Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
No baby tusim to mame vsetky konecne za sebou🙂teraz sa mi to zda ako to utieklo a ked som bola este tehu tak som hovorila akonpomaly to ide🙂
@zuzana1331 dakujem pozriem sa na to 🙂
Vcera sme mali stasny vecer a aj noc, mala stale tlaci a talci.... hrozne, uspala som ju az o jednej a o pol stvrtej bola zase hore, zaspala o pol siestej a o pol siedmej zase... strasne. Teraz mi spinka konecne v kociariku pri otvorenom okne. Uz aj ja zacinam byt unavena,... dufam ze to coskoro prejde, ved to nemoze trvat vecne nie????
Toto uz neni normalne moje 11 dnove dieta je od osmej rana hore
@mimuska2 Nemalo by jej to ublizit, pi ho 3 dni a uvidis, ak bude mat reakciu, tak si ho nedavaj, ale nemyslim ze by to malo nejaky vplyv. A co ti povedala Dr, na kontrole, mala si ist nie?
@martinka8 @mimuska2 Nam nastastie mala Tatarka spinka dobre iba v noci nechce byt v postielke, tak spava s nami, ale nepaci sa nam ked je vyzlecena, prebajuje sa, kupe......To by ste mali pocut ten skrek, na plne hrdlo, oproti Maximovi je to sok, lebo on neplakaval a miloval byt holy.
@mimuska2 Budes musiet to vydrzat, aj ked jej odpoved by sa mi tiez nepacila, ved je ocividne nespokojna, tak nejaky dovod na plac musi mat. Uz ju vratit nemozes ako hovorime mi s manzelom, jedine ju predat 😉 Skusila si ju trosku masirovat po celom tele, nic drasticke, len olivovym olejom ju potriet a jemne ju hladkat po celom telicku, tym jej nemozes ublizit, lebo to nie je profi masaz, ja stale verim ze ludsky kontakt je najlepsi. Ked si predstavis, ze 9mesiacov, boli stale s nami, musi to byt pre ne velky sok. Dokonca aj nasa nespokojnicka, ked ju olejujem tak sa upokoji, ale iba nohy, ostatne telo reve ako o zavod.
Dievčatá, už ste boli s bábätkami von? My máme dnes 19 dní, ešte sme neboli. U nás je aj počas dňa -10. Ako to riešiť? O týždeň pôjdeme do poradne, dovtedy musíme trochu otužiť. Bojím sa aby mi potom drobček neochorel.
@tinika3 boli sme 🙂 aj včera- vlastne každý deň, ja ju dávam do vajíčka a nie do vaničky- lebo je strašne veľká a nafúkalo jej tam- Dr. povedala, že v pohode ju môžem voziť vo vajíčku- tam mám hrubokánsky fusak a neprefúkne ju- oblečené má boďko, dupačky a ponožtičky, na to overal, tenkú bavlnenú čiapočku a kapucku z overalu alebo aj občas hrubšiu čiapočku 🙂 overal nosíme taký hrubý medvedíkový- mám ho aj v albume a nie je jej zimka, minule sme boli asi hodinku a pol, no a chodíme aj na ľad- dievčatá chodia na krasokorčuľovanie a je to v pohode 🙂
@mimuska2 to mas este dobre...moje 14 dnove je hore od piatej🙂 a to ma otvorene oci a kuka, a nedajboze dat do postielky...takze ked nechcem aby mi placom zobudil toho starsieho tak sa prechadzame po spalni...
@zuzky1104 no skoro normalne ako keby sme sli vonku, jasne ze trochu menej, body, teplacky, overal a fusak. A chodim skusat nostek ci nema studeny. Dnes mi tak spala vyse troch hodin, ma to velmi rada. Okno mam do koran a v izbe nieje strasna zima, ja tam pobehujem v tricku ked ju chodim pozerat 🙂 A ja si stihnem aspon porobit nejake veci pripadne pospat 🙂
A ľad je pri auparku, tam sa korculuje zadarmo kazdy den.
dnešná poradňa- pribrali sme 900gr od odchodu z nemocnice a vyrástli sme 4cm 😀 paráda
@michaelka5 my sme na tom tiez tak podobne ... asi mame este z porodnice otoceny rezim. v noci sa malej 😉 moc nechce spat ale cez den prespi aj 3 hodiny.
no baby, tak ja od vcera teplotujem 38,5 a neviem z coho.. 😠
baby hlavne tie co ste skor porodili este sa cistite???? Lebo ja este stale krvacam, niekedy sa zda ze uz je koniec dva dni skoro nic, len take slabe spinenie a potom opat.... nie vela ale stale. Uz som zajtra 5 tyzdnov po porode.
Moje dieta trpi asi hyperaktivitou.kludne vydrzi aj sest hodin nespat potom zaspi na pol hodiny a znova.ja uz som jednou nohou na psychyatrii s toho nekonecneho placu.
@mimuska2 jemine, a to si sa uz pytala pediatricky ze co jej moze byt? ved to nieje normalne nie? A to tak isto aj v noci? Ako ja sa stazujem ze je nejaka mrzuta, ale Lili vyspi aj 4 hodiny vkuse.
@larosa tak pekne ste pribrali a vyrastli sikulky 🙂
@mihouk tak som kupila predsa espumisan kvapky a uz je to trochu lepsie, ice stale tlaci ale uz to nieje take intenzivne a hlavne ju to az tak velmi nebudi 🙂
@mimuska2 martinka8 my máme kvapky Infacol- malá mala tiež niečo ako koliky- stále sa pučila a nevedela odgrgnúť, prestala z nich vrackať, takže som spokojná, cez deň toho veľa nenaspí, ale od polnoci spí väčšinou až do 6tej ráno, takže aspoň to 🙂 teraz je hore už viac ako dve hodiny, tak ju mužík dal do lehátka a tam kričí na hračky 😉
no a vonku už budeme chodiť len keď bude viac ako -10°C, dnes nám Dr. v poradni tak nakázala 🙂 vonku bolo -16°C 😀

@martinka8
@mimuska2 dakujeme za gratulacie. 😒
@sasena033 mna dr. uz od sobotnajsieho sona pripravoval na sekciu, lebo mala mala mat viac ako 4kg a hovoril, ze by to bolo najlepsie a tak... tak ma hned objednal na pondelok na prijem, ze to skusi volako presadita a bla bla bla... ale ked sa to nevyvynulo podla jeho predstav (nic som mu nezaplatila), tak to nakoniec nechal tak a zaviedol mi vyvolavacku... presne ako pises - je to jeden velky biznis, lebo aj zo mna vytiahli aspon prachy za EPI a potom to uz bolo vsetko v poriadku a uz sa dala spravit aj sekcia. 🙂 ale uz je to za nami - hojime sa velmi rychlo, ja uz som odmietla na 2 den lieky od bolesti a vzoprela som sa jej... dnes uz v pohode beham ako srnka 🙂
Hlavne je ze je mala v poriadku a vsetko ostatne uz je passé ...