja uz od unavy vyzeram jak pred smrtou.zachvilu len niekde odpadnem. 😒
Ahojte baublky vie mi niektora z Vas poradit dobreho gynekolga-cku a porodika v BRATISLAVE ruzinov,alebo KRAMARE.Dakujem
@mimuska2 U nas v noci ok, len vydava najroznejsie zvuky, pri ktorych ja nemozem zaspat, lebo ju pocuvam. Zbytocne si hovorim, ze dokial AngelCare nepipa a mala neplace, vsetko je ok.. Aj tak poriadne nespim. Cez den je to dost zle. Uz som alergicka na reci typu: "ked pocas kocikovania 2 hodiny nespala, tak urcite bude spat, ked pridete domov." Skratka nespi. Ak ano, tak nejakou stastnou nahodou, ktora je neopakovatelna.
@mimuska2 to je strasne, ako to zvladas? striedate sa pri nej, ze sa aj vyspis? to si neviem predstavit.
Ostatne mamicky ako sa mate? Deticky posluchaju? Uz aby skoncili tie mrazy som ako vo vazeni, nikam nemozem ist, kedze nechcem drobca tomu vystavit. Ako to vy zvladate? chodievate vonku?
@martinka8 my sa máme celkom Ok, len nám zahisalo jedno uško od náušničky, ale zajtra ideme na poradňu tak si vypýtam framikoin nech to čím skor zahojíme. My zatiaľ spinkáme OK aj cez deň aj v noci - v noci sa nám už 2x podarilo spin kať celých 8 hod. ale inak po 5hod sa zobudíme, napapáme a spinkáme ďalej. /klop, klop nech to nezarieknem/ a niektoré dni máme že prespíme a niektoré prebdieme. Dnes som vonku nebola ale včera cca na 15-20 min. ale je strašná zima tak sa veľmi von neženiem, len ma hnevá že taká zima bude ešte cca 2 týždne :(.
Ahojte, nejak vas zanedbavam, mam tu mamu na tyzden, tak si uzivam, ze nic nemusim. Tili je zlata, ale veeeeeeeelmi rada sa nosi a nechce byt sama, vzdy da jasne najavo ze chce byt s nami. Maxim ju stale zboznuje, stale ju pusinkuje na nostek, natlaci sa jej do tvare a hovori jej Tilka. 🙂 A je to strasna papkacka, pol dna stravime kojenim, v piatok nas pridu vazit tak dam vediet, lebo minuly tyzden za 2 dni pribrala 200g, tak som zvedava co pirberie za tyzden.
@mimuska2 Drzime palce a daj vedeit 😉
A pribrali sme vyse 300g a narostli jeden alebo dva cm
@mimuska2 och.... tak to je nejake divne s tym sprejom???? A chce tvoja malinka cumlik? My stale nie, ale uz sa ani nesnazim 🙂
Tri dni sme nekakali, strasne, celu noc tlacila, pol dna dnes to bolo neunosne kolko sa naplakala, strcila som jej nakoniec teplomer do dupky, bala som sa teda, lebo som to este nerobila a ani nevidela ako sa to robi, ale vykakala sa, huraaa, konecne sa aj normalne napapkala, lebo stale sa pri jedeni zlostila a tlacila. A teraz spinka v kociariku, konecne, idem si aj ja lahnut 🙂

@larosa sakujeme🙂dufam ze sa to zmeni lebo som uz vycerpana